Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-24, 10:03   #1411
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

U mnie w przychodni na tablicy ogłoszeń wyraźnie jest napisane, kobiety w ciąży bez kolejki i jak ktoś się pulta( a zawsze tak jest) to pokazuje na tablice i wchodze. Glukoza i badania dopiero przede mna:/
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 10:10   #1412
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
ja uważam, ze NFZ powinien być zlikwidowany i opieka lekarska sprywatyzowana, bo tak jak piszesz i tak trzeba dopłacać, by w szybkim czasie móc liczyć na pomoc...
tyle że dużo osób nie ma kasy by iść prywatnie i niestety musi czekać w kolejce na wizytę do specjalisty.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 10:11   #1413
smv
Zakorzenienie

ja tam zawsze panie zbrzuszkami przepuszczam, ale dziewczyny nie oszukujmy sie...nikt sie nami nie przejmie, no moze jakas mloda osoba lub mężczyzna bo kobieta kobiety nie bedzie żałowała- szczegolnie te starsze panie, ktore w przychodniach siedza od 5 rano i cala historią swoich chorob przynudzają.

pamietam jak 2 lata temu mialam ospe, poszlam z goraczka (i podejrzeniem ospy) i nikt mnie nie wpuscil a ja nie jestem osoba co sie prosi, zapytalam czy moge wejsc bo sie bardzo zle czulam ale nie bylo odzewu. dopiero pani dr, ktora mnie zna dosc dobrze wyszla i z przerazeniem mnie wziela do gabinetu i skomentowała to tak "Glupie idiotki przyłażą do mnie dzien w dzien a nic im nie jest a chorego nie przepuszcza". Skonczylo sie ospą wietrzną miesiac zwolenienia lekarskiego a potem sie doprawilam i dostalam zapalenia pecherza na zakonczenie zwolnienia. W ciagu 30 min dostalam krwotorku z pecherza i zamiast siusiu, siusialam krwią i skrzepami- NIGDY WIECEJ;((
Stary 2014-11-24, 10:13   #1414
nusiekowa
Wtajemniczenie

ja jak poszłam na glukoze podchodzac do rejestracji babka co siedziala na koncu sali krzyknela ze ona jest przede mna.Myślałam ze też w ciązy bo brzuch torbą zakrywała...przeprosiłam I ją wpuściłam...ale jak zobaczyłam brak brzucha to sie zagotowałam.... Mój brzuch juz wielki jest I widać ze to ciąża a ta bezczelna baba jeszcze mnie upomniała....gdyby tej torby na brzuchu nie trzymała...to bym jej coś powiedziała! kretynka jedna!
Stary 2014-11-24, 10:13   #1415
ewka5891
Zakorzenienie

Smv podziwiam za super organizacje czasu
Ja zdążyłam tylko ubrać syna i zrobic nam śniadanie

Przykra sprawa z tymi kolejkami do specjalistów mam nadzieje, że ktoś w koncu ogarnie ten bałagan i sytuacja poprawi sie

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 10:14   #1416
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
ja jak poszłam na glukoze podchodzac do rejestracji babka co siedziala na koncu sali krzyknela ze ona jest przede mna.Myślałam ze też w ciązy bo brzuch torbą zakrywała...przeprosiłam I ją wpuściłam...ale jak zobaczyłam brak brzucha to sie zagotowałam.... Mój brzuch juz wielki jest I widać ze to ciąża a ta bezczelna baba jeszcze mnie upomniała....gdyby tej torby na brzuchu nie trzymała...to bym jej coś powiedziała! kretynka jedna!
brak słów

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-24, 10:18   #1417
nusiekowa
Wtajemniczenie

Ja badania robie w szpitalu I tam mają otwarte 24h na dobe 7 dni w tygodniu.Wiec na badania jade od razu jak wstane -zazwyczaj koło 7 I nie ma kolejek. jak siedziałam na tej glukozie to widziałam,ze największe obłożenie jest miedzy 8.30-10.30 .

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Ja zdążyłam tylko ubrać syna i zrobic nam śniadanie
też fajnie
Stary 2014-11-24, 10:20   #1418
marta24171
Rozeznanie

Cześć brzuszkowe laseczki tak jak Wam pisałam od piątku jestem u mamy. Leniuchuje na całego, mama wszystko za mnie robi a do tego podstawia pod nos pyszne domowe obiadki aż strach będzie na wagę wejść po powrocie do domku

Widziałam że był poruszany temat kina, ja też się wybieram jutro z córką na 7 krasnoludków....

Brzuszki macie piękne, crystal twój jest identyczny jak mój i jesteśmy sexi mamusie brzuchatki.

Lecę nadrabiać co od wczoraj wieczora na skrobałyście bo tak to byłam na bieżąco. buźki
Stary 2014-11-24, 10:23   #1419
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Cześć brzuszkowe laseczki tak jak Wam pisałam od piątku jestem u mamy. Leniuchuje na całego, mama wszystko za mnie robi a do tego podstawia pod nos pyszne domowe obiadki aż strach będzie na wagę wejść po powrocie do domku
allllleeeeeeee Ci fajnie
Stary 2014-11-24, 10:29   #1420
meganka18
Rozeznanie

Czesc dziewczyny

My z Bartoszem zaczynamy 24 tydzień ( Niunia możesz dodac imie bo juz raczej nie zmienimy - przyzwyczaiłam sie )

Jadę zaraz z dziadkiem na ściąganie szwów do szpitala juz 3 tyg je ma ale z powodu wody w brzuchu nie mogli ściągnąć wcześniej - biedaczek strasznie słaby jest ;(

Wczoraj bylismy z TŻ pierwszy raz oglądać wozki w sklepie - juz nawet samodzielnie odróżnia wszystkie cZesci Haha

TŻ spodobał sie wozek Tako light - funkcjonalność i wygląd spoko ale kolory - nie moje ....

Wczoraj zakochałam sie w wózku Peg perego book plus s pop Up ( strasznie długa nazwa) oglądałam jedynie filmik ale same zobaczcie :

http://www.youtube.com/watch?v=n6LXsr8INWY

ImageUploadedByWizaz Forum1416821334.289594.jpg

Któraś z was widziała ten wozek na żywo ?
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 10:32   #1421
anyolek
Zadomowienie

Co za znieczulica, ja nie wiem co jest z tymi ludźmi , ja tez zawsze puszczalam kobietki w ciąży pierwsze, a teraz widzę, że dla ludzi to nie jest normą jakąś... Nie mam co prawda jeszcze brzucha wielkiego, kiedyś w Polsce w tramwaju kobieta chciala mi miejsca ustąpić, ale to było ok 13 tygodnia ciąży, a brzuch jak na ten czas miałam spory Teraz tydzień 24, brzuszek niewiele większy, ale facet w autobusie (UK) też ustapił mi miejsca (tym razem skorzystałam), ale kilka razy w ogromnych kolejkach w sklepach specjalnie się wypięłam i ewidentnie było brzuch widać, a nikt mnie jakoś nie przepuścił. W autobusach jedynie widzę takie naklejki typu ''miejsce dla ciężarnej'', ale nie spotkałam się jeszcze z taką informacją w żadnej innej instytucji, czy choćby przychodni w UK...
Stary 2014-11-24, 10:34   #1422
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
siedzę już w kolejce, oczywiście jak spytałam kto ostatni to to wszyscy udają, że nie widzą mojego brzucha...a specjalnie ubrałam się tak żeby było widać
no trudno poczekam, tylko juz głodna strasznie jestem!
Porazka, ja ostatnio na badaniach też siedziałam cicho, a Ci przede mna jeszcze sobie osoby przepuszczali, myslałam, że wyjdę z siebie, ale taki Pan przede mną widział mój stan i chciał przepuścić, ale już byłam taka zła i zostałam na swoim miejscu Najgorsze są te starsze babcie, przyjdą późno a potem nie patrza na innych tylko wbijają sie do okienka Ja ta od 7 czekam w kolejce, a od 7:30 jest otwarte, to ile osób wbija się bez kolejki- coś strasznego, ale weź sie kłuć teraz z takimi....
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 10:37   #1423
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
tyle że dużo osób nie ma kasy by iść prywatnie i niestety musi czekać w kolejce na wizytę do specjalisty.
tak, zgadza się, pisząc o tej prywatyzacji miałam na myśli też unormowanie cen do możliwości społeczeństwa. Ale to są tylko marzenia szarego obywatela tego kraju, który się nie liczy. Światem rządzą bogate mafie...
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 10:38   #1424
ewka5891
Zakorzenienie

Moj brzuch jest na tyle mały, że ludzie go nie widzą, tym bardziej w kurtce. Jednak mimo wszystko nie mogę narzekać na tutejszych ludzi (do tej pory) raczej są pozytywnie nastawieni do kobiet w ciazy.

Synek

Stary 2014-11-24, 10:39   #1425
anyolek
Zadomowienie

Meganka- życzę dziadziusiowi dużo siły

A wózek bardzo fajny, nie widziałam go nigdzie na żywo

Zmykam zetrzeć ziemniaki na placki Nie chce mi się za bardzo trzeć ręcznie, więc chyba wspomogę się maszyną Tylko nie będą wtedy starte na miazgę
Stary 2014-11-24, 10:41   #1426
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
I powiedzcie mi po co placic skladki na NFZ? do kardiologa sie dotac to koszmar, ortopeda to samo...do dentysty strch bo na nfz robią chyba tylko do czwartego zeba a reszte doplacic +znieczulenie + biala plomba itp..
nie chodze nigdy panstwoow niestety oprocz rodzinnego bo szlak mnie trafia. jak poszlam do poradni kardiologicznej to powiedzieli mi ze od ok 3 w nocy kolejka sie zaczyna- cudnie..
w poradni K dla ciężarówek kolejka od 4 nad ranem i tylko 5 pierwszych kobiet ktore przyjdą rano zostaną przyjęte a reszta juz poumawiana 3 miesiace wczesniej.
masakra.

matko ja juz obiad zrobilam i pranie i na korepetycje sie przygotowałam wiec mam duuuuzo czasu i mam ochote na spanko bo jakos niedorobiona jestem po wczorajszej podrozy w sumie 7 godzin w aucie wiec sie nie ma co dziwić.

o w pytaniu na sniadanie mowia jak wprowadzic dziecko do domu gdzie jest pies!!!
dobrze, że mam z pracy pakiet lux med i do każdego właściwie specjalisty mogę się zapisać z dnia na dzień...bo publiczna służba zdrowia to jest jakiś dramat

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
U mnie w przychodni na tablicy ogłoszeń wyraźnie jest napisane, kobiety w ciąży bez kolejki i jak ktoś się pulta( a zawsze tak jest) to pokazuje na tablice i wchodze. Glukoza i badania dopiero przede mna:/
u mnie też jest napisane, ale stwierdziłam, że czuję się dobrze i mogę spokojnie poczekać. Tylko się po prostu dziwię ludziom, zwłaszcza, że takie pobieranie trwa chwilkę i poszłam specjalnie później, bo wiem, że z samego rana często ludzie się spieszą do pracy...no ale cóż, obiecałam sobie, że jak już nie będę w ciąży to będę dalej przepuszczać ciężarne, nie będę się mścić

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość

Widziałam że był poruszany temat kina, ja też się wybieram jutro z córką na 7 krasnoludków....

Brzuszki macie piękne, crystal twój jest identyczny jak mój i jesteśmy sexi mamusie brzuchatki.

Lecę nadrabiać co od wczoraj wieczora na skrobałyście bo tak to byłam na bieżąco. buźki
odpoczywaj i korzystaj ile się da! a wagą się nie martw

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

My z Bartoszem zaczynamy 24 tydzień ( Niunia możesz dodac imie bo juz raczej nie zmienimy - przyzwyczaiłam sie )

Jadę zaraz z dziadkiem na ściąganie szwów do szpitala juz 3 tyg je ma ale z powodu wody w brzuchu nie mogli ściągnąć wcześniej - biedaczek strasznie słaby jest ;(

Wczoraj bylismy z TŻ pierwszy raz oglądać wozki w sklepie - juz nawet samodzielnie odróżnia wszystkie cZesci Haha

TŻ spodobał sie wozek Tako light - funkcjonalność i wygląd spoko ale kolory - nie moje ....

Wczoraj zakochałam sie w wózku Peg perego book plus s pop Up ( strasznie długa nazwa) oglądałam jedynie filmik ale same zobaczcie :

Załącznik 5845549

za 24 tydzień!

kolory wózka super!

niunia_ona brawo za 27 tydzień! ale ten czas leci

ja już wróciłam i zjadłam śniadanko ok 13 powinnam mieć już wyniki, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!
Stary 2014-11-24, 10:42   #1427
kruszynkaa88
Rozeznanie

Hej dziewczynki
Temat z ustapieniem miejsca w kolejce to normalnie temat bez końca. W tesco jest kasa spaecjalna gdzie kobiety w ciąży maja pierwszeństwo yhym, chyba jak będziesz brzuchem ludzi uderzac i wrzeszczeć ze ciężarna i że pierszeństwo ludzie są straszni... Ciąża to nie choroba-ok, ale w kolejkach to ja ledwo stoję, uderzenie gorąca, słabo... Już czasem zostawiłam zakupy i wyszłam

Ja właśnie pieke krokieciki na śniadanko mmm i do tego sałatka jarzynowa
Dzisiaj jade do rodziców, idziemy z mamą do Bigi na polowania, ciekawe czy coś znajdziemy, pierwszy raz tam ide

Kurcze, ale w nocy miałam koszmar, normalnie ani spać, tylko sie odkrywałam i zakrywałam ta kołdrą
Stary 2014-11-24, 10:44   #1428
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość

Zmykam zetrzeć ziemniaki na placki Nie chce mi się za bardzo trzeć ręcznie, więc chyba wspomogę się maszyną Tylko nie będą wtedy starte na miazgę
Mi tu dziewczyny poradziły użyć blendera, juz wiecej nie bede tarła ręcznie

Synek

Stary 2014-11-24, 10:46   #1429
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
siedzę już w kolejce, oczywiście jak spytałam kto ostatni to to wszyscy udają, że nie widzą mojego brzucha...a specjalnie ubrałam się tak żeby było widać
no trudno poczekam, tylko juz głodna strasznie jestem!
To że nie widzą to pikuś, wczoraj jak byłam na pogotowiu zębowych to przyjechała jakaś "super rodzinka 4 osoby" i jak doszło do mojej kolejki to głowa wypindrzonej rodzinki wpycha się i do mnie z tekstem "ja tylko na chwilkę, mi szybko zejdzie" na co ja gaaaaaaaaały wytrzeszczyłam i przed niego się wcisnęłam i aż krzychnęłam "no pan chyba jakiś niepoważny, mi też zejdzie tylko chwilę". Tacy za☠☠☠iści ludzie są, ja byłam zszokowana jego bezczelnością.

A w autobusach to obijają się jakbym miała worek treningowy samast dzieciaczka, mam wrażenie że celowo popychają czy biją, ja to ciągle sobie "zagrode" z torebki robie i pięściami się rozpycham, jak oni chamy to i ja taka się zrobiłam

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Ja go podłapałam jak któraś z dziewczyn na forum wrzuciła. Wcześniej naczytałam się o złym wpływie bujaczków i miałam w ogóle nie kupować, ale że wszystkie jesteście za, w rodzinie też wszyscy kupywali to zakupie. Tylko nie będę wibracji włączać. Patrzyłam na używane to cena koło 200zł, jeden znalazłam za 140 zł muszę z TZ przemyśleć.
za 140? pewnie niebieski z tablicy też się do niego przymierzałam
Stary 2014-11-24, 10:48   #1430
tout-petit-fille
Zadomowienie

Dziewczyny jestem po długiej podróży
Tym razem tak nie trzęsło, więc i dzidzia dziś się lepiej czuje.

Dostałam zdjęcie z warsztatów Mamo To Ja- sprzed 3 tygodni

Brzuszek- mamo to ja.jpg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC2671.jpg (55,7 KB, 14 załadowań)

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 10:50   #1431
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość

Załącznik 5845570
Piękne zdjęcie
Stary 2014-11-24, 10:51   #1432
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
I powiedzcie mi po co placic skladki na NFZ? do kardiologa sie dotac to koszmar, ortopeda to samo...do dentysty strch bo na nfz robią chyba tylko do czwartego zeba a reszte doplacic +znieczulenie + biala plomba itp..
nie chodze nigdy panstwoow niestety oprocz rodzinnego bo szlak mnie trafia. jak poszlam do poradni kardiologicznej to powiedzieli mi ze od ok 3 w nocy kolejka sie zaczyna- cudnie..
w poradni K dla ciężarówek kolejka od 4 nad ranem i tylko 5 pierwszych kobiet ktore przyjdą rano zostaną przyjęte a reszta juz poumawiana 3 miesiace wczesniej.
masakra.
3 miesiące? Ja do kardiologa zaszłam to mnie zapisywać chciała na prawie równo rok, bez chyba 4 dni i popatrzyłam a w kolejce same staruszki i głośno skomentowałam że oni też byli pewnie w moim wieku jak się zapisywali ^^ na co mi aż zaklaskali, a prywatnie dwa dni później zostałam przyjęta i milusio powitana , kto by tyle czekał jak coś poważnego się dzieje?
Stary 2014-11-24, 10:53   #1433
Lila_17
Rozeznanie

Witajcie Mamusie piękne brzuszki i zakupy, ach te sukieneczki dla córeczek, może następnym razem
A co do ludzi, to są okropni, rzadko zdarzają się ludzie, tacy empatyczni, niestety takie społeczeństwo, ja póki dobrze się czuje, wszędzie stoję w kolejkach, ale później nie gwarantuje, że nie będę domagała się swoich przywilejów, ale to czas pokaże
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 10:57   #1434
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
tak, zgadza się, pisząc o tej prywatyzacji miałam na myśli też unormowanie cen do możliwości społeczeństwa. Ale to są tylko marzenia szarego obywatela tego kraju, który się nie liczy. Światem rządzą bogate mafie...
niestety ( takie to smutne.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-24, 10:57   #1435
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Co za znieczulica, ja nie wiem co jest z tymi ludźmi , ja tez zawsze puszczalam kobietki w ciąży pierwsze, a teraz widzę, że dla ludzi to nie jest normą jakąś... Nie mam co prawda jeszcze brzucha wielkiego, kiedyś w Polsce w tramwaju kobieta chciala mi miejsca ustąpić, ale to było ok 13 tygodnia ciąży, a brzuch jak na ten czas miałam spory Teraz tydzień 24, brzuszek niewiele większy, ale facet w autobusie (UK) też ustapił mi miejsca (tym razem skorzystałam), ale kilka razy w ogromnych kolejkach w sklepach specjalnie się wypięłam i ewidentnie było brzuch widać, a nikt mnie jakoś nie przepuścił. W autobusach jedynie widzę takie naklejki typu ''miejsce dla ciężarnej'', ale nie spotkałam się jeszcze z taką informacją w żadnej innej instytucji, czy choćby przychodni w UK...
Ja jak narazie RAZ zostałam wpuszczona do kolejki jako pierwsza i to w Smyku
Stary 2014-11-24, 10:59   #1436
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Załącznik 5845549

Wózek super na żywo niestety nie widziałam ale no fotkach widać że materiał dobrej jakości no i te kolorki
Stary 2014-11-24, 10:59   #1437
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:

Załącznik 5845570
piękne zdjęcie!
Stary 2014-11-24, 11:01   #1438
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
śliiczne
Stary 2014-11-24, 11:01   #1439
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Witajcie Mamusie piękne brzuszki i zakupy, ach te sukieneczki dla córeczek, może następnym razem
A co do ludzi, to są okropni, rzadko zdarzają się ludzie, tacy empatyczni, niestety takie społeczeństwo, ja póki dobrze się czuje, wszędzie stoję w kolejkach, ale później nie gwarantuje, że nie będę domagała się swoich przywilejów, ale to czas pokaże
pewnie za 2 miesiące jak mnie nikt nie puści, to po prostu sama wejdę i tyle! to im powinno być głupio, że nie puścili a nie mi
Stary 2014-11-24, 11:03   #1440
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
witamy się w 27 tygodniu
wróciłam z lumpka i oczywiście wpadło kilka rzeczy dla małej
ale w rozmiarach już większych troszkę , sztuka 1 zł
wrzuciłam do prania zrobię potem fotki o ile nie zapomne
27 to już chyba 7 miesiąc?

jesteś zakupoholiczką ciucholandową już! ja sobie obiecałam że w tym tygodniu nie kupię żadnych ciuszków zobaczymy jak to wyjdzie ^^

ale za to właśnie TŻ zadzwonił, że odebrał przewijak (z olx za 20zł) i powiedział że jak nóweczka sztuka tak się ciesze że coraz więcej tego mam dla dzidzi mojej ukochanej

Zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj byłam na glukozie, i co? woda z cukrem pudrem bez szału, jakoś przeżyłam, najgorsze tylko że taaaaaaka głodna bo ja z samego rana obfite śniadanie jem, a tak musiałam siedzieć do 10 i do tego osłabiona jakaś że mi krew z nosa poszła i jakiś katar mam a teraz to po tej glukozie na kiblu wylądowałam ^^ taki finał tej sprawy

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2014-11-24 o 11:06
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości