|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV
Berbie w pracy super. Klienci nie mogli się mnie doczekać w tamtym tygodniu
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV
Maga Jak pytalam tu o torebki to dziewczyny polecaly Zare- reszty nie pamietam. Ja kupilam w Tatuum. Swietnie sie sprawdza. A fajne torebki ma Zuzia Gorska i Jozef Torbalski.
Monika Oby Ci minelo szybko to odrzucenie od jedzenia, bo przeciez Maluszek potrzebuje.. Jakie masz plany na jutro? Jakies zakupy? Zeberko Podziwiam Cie za to, ze myslisz o jeszcze jednym Maluchu. Ja juz nie chce wiecej.. |
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Monika Myslalam, ze oderwiesz sie od codziennosci. Zostawiłaś sobie rzeczy po J?
Barbie Dobrze, że masz mame do pomocy. Samemu jest ciężko. Panika gratuluje udanej wizyty |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Monika To teraz będziecie kupować np przewijak czy dalej pożyczać? A Twoja Mama nie może czasem posiedziec z J. zebys odpoczela?
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Nocka koszmarna 3 h płakał. Ja siedze w kolejce na badania do pracy. Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie dzisiaj zostawilismy ogrzewanie na 19 stopni. Spał też lepiej.
Dobrze że masz pomoc mamy. Jesteś przemeczona :/ a namiary na torebki możesz mi podesłać Monika u nas Olek codziennie jest z babcią od 7 do 15. Inaczej się nie da Fiol dzięki za namiary. Zerkne w wolnej chwili
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam, ale już nic nie pamiętam
![]() mam straszny zapieprz w pracy, a w domu ten remont wc, więc nie mam na nic czasu i siły.. co do odstępu od cc do cc, to co lekarz to inna opinia.. ale ja jutro idę właśnie w tym celu do lekarza (zaraz mi minie pół roku od cc) i zobaczymy co mi powie.. proszę jutro o kciuki gdzieś czytałam, że odstęp rok czy 2 lata to w sumie żadna różnica, bo blizna już i tak jest zagojona, a jak będzie miała się rozejść, to nawet po 3 latach się rozejdzie.. potem dzwoniłam do takiego specjalisty od usg z Łodzi i potwierdził, że w tych czasach szansa na rozejście blizny jest minimalna, bo cc robi się bardzo dokładnie (cokolwiek miał na myśli - może kiedyś robiono niedokładnie ) No zobaczymy.Gryzia piękna jesteś!!!!!!! całuje Was wszystkie, bo już nie pamiętam co chciałam napisać
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#911 |
|
Konto usunięte
|
Królewna kciuki za Ciebie!
Iza a Domiś to przez zęby tak kiepsko spał? Czy coś innego się dzieje? Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama i tak sporo siedzi z J. jak pracujemy, nie mam sunienia dodatkowo go podrzucac, tzn czasem na czas wizyty u lekarza. |
|
|
|
|
#913 | ||
|
Wtajemniczenie
|
kawał pannicy ![]() Na kompie się nie liczy Ty Rena też! Cytat:
Myślę, że jednak dużo się zmieniło przy robieniu cc ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
Wcześniej jadła z dwóch cyców. Teraz nie dość, że robi dłuższe przerwy (dziś 6godz) to ssie tylko jednego cyca. Drugiego bolącego i nabrzmiałego mi zostawia. I trochę się też boję, że przez to mniej mleka. Bo takie długie nocne przerwy chyba obniżają laktację
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49076052]Królewna kciuki za Ciebie!
Iza a Domiś to przez zęby tak kiepsko spał? Czy coś innego się dzieje? Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Ząbki ![]() Cytat:
|
|
|
|
#915 |
|
Konto usunięte
|
Wadera możesz z tej drugiej piersi odciągnąć.
|
|
|
|
#916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#917 |
|
Wtajemniczenie
|
Tż też mnie wspiera. Z rodzeństwem jednak najbardziej się tym zajmujemy. No jakoś tak się zebraliśmy razem i napewno zrobimy co w naszej mocy żeby mamie pomóc. Brat nawet stwierdził, że jak będzie trzeba to mame damy do prywatnej kliniki i za to zapłacimy, niech tam leży i ją leczą (mój brat jest dość zamożny, ale zawsze był bardzo oszczędny, jednak tu kasy nie żaluje).
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam z krotkim pytankiem
zdarzyło się komuś miec cos takiego jak grzybice gardła (dr google mi tak mówi, ze ten biały nalot na jezyku i totalne podrażnienie jakbym tonę papryczek zjadła i mikroranki w jamie ustnej to może byc to) ponoć w ciąży sie to zdarza ale ja nigdy czegos takiego nie miałam... jak sobie ulżyć? Jutro sie sprobuje dostac do internisty, bo dzis nie ma juz szans...
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
To co pamiętam :
Rena dzisiaj wizyta? O której? No i nie żartujcie z mojej metody antykoncepcji bo wg mnie jest skuteczna ![]() Fiol, naprawdę zaszłaś pomimo uważania? Chyba że raz się Wam zapomniało? Pani cudnie Oleńka rośnie ![]() Na kiedy masz tp? kciuki za starszaka żeby już nie chorował... Wika na pewno coś fajnego innego znajdziecie. Nie ma tego złego Dwakolory bardzo mi przykro! Kciuki za mamę ![]() Monika mam nadzieje że za chwilę poczujesz się lepiej... Koło 16 tygodnia dostaniesz pewnie powera Perse co u Ciebie? Jak Artuś? Zebra no właśnie tż powiedział że przy dwójce to mi nianie zatrudni... Już nawet w ciąży jakbym musiała leżeć. Jak widać usilnie próbuje mnie przekonać :p |
|
|
|
#920 |
|
Konto usunięte
|
Kucyku dziękuję
Artuś dokazuje, wszystko już rozumie, dość dużo umie powiedzieć, generalnie się rozumiemy Mój dzień upływa na próbach przekonania go do zjedzenia posiłku, pójścia na drzemkę i przytulankach i całowankach :P
|
|
|
|
#921 | ||||
|
Zakorzenienie
|
takie się nie liczy - a ja może dziś po wizycie
![]() oby szybko i dobrze zdiagnozowali ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mówisz i masz - już od dziś ![]() Cytat:
![]() a Ty już sobie nic nie wkręcaj kobieto karmiąca!!! Cytat:
skuteczna do czasu ![]() ========================= ================ wczoraj myślałam, że umrę...pierwszy raz tak źle się czułam, że nie wiedziałam co się dzieje...zjadłam taką pyszną bułeczkę serowo-czosnkową i później żałowałam tego przez pół dnia...masakra jakaś...miałam mega mdłości, wszystko stało mi w gardle...oczywiście pierwsza myśl: 'przy ostatnim # kiedy się wszystko zaczęło, to tak mnie mdliło i tak się czułam' ![]() i jeszcze jedna - wstydliwa rzecz - dziewczyny nie wiem co się dzieje...dziś w nocy miałam 2 albo nawet 3 orgazmy...przez sen...budziłam się już po i czułam tylko skurcze...nie wiem o co chodzi - nigdy tak nie miałam a teraz kiedy tak się boję, to się tak dzieje miała tak któraś??? tak sobie tłumaczę, że może przez to te plamienia, ale co ja mam z tym zrobić???
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam w Lidlu na zakupach. Widziałam śliczne, pluszowe kombinezony dla dzieciaczków... Poplakalam się na środku sklepu... :-(
|
|
|
|
#923 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
Rena
za wizytę! Pani, Olka fasolka juz nie fasolka tylko kawał baby :😃 My sczoraj w nocy wróciliśmy z Wro.powrot do rzeczywistości dka mnie ok. A Tymek szuka babci i reszty rodziny, nie moze uwierzyc, ze jestesmy sami ![]() Poniżej foty z jarmarku bożonarodzeniowego. Cudnie było |
|
|
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
Jak zwykle po jednej moge...
|
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
Kucyk, byliście juz?
Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-11-25 o 16:06 |
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;49081564]Kucyku dziękuję Artuś dokazuje, wszystko już rozumie, dość dużo umie powiedzieć, generalnie się rozumiemy Mój dzień upływa na próbach przekonania go do zjedzenia posiłku, pójścia na drzemkę i przytulankach i całowankach :P[/QUOTE]Hehe czyli wszystko w normie ![]() Renia ogromne kciuki! Może jakaś fotka z usg będzie? Co do orgazmów we śnie, to też tak miałam w I trymestrze. Potem się skończyło ![]() Chodzisz prywatnie czy na nfz do gina? Byłam wczoraj u lekarza i to rwa kulszowa. Nic już nie pisałam ale po dwóch dniach poprawy wróciło... Mam trzy rodzaje leków i skierowanie na rehabilitacje. |
|
|
|
|
#928 |
|
Zadomowienie
|
Co dostałaś?
Tez kiedys miałam rwę kulszwą. W ogole nie mogłam z lozka wstać. Koszmarne to było. ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Możecie polecić jakis album za kolędami dla dzieci? Dostałam od kogos kolędy fasolek (unowocześnione?) i sa koszmarne. Mi uszy więdną a T tez niespecjalnie zachwycony. Przesłuchaliśmy raz i wiecej sie nie da ;-) |
|
|
|
#929 |
|
Wtajemniczenie
|
Krolewna
![]() Dwa kolory ![]() Renia |
|
|
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzę prywatnie...pocieszyłaś mnie, że też tak miałaś jak ja - już myślałam, że coś ze mną nie tak ![]() no widzisz - mówiłam Ci do lekarza bo samo nie przejdzie...niestety - to wraca ![]() Cytat:
aleeeee pięknie dzięki ![]() --------------------------------------------------------------------- pospałam więc i czas szybciej zleciał ależ mi niedobrze
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-11-25 o 18:09 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

gdzieś czytałam, że odstęp rok czy 2 lata to w sumie żadna różnica, bo blizna już i tak jest zagojona, a jak będzie miała się rozejść, to nawet po 3 latach się rozejdzie.. potem dzwoniłam do takiego specjalisty od usg z Łodzi i potwierdził, że w tych czasach szansa na rozejście blizny jest minimalna, bo cc robi się bardzo dokładnie (cokolwiek miał na myśli - może kiedyś robiono niedokładnie
) No zobaczymy.

kawał pannicy