![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Ja też nic nie robię - jedynie odciągam rano i wieczorem przy takim zalegającym gęstym ropnym co zatykał Młodą. Raz miała taki jak była mniejsza i lepiej jej się spało po odetkaniu. Poza tym - nic,
Miałam nasivin soft, jakoś nie zauwazyłam specjalnej różnicy nigdy (katar miała ze 3 razy, poza tym nigdy nie chorowała poważniej - raz nam groziło że na oskrzela pójdzie i pomogły inhalacje) |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
ooo masz rację! Ja też! Bez sensu czytać książkę po obejrzeniu filmu.
#4413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o katar, to ja jestem po srodku ![]() Generalnie nie uzywam zadnych specjalnych specyfikow, psikadel, itp. Ewentualnie jak slysze, ze baaardzo furczy w nosie to psikam woda morska i odciagam Frida (zazwyczaj przed snem), ale w trakcie ostatniego kataru moze ze 2x tak zrobilam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Wtajemniczenie
|
aaaa, Litlle, i miałam pytać bo żem głupia
![]() ![]()
![]() |
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja spylam bo malz wrocil dobrej nocki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Konto usunięte
|
Pstryniu, pewnie, mamy te farby i za każdym razem dziewczyny umazane całe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49089325]Pstryku, a że tak spytam - każdemu zdarzyło się katar spływający połknąć. To co, do oskrzeli połyka? ![]() Dobre. . Aż sobie wyobraziłam połykanie gila ![]() Witam się. I zarazem idę spać. MARSI życzę Zdrówka oby juz ok. DELI odezwij się. Pokój Hanny Bokeh jest śliczny i jak dla mnie akurat. Żebym miała drugi pokój. ... Dobrej nocy Wam życzę. P.s. jutro może przyjdą książki z księgarni internetowej niestety bez jednej pozycji bo braki. .. ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Nawijko przepis na placki (chyba Ty pytalas) pol szkl. kaszy zalewam polowa szkl.mleka. 1 bialko z jajka miksuje na sztywno. Do kaszy dadaje zoltko,ser bialy rozbity widelcem i ponad polowr jablka startego na tarce o duzych oczkach,dodaje piane z bialka,mieszam i dokladam tyle amarantusa-/maki,zeby bylo dosc dosc geste i smaze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
#4422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
Co do kataru, ja psikam woda morska zeby rozrzedzic gdy jest go sporo i slysze, ze zatyka i wtedy odciagam katarkiem. Nie wyobrazam sobie zostawic ja taka zatkana, to tak samo jakbym ja sama lazila z pelnym nosem nie mogac oddychac, umazana cieknacymi gilami ![]()
![]() |
#4424 |
Wtajemniczenie
|
nieśmiało się witam
![]() Nie bardzo wiem co u Was poza tym, że jest szał świątecznych książkowych zakupów w Arosie ![]() Widziałam też że katary dokuczają, u nas też ;/ Nie odzywam się bo trochę szkoła mnie pochłonęła,Blanka ,remont i takie tam . U nas wszystko prawie dobrze ,Blanka jest taka mądra i rozgadana, że szczęka mi czasem opada do ziemi. Codziennie jakiś wierszyk, piosenka, łapie wszystko w mig. Zresztą u Was pewnie to samo ![]() Ale problem odkąd studiuję.Odkąd nie nocuje w domu . Blanka musi teraz ze mną spać, dopóki się nie położę obok to będzie się budzić i wiercić. Już sama spała u siebie w pokoju, ale odkąd opuszczam ją na cały weekend jest mega mamowa, nie opuszcza mnie na krok, nikogo nie lubi poza mną, i chce ze mną spać najchętniej na mnie i tylko ze mną, przez co ja i tż nie spaliśmy razem od dawien dawna ![]() Kiedy jadę na uczelnie jest sobota, pociąg mam o 5 rano ,wyjeżdzam z domu4,30 i Blanka się wtedy zawsze budzi i chce do mnie ,a na codzień budzi się po 8...ja wtedy nie mogę z nią zostać i utulić bo to jedyny pociąg i nie mogę się spóźnić i serce pęka jej i mi i myślę , że przez to może mieć jakieś lęki, jakieś problemy emocjonalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zadomowienie
|
To ja może najpierw przeczytam ebooki bo gdzieś mam, a jak mi się bardzo bardzo spodoba to wtedy sobie kupię? Bo na razie jakoś nie jestem przekonana. Chociaż z drugiej strony tam nie będzie widać że Edziu taki mizerny i w ogóle więc powinno być lepiej... Nawiasem mówiąc w piątek szła ta ostatnia część, Bella wyrosła na bardzo ładnego wampira, zdrowa, dorodna kobitka się z niej zrobiła, nie takie blade chuchro jak wcześniej. Tym bardziej nie rozumiem czemu wampir Edward to taki wymoczek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Wtajemniczenie
|
U nas też na katar najlepsze inhalacje, sól fizjo plus olejek sosnowy. A wczoraj moje dziecko nauczyło się wydmuchiwać nos! Perfekcyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawijko co do ugryzienia, to myślę jak dziewczyny, ciekawe, co on by zrobił? Oddał tamtemu dziecku? Czy poszedł do jego rodziców? wreszcie dorwałam kompa ![]() szukam klocków dla Kuby, przecież bon nie może się zmarnować ![]() i chciałabym jeszcze jedno malutkie zamówionko na arosie szczelić ale tż już mi nie pozwala... jak żyć? no jak? Powiem Wam, że odpukać od jakiegoś czasu Kuba je, naprawdę je, co prawda nie to, co ja bym chciała ale je. Jest totalnie mięsożerny, parówki, kurczaka wielbi i jak nie ma czegoś z mięsem na śniadanie to się zaweźmie i zje tylko suchą bułkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- aha i jeszcze Wam napisze, jak było u moich rodziców, bo pytałyście ![]() było fajnie tylko krótko, moja mama upiekła ciasto z buraków ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- i uzależniłam się od czekolady z Biedry takie kawowej z białą czekoladą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
Aaaa Nancy, ile tego sera dajesz do plackow?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
Misia, ciul z ripost, jak żadna nie odpowiedziała
![]() ![]() Ultra, ![]() Pstryczku, mi też wczoraj paczka z arosa przyszła. Ten zapach nowych książek - ![]() Silver, nie noszę czapek. Na takie mega, mega mrozy (czyli już dwa lata nie używaną) mam uszatkę syberyjkę ![]() A firanek trzeba było nie prasować ![]() ![]() Laurko, u nas dokładnie było wczoraj tak samo! Tylko Pola wysmarowała jeszcze całe ubranie i zasłonkę w łazience ![]() Sylwietta, mojej siostry pokój ma wymiary 2x2,5 metra. I ona w nim z mężem mieszka ![]() Też oglądasz O mnie się nie martw? Uwielbiam! A drugi sezon dopiero na wiosnę ![]() A Pola koło domu śmiga w kaloszkach, właśnie w tym celu kupiłam ocieplane ![]() Ezzo, ceramicznych naczyń absolutnie nie wolno do zmywary dawać. Nie było napisane na opakowaniu? ![]() Marsi, oby się już krwiak nie pojawił. I niech złe chwile szybko miną ![]() Na więcej nie odpowiem, bo lecę, ale nadrobiłam wszystko. Pa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
Stał się cud! Wstałyśmy O 6 a nie o 4!!!
![]() Debrah tak,ten kod 35zl.'No zdenerwowałam się. Ale widzę że kod jest w aplikacji a nie było go do wykorzystania ![]() Michael Kupiłam małej standardowy zestaw ![]() ![]() Pstryczku dzieci są the best! Dziękuję Ci że mogłam się uśmiechnąć! Szaja moja Mała nauczyła się jakiś miesiąc temu smarkac W chusteczkę. I od tamtej pory, nawet jak katar, to ona sama biegnie po chusteczkę i krzyczy "mama nosek!" I czyścimy. Ewulka moja Gwiazda też ma taką przyjaciółkę ![]() ![]() Uwielbiam słuchać jak opowiada co było w żłobku. Wczoraj np, w nawiązaniu do sytuacji Nawijki,opowiadała że "Niunia Antosiowi no no Antoś ksici Madzi". W wolnym tłumaczeniu stanęła w obronie przyjaciółki. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja też odsączam, wszystko
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49080946] Ifwka, co do zabawek plastikowych - dla mnie plastik nie musi być synonimem tandety, takie klocki duplo czy lego na przykład, w ogóle klocki przeróżne które mamy, to głównie plastik, mamy to na wierzchu, w pudełkach no i potem - dziewczynki mają przeróżne drobne zabaweczki - kucyki, laleczki, figureczki ![]() czemu o zgrozo? ![]() ![]() [/QUOTE] Pogrubione: u mnie też całe pudełko tego, do tego wszelakie nakrętki, i inne dziwne przedmioty które służą do zabawy. Hello Kitty to dzieło szatana nie wiedziałaś?? ![]() A tak poważnie jakoś myśłałam że nas to ominie ale jednak nie. Już na urodziny bratowa zamówiła jej taki duży fotle pluszowy Hello Kitty także tego.... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49087029]Yellow, ikea ma cenę niemoralną za tę kuchenkę ![]() https://www.mall.pl/dzieciece-kuchen...niana-kuchenka nie jest duża, ale śliczna https://www.mall.pl/dzieciece-kuchen...hnia-dziecieca http://allegro.pl/duza-drewniana-kuc...805826928.html to jest polski produkt, od kilku lat na all widuję, duże zainteresowanie Ale osobiście teraz bym brała taką - miałam stojącą (plastikową) i... widzę, że nie zawsze było to fajne, nieraz trzeba kuchnię przenieść ![]() http://allegro.pl/kuchnia-drewniana-i4776964242.html[/QUOTE] Ja to chyba Tż zaangażuję żeby zrobił taką drewnianą ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie, ze Hello Kitty to nie kot/-ka?!?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | ||
Zakorzenienie
|
hej!
nie tylko w gimnazjum :/ wina lezy w zegarkach elektronicznych (kiedys synonim luksusu) a obecnie w telefonach. ze swieca szukac ucznia ktory ma normalny zegarek. jesli juz ma w ogole zegarek to wlasnie elektroniczny :/ reszta sprawdza godz na telefonie ![]() Cytat:
![]() brawa dla Kubulka za jedzenie! Cytat:
![]() moj "potrafil" i zapomnial :/ -------------- u nas dzis dyskoszka andrzejkowa ![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- no i 26.11.2014 roku nas swiat legl w gruzach! teraz juz nic nie bedzie takie samo... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Pstryczku jak cos wybiore to dam znac ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Dziewczyny a czy mozna i jak nauczyc dziecka smarkania jak nie ma kataru? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49089249] Dziewczyny, z obserwacji własnych - nic z katarem nie robię. I... jest lepiej. Niech dziecko dobrze smarka i tyle. Wcześniej kupowałam te psikadła różne, teraz w nosie mam. Jedyne, czego używam gdy nos bardzo zatkany, to jednorazowe na dzień psiknięcie mucofluidem ![]() Ja odciągam jak ma taki zatykający, odciągam na noc, praktycznie codziennie w zimie psikam woda morską, bo jej się zaraz "kozy" takie suche robią, a jak psikne, to ona za chwilę kichnie i po problemie ![]() ??? A co??
![]() |
#4438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.