|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Fewcia : ale chodzi ci o bon -35zł?
|
|
|
|
#4382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
).pytanie tylko czy jest sens? nie lepiej przeczytac cos poczciwszego? ![]() ja osobiscie nie lubie czytac ksiazek po filmie |
||
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow : tak mi strasznie przykro zawsze gdy czytam Twoje posty , taki smutek i zawód z nich bije.. Ode mnie Twój Tż też ma kopa w zad...
I pisz ile wlezie, nie duś tego wszystkiego w sobie, od tego jesteśmy |
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze troszke ja
![]() - Kubus, co robisz? ![]() - Dzwonie do Lotki i do Mateusza! |
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Kto robil teczowy tort ? Planuje taki w tym roku tylko nie wiem jakie barwniki kupić te w zelu dr octker beda ok ? poratujcie
Szklanko brawa za rehabilitację tez marze o zakończeniu ale u nas to nigdy nie bedzie możliwe Ezzo ja podzielam twoje zdanie nt szczepień w 100 % Wiecej nie pamiętam dzis kiepski dzień Aha macie pomysl jak wypisac sie z NFZ nie daje rady juz powinni zlikwidowac taka instytucje jak ZUS i NFZ
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Mala warzywa pokrojone jak na frytki,posypuje przyprawami,daje tycke oliwy i na blache.
Pstryczek Kubson jest boski ![]() Tez mam patelnie ceramiczna, ale na mojej indukcji kiepsko dziala :-/ tez myje recznie,zreszta nie mam zmywarki
|
|
|
|
#4387 |
|
Konto usunięte
|
Mika, tylko proszkowe barwniki - żelowe i w płynie słabe.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49088450]Mika, tylko proszkowe barwniki - żelowe i w płynie słabe.[/QUOTE]
Czyli zostaje mi allegro , wlasnie uz ywalam ten zielony w zelu do zrobienia ciadtolinyni blady kolor dalo i tak się zastanawiam czy w biszkopcie lepiej beda wyglądać
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
W nawiązaniu do naszej ostatniej rozmowy o KP - podpisujemy
UWAGA! BARDZO WAŻNE!!! (Zywienie niemowląt i malych dzieci) Kochani, zwracam się do Was wszystkich z prośbą o poświęcenie kilku minut na przeczytanie i podpisanie petycji, w której matki karmiące oraz te, które chciałyby karmić w przyszłości wnoszą o stworzenie Narodowego Programu Karmienia Naturalnego. Korzyści z karmienia piersią oraz długiego karmienia piersią są ogromne i mogą być odczuwane przez całe życie, dla całego społeczeństwa. Petycja powstała z inicjatywy ruchu Karmiące Cyce Na Ulice. Petycja jest ważna nie tylko dla mam, ale dla całych rodzin - mężów, ojców, braci, sióstr, babć i dziadków - w treści petycji możecie przeczytać dlaczego powstała i dlaczego powinniśmy wszyscy, jak jeden wymagać od Ministerstwa Zdrowia tego, aby wprowadzono zmiany w systemie informacji, edukację personelu medycznego oraz refundację wsparcia laktacyjnego (aktualnie można z tego korzystać tylko odpłatnie). Proszę o udostępnianie i wsparcie. http://www.petycje.pl/index.php?newslist=0 |
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli nie ma nic niepokojacego napisalam ;-), inaczej tylko sie szkodzi moim zdaniem |
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogole to dzis opadlo mi wszystko co opasc moglo....
syt. nr 1 gramy w klasie na wychowawczej w kolko i krzyzyk. mowie, ze bedziecie przychodzic do tablicy w parach, zwyciezca bedzie bral z innym zwyciezca az do wylonienia klasowego miszcza sa jakies pytania?- do ilu gramy? syt. nr 2 (ten sam uczen )dzieciaki z okazji dnia pluszowego misia mialy do rozwiazania test wyboru. tlumacze ze trzeba prezczytac i zaznaczyc prawidlowa odpowiedz, a,b lub c. pytanie... -ale jak przeczytac? na pamiec? syt. nr 3 (tym razem dziewczynka - absolutnie moja faworytka! )tlumacze "godziny". jest przyklad - 10.20. -P., ile mamy minut? - 20 -slicznie! 20 po ktorej?" P. mysli, mysli, mysli...... -po prawej? -po lewej? Panie, daj mi cierpliwosc!!!!!!!! ![]() ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu - ale on jest ładnyyyyy <3
Ami za to do mnie dzisiaj jak stała na krześle w kuchni a ja nie miałam miejsca, żeby przejść i ją zaasekurować z drugiej strony. Mówię do niej, że nie ma miejsca, nie mogę przejść bo się nie zmieszczę.. a dziecko do mnie: - No chociaż spróbuj! Fakt, nawet dzieci wiedzą, że ważne są starania, efekt drugorzędny
|
|
|
|
#4393 |
|
Konto usunięte
|
Mika, a w zwykłym spożywczaku sprawdź, ja w zwykłym kupiłam.
|
|
|
|
#4394 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ZdrówkaCytat:
Cytat:
biedna Ty Cytat:
ja też z biedry mam
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec gdzie jest ta granica? bo ja sie wtedy przestraszylam na serio! jak dzialac zeby niepotrzebnie dziecko nie faszerowac ale tez zeby nie bylo juz za pozno? jaka mam pewnosc, ze nie odciagajac kataru i nie psiukajac nie zaszkodze? dzizaz, jakie to wszystko jest trudne
|
|
|
|
|
#4396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłamowate tak samo jak i filmy ![]() Przeczytalam pierwsza czesc z ciekawosci, druga chyba tez, wiecej nie dalam rady. Cytat:
Misia, ja tez nic nie polece, bo nie uzywamy. |
||
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, a tak w ogole to macie jakies info od Deli? ostatnio bylo u nich nieciekawie...
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijka: zgadzam się z dziewczynami, zdecydowanie przesadził
Zazwyczaj emocje ponoszą ale jakby zapytać Twojego Tż co w takiej sytuacji jego zdaniem powinno się zrobić.. to pewnie by kłapał dziobem jak ryba bez wody.. Bo cóż można? To żłobek i maluchy, dużo ich a Pań mało, nie zawsze ma się refleks, dzieci są impulsywne z natury i z tego samego powodu nie mają jeszcze wyczucia co do własnej siły, jeszcze nie raz ktoś oberwie. Od razu mi przyszło do głowy co by Tż zrobił w analogicznej sytuacji gdyby jednak to Kuba był agresorem Punkt widzenia zależy od...
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz pewnosc, ze odciaganie i krople uchronilyby przed swistami? Dlaczego one sie pojawily? Na pewno przez katar? Jestem zdania, ze grzebiac w nosie dodatkowo narazasz na wprowadzenie drobnoustrojow, niszczysz blone, podejrzewam, ze to dobre dla uszu tez byc nie moze. Masz pewnosc, ze odciaganiem nie szkodzisz? |
|
|
|
|
#4400 |
|
Wtajemniczenie
|
pokłóciłam się z tż o to, że nie ma keczupu w domu
bo przecież jak nie ma keczupu to nie ma co jeść![]() pstryczku padłam z dialogów a Kuba jaki śliczny Yellow współczuję zachowania tż:/ fewciu a co kupiłaś Blance? Kija mi się książka podobała
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49082143]Ezzo, ceramicznych NIE ładujesz do zmywarki![/QUOTE]
łuuuuuuups ![]() Cytat:
![]() Ostatnio chciałam sobie kupić komplet za 40 zł był w taniej kiazce ale mama mnie poganiała
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mowie zeby nie odchodzic od odkurzacza ja np. odciagam raz dziennie, czasem dwa...to lepiej zeby to wszystko dziecku splywalo? |
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale gdzie splywalo? Splywa dziecku nieruchomo lezacemu na plecach a i tutaj nie splywa do oskrzeli tylko do zoladka. |
|
|
|
|
#4404 |
|
Konto usunięte
|
Kija, fajnie się audiobooka słucha też
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Dziewczyny, z obserwacji własnych - nic z katarem nie robię. I... jest lepiej. Niech dziecko dobrze smarka i tyle. Wcześniej kupowałam te psikadła różne, teraz w nosie mam. Jedyne, czego używam gdy nos bardzo zatkany, to jednorazowe na dzień psiknięcie mucofluidem |
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szaja - pod warunkiem ze dziecko smarkac potrafi
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-11-25 o 22:43 |
|
|
|
|
#4406 |
|
Konto usunięte
|
Pstryku, a że tak spytam - każdemu zdarzyło się katar spływający połknąć. To co, do oskrzeli połyka?
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
szaja - takie cos sie nadaje do malowania palcami? bo takie male zwykle to pewnie na raz pojda a tu jednak duuzo tego. moze byc?
http://allegro.pl/farby-farba-plakat...803693963.html |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4408 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bym zjadłaCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Nawijko - no pewnie że tż przesadził! no ludzie, to jest kupa dzieci i kilka pań, nie da rady wszystkiego ogarnąć. No nie wiem, przecież Pani nie kazała temu drugiemu dziecku czegoś takiego zrobić, po prostu się zdarza. co do żłobka - mamy zdjęcie grupowe i Ania zawsze pokazuje Panie i jedną dziewczynkę - zawsze tą samą. Dziś zapytałam Pani, jak ona ma na imię, bo Ania ciągle ją pokazuje i nie wiem co mam mówić. I Pani mi opowiedziała całą historię Jakoś mnie rozczuliła ta historia, i uświadomiła, że Ania ma w tym żłobku już swoje życie ![]() Pstryku - ja nie zawsze odciągam, ale tak jak ty zazwyczaj psikam. I cóż - Ania dostała zapalenia płuc właśnie od kataru w 3 tygodniu życia... Bokeh - nie chodzi o to że mi się nie podoba
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49089325]Pstryku, a że tak spytam - każdemu zdarzyło się katar spływający połknąć. To co, do oskrzeli połyka?
[/QUOTE]no nie, ale co innego polknac raz czy dwa a co inego jak dziecko to polyka caly czas, bleeeee |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.

ale tylko pod warunkiem że są lepsze od filmu, jak gorsze to nie chcę...
).
I pisz ile wlezie, nie duś tego wszystkiego w sobie, od tego jesteśmy 

przepraszam! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

górkowa z ryżem a na drugie pulpety z sosem pieczarkowym + surówka z kapusty pekińskiej
ale bym zjadła