|
|
#2611 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4
Cytat:
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#2612 |
|
Rozeznanie
|
Wychodził by nawet więcej ale ten rabat na otwarcie zrobił super cenę
cieszę się, że już go mamy.
|
|
|
|
#2613 | |
|
Wtajemniczenie
|
nouvelle2
super zakupy za taką cenę no i nie złą imprezowiczka z Ciebie ![]() a piwko w końcu jakieś wypiłaś??crystal śliczne rzeczy kruszynkaa za tydzień to się będziesz dopiero denerwować ale za to później jak będzie fajnie ![]() Cytat:
boże ale tragedia ![]() aneta_s13 fajny wózek, to futerko słodkie ![]() a co to za prezenty były? ![]() lesyeux no i jednak się pogodziliście i bardzo dobrze za zakupy, pokaż później jak będzie złożone ![]() ojustyna super, że już blisko końca, też to przeżywałam, więc wiem jak jest ale za to później jak fajnie na nowym ![]() my musieliśmy kupić ten akumulator, ale przynajmniej nie ma stresu przy odpalaniu poza tym nic prawie nie załatwiliśmy, chociaż takie plany były ale trudno, jutro też jest dzień ![]() ale tu dzisiaj cisza...
|
|
|
#2614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a o ikei poszperam, nie slyszalam o takiej opcji pojawila sie nadzieja
|
|
|
#2615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Raczkowanie
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie mamusie.... U mnie szpital dalej dziś z 5 razy płakałam ze Tz choruje bo Mi go szkoda no;(
Na wieczór pomyślałam że go rozgrzeje... Mówię wam założyłam pończochy i stringi takie z tymi paskami do pończoch i Masaż mu zrobiłam żeby czul ze ma żonę... No i trochę fiku miku. jemu dobrze a u mnie tak se ;/myślałam że się sama napale jakoś a tu nic. Miło było i tyle ale zero podjaranka ;( jestem zdolowana juz ze mi się sexu nie chce - czemu tak.. A mam nadzieje ze to hormony bo jak nie to ja nie wiem jak będę funkcjonować ;/Sorrki ze o takich rzeczach pisze ale normalnie
|
#2618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna przygoda ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
bedzie dobrze! ![]() Za to jestes bardzo kochana zona, i on to wie dzieki temu co robisz a to bardzo wazne!
|
|||
|
|
|
#2619 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będzie rzadziej ale porządniej Ja mam jeszcze problem z nawilżeniem w fiku miku, picze mnie potem jak diabli, nawet żele nie pomagają Hmm... Jeszcze nigdy sie nie odszczeliłam tak dla Tż, może cos pomyślę na noc poślubna
|
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz zachcialo mi sie sprobowac nowego, ktory daje uczucie wiekszego chlodu, to szybko ucieklam pod prysznic, czulam sie lekko zamrozona
|
|
|
|
|
#2621 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez crystal25 Czas edycji: 2014-11-30 o 00:14 |
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są tez ciemnoszare te osłonki uv
|
|
|
|
|
#2624 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
a jak ci się tak po ciąży całkowicie odmieni, to jeszcze będziemy na ciebie nimfomanka mówić ^^ mi to się ciągle chce, tak na mnie mąż działa, że wystarczy buzi a ja już "pływam"
Edytowane przez ojustyna Czas edycji: 2014-11-30 o 07:09 |
||
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie problem właśnie z tym nawilżaniem.. Nigdy nie miałam problemu a teraz niby fajnie miło i klops ;/
A nie myśleliście kupować meble z Ikei na allegro? Tez są dostępne + kw niestety no ale to lepsze niż 300km jechac do sklepu.. A u mnie niedługo w Kielcach (100km) ode mnie mają ponoć OTWORZYĆ IKEE fajnie... Witam sie z rana u mnie coś śniegu Widze posypalo jakby piaskiem zawialo ale to śnieg hehe
|
#2626 | |
|
Zadomowienie
|
chyba dziewczynki odsypiają imprezki
a mnie TŻ obudził, razem z nim wstało nasze maleństwo i tak się dziewczyneczka rozkręciła, że kopie tymi malusimi nóżkami gdzie popadnie, a szczególnie upodobała sobie pęcherz, ciągle mnie siku gadania że do 13 z łóżka się nie wychodzi... ahh było i minęło ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
a do kuchni muszą być na wymiar, bo to taka malusia klitka że każdy cm trzeba dobrze zagospodarować i szafki do suuufitu będą będziemy żyć w minimaliźmie hahaha, ja myślałam o "dadatkach" do mieszkania, takich pipirdułkach co to tak kosztują grosze, ale nagrosze że ja wszystko lubię widzieć na żywo jakaś ja niezbyt internetowa
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja leżę i sobie patrze jak moja mała kopie energii ma dużo. U mnie mróz 10 stopni blee
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
|
|
#2628 |
|
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=xKoQFanFFR0 oby i u was był taaki wesoły dzień
|
|
#2629 |
|
Zadomowienie
|
justyna u nas też mamy aneks nie kuchnie, a meble mamy z ikei, do samego sufitu. Poprostu wyszło dużo taniej niż na wymiar. Ale są też minusy, wprowadziliśmy się w sierpniu a kuchnia jeszcze nie skończona w 100%, żeby było taniej składamy wszystko sami i nie mieliśmy czasu podjechać do stolarza dociąć maskownic nad mikrofale i lodówkę.
smv uważaj, żebyś nie załapala wirusa od męża. A o to nie trudno przy fiku miku i całowaniu. mon to pani w sklepie mówiła, że są tylko czarne. A Ty swój na necie miałaś zamawiać czy w sklepie stacjonarnym? Mnie to już męczą koszmary wózkowe. Strasznie nie lubię coś wybierać i o czymś decydować. Zawsze porównuje i mam tysiące ale. Teraz śni mi się joolz i xlander move i nie wiem, którego wybrać W xlanderze bardziej mi się podoba gondola i koła, w joolz szaleje za spacerówką, ale też się trochę obawiam kubełkowego rozwiązania. kolejny dylemat nowy czy używany Dziś TZ powiedzialam, że dopóki tego wózka nie wybierzemy to nie wyśpie się normalnie.TŻ maluje sypialnie
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia calowania żadnego nie było
buuu ale dla dzidzi trzeba uważać
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że tak miło was potraktowali![]() ja leżę, kot mi leży na brzuchu, a mały kopie, cyrk na kółkach
|
|
#2632 |
|
Rozeznanie
|
Witam się dziewczynki
Mój Tż z kawalerskiego wrócił o 7 rano... "Złamany" w pół, korzonki go dopadły, ledwo szedł, a pół dnia mył auto na zimnie i mu wyszło przewianie... Porażka, jak go zobaczyłam, aż mi sie słabo zrobiło, mroczki przed oczami i musiałam usiąść, ale na szczęście wszystko ze mną ok już Nerwy i zmartwienia nie dla mnie teraz... Żal mi go trochę, jutro pójdzie do lekarza i pewnie na l4, ale cóż, mógł odpuścić to mycie auta... a on ciągle narzeka na ból w krzyżu, ajajaj ![]() I ani mu leków dać ani nic, bo to przeca trzeźwe nie jest tylko nasmarowałam go dicloziają, nałożyłam ciepłe skarpety i właśnie teraz zasnął ![]() Aaaa najlepsze co było, ledwo wszedł do łózka, położył się, stekał z bólu, a po chwili mówi do mnie: "pokochamy się?"
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia
Stacjonarnie, byłam w tym sklepie na solidarności http://www.wozki-foteliki.pl/go/_info/?id=5104 |
|
|
|
#2634 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i tak ciągle je przeglądam, a xlander tez mi sie podoba wizualnie, i zgłupieć można Ale chyba w styczniu na spokojnie do tego podejdę, bo i tak bede kupowac 3 w 1, raz i mieć spokój a najgorsze jest to, że mój Tż nic mi z wózkami pomóc nie chce, bo mu sie podobaja wszystkie choć pewnie jak już bedę w sklepei to może byc tak, że wybiore całkiem inny niz podałam
|
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc chyba aż tak tragicznie nie bęzie, tym bardziej że będzie zdecydowanie szybciej
|
|
|
#2636 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane Mamusie! A pro po zakupu m. in. wozka - nie myślicie o skorzystaniu z poswiatecznych przecen? Mi w pracy zasugerowali wlasnie wstrzymanie się do tych przecen. Troche sie obawiam tłumów, przepychania i brakow towaru:p ale możliwość oszczedzenia przy tylu wydatkach kusi
|
#2637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mam nadzieję, na przeceny po nowym roku się załapać
|
|
|
|
|
#2638 | ||
|
Rozeznanie
|
Macie już linię na brzuchu? Mi taka delikatna wyszła, mogłaby taka zostać, nie ciemnieć już
Zrobiłam przegląd laktatorów. Wybrałam Lovi Prolactis. Trochę kosztuje, ale liczy się komfort, bo prawdopodobnie będę często korzystać. Jakoś nie dopuszczam myśli, że nie będę miała pokarmu ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2639 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do fotelika, to maxi cosi citi do 13 kg także jest ok bo tylko z fotelikiem z maxi cosi chcę, a akurat quinny ma, także najprawdopodobniej zdecyduje się na niego. I wygląd fajny, nowoczesny, a przede wszystkim zgrabny wózek. No ale zobaczymy co wyjdzie przy kupowaniu
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
Ja też już mam delikatną linie, żeby taka pozostała i nie ciemniała już
![]() TŻ pomalował już dwie ściany, kolor całkiem spoko. Miał mieć pomocników w postaci mojej siostry i jej TZ, ale jeszcze nie dotarli i pracuje sam. Mon właśnie tam wczoraj oglądaliśmy wózki, ten na wystawie ze śpiworkiem, co jest w promocji podobał mi się najbardziej. Justyna macie całkiem fajną cenę za kuchnie, więc rzeczywiście nie ma co się męczyć samemu. U nas oszczędność wyniosła koło 2000zł, więc woleliśmy sami.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

i w której galerii otworzyli toysa, warto się przejechać jutro po prezenty dla dzieci? ile Was wyszedł xmove?? dziś go oglądaliśmy
Dostałam magnez, żelazo coś tam jeszcze bo podomież moja morfologia nie jest aż taka super jak twierdzł lekarz na nfz. I dostałam skierowanie na tsh? badała któraś? drogie to?
a mnie TŻ obudził, razem z nim wstało nasze maleństwo i tak się dziewczyneczka rozkręciła, że kopie tymi malusimi nóżkami gdzie popadnie, a szczególnie upodobała sobie pęcherz, ciągle mnie siku gadania
że do 13 z łóżka się nie wychodzi... ahh było i minęło
W xlanderze bardziej mi się podoba gondola i koła, w joolz szaleje za spacerówką, ale też się trochę obawiam kubełkowego rozwiązania. kolejny dylemat nowy czy używany