Rozstanie z facetem XXXII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-30, 18:27   #3601
chmura lamp neonowych
chaos maker

Dot.: Rozstanie z facetem XXXII

Cytat:
Napisane przez Loisto Pokaż wiadomość
Niech się udławi.
Moja droga, wejdź na swojego bloga i poczytaj swoje stare notki. Nie powinnaś wtedy mieć żadnych wątpliwości. Tak, blog służy także do takich rzeczy.
TERAZ mu Ciebie brakuje, a pojawi się inna lasia na horyzoncie i znowu zmieni zdanie.
Ależ ja myślę podobnie i powiedziałam mu to milion razy. Że za dużo prób, za bardzo zawiódł, że nara.
Tylko, że jednak takie rzeczy dźgają w serce nieco.

"Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym,
chociaż mówią, że go już nie mam."
chmura lamp neonowych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 18:30   #3602
Loisto
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chmura lamp neonowych Pokaż wiadomość
Ależ ja myślę podobnie i powiedziałam mu to milion razy. Że za dużo prób, za bardzo zawiódł, że nara.
Tylko, że jednak takie rzeczy dźgają w serce nieco.
Nie masz możliwości zablokowania jego numeru? Może skontaktuj się z operatorem?
Stary 2014-11-30, 18:37   #3603
marmera
Raczkowanie

Cytat:
EKS WYSTOSOWAŁ DO MNIE DŁUGĄ WIADOMOŚĆ.

Że nie chce żyć beze mnie, bo go rozumiałam.
Że się nie umie zakochać w nikim innym, bo myśli o mnie.
Że chce do mnie wrócić, bo mu mnie brakuje.
Że dużo zrozumiał, że chciałby zapomnieć o wszystkim złym, co się stało i spróbować mnie kochać tak, jak kiedyś.
Że wie już teraz, że świetne ciało to nie wszystko.
Że będzie czekał na moją decyzję.

Zabijcie mnie.

Za żadne skarby do niego nie wracaj! Nie no fajnie, poruchał gdzie indziej, ale Cię kochał cały czas. Bezczel niezły... brak słów.
marmera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 19:25   #3604
chmura lamp neonowych
chaos maker

Jeszcze jak mu napisałam, że kiedyś (dość świeżo po rozstaniu) miałam takie myśli, że mi go brakuje i chciałabym wrócić, a on zapytał "czemu mi tego nie napisałaś, przecież od razu rzucił bym tamtą dla ciebie", to ja odpowiedziałam, że MAM SWOJĄ DUMĘ.
A on na to, że on nie ma dumy, duma się dla niego nie liczy w tej chwili, bo chce być ze mną. EKHM.
Jeszcze napisał, że on mi woli wyznać wszystko teraz, bo za jakiś czas już będzie za późno, bo będę kogoś miała.

Na szczęście mam mózg i dobre znajome, które piszą "zawiódł cię w bardzo nieprzyjemny sposób, może zrobić to i drugi raz; daj spokój on ci teraz nagada to co chcesz usłyszeć, a później nie wiadomo co."

A nawet, jeżeli serio coś zrozumiał, to przykro mi, skrzywdził mnie na tyle, że już go nie chcę.

Edytowane przez chmura lamp neonowych
Czas edycji: 2014-11-30 o 19:31
Stary 2014-11-30, 19:49   #3605
marmera
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze jak mu napisałam, że kiedyś (dość świeżo po rozstaniu) miałam takie myśli, że mi go brakuje i chciałabym wrócić, a on zapytał "czemu mi tego nie napisałaś, przecież od razu rzucił bym tamtą dla ciebie", to ja odpowiedziałam, że MAM SWOJĄ DUMĘ.
A on na to, że on nie ma dumy, duma się dla niego nie liczy w tej chwili, bo chce być ze mną. EKHM.
Jeszcze napisał, że on mi woli wyznać wszystko teraz, bo za jakiś czas już będzie za późno, bo będę kogoś miała.

Na szczęście mam mózg i dobre znajome, które piszą "zawiódł cię w bardzo nieprzyjemny sposób, może zrobić to i drugi raz; daj spokój on ci teraz nagada to co chcesz usłyszeć, a później nie wiadomo co."

A nawet, jeżeli serio coś zrozumiał, to przykro mi, skrzywdził mnie na tyle, że już go nie chcę.
Stary 2014-11-30, 19:53   #3606
nie_powiem
Wtajemniczenie

Dziewczyny.. W sobotę przyjeżdża do mnie chłopak z Wrocławia.. Dystans między nami to jakieś około 350 km. Zostanie tu na noc (hostel?).

Troszkę się stresuję.
Stary 2014-11-30, 20:00   #3607
Lizzy Grant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nie_powiem Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. W sobotę przyjeżdża do mnie chłopak z Wrocławia.. Dystans między nami to jakieś około 350 km. Zostanie tu na noc (hostel?).

Troszkę się stresuję.
Co tam hostel niech śpi u Ciebie na podłodze żartuje oczywiście. Pogadaj z nim jak on to widzi, coś się wymyśli.

nie_powiem, myślisz, że powinnam się spotkać z moim? Pytałam ale nikt nie odpisał a mam mętlik w głowie
Lizzy Grant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 20:04   #3608
Loisto
Rozeznanie

Cytat:

Jesteśmy z Ciebie dumne <3
Stary 2014-11-30, 20:10   #3609
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lizzy Grant Pokaż wiadomość
Co tam hostel niech śpi u Ciebie na podłodze żartuje oczywiście. Pogadaj z nim jak on to widzi, coś się wymyśli.

nie_powiem, myślisz, że powinnam się spotkać z moim? Pytałam ale nikt nie odpisał a mam mętlik w głowie

Właśnie rozważam tę opcję, bo mam jeden wolny pokój - jak szaleć to szaleć

Myślę, że jeśli od niego to wyszło to owszem. A jeśli nie, to raz możesz go zapytać czy możecie porozmawiać jak cywilizowani ludzie chociaż ten ostatni raz. Ale w razie zgody musisz opanować emocje i nie poniżać się, nie błagać o powrót. Gwarantuję, że skutek będzie podobny i niesmak zostanie jak będziesz tak robić

Ogólnie to moim zdaniem "należy Ci się" ta ostatnia rozmowa i tyle. Ale mówię, musisz opanować emocje i ugryźć się w język. I zrozumieć ,że być może to naprawdę koniec
Stary 2014-11-30, 20:25   #3610
Lizzy Grant
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie rozważam tę opcję, bo mam jeden wolny pokój - jak szaleć to szaleć

Myślę, że jeśli od niego to wyszło to owszem. A jeśli nie, to raz możesz go zapytać czy możecie porozmawiać jak cywilizowani ludzie chociaż ten ostatni raz. Ale w razie zgody musisz opanować emocje i nie poniżać się, nie błagać o powrót. Gwarantuję, że skutek będzie podobny i niesmak zostanie jak będziesz tak robić

Ogólnie to moim zdaniem "należy Ci się" ta ostatnia rozmowa i tyle. Ale mówię, musisz opanować emocje i ugryźć się w język. I zrozumieć ,że być może to naprawdę koniec
No właśnie pytałam go czemu tak mnie potraktował, że przez fb zerwał, że chyba po 4 latach należy mi się normalna rozmowa... no i on powiedział, że możemy się spotkać w grudniu. Wiem, że jak tylko go zobaczę to wpadnę w ryk i tyle... ale nawet jeżeli to miałby być koniec to chcę żebyśmy to zakończyli jak dorośli ludzie
Stary 2014-11-30, 21:51   #3611
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie pytałam go czemu tak mnie potraktował, że przez fb zerwał, że chyba po 4 latach należy mi się normalna rozmowa... no i on powiedział, że możemy się spotkać w grudniu. Wiem, że jak tylko go zobaczę to wpadnę w ryk i tyle... ale nawet jeżeli to miałby być koniec to chcę żebyśmy to zakończyli jak dorośli ludzie
Wiem, że to ciężkie, ale może właśnie to taki gówniarz, który kończy przez fejsa i nie warto jednak się spotykać? Ogólnie wiem z własnego doświadczenia, że te spotkania mimo powiedzenia tego co zostało powiedziane.. To takie przedłużanie agonii, przekonywanie się, czy aby na pewno, chęć zmiany tego.

Czasami trzeba przyjąć coś takim, jakie jest. Jest trudno, ale tak trzeba. Nie warto czasem się dopraszać o coś, zwłaszcza o coś, co powinno być normalne.

Ogólnie polecam tę piosenkę..

Jeśli zwątpisz choć jeden raz.. Jeśli zwątpisz choć raz, to choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę - powrotów nie będzie.

Edytowane przez nie_powiem
Czas edycji: 2014-11-30 o 21:53
nie_powiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 21:55   #3612
Karolka65
Raczkowanie

Niby nie... ehhh... jak to wszystko potrafi sie tak łatwo rozsypac... pare nie potrzebnych słow. I BUUUM! miłośc znika. aktualnie jestem na etapie analizowania i pogrążania się w winie ;(

Nie pisze 6 dzień
Karolka65 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 22:01   #3613
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karolka65 Pokaż wiadomość
Niby nie... ehhh... jak to wszystko potrafi sie tak łatwo rozsypac... pare nie potrzebnych słow. I BUUUM! miłośc znika. aktualnie jestem na etapie analizowania i pogrążania się w winie ;(
Dobrze,że analizujesz. To pozwoli Ci uniknąć błędów w przyszłości.. Ale generalnie nie ma co myśleć co by było gdyby się czegoś nie powiedziało. Płakanie nad rozlanym mlekiem nic nie da. Trzeba wyciągnąć wnioski i iść dalej.

Ja czasami jestem taka przytłoczona tym, że właśnie coś się rozpada z taką łatwością. Może nie jestem przytłoczona łatwością rozpadania (bo nic się nie kończy przez kilka niepotrzebnych słów, to są dni/miesiące/lata? pewnych zachowań i odczuć wobec drugiej osoby) , ale na pewno łatwością podejścia do rzeczy. Że ktoś kończy np. 5 letni związek i po miesiącu już jest mu dobrze. Dla mnie to dość abstrakcyjne. i raczej mi się to nie podoba.

PS Nie mówię, żeby cierpieć na siłę czy się umartwiać. Ale czy to nie dziwne, że komuś po 3 latach w 4tygodnie przechodzi?
Stary 2014-11-30, 22:28   #3614
Karolka65
Raczkowanie

Zaczynam się obwiniać, że może za mało sie starałam, ze to ja cos zepsułam, żę za duzo krzyczałam, płakałam... ehhh... Tak bardzo pragne zeby mnie przytulił. Czuje się jak taka mała dziewczynka, która miała swojego ukochanego misia z którym się nierozstawała, po czym ktoś jej tego misia odebrał. A po paru tygodniach oddał by znów go odebrać. To boli ze zdwojoną siłą.

Nie pisze 6 dzień
Karolka65 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 22:30   #3615
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
Ja i tal leczę się na depresję, wcześniej gdzieś o tym pisałam. A teraz jeszcze to... A już było lepiej dzięki, ale tak trudno mi teraz uwierzyć, że jeszcze kiedykolwiek będzie dobrze... Czuje jakby dusza ze mnie uleciała i zostało tylko takie martwe ciało. Myślisz, że powinnam się z nim spotkać?
Przepraszam, czytałam o Twojej depresji, ale rano dzisiaj wstałam i zdecydowanie mam zaburzone kojarzenie faktów. Jedyne co potrafię skojarzyć to łóżko ze spaniem
Pisałaś, że bierzesz leki. Może warto byłoby pomyśleć o takich które przy okazji pomagają w zasypianiu.

Wiem że trudno Ci w to uwierzyć. Mnie też. Ale wiesz co? Ja nawet nie próbuję w to wierzyć tylko staram się przyjmować to za pewnik: po prostu kiedyś to musi minąć.
Po swoim poprzednim eksie też rozpaczałam i czułam się jak śmieć. A jakoś minęło. Teraz jest jakieś 100 razy gorzej, bo ten facet wydawał mi się ideałem. Ale skoro wtedy minęło to i teraz minie. To kwestia czasu.

Nie mogę Ci powiedzieć czy powinnaś się z nim spotkać czy nie, bo to Twoja decyzja. Mogę jedynie zapewnić Cię o swoim wsparciu i o tym że wiem co przeżywasz

Cytat:

Troszkę się stresuję.
Super! Poznany na badoo?
Nie ma co się stresować, będzie dobrze

Lalka Bolesława Prusa

Koniec zakrętów. Wychodzę na prostą.
Gosiuch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 22:36   #3616
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gosiuch Pokaż wiadomość

Super! Poznany na badoo?
Tak, badoo. Właśnie jakoś tak mnie to stresuje.. Ta odległość jest zatrważająca.
Stary 2014-11-30, 22:38   #3617
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
Tak, badoo. Właśnie jakoś tak mnie to stresuje.. Ta odległość jest zatrważająca.
A facet fajny? Odległością będziesz się martwić potem

Ja się boję, że spotkam exa na badoo... Straszna myśl

Lalka Bolesława Prusa

Stary 2014-11-30, 22:42   #3618
lotta_983
Zakorzenienie

Chciałabym dołączyć do wątku.
Jakieś 2 tyg. temu zakończyła się moja kilkuletnia znajomość z facetem, który nigdy nie traktował mnie poważnie, nie kochał i właściwie to chyba nawet nie lubił.
Pewnego wieczoru moja współlokatorka przytargała laptop do kuchni, żeby posiedzieć na tym sławietnym badoo. Jako, że ten mój też miał tam konto, wspomniałam jej o tym. Chciała zobaczyć jego profil. Odszukałam go. Okazało się, że na swoim profilu "mieszka" już na drugim końcu polski. W przyszłym miesiącu miał wyjechać na 3 miesięczne szkolenie, właśnie do tego miasta. Poprosiłam, aby wyjaśnił mi czego tam szuka. Z pewnością każdy normalny facet, któremu w jakimś chociaż stopniu zależy, w ciągu 3o sekund usunąłby takie konto. A mój odpowiedział tylko, że nie będzie mi się tłumaczył.
Nie wiem jak ja wytrzymałam tyle lat z takim bezdusznym gnojem. Nie widziałam go od tego czasu i nie utrzymuje z nim kontaktu. Pozbyłam się numeru. Czuje się beznadziejnie.

Edytowane przez lotta_983
Czas edycji: 2014-11-30 o 22:44
lotta_983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-30, 22:53   #3619
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
A facet fajny? Odległością będziesz się martwić potem

Ja się boję, że spotkam exa na badoo... Straszna myśl

Sama nie wiem, zwłaszcza z wyglądu. Bo zdjęcia to różnie mogą wyglądać. Ale gada nam się naprawdę super.
Stary 2014-11-30, 22:55   #3620
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lotta_983 Pokaż wiadomość
Chciałabym dołączyć do wątku.
Jakieś 2 tyg. temu zakończyła się moja kilkuletnia znajomość z facetem, który nigdy nie traktował mnie poważnie, nie kochał i właściwie to chyba nawet nie lubił.
Pewnego wieczoru moja współlokatorka przytargała laptop do kuchni, żeby posiedzieć na tym sławietnym badoo. Jako, że ten mój też miał tam konto, wspomniałam jej o tym. Chciała zobaczyć jego profil. Odszukałam go. Okazało się, że na swoim profilu "mieszka" już na drugim końcu polski. W przyszłym miesiącu miał wyjechać na 3 miesięczne szkolenie, właśnie do tego miasta. Poprosiłam, aby wyjaśnił mi czego tam szuka. Z pewnością każdy normalny facet, któremu w jakimś chociaż stopniu zależy, w ciągu 3o sekund usunąłby takie konto. A mój odpowiedział tylko, że nie będzie mi się tłumaczył.
Nie wiem jak ja wytrzymałam tyle lat z takim bezdusznym gnojem. Nie widziałam go od tego czasu i nie utrzymuje z nim kontaktu. Pozbyłam się numeru. Czuje się beznadziejnie.
Rzeczywiście gnojek... Niektórzy faceci potrafią nieźle się maskować, czasem my też przymykamy niepotrzebnie na pewne fakty oczy. Ale najważniejsze, że widać że Ty jesteś silna i dasz sobie z tym wszystkim radę. Podziwiam Cię za to, że potrafiłaś tak zdecydowanie się odciąć od tego wszystkiego.

Jasne, że czujesz się beznadziejnie, że boli. Ale skoro minęły już 2 tygodnie to pewnie najgorsze dni masz już za sobą i teraz będzie tylko lepiej

Cytat:
Sama nie wiem, zwłaszcza z wyglądu. Bo zdjęcia to różnie mogą wyglądać. Ale gada nam się naprawdę super.
Fajna rozmowa na tym etapie i tak jest najważniejsza Będę trzymać kciuki

Lalka Bolesława Prusa

Edytowane przez Gosiuch
Czas edycji: 2014-11-30 o 22:57
Stary 2014-11-30, 23:09   #3621
lotta_983
Zakorzenienie

Cytat:
Ale najważniejsze, że widać że Ty jesteś silna i dasz sobie z tym wszystkim radę. Podziwiam Cię za to, że potrafiłaś tak zdecydowanie się odciąć od tego wszystkiego.

Jasne, że czujesz się beznadziejnie, że boli. Ale skoro minęły już 2 tygodnie to pewnie najgorsze dni masz już za sobą i teraz będzie tylko lepiej
Było już między nami parę sytuacji, które szarpały moją cierpliwość.
Ta była ostateczna. Czułam od dawna, że święci się coś niedobrego i w pewnym stopniu byłam na to gotowa. Nie jetem silna. Za to głupia na pewno
Stary 2014-11-30, 23:21   #3622
chmura lamp neonowych
chaos maker

Cytat:
Widzisz, ten, co najgłośniej płacze najszybciej się później śmieje
Będzie okej.

Stary 2014-11-30, 23:35   #3623
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:

Fajna rozmowa na tym etapie i tak jest najważniejsza Będę trzymać kciuki

Tak, ale jest jeden problem.. Nie wiem czy cokolwiek chcę i czy jestem na cokolwiek gotowa. Chcę , ale nie chcę. Zobaczymy..

No i on jest 1,5 miesiąca po rozstaniu, także też nieciekawie...

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Widzisz, ten, co najgłośniej płacze najszybciej się później śmieje
Będzie okej.
Jeszcze nie wiadomo, nie czuję się chyba w 100% wyleczona, bo jednak to z tymi wiadomościami jak to się byłemu dobrze wiedzie mnie wkurzyło
Chociaż z drugiej strony jakby on posłuchał co u mnie, to pewnie też to brzmi bardzo och ach... No, ale..

Już się nie mogę doczekać, ale jednocześnie się bardzo boję Ale mam ochotę na jakiś romans ogólnie
Stary 2014-11-30, 23:37   #3624
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lotta_983 Pokaż wiadomość
Było już między nami parę sytuacji, które szarpały moją cierpliwość.
Ta była ostateczna. Czułam od dawna, że święci się coś niedobrego i w pewnym stopniu byłam na to gotowa. Nie jetem silna. Za to głupia na pewno
Nie jesteś wcale głupia, gdybyś była głupia to dalej tkwiłabyś w beznadziejnej relacji
Błędy co do facetów popełnia każda z nas

Cytat:
Tak, ale jest jeden problem.. Nie wiem czy cokolwiek chcę i czy jestem na cokolwiek gotowa. Chcę , ale nie chcę. Zobaczymy..

No i on jest 1,5 miesiąca po rozstaniu, także też nieciekawie...
Jak będzie chemia to od razu wszystkie wątpliwości odejdą w kąt. Jeśli nie spróbujesz to nie dowiesz się czy jesteś gotowa czy nie. Najważniejsze to podejść do tego wszystkiego na luzie i po prostu dobrze się bawić. Jeśli nie zyskasz faceta to może chociaż dobrego kumpla

Lalka Bolesława Prusa

Stary 2014-12-01, 00:30   #3625
Lizzy Grant
Raczkowanie

Cytat:
Przepraszam, czytałam o Twojej depresji, ale rano dzisiaj wstałam i zdecydowanie mam zaburzone kojarzenie faktów. Jedyne co potrafię skojarzyć to łóżko ze spaniem
Pisałaś, że bierzesz leki. Może warto byłoby pomyśleć o takich które przy okazji pomagają w zasypianiu.

Wiem że trudno Ci w to uwierzyć. Mnie też. Ale wiesz co? Ja nawet nie próbuję w to wierzyć tylko staram się przyjmować to za pewnik: po prostu kiedyś to musi minąć.
Po swoim poprzednim eksie też rozpaczałam i czułam się jak śmieć. A jakoś minęło. Teraz jest jakieś 100 razy gorzej, bo ten facet wydawał mi się ideałem. Ale skoro wtedy minęło to i teraz minie. To kwestia czasu.

Nie mogę Ci powiedzieć czy powinnaś się z nim spotkać czy nie, bo to Twoja decyzja. Mogę jedynie zapewnić Cię o swoim wsparciu i o tym że wiem co przeżywasz

Super! Poznany na badoo?
dzięki za wsparcie
sama nie wiem właśnie czy się z nim spotykać. Z jednej strony chcę, chcę go zobaczyć, mam też jeszcze nadzieję, tak bardzo za nim tęsknię...z drugiej... nikt chyba mnie tak nigdy nie zranił jak on

nie_powiem, dzięki za piosenkę uwielbiam ją... jest mądra. Ma fajny tekst.
Stary 2014-12-01, 00:33   #3626
smitten
Raczkowanie

Dziewczyny jestem w kropce...Jak wiecie postanowiłam uciąć kontakt, nie odzywać się i nie odpisywać...i co? i dupa... Kilka dni temu zaczął mi wypisywać, że żałuje rozstania, że to była zdecydowanie zbyt pochopna decyzja i ciągle nawiązywał do nas....no i się złamałam...zaczęłam z nim gadać..powiedział, że chce rozmawiać codziennie i jest mu przykro, że tak wyszło....Oczywiście ja już w skowronkach, bo pomyślałam, że możemy spróbować jeszcze raz, szczególnie, że nie rozstaliśmy się z poważnego powodu, nie miał innej itp. Widziałam, że zabiega o kontakt, ale ja trzymam go na dystans...ale wciąż nie usłyszałam nic o ''drugiej szansie'', o ''spróbowaniu jeszcze raz'', a nie chcę sama tego mówić...Właściwie mam wrażenie, że raz jest super widzę, że coś go ruszyło, a z drugiej czuje się czasem olewana... Nie wiem co mam robić kompletnie Przez tą sytuację, płacze codziennie, bo po pierwsze nie utrzymałam swojego postanowienia, po drugie niby mówi, że żałuje, to czemu nie zapyta o powrót? i Boli, tak bardzo boli jak gadamy w takiej dziwnej, zdystansowanej atmosferze, znowu wracają wspomnienia i nie mogę zrozumieć, czemu nie możemy gadać jak dawniej, jak przyjaciele...skoro zrozumiał, że popełnił błąd czemu go nie naprawi?
smitten jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 08:15   #3627
She is pink
Raczkowanie

nie_powiem, powodzenia! kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana

Nie chce mi się już chodzić na imprezy i spotykać ze znajomymi. Po nich dostaję jeszcze większego doła. Dziś płakałam w nocy przez 2 godziny. Ręce mi opadają, gdy znajomi gadają mi, że eks nie dorastał mi do pięt, że on już ładniejszej dziewczyny mieć nie będzie, że on nie jest moją ligą i że my nie jesteśmy tym samym kapitałem urody, więc powinien się cieszyć, że miał tak atrakcyjną dziewczynę. A potem próbują mnie swatać z facetami, którzy są kilka lig niżej od niego. Nie chcę wyjść na jakąś wybredną, ale co mam na to poradzić, że nie podobają mi się niscy faceci z brzuszkiem ... albo tacy którzy wyglądają jak mali chłopcy.
She is pink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 09:59   #3628
jasne_jasne
Zadomowienie

Śmiać mi się chce.
Po tym jak widziałam wtedy eksa, gdy przepuszczał mnie przez pasy... przed chwilą dostałam LIST. OD NIEGO. 10 kartek A4, przeleciałam je pobieżnie wzrokiem i wybuchnęłam śmiechem, że miałam do czynienia z takim gnojem. Przez 6 wyrzucał mi jaka to ja byłam zajęta sobą, że go ograniczałam, nie poświęcałam mu czasu, nie pozwalałam na wyjścia z kolegami, na rozwijanie jego pasji, jednym słowem- . Przez kolejne 4 zmienił taktykę i nazywał mnie swoim aniołkiem, który spadł mu z nieba, że jestem wspaniała, że nigdy nie spotkał tak wartościowej kobiety i że nigdy mnie nie zapomni i, UWAGA, NAJLEPSZE- ma szczerą nadzieję, że kiedyś będziemy mogli spotkać się przy piwku (w nawiasie pogrubione: ALE TYLKO JAKI ZNAJOMI). Mam wrażenie, że zaczyna mu coś odwalać. Jako wredota chętnie odpisałabym mu MAM TO W *UPIE i też wysłała listem priorytetowym, jak to on się wysilił... ale nie wiem, czy chce mi się w to bawić.

jasne_jasne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 11:33   #3629
marmera
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jasne_jasne Pokaż wiadomość
Śmiać mi się chce.
Po tym jak widziałam wtedy eksa, gdy przepuszczał mnie przez pasy... przed chwilą dostałam LIST. OD NIEGO. 10 kartek A4, przeleciałam je pobieżnie wzrokiem i wybuchnęłam śmiechem, że miałam do czynienia z takim gnojem. Przez 6 wyrzucał mi jaka to ja byłam zajęta sobą, że go ograniczałam, nie poświęcałam mu czasu, nie pozwalałam na wyjścia z kolegami, na rozwijanie jego pasji, jednym słowem- . Przez kolejne 4 zmienił taktykę i nazywał mnie swoim aniołkiem, który spadł mu z nieba, że jestem wspaniała, że nigdy nie spotkał tak wartościowej kobiety i że nigdy mnie nie zapomni i, UWAGA, NAJLEPSZE- ma szczerą nadzieję, że kiedyś będziemy mogli spotkać się przy piwku (w nawiasie pogrubione: ALE TYLKO JAKI ZNAJOMI). Mam wrażenie, że zaczyna mu coś odwalać. Jako wredota chętnie odpisałabym mu MAM TO W *UPIE i też wysłała listem priorytetowym, jak to on się wysilił... ale nie wiem, czy chce mi się w to bawić.
Whaaaaaaaaaaat?

Mam na to tylko 1 odpowiedz -

Ja by mu nic nie odpisywała, nie zasługuje nawet na moment uwagi.
Stary 2014-12-01, 11:44   #3630
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jasne_jasne Pokaż wiadomość
Śmiać mi się chce.
Szkoda tych paru złotych na list do niego. Lepiej sobie np. lakier do paznokci kup
Ręcznie to napisał czy wydrukował?

Lalka Bolesława Prusa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości