|
|
#3601 | |
|
chaos maker
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXII
Cytat:
Tylko, że jednak takie rzeczy dźgają w serce nieco.
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
|
|
|
|
#3602 |
|
Rozeznanie
|
Nie masz możliwości zablokowania jego numeru? Może skontaktuj się z operatorem?
|
#3603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za żadne skarby do niego nie wracaj! Nie no fajnie, poruchał gdzie indziej, ale Cię kochał cały czas. Bezczel niezły... brak słów. |
|
|
|
|
#3604 |
|
chaos maker
|
Jeszcze jak mu napisałam, że kiedyś (dość świeżo po rozstaniu) miałam takie myśli, że mi go brakuje i chciałabym wrócić, a on zapytał "czemu mi tego nie napisałaś, przecież od razu rzucił bym tamtą dla ciebie", to ja odpowiedziałam, że MAM SWOJĄ DUMĘ.
A on na to, że on nie ma dumy, duma się dla niego nie liczy w tej chwili, bo chce być ze mną. EKHM. Jeszcze napisał, że on mi woli wyznać wszystko teraz, bo za jakiś czas już będzie za późno, bo będę kogoś miała. Na szczęście mam mózg i dobre znajome, które piszą "zawiódł cię w bardzo nieprzyjemny sposób, może zrobić to i drugi raz; daj spokój on ci teraz nagada to co chcesz usłyszeć, a później nie wiadomo co." ![]() A nawet, jeżeli serio coś zrozumiał, to przykro mi, skrzywdził mnie na tyle, że już go nie chcę.
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." Edytowane przez chmura lamp neonowych Czas edycji: 2014-11-30 o 19:31 |
|
|
|
#3605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny.. W sobotę przyjeżdża do mnie chłopak z Wrocławia.. Dystans między nami to jakieś około 350 km. Zostanie tu na noc (hostel?).
Troszkę się stresuję.
|
#3607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żartuje oczywiście. Pogadaj z nim jak on to widzi, coś się wymyśli.nie_powiem, myślisz, że powinnam się spotkać z moim? Pytałam ale nikt nie odpisał a mam mętlik w głowie
|
|
|
|
|
#3608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie rozważam tę opcję, bo mam jeden wolny pokój - jak szaleć to szaleć ![]() Myślę, że jeśli od niego to wyszło to owszem. A jeśli nie, to raz możesz go zapytać czy możecie porozmawiać jak cywilizowani ludzie chociaż ten ostatni raz. Ale w razie zgody musisz opanować emocje i nie poniżać się, nie błagać o powrót. Gwarantuję, że skutek będzie podobny i niesmak zostanie jak będziesz tak robić Ogólnie to moim zdaniem "należy Ci się" ta ostatnia rozmowa i tyle. Ale mówię, musisz opanować emocje i ugryźć się w język. I zrozumieć ,że być może to naprawdę koniec
|
|
#3610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasami trzeba przyjąć coś takim, jakie jest. Jest trudno, ale tak trzeba. Nie warto czasem się dopraszać o coś, zwłaszcza o coś, co powinno być normalne. Ogólnie polecam tę piosenkę.. Jeśli zwątpisz choć jeden raz.. Jeśli zwątpisz choć raz, to choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę - powrotów nie będzie.
A tam, od jutra. Edytowane przez nie_powiem Czas edycji: 2014-11-30 o 21:53 |
|
|
|
|
#3612 |
|
Raczkowanie
|
Niby nie... ehhh... jak to wszystko potrafi sie tak łatwo rozsypac... pare nie potrzebnych słow. I BUUUM! miłośc znika. aktualnie jestem na etapie analizowania i pogrążania się w winie ;(
|
#3613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja czasami jestem taka przytłoczona tym, że właśnie coś się rozpada z taką łatwością. Może nie jestem przytłoczona łatwością rozpadania (bo nic się nie kończy przez kilka niepotrzebnych słów, to są dni/miesiące/lata? pewnych zachowań i odczuć wobec drugiej osoby) , ale na pewno łatwością podejścia do rzeczy. Że ktoś kończy np. 5 letni związek i po miesiącu już jest mu dobrze. Dla mnie to dość abstrakcyjne. i raczej mi się to nie podoba. ![]() PS Nie mówię, żeby cierpieć na siłę czy się umartwiać. Ale czy to nie dziwne, że komuś po 3 latach w 4tygodnie przechodzi?
|
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
Zaczynam się obwiniać, że może za mało sie starałam, ze to ja cos zepsułam, żę za duzo krzyczałam, płakałam... ehhh... Tak bardzo pragne zeby mnie przytulił. Czuje się jak taka mała dziewczynka, która miała swojego ukochanego misia z którym się nierozstawała, po czym ktoś jej tego misia odebrał. A po paru tygodniach oddał by znów go odebrać. To boli ze zdwojoną siłą.
|
#3615 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pisałaś, że bierzesz leki. Może warto byłoby pomyśleć o takich które przy okazji pomagają w zasypianiu. Wiem że trudno Ci w to uwierzyć. Mnie też. Ale wiesz co? Ja nawet nie próbuję w to wierzyć tylko staram się przyjmować to za pewnik: po prostu kiedyś to musi minąć. Po swoim poprzednim eksie też rozpaczałam i czułam się jak śmieć. A jakoś minęło. Teraz jest jakieś 100 razy gorzej, bo ten facet wydawał mi się ideałem. Ale skoro wtedy minęło to i teraz minie. To kwestia czasu. Nie mogę Ci powiedzieć czy powinnaś się z nim spotkać czy nie, bo to Twoja decyzja. Mogę jedynie zapewnić Cię o swoim wsparciu i o tym że wiem co przeżywasz Cytat:
![]() Nie ma co się stresować, będzie dobrze
|
|
|
#3616 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, badoo. Właśnie jakoś tak mnie to stresuje.. Ta odległość jest zatrważająca.
|
#3617 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odległością będziesz się martwić potem ![]() Ja się boję, że spotkam exa na badoo... Straszna myśl
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym dołączyć do wątku.
Jakieś 2 tyg. temu zakończyła się moja kilkuletnia znajomość z facetem, który nigdy nie traktował mnie poważnie, nie kochał i właściwie to chyba nawet nie lubił. Pewnego wieczoru moja współlokatorka przytargała laptop do kuchni, żeby posiedzieć na tym sławietnym badoo. Jako, że ten mój też miał tam konto, wspomniałam jej o tym. Chciała zobaczyć jego profil. Odszukałam go. Okazało się, że na swoim profilu "mieszka" już na drugim końcu polski. W przyszłym miesiącu miał wyjechać na 3 miesięczne szkolenie, właśnie do tego miasta. Poprosiłam, aby wyjaśnił mi czego tam szuka. Z pewnością każdy normalny facet, któremu w jakimś chociaż stopniu zależy, w ciągu 3o sekund usunąłby takie konto. A mój odpowiedział tylko, że nie będzie mi się tłumaczył. Nie wiem jak ja wytrzymałam tyle lat z takim bezdusznym gnojem. Nie widziałam go od tego czasu i nie utrzymuje z nim kontaktu. Pozbyłam się numeru. Czuje się beznadziejnie.
http://www.pmiska.pl/ Edytowane przez lotta_983 Czas edycji: 2014-11-30 o 22:44 |
|
|
|
#3619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama nie wiem, zwłaszcza z wyglądu. Bo zdjęcia to różnie mogą wyglądać. Ale gada nam się naprawdę super.
|
|
#3620 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jasne, że czujesz się beznadziejnie, że boli. Ale skoro minęły już 2 tygodnie to pewnie najgorsze dni masz już za sobą i teraz będzie tylko lepiej Cytat:
Będę trzymać kciuki
Wybierz sobie jakiś cel, jakikolwiek i zacznij nowe życie(...) byleś czegoś pragnął i coś robił. Rozumiesz?" Lalka Bolesława Prusa Edytowane przez Gosiuch Czas edycji: 2014-11-30 o 22:57 |
||
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta była ostateczna. Czułam od dawna, że święci się coś niedobrego i w pewnym stopniu byłam na to gotowa. Nie jetem silna. Za to głupia na pewno
|
|
#3622 | |
|
chaos maker
|
Cytat:
![]() Będzie okej.
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
|
|
|
|
#3623 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, ale jest jeden problem.. Nie wiem czy cokolwiek chcę i czy jestem na cokolwiek gotowa. Chcę , ale nie chcę. Zobaczymy.. No i on jest 1,5 miesiąca po rozstaniu, także też nieciekawie... ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() Chociaż z drugiej strony jakby on posłuchał co u mnie, to pewnie też to brzmi bardzo och ach... No, ale.. Już się nie mogę doczekać, ale jednocześnie się bardzo boję Ale mam ochotę na jakiś romans ogólnie
|
|
#3624 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Błędy co do facetów popełnia każda z nas ![]() Cytat:
|
|
|
#3625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama nie wiem właśnie czy się z nim spotykać. Z jednej strony chcę, chcę go zobaczyć, mam też jeszcze nadzieję, tak bardzo za nim tęsknię...z drugiej... nikt chyba mnie tak nigdy nie zranił jak on ![]() nie_powiem, dzięki za piosenkę |
|
|
|
|
#3626 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem w kropce...Jak wiecie postanowiłam uciąć kontakt, nie odzywać się i nie odpisywać...i co? i dupa... Kilka dni temu zaczął mi wypisywać, że żałuje rozstania, że to była zdecydowanie zbyt pochopna decyzja i ciągle nawiązywał do nas....no i się złamałam...zaczęłam z nim gadać..powiedział, że chce rozmawiać codziennie i jest mu przykro, że tak wyszło....Oczywiście ja już w skowronkach, bo pomyślałam, że możemy spróbować jeszcze raz, szczególnie, że nie rozstaliśmy się z poważnego powodu, nie miał innej itp. Widziałam, że zabiega o kontakt, ale ja trzymam go na dystans...ale wciąż nie usłyszałam nic o ''drugiej szansie'', o ''spróbowaniu jeszcze raz'', a nie chcę sama tego mówić...Właściwie mam wrażenie, że raz jest super widzę, że coś go ruszyło, a z drugiej czuje się czasem olewana... Nie wiem co mam robić kompletnie
Przez tą sytuację, płacze codziennie, bo po pierwsze nie utrzymałam swojego postanowienia, po drugie niby mówi, że żałuje, to czemu nie zapyta o powrót? i Boli, tak bardzo boli jak gadamy w takiej dziwnej, zdystansowanej atmosferze, znowu wracają wspomnienia i nie mogę zrozumieć, czemu nie możemy gadać jak dawniej, jak przyjaciele...skoro zrozumiał, że popełnił błąd czemu go nie naprawi?
|
|
|
|
#3627 |
|
Raczkowanie
|
nie_powiem, powodzenia! kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana
![]() Nie chce mi się już chodzić na imprezy i spotykać ze znajomymi. Po nich dostaję jeszcze większego doła. Dziś płakałam w nocy przez 2 godziny. Ręce mi opadają, gdy znajomi gadają mi, że eks nie dorastał mi do pięt, że on już ładniejszej dziewczyny mieć nie będzie, że on nie jest moją ligą i że my nie jesteśmy tym samym kapitałem urody, więc powinien się cieszyć, że miał tak atrakcyjną dziewczynę. A potem próbują mnie swatać z facetami, którzy są kilka lig niżej od niego. Nie chcę wyjść na jakąś wybredną, ale co mam na to poradzić, że nie podobają mi się niscy faceci z brzuszkiem ... albo tacy którzy wyglądają jak mali chłopcy. |
|
|
|
#3628 |
|
Zadomowienie
|
Śmiać mi się chce.
Po tym jak widziałam wtedy eksa, gdy przepuszczał mnie przez pasy... przed chwilą dostałam LIST. OD NIEGO. 10 kartek A4, przeleciałam je pobieżnie wzrokiem i wybuchnęłam śmiechem, że miałam do czynienia z takim gnojem. Przez 6 wyrzucał mi jaka to ja byłam zajęta sobą, że go ograniczałam, nie poświęcałam mu czasu, nie pozwalałam na wyjścia z kolegami, na rozwijanie jego pasji, jednym słowem- Jako wredota chętnie odpisałabym mu MAM TO W *UPIE i też wysłała listem priorytetowym, jak to on się wysilił... ale nie wiem, czy chce mi się w to bawić.
|
#3629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam na to tylko 1 odpowiedz - Ja by mu nic nie odpisywała, nie zasługuje nawet na moment uwagi. |
|
|
|
|
#3630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ręcznie to napisał czy wydrukował?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

a mam mętlik w głowie