Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27. - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-01, 11:05   #3271
Friese
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27.

Cytat:
Napisane przez zielona dziesiatka Pokaż wiadomość
To trzeba bylo nie akceptowac transakcji we wplatomacie. Przeciez po wlozeniu pieniedzy do wplatomatu wplatomat je przelicza i pokazuje na ekranie kwote, ktora mozesz zaakceptowac lub nie. Skoro w twoim przypadku kwota sie nie zgadzala to trzeba bylo nie akceptowac.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie mialam takiej mozliwosci, gdybym miala to bym napewno nie zaakceptowala mniejszej kwoty
mysle ze nikt by nie zaakceptowal

najpierw wplatomat mnie zapytal ile chce wplacic, zaznaczylam 800 zl
potem wlozylam i od razu wydal mi ,,paragon'' ze wlozono 600 zl

wiec 200 zl mi zaginelo gdzies ale od razu zadzwonilam na infolinie mbanku i po miesiacu mi te 200 zl wplynelo na konto
Friese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 11:14   #3272
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Jaka może być przyczyna, że strasznie plączą mi się włosy? I to nie, że są splątane i tyle, tylko robią mi się aż kołtuny, których nie mogę rozczesać
Uwielbiam chodzić w rozpuszczonych włosach, ale ostatnio już nie daję rady z tymi kołtunami.
Uprzedzając pytania: problem nie jest tylko od szalików i kołnierzy w kurtce, bo to samo dzieje mi się w pracy, gdzie nie chodzę w szaliku ani w kurtce

To, że jak mam rozpuszczone włosy, to bez szczotki nie wyjdę z domu i raz na jakiś czas muszę je przeczesać, bo się plączą, to już się przyzwyczaiłam, ale kurde, no nie takie kołtuny

Jak mogę sobie pomóc? Używam szamponu i maski (tej samej od dawna, która super wygładza). Po umyciu/wysuszeniu, bez problemu rozczesuję włosy, ale później jest dramat.
pewnie massz cienkie włosy,które mają tendencję do przesuszania się.włosy się elekktryzują i plączą.
może pomógłby ci zabieg prostowania włosów,gdzie miedzy łuski wprowadza się keratyne

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Laisla, spieniacza poszukaj w marketach albo sklepach z kawą
CzasKomety, a o jaki krem pytasz, bo nie doczytałam? Ja miałam ten z kwasem z Pharmacerisa, tylko 10%.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

A odżywka przed myciem to jaka? Normalnie seri mogę nałożyć? Na mokre już włosy, czy jak?
I jaka ta odżywka do rozczesywania? Tylko tu nie wiem czy jest sens, bo rozczesują się po myciu bez problemów

Aaa pytanie było o to, czy włosy nie są cienkie - są, zdecydowanie, ale zawsze takie były.
mam podobny problem.u mnie dodatkowo włosy sa falujące,więc plątanie to dodatkowy kłopot.ja jednak nie spię z włosami spiętymi i stosując się do rad nie mam problemów

możesz obciążyć włosy nakładając co jakiś czas po myciu olej kokosowy.tu włąśnie przed nałożeniem oleju nakłada się odżywkę do spółukiwania,żeby łatwiej zmyć olej.pamiętam też z dobrych rad,że włosy nalezy myć specyficznie,a mianowicie tylko skórę głowy ,nie rozprowadzać szamponu po całych włosach,
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 11:23   #3273
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Próbowałam w trakcie, ale ona powiedziała że w tamtym dziale już nie mają miejsc (a przy aplikowaniu do tego działu to niby ten kierownik wyraził zgodę, więc tak jakby miejsce mieli? sama już nie wiem, jeden wielki za przeproszeniem burdel tutaj jest). Jest ze mną tez dziewczyna w identycznej sytuacji, ale ona może z tego wybrnąć, bo obowiązki jakoś sobie podciągnie pod swój kierunek, ale wystarczy jej samo zaświadczenie o odbyciu tych praktyk, a ja potrzebuje wszystko dokładnie rozpisane i pieczątke tamtego działu. Nie ma szans żeby mi bez tego zaliczono te praktyki. Jutro porozmawiam z tą kobietą na poważnie, jak ona to sobie wyobraża, bo ja nie odpuszcze..
Dodam jeszcze, że owa pani sporządziła i wysłała uczelni umowę w której widnieje owy dział, a ona teraz chce dac mi zaświadczenie, że pracowałam u niej. Czy tak w ogóle można?
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 11:23   #3274
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Whim Pokaż wiadomość
Mój brat używa. Jest zadowolony. Używał przyczepionej do kasku i na basenie.
Mogłabys zapytać się o model? czas pomyśleć o prezencie dla tza :-D

Polecacie jakiś lekki przeciwzmarszczkowy krem dla tłustej cery,niezapychajacy? Mam 25 lat i panicznie boje się zestarzec.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 11:24   #3275
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Laisla, spieniacza poszukaj w marketach albo sklepach z kawą
CzasKomety, a o jaki krem pytasz, bo nie doczytałam? Ja miałam ten z kwasem z Pharmacerisa, tylko 10%.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

A odżywka przed myciem to jaka? Normalnie seri mogę nałożyć? Na mokre już włosy, czy jak?
I jaka ta odżywka do rozczesywania? Tylko tu nie wiem czy jest sens, bo rozczesują się po myciu bez problemów

Aaa pytanie było o to, czy włosy nie są cienkie - są, zdecydowanie, ale zawsze takie były.
Pytałam o delikatny krem z kwasem i z tego, co kojarzyłam, to właśnie kiedyś pisałaś o jakimś z Pharmaceris.

Nie znam się na odżywkach. Wybierałam takie najtańsze Moczyłam włosy, nakładałam odżywkę, mylam, nakładałam odżywkę. Ta do rozczesywania to już do kołtunów:
Pantene Pro-V Aqua Light spray
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 11:45   #3276
_Aneta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Dodam jeszcze, że owa pani sporządziła i wysłała uczelni umowę w której widnieje owy dział, a ona teraz chce dac mi zaświadczenie, że pracowałam u niej. Czy tak w ogóle można?
Możesz babce powiedzieć, że podpisali umowę z uczelnią wskazując tamten dział i dając Ci zaświadczenie z innego sami na piśmie potwierdzą, że z umowy się nie wywiązali. Nie wiem czy mieliby z tego powodu jakieś nieprzyjemności, ale może ta baba też nie wie i się wystraszy.

Edit: może nawet lepiej z tym uderzyć do tego działu, który jest na umowie, a nie do tej babki.

Edytowane przez _Aneta
Czas edycji: 2014-12-01 o 11:47
_Aneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 11:54   #3277
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Dziewczyny czy wasi TŻ-ci mają maszynki do strzyżenia? Polecacie jakaś? Siostra ma z remingtona - myślałam o niej bo to niby dobra firma ale siostra mówi że się zacinają w niej włosy. .
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 11:55   #3278
macka
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie nie bardzo mi to pasuje, bo tak:
- końcówki zniszczone raczej nie są, podcinałam we wrześniu
- nie używam prostownicy, a suszarki bardzo rzadko (myję głównie wieczorem)
- nie farbuję i nigdy nie farbowałam włosów
- na noc związuję włosy w warkocz lub koczek-ślimaczek
- odżywek/masek używam
- na końcówki używam jedwabiu GP

Joss, przypomniałaś mi o olejowaniu, bo ostatnio jakoś je odpuściłam
Jak już ktoś pisał, możesz mieć zniszczone włosy mimo nie farbowania itp. Może są wysokoporowate? A może zniszczone i mają łuski rozchylone?
Tak czy siak - mi się w oczy rzuciło że tak często je czeszesz. Może tym je niszczysz? Nieodpowiednie narzędzie do czesania lub nieodpowiedni sposób? Może zbyt ciągniesz te koltuny i przez to włosy się rwą, łamią itp? Tak sobie gdybam tylko, bo sama się nie czeszę , ale myślę że powinnaś się przyjrzeć temu jak i czym się czeszesz.

Acha-skojarzyło mi się jeszcze, że u córki jak się platały, to bez 'psikacza' nawet nie podchidziłam do rozczesywania - właśnie żeby nie połamać i nie pozaciągać. Są takie płyno-odżywki w sprayu Marion czy Loton, jak się popsika lekko, to się łatwiej rozczesuje. A potem zmieniłam czesadło na TangleTeezer i się sprawdza. Nie używać już tych psikaczy .

Edytowane przez macka
Czas edycji: 2014-12-01 o 12:02
macka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 11:55   #3279
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Myślisz?
Używam szamponu tego: Love2mixi maski tej: Seri Line .
Mam też w domu oliwkowy szampon z Lidla (cien), polecany przez włosomaniaczki.
Moje włosy też się bardzo plątały. Wróciłam do silikonów i jest trochę lepiej, nie robią mi się takie kołtuny.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 12:21   #3280
Wolha
Zadomowienie

Ma to jakiś tytuł lub kojarzycie z jakiego to programu https://www.youtube.com/watch?v=pxYAFb1Dqu0

Wolha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 12:29   #3281
macka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wolha Pokaż wiadomość
Ma to jakiś tytuł lub kojarzycie z jakiego to programu https://www.youtube.com/watch?v=pxYAFb1Dqu0
Muppet Show Mahna Mahna
http://youtu.be/8N_tupPBtWQ
macka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 12:38   #3282
Wolha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez macka Pokaż wiadomość
Muppet Show Mahna Mahna
http://youtu.be/8N_tupPBtWQ
Dzięki

Wolha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 12:49   #3283
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Do wysokich dziewczyn mam pytanko.
W jakich sklepach kupujecie jeansy? Chodzi mi o sieciówki. Jestem dosyć wysoka, 176 cm. Zrobiłam rajd po kilku sklepach i wszędzie są za krótkie. Wrangler, lee, levis ma mój rozmiar (L34), ale chciałabym kupić kilka tańszych spodni, tak około stówki.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 13:01   #3284
201609270959
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa Pokaż wiadomość
W jakich sklepach kupujecie jeansy? Chodzi mi o sieciówki. Jestem dosyć wysoka, 176 cm. Zrobiłam rajd po kilku sklepach i wszędzie są za krótkie. Wrangler, lee, levis ma mój rozmiar (L34), ale chciałabym kupić kilka tańszych spodni, tak około stówki.
Mam 175 cm i noszę rurki z HM za 79,90 długość 32, ale chyba jest też 34.
201609270959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 13:15   #3285
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez macka Pokaż wiadomość
Jak już ktoś pisał, możesz mieć zniszczone włosy mimo nie farbowania itp. Może są wysokoporowate? A może zniszczone i mają łuski rozchylone?
Tak czy siak - mi się w oczy rzuciło że tak często je czeszesz. Może tym je niszczysz? Nieodpowiednie narzędzie do czesania lub nieodpowiedni sposób? Może zbyt ciągniesz te koltuny i przez to włosy się rwą, łamią itp? Tak sobie gdybam tylko, bo sama się nie czeszę , ale myślę że powinnaś się przyjrzeć temu jak i czym się czeszesz..
Czeszę często, bo się plączą
Czeszę się od lat tangle teezerem, więc to raczej nie tu problem.
Włosy może są zniszczone, ale dziwne by to było, bo nawet rozdwojonych końcówek nie widzę, włosy są błyszczące, lśniące
Może ten szampon lidlowy mi szkodzi

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Pytałam o delikatny krem z kwasem i z tego, co kojarzyłam, to właśnie kiedyś pisałaś o jakimś z Pharmaceris.

Nie znam się na odżywkach. Wybierałam takie najtańsze Moczyłam włosy, nakładałam odżywkę, mylam, nakładałam odżywkę. Ta do rozczesywania to już do kołtunów:
Pantene Pro-V Aqua Light spray
Dzięki, chyba to kupię
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 13:29   #3286
201708160922
Konto usunięte

Czy macie jakiś pomysł na to, dlaczego w moim mieszkaniu jest zimniej niż zwykle o tej porze roku? Normalnie nie rozkręcaliśmy kaloryferów na piątkę, w tym roku musimy, a i tak nie jest ciepło. Kaloryfery nie są zapowietrzone.

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Dzięki, chyba to kupię
Używam chyba od 4 lat i polecam. Pomaga rozczesać, ładnie pachnie i nie obciąża włosów.
Stary 2014-12-01, 13:37   #3287
Quadesha
Zakorzenienie

Gdzie stacjonarnej (typu real, ale tam nie ma) mogę kupić takie jednorazowe rękawy do zdobienia np. Tortu?
Quadesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 13:40   #3288
pitu pitu
Rozeznanie

Cytat:
Czy macie jakiś pomysł na to, dlaczego w moim mieszkaniu jest zimniej niż zwykle o tej porze roku? Normalnie nie rozkręcaliśmy kaloryferów na piątkę, w tym roku musimy, a i tak nie jest ciepło. Kaloryfery nie są zapowietrzone.

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28
Może sąsiedzi mniej grzeją.
Stary 2014-12-01, 13:42   #3289
exist_
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Używam chyba od 4 lat i polecam. Pomaga rozczesać, ładnie pachnie i nie obciąża włosów.
Stawiałabym na wychłodzone mieszkanie w sąsiedztwie, może macie też zimno na korytarzu/klatce schodowej?
Stary 2014-12-01, 13:44   #3290
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Cytat:
Ja zauwazylam ze z roku ma rok jest mi coraz zimniej.. to albo tarczyca albo starosc

A tak na powaznie to moze masz nieszczelne okna lub drzwi? Jeżeli mieszkanie w bloku to moze masz nowych sąsiadów ktorzy oszczędzając pozakrecali kaloryfery i juz tak cie z noku nie grzeją. . Ciezko stwierdzic tak na prawdę
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 13:48   #3291
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa Pokaż wiadomość
Sprawdź C&A wersję Long. Tam niektóre spodnie mają wersję krótką, normalną i długą. Ja mam 170 cm wzrostu i noszę wersję normalną.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

To ja jeszcze: wczoraj szorowałam podłogę na kolanach plus parę innych rzeczy. Jak się kładłam spać to zaczęła mnie bardzo mocno boleć ręka, nie chodzi o mięśnie i zakwasy tylko tak jakby stawy - nadgarstek, łokieć i bark. Myślałam, że do rana przejdzie ale nie. Co mogę z tym zrobić? Jakaś tabletka przeciwbólowa pomoże?
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 13:52   #3292
201801191006
Konto usunięte

w przypadku badań histopatologicznych (miałam wycinany pieprzyk) normą jest, że dzwonią ze szpitala, muszę przyjść odebrać wynik i potwierdzić, że go otrzymałam?
czy już umieram? pani przez telefon mi powiedziała, że nie udziela żadnych informacji i że po prostu muszę przyjść.
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:20   #3293
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pitu pitu Pokaż wiadomość
Może sąsiedzi mniej grzeją.
Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Stawiałabym na wychłodzone mieszkanie w sąsiedztwie, może macie też zimno na korytarzu/klatce schodowej?
Też myślę, że to kwestia sąsiadów, z drugiej strony, zimno jest po obu stronach. Czyżby sąsiedzi się zmówili?

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;49161804]Ja zauwazylam ze z roku ma rok jest mi coraz zimniej.. to albo tarczyca albo starosc

A tak na powaznie to moze masz nieszczelne okna lub drzwi? Jeżeli mieszkanie w bloku to moze masz nowych sąsiadów ktorzy oszczędzając pozakrecali kaloryfery i juz tak cie z noku nie grzeją. . Ciezko stwierdzic tak na prawdę[/QUOTE]

To fakt, że jest mi zimniej (byłam nawet w tamtym roku u lekarza, chciala mi dać skierowanie do chirurga naczyniowego, ale zagadałyśmy się , tarczyca raczej okej), ale TŻ też to zauważył (no ale on jeszcze starszy niz ja)

Sąsiedzi ci sami cały czas. Okna nie są stare, kilka lat mają. Można je jakoś zabezpieczyć?W tamtym roku przywiesiliśmy ściereczkę na górze okna. Nie mamy zasłon, ale nigdy nie mieliśmy (to będzie nasza czwarta zima).
Stary 2014-12-01, 14:52   #3294
Whim
...

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Mogłabys zapytać się o model? czas pomyśleć o prezencie dla tza :-D
On ma taką bardzo tanią - Titanum TC101.

Whim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 15:38   #3295
eibhlin87
Zakorzenienie

Cytat:
Też myślę, że to kwestia sąsiadów, z drugiej strony, zimno jest po obu stronach. Czyżby sąsiedzi się zmówili?

To fakt, że jest mi zimniej (byłam nawet w tamtym roku u lekarza, chciala mi dać skierowanie do chirurga naczyniowego, ale zagadałyśmy się , tarczyca raczej okej), ale TŻ też to zauważył (no ale on jeszcze starszy niz ja)

Sąsiedzi ci sami cały czas. Okna nie są stare, kilka lat mają. Można je jakoś zabezpieczyć?W tamtym roku przywiesiliśmy ściereczkę na górze okna. Nie mamy zasłon, ale nigdy nie mieliśmy (to będzie nasza czwarta zima).
Może być tez tak, że wieje spod parapetów, przez ocieplenie,u mojej mamy nagle po kilku latach od wstawienia nowych okien i ociepleniu bloku zaczęło bardzo wiać właśnie wokół okien, pianka czy co to tam jest się zestarzała i nie chroni przed zimnem
Stary 2014-12-01, 16:15   #3296
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziewczyny, znacie jakieś domki w górach albo w jakimś miłym miejscu które jeszcze mogą być wolne na Sylwestra?

Nie uznaję odpowiedzi "gdzie no co ty WSZYSTKO JUŻ ZAJĘTE OD SIERPNIA CHYBA KPISZ" Muszę znaleźć i już, nie ma, że nie ma.

Standard nie musi być super wysoki, cena żeby nie była zaporowa, na ok. 10 osób.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 17:12   #3297
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Quadesha Pokaż wiadomość
Gdzie stacjonarnej (typu real, ale tam nie ma) mogę kupić takie jednorazowe rękawy do zdobienia np. Tortu?
Widziałam w Carrefourze. W Tesco były rękawy z wymiennymi końcówkami metalowymi za 6,99zł
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 17:21   #3298
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shira yuki Pokaż wiadomość
potrzebuje pomocy.

czy ktoś wie ,gdzie kupie on line stanik koronkowy typu bralet?
Od wczoraj szukam nie potrafie znaleźć.
Załącznik 5850668
Załącznik 5850669
up
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 18:06   #3299
Syl993
Zadomowienie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;49159905]Dziewczyny czy wasi TŻ-ci mają maszynki do strzyżenia? Polecacie jakaś? Siostra ma z remingtona - myślałam o niej bo to niby dobra firma ale siostra mówi że się zacinają w niej włosy. .[/QUOTE]

Maz ma 2 remingtona, pierwsza uzywal 8 lat ale zaczela miec problem z lapaniem wlosow i teraz sobie kupil nastepna i jest bardzo zadowolony. Moj tata tez ma remingtona uzywa juz jakies 2-3 lata i nic zlego sie nie dzieje.
Syl993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 18:18   #3300
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
w przypadku badań histopatologicznych (miałam wycinany pieprzyk) normą jest, że dzwonią ze szpitala, muszę przyjść odebrać wynik i potwierdzić, że go otrzymałam?
czy już umieram? pani przez telefon mi powiedziała, że nie udziela żadnych informacji i że po prostu muszę przyjść.
Po prostu nie udzielają takich informacji przez telefon.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości