|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27.
Cytat:
![]() mysle ze nikt by nie zaakceptowal ![]() najpierw wplatomat mnie zapytal ile chce wplacic, zaznaczylam 800 zl potem wlozylam i od razu wydal mi ,,paragon'' ze wlozono 600 zl wiec 200 zl mi zaginelo gdzies ale od razu zadzwonilam na infolinie mbanku i po miesiacu mi te 200 zl wplynelo na konto
|
|
#3272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może pomógłby ci zabieg prostowania włosów,gdzie miedzy łuski wprowadza się keratyne ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
możesz obciążyć włosy nakładając co jakiś czas po myciu olej kokosowy.tu włąśnie przed nałożeniem oleju nakłada się odżywkę do spółukiwania,żeby łatwiej zmyć olej.pamiętam też z dobrych rad,że włosy nalezy myć specyficznie,a mianowicie tylko skórę głowy ,nie rozprowadzać szamponu po całych włosach,
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
||
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czas pomyśleć o prezencie dla tza :-D Polecacie jakiś lekki przeciwzmarszczkowy krem dla tłustej cery,niezapychajacy? Mam 25 lat i panicznie boje się zestarzec.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3275 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie znam się na odżywkach. Wybierałam takie najtańsze Moczyłam włosy, nakładałam odżywkę, mylam, nakładałam odżywkę. Ta do rozczesywania to już do kołtunów:Pantene Pro-V Aqua Light spray |
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: może nawet lepiej z tym uderzyć do tego działu, który jest na umowie, a nie do tej babki.
Są rzeczy, których kupić nie jesteś w stanie - honor, szacunek, zaufanie. Edytowane przez _Aneta Czas edycji: 2014-12-01 o 11:47 |
|
|
|
|
#3277 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy wasi TŻ-ci mają maszynki do strzyżenia? Polecacie jakaś? Siostra ma z remingtona - myślałam o niej bo to niby dobra firma ale siostra mówi że się zacinają w niej włosy. .
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak czy siak - mi się w oczy rzuciło że tak często je czeszesz. Może tym je niszczysz? Nieodpowiednie narzędzie do czesania lub nieodpowiedni sposób? Może zbyt ciągniesz te koltuny i przez to włosy się rwą, łamią itp? Tak sobie gdybam tylko, bo sama się nie czeszę , ale myślę że powinnaś się przyjrzeć temu jak i czym się czeszesz.Acha-skojarzyło mi się jeszcze, że u córki jak się platały, to bez 'psikacza' nawet nie podchidziłam do rozczesywania - właśnie żeby nie połamać i nie pozaciągać. Są takie płyno-odżywki w sprayu Marion czy Loton, jak się popsika lekko, to się łatwiej rozczesuje. A potem zmieniłam czesadło na TangleTeezer i się sprawdza. Nie używać już tych psikaczy . Edytowane przez macka Czas edycji: 2014-12-01 o 12:02 |
|
|
|
|
#3279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Zadomowienie
|
Ma to jakiś tytuł lub kojarzycie z jakiego to programu https://www.youtube.com/watch?v=pxYAFb1Dqu0
|
#3281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://youtu.be/8N_tupPBtWQ |
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Do wysokich dziewczyn mam pytanko.
W jakich sklepach kupujecie jeansy? Chodzi mi o sieciówki. Jestem dosyć wysoka, 176 cm. Zrobiłam rajd po kilku sklepach i wszędzie są za krótkie. Wrangler, lee, levis ma mój rozmiar (L34), ale chciałabym kupić kilka tańszych spodni, tak około stówki. |
|
|
|
#3284 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czeszę się od lat tangle teezerem, więc to raczej nie tu problem. Włosy może są zniszczone, ale dziwne by to było, bo nawet rozdwojonych końcówek nie widzę, włosy są błyszczące, lśniące ![]() Może ten szampon lidlowy mi szkodzi ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3286 |
|
Konto usunięte
|
Czy macie jakiś pomysł na to, dlaczego w moim mieszkaniu jest zimniej niż zwykle o tej porze roku? Normalnie nie rozkręcaliśmy kaloryferów na piątkę, w tym roku musimy, a i tak nie jest ciepło. Kaloryfery nie są zapowietrzone.
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Używam chyba od 4 lat i polecam. Pomaga rozczesać, ładnie pachnie i nie obciąża włosów. |
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie stacjonarnej (typu real, ale tam nie ma) mogę kupić takie jednorazowe rękawy do zdobienia np. Tortu?
|
|
|
|
#3288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3290 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak na powaznie to moze masz nieszczelne okna lub drzwi? Jeżeli mieszkanie w bloku to moze masz nowych sąsiadów ktorzy oszczędzając pozakrecali kaloryfery i juz tak cie z noku nie grzeją. . Ciezko stwierdzic tak na prawdę |
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- To ja jeszcze: wczoraj szorowałam podłogę na kolanach plus parę innych rzeczy. Jak się kładłam spać to zaczęła mnie bardzo mocno boleć ręka, nie chodzi o mięśnie i zakwasy tylko tak jakby stawy - nadgarstek, łokieć i bark. Myślałam, że do rana przejdzie ale nie. Co mogę z tym zrobić? Jakaś tabletka przeciwbólowa pomoże? |
|
|
|
|
#3292 |
|
Konto usunięte
|
w przypadku badań histopatologicznych (miałam wycinany pieprzyk) normą jest, że dzwonią ze szpitala, muszę przyjść odebrać wynik i potwierdzić, że go otrzymałam?
czy już umieram? pani przez telefon mi powiedziała, że nie udziela żadnych informacji i że po prostu muszę przyjść.
|
|
|
|
#3293 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;49161804]Ja zauwazylam ze z roku ma rok jest mi coraz zimniej.. to albo tarczyca albo starosc A tak na powaznie to moze masz nieszczelne okna lub drzwi? Jeżeli mieszkanie w bloku to moze masz nowych sąsiadów ktorzy oszczędzając pozakrecali kaloryfery i juz tak cie z noku nie grzeją. . Ciezko stwierdzic tak na prawdę[/QUOTE] To fakt, że jest mi zimniej (byłam nawet w tamtym roku u lekarza, chciala mi dać skierowanie do chirurga naczyniowego, ale zagadałyśmy się , tarczyca raczej okej), ale TŻ też to zauważył (no ale on jeszcze starszy niz ja )Sąsiedzi ci sami cały czas. Okna nie są stare, kilka lat mają. Można je jakoś zabezpieczyć?W tamtym roku przywiesiliśmy ściereczkę na górze okna. Nie mamy zasłon, ale nigdy nie mieliśmy (to będzie nasza czwarta zima). |
|
|
|
|
#3294 |
|
...
|
On ma taką bardzo tanią - Titanum TC101.
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3296 |
|
Copyraptor
|
Dziewczyny, znacie jakieś domki w górach albo w jakimś miłym miejscu które jeszcze mogą być wolne na Sylwestra?
Nie uznaję odpowiedzi "gdzie no co ty WSZYSTKO JUŻ ZAJĘTE OD SIERPNIA CHYBA KPISZ" Standard nie musi być super wysoki, cena żeby nie była zaporowa, na ok. 10 osób. |
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
#3299 |
|
Zadomowienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;49159905]Dziewczyny czy wasi TŻ-ci mają maszynki do strzyżenia? Polecacie jakaś? Siostra ma z remingtona - myślałam o niej bo to niby dobra firma ale siostra mówi że się zacinają w niej włosy. .[/QUOTE]
Maz ma 2 remingtona, pierwsza uzywal 8 lat ale zaczela miec problem z lapaniem wlosow i teraz sobie kupil nastepna i jest bardzo zadowolony. Moj tata tez ma remingtona uzywa juz jakies 2-3 lata i nic zlego sie nie dzieje. |
|
|
|
#3300 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

I to nie, że są splątane i tyle, tylko robią mi się aż kołtuny, których nie mogę rozczesać 

Moczyłam włosy, nakładałam odżywkę, mylam, nakładałam odżywkę. Ta do rozczesywania to już do kołtunów:

, ale myślę że powinnaś się przyjrzeć temu jak i czym się czeszesz.