Scent Bar LIV - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-02, 09:23   #4141
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar LIV

No własnie, kurczę, co z tym wizażem?! Z komputera włażę normalnie, z telefonu mi znikają ustawienia/ subskrybcje
Stary 2014-12-02, 09:45   #4142
golden_eye
Wtajemniczenie

ja mam wszystko dobrze ale ja na lapku nie na tel.

snad kawy i masakrycznej nocy. did się spsuł już jakiś czas temu ze spaniem znowu ale dziś to przegł był pałkę
Stary 2014-12-02, 10:09   #4143
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
coś w tym jest ale skoro da się wydłubać to zmienię jak mi sie znudzi
Ja właśnie nie lubię takich babranin - no bo to wydłubane gdzieś potem trza przechować, etc etc. Także woski idą na prezenty.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Widzę, że Wizaż coś "poprawiał" i teraz trzeba się nakombinować żeby przejść do listy zasubskrybowanych wątków... Standardowe "ustawienia" zniknęły

Ad sinupret wosków jak to stoi cenowo? Może taką duperelę kupić teściowej... Po wiela jakiś niebrzydki kominek i ze trzy woski? I jakie zapachy uważacie za fajne ale nie niszowe?
Woski chyba po 7 zł, choć może już zdrożały i pono zmienili formułę na niekruszącą się ale trza wiedzieć który je który. Kominy chyba od 40 wzwyż jeśli się nie mylę.

Nieniszowe fajne polecała Flo, tak z pamięci to Plum blosssom, Soft Blanket, Beachwood, Loves me Loves me not, praniowy Fluffy towels, Chamomile tea, Lake Sunset.

Można kupić innej firmy, chyba Mursz polecała Kringle Candles, i Flo chyba też.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-12-02 o 10:11
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 10:11   #4144
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a po drugie nawiazujac do rejcz ktor mi sie nie zacytowała, to jak wosk zastygnie, bierzesz kominek przewraczasz do góry nogami i polewasz wrzątkiem, wyjmujesz zaschnety wosk,wkładasz do woreczka i odpalasz nowy zapach..a tamten se czeka na kiedystam...
O, dziękuję, ja zazwyczaj zaschnięty usuwam nożem na wrzątek nie wpadłam.

Kot spadnięty s komody zrobił mi dzień
Stary 2014-12-02, 11:36   #4145
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad kawusi

jeden jutro odbieram - perfumy dla Śnieszki , dla małża jeszcze nic nie mam ale coś wymyślę , a fogle to kupujemy sobie prezent zbiorczy pt. odważnik 12 kg ogólnie problema nie ma ,bo święta spędzamy sobie we własnym gronie więc prezenty są spersonalizowane
Tak myślałam czy tego Maubussina klikniętego nie włożyć sobie pod choinkę ale nie wytrzymię

Ech , młodości....

co szyjesz , co szyjesz ? ja wczoraj uszyłam prześcieradło ale strrrasznie bym chciała uszyć sobie jakąś rekonstrukcyjną suknię , łażę po blogach historyczno-modowych i okropnie żałuję że czasu nie mam na takie rzeczy

1.
2.o , to macie chyba tego samego informatyka co my u nas wszystko działa równie sprawnie , i w dodatku jak żółw na wstecznym pod górę

faktycznie dziwnie

i to będzie bardzo trafny prezęt

tiaaaaa , po łykendzie "odciśnięta od czegoś" samo się odcisło niby

W ramach walki z molami wywaliłam wczoraj na balkon małża buty z futerkiem we środku , jak dobrze zamarzną , żeby wyłącznie zwłoki się zostały ,potem je przelecę odkurzaczem fuble

ciekawe , sms z iperfumuf do mnie dziś szedł równiutką godzinę wysłany przed drugą doszedł przed trzecią

Koth dziś zjechał razem z kordłą na której spał z komody na doopsko , siadł , wystawił język i tak siedział z durnom minom

macie mróz ?

Kociak
Daj znać, jak toto pachnie, jak już otworzysz Bo śliwka i dym i się przymierzałam parę razy, ale jakoś nie kupiłam
Stary 2014-12-02, 11:51   #4146
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
snad kawy i masakrycznej nocy. did się spsuł już jakiś czas temu ze spaniem znowu ale dziś to przegł był pałkę
Cię "pocieszę", że może być wesoło jak wrócisz do roboty a did pójdzie do przedszkola i w tym przedszkolu będzie się wysypiał podczas leżakowania, po czym w nocy zasypiał o północy - a Ty jak normalny ludź będziesz musiała się zerwać skoro świt. I jak jeszcze did w okolicy 3-go roku zacznie mieć koszmary, budzić się w nocy po trzy razy, płakać, kazać zapalać światło, głaskać, opowiadać bajki, brać do siebie pod kołdrę a z rozpędu jeszcze będzie chciał siusiu, pić i jeść, po czym w końcu zaśnie o 4 rano a Ty już nie
Podesłać Ci czerstwą bułkę?

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Woski chyba po 7 zł, choć może już zdrożały i pono zmienili formułę na niekruszącą się ale trza wiedzieć który je który. Kominy chyba od 40 wzwyż jeśli się nie mylę.

Nieniszowe fajne polecała Flo, tak z pamięci to Plum blosssom, Soft Blanket, Beachwood, Loves me Loves me not, praniowy Fluffy towels, Chamomile tea, Lake Sunset.

Można kupić innej firmy, chyba Mursz polecała Kringle Candles, i Flo chyba też.
Dzięki, zanotuję Nawet niedrogo. Raczej brałabym YC bo to chyba bardziej znane a nietopesz lubi "modne rzeczy".

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 11:58   #4147
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Cię "pocieszę", że może być wesoło jak wrócisz do roboty a did pójdzie do przedszkola i w tym przedszkolu będzie się wysypiał podczas leżakowania, po czym w nocy zasypiał o północy - a Ty jak normalny ludź będziesz musiała się zerwać skoro świt. I jak jeszcze did w okolicy 3-go roku zacznie mieć koszmary, budzić się w nocy po trzy razy, płakać, kazać zapalać światło, głaskać, opowiadać bajki, brać do siebie pod kołdrę a z rozpędu jeszcze będzie chciał siusiu, pić i jeść, po czym w końcu zaśnie o 4 rano a Ty już nie

Dzięki, zanotuję Nawet niedrogo. Raczej brałabym YC bo to chyba bardziej znane a nietopesz lubi "modne rzeczy".
1.

2. Aj noł ! Ale jakbym byłą nietopszem Twym to bym wolała jednak coś mniej "upierdliwego" np fansy świeca w fansy ażurowym srebrnym stojaczku np z Bath&Body Works. No ale ja jestem jednak wygodna i wybredna. Tak, mam tego świadomość
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg.jpg (226,0 KB, 30 załadowań)

Czas edycji: 2014-12-02 o 12:00
Stary 2014-12-02, 12:13   #4148
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ale jakbym byłą nietopszem Twym to bym wolała jednak coś mniej "upierdliwego" np fansy świeca w fansy ażurowym srebrnym stojaczku np z Bath&Body Works.
Ino że te świece takie jednorazowe? Nietopesz ma jakieś kominki na olejki i używa więc jest nadzieja, że i woski by molestował. Oby tylko już takich nie miała, hmm.
Z kominków pasujących do jej chaty wpadł mi w oko taki http://zapachdomu.pl/cacheimg/produkty/OO1270x410.jpg ujdzie? Ale może poprzestanę na jakiejś dupereli urodowo-pielęgnacyjnej.

Stary 2014-12-02, 12:18   #4149
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ino że te świece takie jednorazowe? Nietopesz ma jakieś kominki na olejki i używa więc jest nadzieja, że i woski by molestował. Oby tylko już takich nie miała, hmm.
Z kominków pasujących do jej chaty wpadł mi w oko taki http://zapachdomu.pl/cacheimg/produkty/OO1270x410.jpg ujdzie? Ale może poprzestanę na jakiejś dupereli urodowo-pielęgnacyjnej.
Aha. A kominek bardzo
Stary 2014-12-02, 12:31   #4150
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:

daj
Stary 2014-12-02, 12:49   #4151
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

daj
Może nie będzie tak źle - swojemu daję przed snem Profilaktin Równowaga Emocji i co prawda nadal zasypia koło 23 ale budzi się tylko na 5 sekund płaczu po czym śpi dalej. A już za rok w przedszkolu nie będzie leżakowania, uff.

Stary 2014-12-02, 13:31   #4152
neska951
Zakorzenienie

Joł baru! Snad zakończenia zakupów

Cytat:
5. tak, ale w takich chwilach aż mi głupio Jak są święta to teściu z "teściową" dają sobie jakieś przemyślane, prawdziwie kupne prezenty firmowo zapakowane a nam te kolorowanki i kalendarzyki z gazet. Gdyby to był taki stajl typu "wszyscy dajemy sobie ręcznie robione wydmuszki i trąbki z rurki od papieru toaletowego" to ok, a tak to nie wiadomo czy się obłudnie cieszyć, czy chcą nas obrazić, czy co

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no to chamsko robia fakt ,
tzn troche rozumiem bo my sbe czasem tez tak dajemy, choc to zaden preznt, jak n ja sobie funduje flache to robie to w okolicy swiat zeby załuszyc sumienie i wkladam pod choinke , wiadomo ze i tak bym sobie ja kupila, TZu tez przewaznie daje perfumy, bo dostake flache na swieta i flache na urodziny i ma mu to starczyc na cały rok. perfumy dla niego sa tylko prezentowo, nie ma zmiłuj .
ale! ale my te perfiumy i inne luksusu wkladamy se pod swoja prywatną choinke , a nie ze wieziemy do ludzi i dla nas perfiumy a dla didów 16sto kartkowy zeszyt w kratke [COLOR="Silver"]

Ja bym tak samo chciała ale sumienia boooo zęby

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
no znacie, i mi też do końca nie leży, "skrzypi" za bardzo

a tego pana nigdy nie lubiłam
1 No fłaśnie nie wiem po co ten przester na wokalu

2 Fajne teksty ma , ale niektóre kawałki ma makabryczne

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
jeden jutro odbieram - perfumy dla Śnieszki , dla małża jeszcze nic nie mam ale coś wymyślę , a fogle to kupujemy sobie prezent zbiorczy pt. odważnik 12 kg ogólnie problema nie ma ,bo święta spędzamy sobie we własnym gronie więc prezenty są spersonalizowane
Tak myślałam czy tego Maubussina klikniętego nie włożyć sobie pod choinkę ale nie wytrzymię
1 Jakie? Jest w naszej bandzie perfumocholików?

2 To by w jednym wieku jesteśmy?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-12-02 o 13:20
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 14:12   #4153
gryx82
BAN stały

Znad śniadania
Cytat:
...

Cytat:
2. Aj noł ! Ale jakbym byłą nietopszem Twym to bym wolała jednak coś mniej "upierdliwego" np fansy świeca w fansy ażurowym srebrnym stojaczku np z Bath&Body Works. No ale ja jestem jednak wygodna i wybredna. Tak, mam tego świadomość
Mnie jakoś też bardziej świece niż woski przekonują (mimo, że jednorazowego użytku), chyba po prostu "grzebaniny" nie lubię A na tę wklejoną przez Ciebie zrobiłem "o jaaa... zapach białej stodooołyyy, to dopiero niiiszaaa!"
Cytat:
Może nie będzie tak źle - swojemu daję przed snem Profilaktin Równowaga Emocji

---

Jakie ja mam sny porypane od dni paru! Budzę się co 5 minut i od nowa... nie wiem, to przez sezon grzewczy, czy jak?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 14:19   #4154
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Mnie jakoś też bardziej świece niż woski przekonują (mimo, że jednorazowego użytku), chyba po prostu "grzebaniny" nie lubię A na tę wklejoną przez Ciebie zrobiłem "o jaaa... zapach białej stodooołyyy, to dopiero niiiszaaa!"
No świeca była akurat przypadkowa

Póki co odpalam perfumy i odszywiście chce misie noweeeeego! Tzn. czegoś czego nie mam, a nie nowości rynkowych

Ostatnio szukam w słodkościach, po tym jak mi się skończył stary Cristobal na gwałt poszukuję zamiennika. Po w miarę taniości
Stary 2014-12-02, 14:56   #4155
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie ja mam sny porypane od dni paru! Budzę się co 5 minut i od nowa... nie wiem, to przez sezon grzewczy, czy jak?
Zmiana ciśnienia+ mróz nagły

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Póki co odpalam perfumy i odszywiście chce misie noweeeeego! Tzn. czegoś czego nie mam, a nie nowości rynkowych

Ostatnio szukam w słodkościach, po tym jak mi się skończył stary Cristobal na gwałt poszukuję zamiennika. Po w miarę taniości
Może nasza nowość skomponowana przez A Rubik
Stary 2014-12-02, 14:57   #4156
gryx82
BAN stały

Cytat:
No świeca była akurat przypadkowa
Lubię świece, a kominki mnie jakoś nie przekonują, ot zagadka Moja siostra uwielbia śliwkowe tilajty z Biedry, pali na okrągło
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Zmiana ciśnienia+ mróz nagły
Nigdy tak nie miałem Dziwne to bardzo, taka różnorodność i zmienność snów, jak jakieś miniserial bez ładu i składu
Stary 2014-12-02, 15:02   #4157
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy tak nie miałem Dziwne to bardzo, taka różnorodność i zmienność snów, jak jakieś miniserial bez ładu i składu
Na starość się tak robi
Mi się w tym czasie o którym napisałeś śniło że mój teściu miał zawał A on nigdy mi się nie przyśnił a znamy się od 20 lat ...

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Lubię świece, a kominki mnie jakoś nie przekonują, ot zagadka Moja siostra uwielbia śliwkowe tilajty z Biedry, pali na okrągło
U mnie odwrotnie , kominki są grane świece mnie nie przekonują...
Kupiłam kilka wosków YC i one wszystkie mają taką wspólną chemiczną nutę ....
Stary 2014-12-02, 15:04   #4158
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Może nasza nowość skomponowana przez A Rubik
hyhy, ale must niucha zaliczę

Zaczynam świrować, że nic w ten, Cristobalowy, deseń nie znajdę.

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:

1. A bo śliwkowe zapachy są mrrrrrrrr

2. SKS
Stary 2014-12-02, 15:04   #4159
gryx82
BAN stały

Cytat:
Na starość się tak robi
Wielkie dzięki <foch>
Cytat:
Mi się w tym czasie o którym napisałeś śniło że mój teściu miał zawał A on nigdy mi się nie przyśnił a znamy się od 20 lat ...
Mnie się pogrzeb śnił dzisiaj, a przed południem dowiedziałem się, że chrzestny siostry przeszedł dwa zawały (ale tutaj akurat nie dopatrywałbym się jakiejś ukrytej zależności)
Stary 2014-12-02, 15:22   #4160
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Wielkie dzięki <foch>

Mnie się pogrzeb śnił dzisiaj, a przed południem dowiedziałem się, że chrzestny siostry przeszedł dwa zawały (ale tutaj akurat nie dopatrywałbym się jakiejś ukrytej zależności)
1 to nie miało być złośliwe tylko informacyjne
A i jeszcze dodam że podczas halnego to jest dopiero jazda

No widzisz masz moc tajemną

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
hyhy, ale must niucha zaliczę

Zaczynam świrować, że nic w ten, Cristobalowy, deseń nie znajdę. [COLOR="Silver"]
1 Ja już kurna 3 testy zaliczyłam i nie wiem czy to ja jestem dziwna???
Zupełnie inaczej odbieram niż reszta... Czy komercja tak wpływa na ocenę tego zapachu ....

2 A to słodziak jakiego typu ma być?

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
SKS

Gryksu a widzisz
Stary 2014-12-02, 15:37   #4161
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ja już kurna 3 testy zaliczyłam i nie wiem czy to ja jestem dziwna???
Zupełnie inaczej odbieram niż reszta... Czy komercja tak wpływa na ocenę tego zapachu ....

A to słodziak jakiego typu ma być?
1. Dokładnie tak Z autopsji w dodatku

2. Ooo, a jak odbierasz? Mowa o Anji?

3. Eeeeech. No jak Cristobal. Czyli tak w stylu lat 90' ewent początek 2000, bez róż, oudów i innych mód Mój odwieczny klucz słodyczy w perfumach, czyli tzw "słodycz zbalansowana", nieprzegięta, przełamana czymś jak para z żelazka, jak lekko tylko posłodzona herbata . Wanilia ale nie gourmand, nie budyń, nie ryż na mleku, nie przyprawa do piernika, słowem nie gourmand po prostu Jeśli kwiaty to też nie "zimne" tylko słodkie i nie pierwszoplanowo.

Zauważyłam, że tam gdzie liście figowe, goździk kwiat, miód, słodkie drewienka , guaiac, herbata, to jest bardzo mojo. Jakiś likier być może ale lepiej nie bo mam Idole i Cherqui i one upajają aż nadto. Lubię nieinwazyjnie, lubie naszać zapach tylko dla siebie, w sensie nie potrzebuję ogona. Cristobal był taki nieoczywisty. To lubię, że pachnę, ale nie wiem czym, a nie że pachnę i walę różą, figą, czekoladą, wanilią tudzież inną piwonią.

Fakt, Cristobal miał etykietę dojrzałej babki etc, nie należał do "szałowców" ale był taki bezpieczny jak kokon. Za żadnym słodziakiem tak nie tęskniłam.

Niby ten Amarige Mariage był też ok. Ale kurcze to nie to samo.

Siedze w Słoniu i szlocham

Czas edycji: 2014-12-02 o 15:41
Stary 2014-12-02, 15:40   #4162
gryx82
BAN stały

Cytat:
U mnie odwrotnie , kominki są grane świece mnie nie przekonują...
A pamiętacie szał na kominki i olejki w połowie lat '90 jakoś?
Cytat:
1. A bo śliwkowe zapachy są mrrrrrrrr
Tak jak za śliwką nie przepadam, tak w tych teelightach jest fajna nawet
Cytat:
2. SKS

Cytat:
Uspokoiłaś mnie, dzięki

Cytat:
A i jeszcze dodam że podczas halnego to jest dopiero jazda
Do mnie nie zawiewa, za daleko ma
Cytat:
No widzisz masz moc tajemną
Wolałbym jednak, żeby objawiała się w przyjemniejszy sposób
Cytat:

Gryksu a widzisz
Nie gadam z Wami!
Stary 2014-12-02, 15:49   #4163
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Dokładnie tak Z autopsji w dodatku

2. Ooo, a jak odbierasz? Mowa o Anji?

3. Eeeeech. No jak Cristobal. Czyli tak w stylu lat 90' ewent początek 2000, bez róż, oudów i innych mód Mój odwieczny klucz słodyczy w perfumach, czyli tzw "słodycz zbalansowana", nieprzegięta, przełamana czymś jak para z żelazka, jak lekko tylko posłodzona herbata . Wanilia ale nie gourmand, nie budyń, nie ryż na mleku, nie przyprawa do piernika, słowem nie gourmand po prostu Jeśli kwiaty to też nie "zimne" tylko słodkie i nie pierwszoplanowo.

Zauważyłam, że tam gdzie liście figowe, goździk kwiat, miód, słodkie drewienka , guaiac, herbata, to jest bardzo mojo. Jakiś likier być może ale lepiej nie bo mam Idole i Cherqui i one upajają aż nadto. Lubię nieinwazyjnie, lubie naszać zapach tylko dla siebie, w sensie nie potrzebuję ogona. Cristobal był taki nieoczywisty. To lubię, że pachnę, ale nie wiem czym, a nie że pachnę i walę różą, figą, czekoladą, wanilią tudzież inną piwonią.

Fakt, Cristobal miał etykietę dojrzałej babki etc, nie należał do "szałowców" ale był taki bezpieczny jak kokon. Za żadnym słodziakiem tak nie tęskniłam.

Niby ten Amarige Mariage był też ok. Ale kurcze to nie to samo.
1 No ja też z autopsji

2 Trwałości nie ma a piszo że 10 godzin
Jest naturalna liliiija i koniec, nic szczególnego

3 To może ten Mauboussin Mauboussin by się nadał znasz baaaardzo naturalna wanilia wytrawna ?
Jeszcze Lagerfelda floriental lub woody...
Albo Caron męski waniliowo- lawendowy

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
A pamiętacie szał na kominki i olejki w połowie lat '90 jakoś?

Uspokoiłaś mnie, dzięki

Do mnie nie zawiewa, za daleko ma

Wolałbym jednak, żeby objawiała się w przyjemniejszy sposób

Nie gadam z Wami!
1 Pamiętam i jak widać kultywuję

2 Czuję że kryzys wieku średniego mam za sobą

3 Do mnie też nie dowiewa bom ze stolnycy co nie przeszkadza mojemu fatalnemu samopoczuciu

4 Lepszy taki niż żaden

5 Kryzys wieku średniego???
Stary 2014-12-02, 15:52   #4164
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Trwałości nie ma a piszo że 10 godzin
Jest naturalna liliiija i koniec, nic szczególnego

To może ten Mauboussin Mauboussin by się nadał znasz baaaardzo naturalna wanilia wytrawna ?
Jeszcze Lagerfelda floriental lub woody...
Albo Caron męski waniliowo- lawendowy
1. A no to chyba dobrze czujesz, bo takie miało nuty, liliowy Brzmiały jak sztampa. Oczywiście chętnie zweryfikuję olfaktorycznie swoje wyobrażenie o zapachu.

2. Mauboussin mam - wielbię za dzieło sztuki, miniaturka, i cieszę się, że nie kliknęłam większej pojemności. Dla mnie zbyt szyprowy, zbyt juz "stary", opis Red o kołnierzu z lisa pasuje jak ulał. Nie mój Ci on.

Reszty nie znam, ale lawendy nie chcę zimą, brrrrrrrrrrrrr.

Kręcę się w okolicy Noa Cacharel ale chyba dlatego tylko ze go zapomniałam Pamiętam, że to jeden z tych co mnie przyciągał i odrzucał, przyciągał i odrzucał. Nuty jednak mówią - "odpuść sobie "

Czas edycji: 2014-12-02 o 15:55
Stary 2014-12-02, 15:58   #4165
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. A no to chyba dobrze czujesz, bo takie miało nuty, liliowy Brzmiały jak sztampa. Oczywiście chętnie zweryfikuję olfaktorycznie swoje wyobrażenie o zapachu.

2. Mauboussin mam - wielbię za dzieło sztuki, miniaturka, i cieszę się, że nie kliknęłam większej pojemności. Dla mnie zbyt szyprowy, zbyt juz "stary", opis Red o kołnierzu z lisa pasuje jak ulał. Nie mój Ci on.

Reszty nie znam, ale lawendy nie chcę zimą, brrrrrrrrrrrrr.

Kręcę się w okolicy Noa Cacharel ale chyba dlatego tylko ze go zapomniałam Pamiętam, że to jeden z tych co mnie przyciągał i odrzucał, przyciągał i odrzucał.
1 Dla mnie zapach jest pospolity... Na dodatek bardzo nietrwały...

2 : cojest:
DZIĘKI Ciekawe co Parabelka powie

3 Lawenda w Caronie sucha jest

4 Z Noa mam to samo mają jakąś migrenogenną nutę i jest niesłodki.
Już bym wolała Eden oswoić...

A YSL Cinema??? Chociaz dla mnie mało odkrywczy ...
Stary 2014-12-02, 16:18   #4166
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 Dla mnie zapach jest pospolity... Na dodatek bardzo nietrwały...

2 : cojest:
DZIĘKI Ciekawe co Parabelka powie

3 Lawenda w Caronie sucha jest

4 Z Noa mam to samo mają jakąś migrenogenną nutę i jest niesłodki.
Już bym wolała Eden oswoić...

A YSL Cinema??? Chociaz dla mnie mało odkrywczy ...
1. to by się zgadzało z obecnym trendem.

2. Nie no luz bluz, zbyt w sensie, że nie spodziewałam się po nim tego wcale, chciałąm ociekające w likierze śliwki z wanilią a jednak szyprem zaleciał. Lekko ale jednak, zgrzytnęło

3. Mimo to dziękuję, postoję Może latem.

4. Ano Mi się z Edenem nie udało.

5. Nawet mnie znudził, a znana jestem z lubienia powszechnie nielubianych zapachów określanych mianem "nudne". Tzn, nie wiem czy jestem znana, ale tak mam

Trochę ponosiłam, nigdy nie zapomnę, że aby wzmocnić pierwsze wrażenie, założyłam go po raz pierwszy do kina, na randkę. Zły był to pomysł.

Czas edycji: 2014-12-02 o 16:19
Stary 2014-12-02, 16:53   #4167
gryx82
BAN stały

Cytat:
3 Do mnie też nie dowiewa bom ze stolnycy co nie przeszkadza mojemu fatalnemu samopoczuciu
Meteoropatia pewnie
Cytat:
4 Lepszy taki niż żaden
Oj nie, mam zbyt słabą psychę, żeby zostać medium
Cytat:
5 Kryzys wieku średniego???
Spóźniony bunt nastoletni
Cytat:
chciałąm ociekające w likierze śliwki z wanilią
Podesłać Ci samplera Essence Pure Dupont? Co prawda fragrantica nie podała w nutach, ale jak już ktoś w komentarzu napisał "Middle notes included also Peach and Plum - today saw it in a tester bottle" (od samego początku czułem tam śliwkę zmieszaną z różą i paczulą)
Cytat:
Trochę ponosiłam, nigdy nie zapomnę, że aby wzmocnić pierwsze wrażenie, założyłam go po raz pierwszy do kina, na randkę. Zły był to pomysł.
To tak, jak z butami Pamiętam, gdy założyłem nówki glany na kurs nauki jazdy, nie mogłem ucelować w pedały (a gdy już ucelowałem, noga mi utykała)
Stary 2014-12-02, 17:32   #4168
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Podesłać Ci samplera Essence Pure Dupont? Co prawda fragrantica nie podała w nutach, ale jak już ktoś w komentarzu napisał "Middle notes included also Peach and Plum - today saw it in a tester bottle" (od samego początku czułem tam śliwkę zmieszaną z różą i paczulą)
Nie dzięki, już śliwki nie szukam

Powraca temat serumz wit C dla Mam. tym razem kupuje, krótka piłka.
Ktoś miał z Sesdermy? robi coś? Bo cenowo Mam nie chce wydać więcej niż 100 z groszem.

Czymś się różni od Auriga? Oł man recenzje są jak zwykle skrajne

Czas edycji: 2014-12-02 o 17:34
Stary 2014-12-02, 18:01   #4169
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie dzięki, już śliwki nie szukam
Ominęła mnie jakaś rewolucja?!
Stary 2014-12-02, 18:03   #4170
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ominęła mnie jakaś rewolucja?!
Nie po prostu teraz bardziej potrzeba mi czegoś w zamian za Cristobala.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości