|
|
#4141 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIV
No własnie, kurczę, co z tym wizażem?! Z komputera włażę normalnie, z telefonu mi znikają ustawienia/ subskrybcje
|
#4142 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam wszystko dobrze
ale ja na lapku nie na tel. snad kawy i masakrycznej nocy. did się spsuł już jakiś czas temu ze spaniem znowu ale dziś to przegł był pałkę
|
#4143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Nieniszowe fajne polecała Flo, tak z pamięci to Plum blosssom, Soft Blanket, Beachwood, Loves me Loves me not, praniowy Fluffy towels, Chamomile tea, Lake Sunset. Można kupić innej firmy, chyba Mursz polecała Kringle Candles, i Flo chyba też. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-02 o 10:11 |
||
|
|
|
#4144 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
na wrzątek nie wpadłam.Kot spadnięty s komody zrobił mi dzień
|
|
#4145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kociak ![]() Daj znać, jak toto pachnie, jak już otworzysz Bo śliwka i dym i się przymierzałam parę razy, ale jakoś nie kupiłam
|
|
|
#4146 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Podesłać Ci czerstwą bułkę? Cytat:
Nawet niedrogo. Raczej brałabym YC bo to chyba bardziej znane a nietopesz lubi "modne rzeczy".
|
||
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Aj noł ! Ale jakbym byłą nietopszem Twym to bym wolała jednak coś mniej "upierdliwego" np fansy świeca w fansy ażurowym srebrnym stojaczku np z Bath&Body Works. No ale ja jestem jednak wygodna i wybredna. Tak, mam tego świadomość
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-02 o 12:00 |
|
|
|
|
#4148 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Z kominków pasujących do jej chaty wpadł mi w oko taki http://zapachdomu.pl/cacheimg/produkty/OO1270x410.jpg ujdzie? Ale może poprzestanę na jakiejś dupereli urodowo-pielęgnacyjnej. |
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() daj
|
|
#4151 |
|
Nindżopesz
|
Może nie będzie tak źle - swojemu daję przed snem Profilaktin Równowaga Emocji
i co prawda nadal zasypia koło 23 ale budzi się tylko na 5 sekund płaczu po czym śpi dalej. A już za rok w przedszkolu nie będzie leżakowania, uff.
|
|
|
|
#4152 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru! Snad zakończenia zakupów
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Ja bym tak samo chciała ale sumienia boooo zęby ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() 2 Fajne teksty ma , ale niektóre kawałki ma makabryczne ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
2 To by w jednym wieku jesteśmy?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-12-02 o 13:20 |
||||
|
|
|
#4153 | ||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
A na tę wklejoną przez Ciebie zrobiłem "o jaaa... zapach białej stodooołyyy, to dopiero niiiszaaa!" Cytat:
--- Jakie ja mam sny porypane od dni paru! Budzę się co 5 minut i od nowa... nie wiem, to przez sezon grzewczy, czy jak?
|
||
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co odpalam perfumy i odszywiście chce misie noweeeeego! ![]() Ostatnio szukam w słodkościach, po tym jak mi się skończył stary Cristobal na gwałt poszukuję zamiennika. Po w miarę taniości
|
|
|
|
|
#4155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#4156 |
|
BAN stały
|
Lubię świece, a kominki mnie jakoś nie przekonują, ot zagadka
Moja siostra uwielbia śliwkowe tilajty z Biedry, pali na okrągło ![]() Nigdy tak nie miałem Dziwne to bardzo, taka różnorodność i zmienność snów, jak jakieś miniserial bez ładu i składu
|
|
|
|
#4157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się w tym czasie o którym napisałeś śniło że mój teściu miał zawał A on nigdy mi się nie przyśnił a znamy się od 20 lat ...---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Kupiłam kilka wosków YC i one wszystkie mają taką wspólną chemiczną nutę ....
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
hyhy, ale must niucha zaliczę
Zaczynam świrować, że nic w ten, Cristobalowy, deseń nie znajdę. ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
2. SKS
|
|
|
|
|
#4159 | |
|
BAN stały
|
Wielkie dzięki <foch>
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i jeszcze dodam że podczas halnego to jest dopiero jazda ![]() No widzisz masz moc tajemną ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Zupełnie inaczej odbieram niż reszta... Czy komercja tak wpływa na ocenę tego zapachu .... 2 A to słodziak jakiego typu ma być? ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Gryksu a widzisz
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ooo, a jak odbierasz? Mowa o Anji? 3. Eeeeech. No jak Cristobal. Czyli tak w stylu lat 90' ewent początek 2000, bez róż, oudów i innych mód Mój odwieczny klucz słodyczy w perfumach, czyli tzw "słodycz zbalansowana", nieprzegięta, przełamana czymś jak para z żelazka, jak lekko tylko posłodzona herbata . Wanilia ale nie gourmand, nie budyń, nie ryż na mleku, nie przyprawa do piernika, słowem nie gourmand po prostu Jeśli kwiaty to też nie "zimne" tylko słodkie i nie pierwszoplanowo. Zauważyłam, że tam gdzie liście figowe, goździk kwiat, miód, słodkie drewienka , guaiac, herbata, to jest bardzo mojo. Jakiś likier być może ale lepiej nie bo mam Idole i Cherqui i one upajają aż nadto. Lubię nieinwazyjnie, lubie naszać zapach tylko dla siebie, w sensie nie potrzebuję ogona. Cristobal był taki nieoczywisty. To lubię, że pachnę, ale nie wiem czym, a nie że pachnę i walę różą, figą, czekoladą, wanilią tudzież inną piwonią. Fakt, Cristobal miał etykietę dojrzałej babki etc, nie należał do "szałowców" ale był taki bezpieczny jak kokon. Za żadnym słodziakiem tak nie tęskniłam. ![]() Niby ten Amarige Mariage był też ok. Ale kurcze to nie to samo. Siedze w Słoniu i szlocham
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-02 o 15:41 |
|
|
|
|
#4162 | ||||
|
BAN stały
|
A pamiętacie szał na kominki i olejki w połowie lat '90 jakoś?
Tak jak za śliwką nie przepadam, tak w tych teelightach jest fajna nawet ![]() Cytat:
Uspokoiłaś mnie, dzięki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Trwałości nie ma a piszo że 10 godzin ![]() Jest naturalna liliiija i koniec, nic szczególnego ![]() 3 To może ten Mauboussin Mauboussin by się nadał znasz baaaardzo naturalna wanilia wytrawna Jeszcze Lagerfelda floriental lub woody... Albo Caron męski waniliowo- lawendowy ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
2 3 Do mnie też nie dowiewa bom ze stolnycy co nie przeszkadza mojemu fatalnemu samopoczuciu ![]() 4 Lepszy taki niż żaden 5 Kryzys wieku średniego??? ![]()
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Reszty nie znam, ale lawendy nie chcę zimą, brrrrrrrrrrrrr. Kręcę się w okolicy Noa Cacharel ale chyba dlatego tylko ze go zapomniałam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-02 o 15:55 |
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 ![]() ![]() DZIĘKI Ciekawe co Parabelka powie ![]() 3 Lawenda w Caronie sucha jest 4 Z Noa mam to samo Już bym wolała Eden oswoić... A YSL Cinema??? Chociaz dla mnie mało odkrywczy ...
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie no luz bluz, zbyt w sensie, że nie spodziewałam się po nim tego wcale, chciałąm ociekające w likierze śliwki z wanilią a jednak szyprem zaleciał. Lekko ale jednak, zgrzytnęło ![]() 3. Mimo to dziękuję, postoję Może latem.4. Ano 5. Nawet mnie znudził, a znana jestem z lubienia powszechnie nielubianych zapachów określanych mianem "nudne". Tzn, nie wiem czy jestem znana, ale tak mam ![]() Trochę ponosiłam, nigdy nie zapomnę, że aby wzmocnić pierwsze wrażenie, założyłam go po raz pierwszy do kina, na randkę. Zły był to pomysł.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-02 o 16:19 |
|
|
|
|
#4167 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podesłać Ci samplera Essence Pure Dupont? Co prawda fragrantica nie podała w nutach, ale jak już ktoś w komentarzu napisał "Middle notes included also Peach and Plum - today saw it in a tester bottle" (od samego początku czułem tam śliwkę zmieszaną z różą i paczulą) Cytat:
Pamiętam, gdy założyłem nówki glany na kurs nauki jazdy, nie mogłem ucelować w pedały (a gdy już ucelowałem, noga mi utykała) |
||||
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powraca temat serumz wit C dla Mam. tym razem kupuje, krótka piłka. Ktoś miał z Sesdermy? robi coś? Bo cenowo Mam nie chce wydać więcej niż 100 z groszem. Czymś się różni od Auriga? Oł man recenzje są jak zwykle skrajne
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-02 o 17:34 |
|
|
|
|
#4169 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

ale ja na lapku nie na tel.
ale dziś to przegł był pałkę

ale skoro da się wydłubać to zmienię jak mi sie znudzi
na wrzątek nie wpadłam.
? ja wczoraj uszyłam prześcieradło 
Bo śliwka i dym i się przymierzałam parę razy, ale jakoś nie kupiłam

Moja siostra uwielbia śliwkowe tilajty z Biedry, pali na okrągło