|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() 2 Szyprem to znaczy że miały sznyt nadający im polotu , a tak byłoby za mdło... 3 Na lato się nie dada , bo jest za słodki ![]() 4 Ale wszystko przed nami nie poddawajmy się 5 Mam kolejny typ Tadam ! http://www.fragrantica.com/perfume/L...2006-3007.html Cinema niby fajna ale siakaś taka ![]() Albo ten http://www.fragrantica.com/perfume/L...uit-16184.html Testowałam bardzo fajny i nieprzesłodzony
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-12-02 o 18:10 |
|
|
|
|
#4172 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Męskiego Cristobala testowałem raz (jakieś 10 lat temu była wyprz w małej perfumerii na Długiej w Bydgoszczy), ale nie zachwycił mnie jakoś szczególnie, o ile pamiętam
|
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Aja dziś se wypatrzyłam kurze łapki iiiii podobają mi się
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
|
|
#4174 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupując Mauboussin liczyłam na ociekającą słodycz Dzięki, testnę przypominawczo sobie, ale jest kilka ale - męskie perfumy niezwykle rzadko leżą na mnie dobrze, co zapewne wiąże się z kolejnym podpunktem ![]() - cedr i wetiweria to na mnie big no-no - mimo ze lubię wąchać lukrecjowe Lolitki, to jednak nie potrafię z tą nutą na dłuższą metę, także nie szukam dłyuższej znajomości z czymś co ma ją w składzie. Dzięki za dobre chęci Czasem to fajna sprawa, bo ktoś Cię pchnie na nieznane tory, zdejmie klapki z oczek etc
|
|
|
|
|
#4176 | |
|
BAN stały
|
Szalona!
Zmarszczki to ja od kilku lat mam (pod lewym okiem bardziej widoczne) ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 ![]() 3 Wieeeem o to chodzi żeby ze swojego toru zejść i testować inna inszość ![]() A może jeszcze http://www.fragrantica.com/perfume/R...pso-10535.html Mało różane są
|
|
#4178 |
|
Mother of Cats
|
Rejcz, a Vanille Noire z YR? Za bardzo gourmand? Tylko w nich jest cedr...
Albo ten nowy zapach YR: Quelques Notes d’Amour - gwajakowa słodycz. Znasz? |
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie znam Cristobala. Szukasz czegoś słodkiego?
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
VN na dziś dzień za bardzo - choć niezła ![]() Ten gwajak właśnie takie mi robił nadzieje a wcale tam nie ma w nim gwajaka jakiego ja znam Ogólnie ostatnie produkcje YR mają włąśnie jakąś chamską, tandetną, syntetyczną "podszewkę" Testowałąm of kors tylko na sobie, może na kimś jest ładnie. ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Tylko delikatnie słodkiego. Jw opisałam, herbatka lekko posłodzona, lekki miodzik. Takie słodkie oczywistości jak Flowerbomb, Bal Afryki, DV, Philosykos, posiadam, i takich nie potrzebuję Chyba będę szła tropem liścia figi, goździka (kwiat) , sandała, miodu itd aż coś mnie zaintryguje. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-02 o 19:36 |
|
|
|
|
#4182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie Flowerbomb jest nienoszalny za słodki ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
Bo na mnie jest ok ale nie mój więc flaszka nie będzie grana... Nie pozostaje nic innego jak zaproponować znowu http://www.fragrantica.com/perfume/R...pso-10535.html Zapomniałam napisać o floriental i woody Lagerfelda, dla Redzi woody to ulep dla mnie nie jest za bardzo słodki ale też zero w nim cedru i szypru na który liczyłam , floriental jest dla mnie ekstremalnie słodki ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
|
|
#4183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zasadzie kontrastu podałąm, jakiej słodkości NIE potrzebuję Lata temu spijałam go flaszkami w mrozy, obecnie mam resztkę i jak użyję to mam wrażenie przesłodzonej herbaty, waty cukrowej. ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Tak źle mi cedr robi. Gdyby na mnie nie śmierdział finalnie, to miałby szanse, bo początek Ważne jak zapach kończy ![]() K. Floriental nie znam, ale widzę, że nie muszę ![]() Dobra lete Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-02 o 19:56 |
||
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i stwierdziłam że jak coś jest dla mnie słodkie to pewnie dla Ciebie będzie mało słodkie lub w miarę słodkie. 2 Jaka to kurna złośliwość jest... Ja szukam cedru i mi dziad nie wyłazi.... A jak go ktoś nie lubi to se wylezie ...
|
|
#4185 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rejcz,a goździkowo znasz Dianthusa?
|
#4186 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4187 |
|
BAN stały
|
No dzięki wielkie, no!
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Ale cudny tort
|
|
|
|
#4188 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
chyba muszę przeszukać próbki, może mam ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4189 | |||
|
Panaroja
|
spomiędzy kothuf
![]() 1.no so , powywijać se odważnikiem nie można ???2.na mape popaczaj ![]() 3.perukou warkoczem zakończonou żeby wytwornie było 4.z drzewnianego batystu ![]() Cytat:
pachnie jak trochę jak Femme tylko z dodatkiem jakiegoś jełczejącego mydła ![]() Cytat:
![]() 3.kup jej komin na bazarze , modny ![]() Cytat:
na razie ma ok. 10 flaszek , ale alergiczka i od wielu rzeczy ma uczulenie , i lubi prawie wyłącznie śfieżaki, od mocnieszych kicha . 2.chyba starszam ![]() 1.no więc jak napisałam wyżej - niekoniecznie to był dobry pomysł z tym Mauboussinem , małż już stwierdził że śmierdzi a ja na razie przynajmniej częściowo się przychylam a co dalej nie wiem , bo potem nie miałam sposobności dowąchać ciągu dalszego , jutro spróbuję , a może nawet po całości jutro steszczę idąc do robo , a co . W każdym razie jest niesłodki , i teraz po kilku godzinach końcówka wyraźnie dryndusem jedzie flaszka mi się bardzo podoba 2.Edena lubię bardzo wąchać , jakoś mi się miło kojarzy ![]() ja mam i mi się nie podobają Jutro ma być cieplej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4190 |
|
grozi wypollizowaniem
|
uwaga kupowe pytanie-czy did 4ro miesieczny moze robic kupe co 9 dni? moja lekarka twierdzi ze nie ,no ale co ja mam zrobic?
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Znad pożartego ciasta, świeczki jabłko-cynamon (czy jakoś tak) i i zmarznięcia
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4192 | |||
|
Zakorzenienie
|
O thnx, nic nie znam ![]() Cytat:
2. ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() Sorry, wiem, nie znam się, ale co to za lekarka co nie poda zaleceń ?
|
|||
|
|
|
#4193 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja skorzystałam z DDD i zakupiłam pare wosków YC
Jeszcze mam godz z hakiem i debatuję sama ze sobą czy dalej szaleć ![]() Pachnę Flowerbomb Rose Explosion i dawno tylu komplementów nie dostalam- chyba im bardziej słodszy tym lepszy w odbiorze? Mnie zmęczył.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
słyszeliście, że od nowego roku do okulisty i dermatologa będzie trzeba skierowanie?
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zasuwam do dermy jutro - tzn do rejestracji. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-02 o 23:36 |
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie to samo zamierzam zrobić
|
#4197 | ||||
|
BAN stały
|
No moszna, moooszna... ale skład ze zbożem brzmi ciut lepiej jednak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4198 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale did cyckowy , a w mojej diecie nie nastapily zadne duze zmiany zeby mialy taki wpływ,zalecenie dal zeby czopek dac, no ale to doraźne dzialanie,a to nie był epizod jednorazowy, juz od ponad miesiaca robi kupy co 9 dni , moze ma taki metabolizm? z tym ze od 7-9 dnia sie drze non stop..wiec raczej jej to przeszkadza ![]() Cytat:
eeee...zwłaszcaa do okulisty bezsensu, co do dermatologa to bym sie zastanawiała, bo np moja koleżanka sie bujałą po dermatologach, podobno była u 8 i zaden nie potrfił nic z sensem powiedziec, a miala wysypke na podeszwach stóp i dłoni. wg mnie to wirus bostoński był, zwasczza ze ona ma dida wczesnoszkolnego, jakby poszła do ogólnego to by to raczej zdiagnozował. inna kolezanka juz dawno temu poszła do dermy tez z wysypką cos jej zapisałą mowiąc ze to alergia kontaktowa, potem okazało sie ze to raczej rózyczka była ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- wogole to lekarze są dziwni, bez urazy,ale oprócz specjalistów w szpitalu klinicznym uj to nie ufam zadnym. np moja pediatra nie rozpoznała u dida asymetri, a wczoraj sie dowiedzialam ze to potęzna asymetria i moze miec powazne powikłania. a zeby nie było na wizyty chodzilismy co 2 tyg od samego urodzenia prawie, wiec kontakt z dzieckiem miala częsty i na kazdej wizycie badałą na golasa ![]() kolejna rzecz- lekarz rehab specjalista zbadał mi dziecko w 10 sekund, w ubraniu ![]() kolejna rzecz- zlecili nam cwiczenia, po 1,5 miec stwierdzilam ze one nic nie dzialają a przykladam sie solidnie, poszlismy do innej reha i tam sie dowiedzialam ze przy takiej asymetri nie swiczy sie tamtymi cwiczeniami co nam zapisali...no za☠☠☠iscie po prostu..1,5 miec stracone robilismy usg bioder-badanie trwało 2 sekundy -nie przesadzam, ale moze to tak ma byc i sie czepiam
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam się oczywiście, poleciałabym do innej lekarki. Choćby priv. W ogóle to mam pytanie do Aileenn. Czytam ten necik, i włos mi się jeży. O wit D, a zwłaszcza o diecie przy zapaleniu tarczycy Stosujesz? Co jesz? Nie wiem na ile wierzyć internetom, nie wiem już komu wierzyć, bo jak czytam że należy wykluczyć:Czego unikać w przypadku schorzeń autoimmunologicznych? - przede wszystkim gluten, - inne zboża takie jak gryka czy ryż (ze względu na podobną budowę molekularną) - strączki: fasole, soczewica, groch, ciecierzyca, soja, orzeszki ziemne (ze względu chociażby na lektyny), - nabiał , - alkohol , - jajka, - ziemniaki, bakłażan, papryka, pomidory, - u niektórych ludzi stan pogarsza się również od orzechów i ziaren, - cukier i słodziki, - sztuczne smaki, aromaty, barwniki, - oleje roślinne. Co można jeść? - mięso (drób, wołowina, wieprzowina, w tym też wnętrzności), - ryby, - warzywa z wyjątkiem wyżej wymienionych, - owoce, - tłuszcz w formie oliwek, awokado, oleju i mleka kokosowego lub tłuszczu zwierzęcego (smalec). (źródło: tłusteżycie ) ... to mi się wydaje coś nie halo. Jak zdrowo żyć bez tych produktów, skąd czerpać skłądniki odżywcze, energię? Jak żyć? Ostatnio się gorzej czuję i już całkiem zdurniałam co badać, kiedy, do jakiego lekarza się udać. Nikt nic nie wie. ![]() Dopijam melisę i spadam, choć bezsenność męczy. ![]() Chodzi mi też o to, że nie mam szans sprawdzić wiarygodności źródeł. Jeden jest lekarzem tego śmego i owego i podaje tak, inny owak, i tak w kółko Komu wierzyć?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-03 o 01:16 |
|
|
|
|
#4200 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie dostaje, cyckowy od poł roku ,tzn teraz dałam jej jabłko w celu wypchniecia tego kupska , bede dawac dalej zobacze co bedzie ![]() wogole to mi nie odpowiada doktryna zywieniowa mojej lekarki ze najpierw zupy potem gluten, bo niby czemu tak? ja zup nie chce dawac,a glutem przeciez musze (chyba) wkrótce ![]() wogole moja lekarka mnie zawodzi ostatnio, przeszłą smasiebie stwierdzeniem ze przeciez tak pięnie przybywa na wadze..tylko jej umknęlo ze dziecko nie było wazone ![]() co do prywatnej wozyty to dojrzewam własnie, tylko musze znaleźć kogos naprawde z sensem
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-12-03 o 01:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Może latem.
a znana jestem z lubienia powszechnie nielubianych zapachów określanych mianem "nudne". 

Męskiego Cristobala testowałem raz (jakieś 10 lat temu była wyprz w małej perfumerii na Długiej w Bydgoszczy), ale nie zachwycił mnie jakoś szczególnie, o ile pamiętam

Ogólnie ostatnie produkcje YR mają włąśnie jakąś chamską, tandetną, syntetyczną "podszewkę" 

Tak źle mi cedr robi. 

Stosujesz? Co jesz? Nie wiem na ile wierzyć internetom, nie wiem już komu wierzyć, bo jak czytam że należy wykluczyć: