![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Grudzień kosmetyczne różności![]() ![]() Na tę chwilę szukam przede wszystkim: - Tusz nowy MF Eye Brightening - tylko kolor black ruby (ew. innej firmy w kolorze śliwka, oberżyna) - balsam do ciała Flos Lek seria hypoalergiczna do skóry wrażliwej (ew. inne nie mocno perfumowane smarowidło) - balsamy i mleczka ujędrniające - krem Corine de Farme 2w1 przeciw zmarszczkom 96 % natural (lub inny naturalny tej firmy) - krem Vichy Liftactiv (chętnie mały słoik 15 ml) - krem lub olejek marchewkowy do twarzy - bronzer do twarzy w jasnym odcieniu - szampon do włosów wypadających (ziaja med, pharmaceris) - suplementy w kapsułkach : wit. D oraz ogórecznik lub wiesiołek - herbaty zielone original lub smakowe ( sencha, silver moon, z płatkami róży, bławatka, aloe i inne) - perfumy wymienię najchętniej na inny zapach lub coś co mnie zainteresuje Wymienię : Dokładam Nescafe Classic 3w1 - opakowanie 10 szt. Czarna czapka uszatka ze sztucznego futerka - nowa z metką- z butik style -na zdj. Mincer Pharma Anti allergique mleczko oczyszczające - 1 raz użyłam ale wolę micele dokładam nowy krem -ziaja liście zielonej oliwki skoncentrowany krem SPF 20 - mam 2 szt. Pielęgnacja: * AA eco Peeling do ciała Dynia - nowy tuba 150 ml * Tołpa planet of nature – regenerujący krem na naczynka – nowy -taki * Mixa - woda oczyszczająca łagodząca - nowa 250 ml * Green Pharmacy – eliksir ziołowy do włosów wzmacniający, przeciw wypadaniu – nowy * Sensodyne ProSzkliwo - płyn do jamy ustnej - nowy zaplombowany, ale po terminie * Ziaja Odżywka intensywna odbudowa do włosów zniszczonych - nowa, nigdy nie otwierana, z dwupaku, ale po terminie, dołożę gratis do wymiany * Ziaja Odżywka intensywna świeżość do włosów tłustych - użyta 2 razy w małej ilości, j.w. * o.b. original - 15 tamponów normal Zapachowo: * Mexx Energizing woman – perfumowane mleczko do ciała 150 ml – nowe -opis * Mexx Energizing woman – żel pod prysznic 150 ml – nowy * Wild Rose Eau de Iceberg edt 100 ml – zużycie na zdj. – opis - kupione w SP w ub.r. - wymiana z Gangola * Betty Barclay Woman Sun Edition deo w szkle- trochę mniej niż połowa z 75 ml * Madonna Nudes 1979 Crazy edp 10 ml- 1 psik dla spr. zapachu ( świeże, zielone w stylu green tea) * Puma Aqua woman edt 7 /20 ml ( z pudełkiem) - opis * Worth Courtesan edp fabryczna próbka 1 nowa 1 ml i 1 testowana * TM Alien -próbka nieużywana - nie ma * pusta butelka refill 10 ml po Womanity Mugler *pusta butelka 50 ml po Noa Perle Cacharel Makijaż: nie ma * Lovely -Lady Violet Color Mascara – Nowość - fioletowy tusz 8 g świeży – raz użyty * Eveline BB korektor kryjąco-rozświetlający 8 w 1 skóra wrażliwa -kolor nude – użyłam raz (trochę pościerały się napisy na opakowaniu) *Yves Rocher BB 6 w 1 krem idealna cera odcień jasny 50 ml – użyty 3 razy – brak ok. 1ml * F&F Galaxy Glow nr 1 baza rozświetlająca w słoiczku – użycie testowe * F&F Cream blush kolor precious pink – róż kremowo-pudrowy- dobrze napigmentowany – użyty ze 3 razy Próbki, miniatury: * Max Factor Skin Luminizer podkład nr 75 golden - nowość – 15 próbek * L'oreal Lumi Magique N4 pure beige fluid- 5 szt. x 1ml * L'oreal infallible 16 H fluid (poprzednia wersja)140 złoty beż - 15 szt. x 1ml * Maybelline Affinitone fluid 24 golden beż – 2x 1 ml * Vichy Normaderm krem 1,5 ml * FlosLek Anti Acne krem matujący 2 ml * Luxury Paris Hyaluron plus- krem 40+ - 6 szt. x 1,5 ml * Soraya Hialuronowy mikrozastrzyk krem 40 + - 3szt. x 1,5 ml * Biosilk volumizing shampoo – 2 buteleczki po 15 ml Biżuteria : zdj. 5- zegarek Jordan Kerr - rozciągliwa bransoletka z 3 rzędów perełek i masy perłowej, nie noszony nigdy zdj. 6-9 - żadne kolczyki nie noszone, reszta albo nie noszona albo założona 1-2 razy Edytowane przez Kinga 72 Czas edycji: 2015-03-23 o 12:20 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień kosmetyczne różności
Hej
![]() * AA eco Peeling do ciała Dynia - nowy tuba 150 ml * Tołpa planet of nature – regenerujący krem na naczynka – nowy -opis http://tolpa.pl/regenerujacy-krem-na...42#!cala-linia * Mixa - woda oczyszczająca łagodząca - nowa 250 ml * Green Pharmacy – eliksir ziołowy do włosów wzmacniający, przeciw wypadaniu – nowy * o.b. original - 19 tamponów normal ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej znajdziesz coś za pozycję 1 2 i 4?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
* o.b. original - 19 tamponów normal * Biosilk volumizing shampoo – 2 buteleczki po 15 ml * Green Pharmacy – eliksir ziołowy do włosów wzmacniający, przeciw wypadaniu – nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Upatrzysz coś za próbki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
* Mexx Energizing woman – perfumowane mleczko do ciała 150 ml – nowe
* Mexx Energizing woman – żel pod prysznic 150 ml – nowy coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za peeling oraz ob.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
lawmore - odp.
zaczynam odp. dalej ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- kasiek - odp. ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- odp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A co Cię u mnie zainteresowało? Może uda się coś sklecić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
odp.
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Brazylijka - odp. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- odp. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Przejrzę jeszcze na spokojnie i odp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie mam na głowie przeprowadzkę, więc przyjmuję tylko niezbędne rzeczy (te z mojej listy) Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
czyli szamponu ani mleczka Vichy nie chcesz, bo szampon to ten czerwony, a mleczko to seria CS= Capital Soleil= słoneczna
![]() no to pozostał Lierac krem rozświetlający i Pharmaceris szampon, czy wymiana za oba Mexx'y pasowałby Ci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ojjj widzisz, kompletnie nie zwróciłam na to uwagi, sorry
![]() za żel do mycia podziękuję, szukam czegoś bardziej naturalnego a ubranka i ten kocyk to jakie masz? mi chodzi o takie bazowe rzeczy jak śpioszki, body itp. w neutralnych kolorach, najlepiej białe, beżowe, szare itp. bo nie znam jeszcze płci dziecka ![]() chętnie zobaczę jakieś fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
AA eco Peeling do ciała Dynia - nowy tuba 150 ml * Mixa - woda oczyszczająca łagodząca - nowa 250 ml ?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, widocznie przeoczyłam Twoją wiadomość
![]() ![]() A, już wszystko wiem - niestety za perfumy szukam tylko perfum ![]() ![]()
Szukam Chanel Coromandel ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lawmore Czas edycji: 2014-12-04 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Wyślij mi jeszcze proszę link do tej Betty B. i zużycie Betty i Iceberga
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
O rany, przepraszam bardzo - jakoś mi umknęło
![]() Na razie jeszcze się wstrzymam z wymianą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kurcze, nic mi nie wpadło w oko
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- nie mówiłam, że nie jestem wybredna ![]() jeśli chodzi o mexx'y to chętnie przygarnę, ale raczej nie za euphorię... pasowałaby Ci poprzednia opcja? czyli za szampon + krem lierac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej, przepraszam, ale wczoraj późno wróciłam do domu i nie miałam już siły włączać komputera, w telefonie nie mogę załadować zdjęć, a w pracy nie mam dostępu do poczty. Dam znać dziś po 16
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
50ml tego kremu kosztuje ok.250zł, więc 15ml wychodzi jakieś 75zł, ale rozumiem
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie uda nam się wymienić
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.