Mamusie lutowe 2015 - cz. 5 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-04, 12:27   #1051
IncognitoNick
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Dzis moj maz jedzie do remontowa
a jednaaaaaaaak
bo wczoraj zamontowali blaty u T a on jej podlaczy plyte grzewcza, zabronil robotnikom tego robic, bo na jakas inna faze trzeba czy cos tam
przy okazji zawiesi okap, z moim bratem jedzie- wlasnie sie dowiedzialam (bo przeciez ja z moim bratem kontaktu nie mam, nie rozmawiamy)
Niech Twój M upewni się, co do warunków gwarancji. Nam musiał podłączyć ktoś z uprawnieniami odpowiednimi, żeby gwarancja była ważna!
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 12:31   #1052
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Niech Twój M upewni się, co do warunków gwarancji. Nam musiał podłączyć ktoś z uprawnieniami odpowiednimi, żeby gwarancja była ważna!
Tak tak, wszystko wie Podbije znajomy
Nam też tak robił

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 12:45   #1053
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Ja prasuje ubranka na prawej stronie Zawsze mama mi mówiła zeby maluszkowi prasować tą. Wiadomo kupuje się dobre gatunki ale jak się nitka "przypali" żeby maluszka nie drapało. I tak wzięłam sobie to do serca i prasuje prawą.
Ale co kraj to obyczaj jak to się mówi.
Ja wezmę do szpitala body z długim rękawem i śpiochy + kaftaniki gdyby było Madzi zimno

Ilona piękny brzusio, ślicznie wyglądasz.

Kupiłam malutkiej czapeczkę Brakuje już tylko materaca do kupienia
Stary 2014-12-04, 12:48   #1054
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Moje brzuszysko, 33+1tc
Na plusie 15 kg

Gdzie ty masz te 15 kilo chyba za uszami schowane ślicznie wyglądasz
Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość
Hope, nie stresuj się. U mnie to samo. Jak tu montują karuzelki i inne to ja nawet obecnie nie miałabym na co i nawet w tym miesiącu nie mam w planach zakupu. Hurcik robię w styczniu.

O to to, dokładnie jak u mnie.

Jutro mam wizytę i też dziś skosiłam Bożenę tak pół na pół na ślepo. Coraz ciekawiej się robi

Powiedzcie, co to jest z tymi chłopami? Mój kochany i w ogóle. Dziś przyjeżdża wcześniej z Wawy, więc mówię SUPER, to chociaż na 1 wykład z SR pójdziemy razem. Ja tu zadowolona tiru riru, a ten, że NIE, a po co, on wszystko wie, że i tak ma swoje zdanie itd, itp. Jakie k...a. swoje zdanie on może mieć w temacie kąpieli i pielęgnacji noworodka? Może ja o czymś nie wiem, a on na boku już ma jakiegoś dzieciaka odhodowanego i skilla w kąpaniu? Tłumaczę więc, że to głupie, że jest okazja, żeby się czegoś dowiedzieć bezpłatnie, a nie się potem głowić nad wanienką, jak to złapać, podnieść, zanużyć co i jak i z czym. To nie, dalej swoje wie. Ostatecznie oddzwonił potem i spuścił z tonu, powiedział, że pójdzie.... SKORO MI ZALEŻY. Pfffff. No i dobra. Nie interesuje mnie motywacja tylko efekt. Idzie. Tylko po co ta cała draka? Zawsze to samo. Zawsze muszę się nagadać.

Tak sobie ulżyłam...

A dziś musowo muszę sobie kupić jakiś stanik, bo mi cycki uciekają na prawo jak u murzynki z Kongo. Także plan jest

Ty skosiłaś swoją Bożenkę a ja zaliczyłam zonka bo poszłam tylko po skierowanie na przeciwciała abym mogła zrobić a tu gieniu wyskakuje że mam kłaść się na fotel i on mnie zbada i dzidziusia i wtedy nie było mi do śmiechu bo moja Bożenka trochę futerkiem porosła. Przy okazji stwierdził że mam małe zapalenie i dał pimafucin w globulkach.

Jeśli chodzi o facetów to mój nie chodził ze mną do SR stwierdził, że wystarczy jak ja mu wszystko przekażę w domu a on grzecznie się będzie mnie słuchał
Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Madzia no jasne, że powinni dawać cały etat cwaniaczki jedne

Boże jaka ja dzisiaj nienażarta jestem
To tak jak ja chodzę i od rana coś mielę w tej swojej gębie
Cytat:
Napisane przez monnnia80 Pokaż wiadomość
Przeklete sliczny brzusio, gdzie Ty masz te 15 kg tska zgrabna jestes

U mnie w pracy tez tak jest ze bardziej sie oplaca być na L4 w ciąży niż pracować dlatego też wszystkie dziewczyny od razu korzystaj ja tez od 5 tygodnia w domku siedze a to dlatego ze wynagtodzenie mam jako srednia z 12 miesiecy czyli z premiami wiec wychodze na tym ok 500zl do przodu miesięcznie zastanawiam sie tylko jak sie liczy zasilek macierzyński ten 80%, wiecie moze?

Ostatnio jak byłam w laboratorium to miałam podobną sytuację, byłam pierwsza w kolejce a za mną może piąty był facet ktory zaraz po przyjściu zapytany kto ostatni oznajmił nikogo sie nie pytajac o pozwolenie ze on to bez kolejki bo tylko z moczem, noz ku..a ale mi cisnienie podniósł i niewiele myślac wypaliłam niby do męża ale tak żeby zainteresowany usłyszał że nie mam zamiaru nikogo przepuszczac bo ja też zawsze stoje w kolejce, tamten nawet sie nie odważył ruszyć jak pielęgniarka otwarła drzwi jakaś bezczelna sie zrobiłam w tej ciąży
Trzeba walczyć o swoje jesteśmy teraz uprzywilowane i się nam należy Ja też zawsze grzecznie czekam na swoją kolejkę ale ostatnio pani w Tesco poprosiła mnie abym nie stała na końcu kolejki do kasy tylko podeszła jako pierwsza widziała że byłam z Wojtkiem w wózku i jeszcze ten mój brzuchol i naprawdę zrobiło mi się miło nikt w kolejce nie protestował a jakby zaczął coś marudzić to by dostał od tej kasjerki.
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 12:48   #1055
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Zaraz zbieram się do tej Łodzi. A tak mi się nie chce. Pewnie z 4 godziny nam zejdzie bo już wczoraj słyszałam jak Zuzia z tatą o sklepie rozmawiali. Mandarynki na drogę musze spakować
Do wieczora
Stary 2014-12-04, 12:49   #1056
Panna Migotka 86
Zadomowienie

u mnie w szpitalu będę potrzebowała ubranka tylko na wyjście, bo tak to dają szpitalne. Tzn mogą ubierać w moje, ale bez gwarancji, że nie zaginą w praniu itp.
Więc chociaż Filipowe pakowanie mam z głowy
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 12:51   #1057
1141655
Zakorzenienie

Migotka a nie mozesz brudnych brac do woreczka jakiegos i oddawac do prania komus jak cie odwiedzic przyjdzie ?
U nas ubieranie, przewijanie to same mamy robia,wiec mysle,ze swoje ubranka automaycznie do jakiegos woreczka przeznaczonego na brudy bede wrzucac

Co szpital to inaczej hehe

Dobra juz 14
koniec odpoczynku
ide pod prysznic, w sumie tam tez odpoczne

Stary 2014-12-04, 12:53   #1058
odowska
Zadomowienie

Dobry na Dzień! Melduję się po kawce z czekoladą.

Hope nie przejmuj się, ja też tylko pojedyncze rzeczy mam. Z takich dużych to tylko łóżeczko (i ze dwa prześcieradełka, bo pościel to i tak kupię jak Młody będzie starszy). Od biedy niektóre rzeczy jak np. wózek można kupić już po porodzie (choć nie wiem jak takie coś by wyszło w praktyce )

przeklete_pragnienia te 15 kg, to chyba jak się ważyłaś w butach i kurtce zimowej super wyglądasz!

Ja wczoraj chciałam wykorzystać twaróg i zrobiłam kopytka, ale coś mi się poprzestawiało z proporcjami i nagotowałam do tego tyle ziemniaków, że wyszły mi 144 i to dość duże Część poszła do rodzinki, ale i tak będziemy mieć maraton kopytkowy - wczoraj na słodko, dziś tż ma gulasz zrobić...
odowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 12:57   #1059
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
Migotka a nie mozesz brudnych brac do woreczka jakiegos i oddawac do prania komus jak cie odwiedzic przyjdzie ?
U nas ubieranie, przewijanie to same mamy robia,wiec mysle,ze swoje ubranka automaycznie do jakiegos woreczka przeznaczonego na brudy bede wrzucac

Co szpital to inaczej hehe
u nas w szpitalu to położne ubierają i kąpią dzieci. Mamy pieluchy chyba tylko zmieniają
Mnie to w sumie pasuje, nie będę musiała martwić się: nie za ciepło, nie za chłodno? tylko będę podglądać jak doświadczone połozne ubierają te maluchy
bo temat jak ubrać zeby nie było małemu za ciepło/za zimno mnie przerasta
chociaż na SR ma byc coś na ten temat.. chociaż nasza położna wychodzi raczej z załozenia, ze 90% rzeczy i tak jest stosowana metodą prób i błedów
Stary 2014-12-04, 13:03   #1060
odowska
Zadomowienie

Panna Migotka 86 ja liczę na to, że moje dziecię będzie wyrozumiałe. Ewentualnie, że jak będzie mu za gorąco albo za zimno, to będzie płakać i się zorientujemy w czym rzecz. Mam takie przeczucie, że to będzie męcząca, ale ekscytująca przygoda uczyć w ten sposób potrzeb małego człowieka
Stary 2014-12-04, 13:12   #1061
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Co do ubioru dzieciaczka, czy nie za cienko czy nie za grubo, ja będę dotykać karku małego, czy nie jest zbyt gorący. Po prostu musi byc ciepły
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 13:22   #1062
201704210903
Konto usunięte

Mam już termin konsultacji do cc na kniec grudnia. Już się stersuje

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 13:32   #1063
odowska
Zadomowienie

Mlebidakin będzie dobrze! A u Ciebie wskazaniem jest cukrzyca czy coś jeszcze?
Stary 2014-12-04, 13:33   #1064
aggo_di
Wtajemniczenie

Cześć
Ja jak zwykle z opóźnieniem odpisuję

MONIA- lekarz wie, co robi przepisując Ci lek przepisał Ci jeden z bezpieczniejszych antybiotyków w ciąży, więc głowa do góry tabletka do gardła i będzie dobrze! A nie branie, może spowodować gorszą sytuację, więc nie ma co się zastanawiać.

MALADT- ja mam sporo serwetek na zbyciu mogę się podzielić z Tobą , albo wymienić kiedyś mocno się bawiłam w decoupage, teraz już tylko na prezenty.
A z komisem 35 % to taka niby standardowa marża, ale próbowałabym negocjować. Ja sprzedawałam większość bezpośrednio w domu, albo na kiermaszach. Kilka razy wstawiałam się do kawiarni, ale to na zasadzie- zrobię Wam puszkę na kawę, świecznik, czy ozdobię świąecznie a wy sprzedajecie.

ALA- poczułam tą niemoc sznurowania butów i mokrego tyłka... Mam super buty takie na teraz- ale właśnie sznurowane i zakładanie zajmowało mi jednak sporo czasu- nogę muszę założyć, żeby zawiązać, bo jak się schylę, to jeszcze , nogi muszę dobrze rozłożyć, żeby brzucha nie uwierać, same komplikacje więc zaczęłam chodzić już takich bardziej zimowych- na suwak- raz dwa i na nogach
aggo_di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 13:39   #1065
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez odowska Pokaż wiadomość
Mlebidakin będzie dobrze! A u Ciebie wskazaniem jest cukrzyca czy coś jeszcze?
Mam problemy z kręgosłupem. Zestresowałam się bo to już tak blisko a ja nie mam wózka i lozeczka i tyle rzeczy jeszcze mam zrobić.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

I jeszcze samochodu nie mamy

Stary 2014-12-04, 13:40   #1066
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość

a Ty będziesz umówiona na konkretny dzień, czy będą czekać, aż rozpocznie się akcja porodowa i dopiero wtedy ciach??

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 13:44   #1067
1141655
Zakorzenienie

Mlebi, plusem jest to,ze bedziesz wiedziala KIEDY to nastapi Wszystko bedzie dobrze

A ja zrobilam sobie sesje brzuchową

ide zaraz obierac ziemniaki

Stary 2014-12-04, 13:45   #1068
aggo_di
Wtajemniczenie

ROLETY- ja mam w salonie rolety zaciemniające (kupowane w Leroy merlin), po opuszczeniu jest ciemnica całkowita.
A w sypialni takie, które mają srebrną warstwę od zewnątrz i są termocośtam- latem odbijają słońce, a zimą chronią przed mrozem
Ten efekt nie do końca mam zbadany (sypialnia jest nieco osłonięta domem na przeciwko, więc słońce mniej nagrzewa pokój latem, więc jest chłodniej niż w salonie, ale może to magia rolet? )
One też zaciemniają, ale sporo mniej. Taki półmrok dają, że w ciągu dnia jak opuszczę to bez światła za wiele nie zobaczę.
Ogółem polecam te roletki, służą nam 3-4 lata, można je przyciąć po bokach, prać (pod prysznicem ), nie robią się zacieki itd.

BUU- ja też mam wizytę 19.12- i usg pomiarowe od razu też. Bo dzisiaj to taka konsultacyjna wizyta, z decyzją, czy dalej pracować mogę

U mnie Dzieć też pośladkowo i lekarz mówił, że sporo czasu jeszcze do wiercenia. Co ma być to będzie.

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Maciejka spróbuj, może wyjdzie jakieś sensowne zdjęcie...

Ja też żyję od wizyty do wizyty.
Czekam jak na wybawienie.
Najchętniej to bym zamieszkała u mojego ginekologa i kazała mu zaglądać codziennie
Oj to Asia może odnalazłabyś się w mojej sytuacji u mnie od października wizyty co tydzień
A wcześniej co 2, więc ja już mam przesyt

AGA 114- mi się opcja położnych w domu bardzo podoba, u mnie w przychodni są dwie super babki. Do jednej chodzimy na spotkania teraz takie przed porodem, a druga ma nas w swoim rejonie
Bardzo liczę na jakieś odpowiedzi na pytania, bo pewnie będziemy mieli ich mnóstwo.
A jak nie, to może ogarnąć mieszkanie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość

Jakimś cudem was nadrobiłam. Ale nie na długo. Jak ma się jeszcze inne zajęcia, to nie sposób nadążyć. Dziewczyny jak to robicie? Zwłaszcza te, co mają dzieci..
ALA- mi nawet, jak byłam na zwolnieniu i leżałam było ciężko nadążyć, a teraz pracując to już w ogóle a z dziećmi to ja nie wiem, jak to możliwe
aggo_di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 13:45   #1069
maladT
Zakorzenienie

Położyłam się o 10 i spalam prawie do 13. Wyszłam z domu po mloda o 13.15 bo chciałam jechać samochodem no i kurna nie odpalił.pierdzielnal akumulator. Co lepsze nie moge go zamknąć bo mamy zaślepione zamki i działa tylko pilotem zamykanie. Od środka 3drzwi zamknęłam ale bagażnik i drzwi kierowcy otwarte. Wściekła jestem jak nic a jeszcze chłop mnie wkurzył ze nam wszystko z auta wyniosą. Mam dzis dość.zdolowana zaleglam na łóżku i chyba przespie problem.tyle ze mam syf a o 17 monterzy przychodzą.

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 13:47   #1070
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
a Ty będziesz umówiona na konkretny dzień, czy będą czekać, aż rozpocznie się akcja porodowa i dopiero wtedy ciach??
Konkretny dzień ale jak będzie akcja to w papierach już będzie że muszę mieć cc

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Mlebi, plusem jest to,ze bedziesz wiedziala KIEDY to nastapi Wszystko bedzie dobrze

A ja zrobilam sobie sesje brzuchową

ide zaraz obierac ziemniaki
Zestresowałam się że tyle jeszcze muszę kupić dla małego i przemeblowac pokój i się spakować do szpitala i już mi gorąco od samego myślenia

Stary 2014-12-04, 13:49   #1071
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Co do ubioru dzieciaczka, czy nie za cienko czy nie za grubo, ja będę dotykać karku małego, czy nie jest zbyt gorący. Po prostu musi byc ciepły
wiesz teorie wszyskie znamy, ale część z nas - a na pewno ja - będzie panikować a potem będziemy sie same z siebie smiały

Cytat:
będzie dobrze, termin konsultacji to jeszcze nie termin cc
pomyśl o naszej Ewie
Stary 2014-12-04, 13:50   #1072
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
wiesz teorie wszyskie znamy, ale część z nas - a na pewno ja - będzie panikować a potem będziemy sie same z siebie smiały

będzie dobrze, termin konsultacji to jeszcze nie termin cc
pomyśl o naszej Ewie
No to już całkiem bym się pos. Przynajmiej 8 tygodni jeszcze mam

Stary 2014-12-04, 13:50   #1073
maladT
Zakorzenienie

No i oczywiście się lekko w domu poryczalam z mojej niemocy.gdyby nie ciąża to juz bym leciała z kluczami i odłączyła ten aku,ale to z 10kg wazy wiec nie bede szaleć.
Maz oczywiście jak to się wydarzyło przez 30minut gadał przez teł z kolegami co mnie też cholernie wkurzyło.
Nawet nie mam siły odnieść się do Wadzych postów.

Co do tej współpracy to się zastanawiam
Musze pomyśleć jak się ewentualnie ze skarbówka rozliczać bo to jednak jakiś dochód i nie chce potem mieć kar bo cos przeoczylam.zna się ktoras z Was na tym?

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 13:51   #1074
odowska
Zadomowienie

Mlebidakin tylko spokój może nas uratować dasz radę spokojnie ze wszystkim. Jak nie macie samochodu, to fotelika nie musicie kupować - jeden problem z głowy do szpitala taksówką, to raczej nie problem - podkład na siedzenie i jedziemy, a z powrotem myślę, że wystarczy się wcześniej rozejrzeć za jakimś znajomym z fotelikiem albo może są taksówki, które mają na stanie... tak mi przyszło do głowy, że jak nikogo nie znajdziecie, to wyślę do Was mojego tż i Was przewiezie ze szpitala do domu - on jest Krakus i lubi jeździć po mieście.
Stary 2014-12-04, 13:52   #1075
1141655
Zakorzenienie

Mlebi odowska dobrze mowi spokojjjjjjjjjjjjj, wdech i wydech

Ja tam wozek moge nawet po porodzie kupic ;P
teraz tylko fotelik,ale mu autowi,wiec teges
ale moja Angela jak ja zaskoczylo, nie miala nic
i pozyczyla fotelik od dzieciatej znajomej i wrocila do domku, teraz na spokojnie zamowila wozek i mlody dzis ma 2 tyg a oni juz kilka dni temu tym wozeczkiem na spacerku byli

Stary 2014-12-04, 13:53   #1076
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Mlebidakin tylko spokój może nas uratować dasz radę spokojnie ze wszystkim. Jak nie macie samochodu, to fotelika nie musicie kupować - jeden problem z głowy do szpitala taksówką, to raczej nie problem - podkład na siedzenie i jedziemy, a z powrotem myślę, że wystarczy się wcześniej rozejrzeć za jakimś znajomym z fotelikiem albo może są taksówki, które mają na stanie... tak mi przyszło do głowy, że jak nikogo nie znajdziecie, to wyślę do Was mojego tż i Was przewiezie ze szpitala do domu - on jest Krakus i lubi jeździć po mieście.
Podobno że szpitala nie wypuszcza bez fotelika. Na szczęście brat ma samochód i jakby co to weźmie urlop ale bardzo Ci dziękuje za chęć pomocy. Po prostu poczułam że to już tak blisko jest i panikowałam

Stary 2014-12-04, 14:00   #1077
odowska
Zadomowienie

O ile zakład, że jak będzie faktycznie blisko końca, to będziesz mówić, że Ci się dłuży i że chciałabyś już? A w ogóle, to noworodki najbardziej potrzebują uwagi - reszta to gadżety ułatwiające życie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 14:03   #1078
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
O ile zakład, że jak będzie faktycznie blisko końca, to będziesz mówić, że Ci się dłuży i że chciałabyś już? A w ogóle, to noworodki najbardziej potrzebują uwagi - reszta to gadżety ułatwiające życie.
wózek i lozeczko to jednak muszę w grudniu kupić
Styczeń na pewno będzie mi się dluzyc.

Stary 2014-12-04, 14:04   #1079
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:

na pewno bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
Położyłam się o 10 i spalam prawie do 13. Wyszłam z domu po mloda o 13.15 bo chciałam jechać samochodem no i kurna nie odpalił.pierdzielnal akumulator. Co lepsze nie moge go zamknąć bo mamy zaślepione zamki i działa tylko pilotem zamykanie. Od środka 3drzwi zamknęłam ale bagażnik i drzwi kierowcy otwarte. Wściekła jestem jak nic a jeszcze chłop mnie wkurzył ze nam wszystko z auta wyniosą. Mam dzis dość.zdolowana zaleglam na łóżku i chyba przespie problem.tyle ze mam syf a o 17 monterzy przychodzą.
Ajjj, cięzko masz beż męża, ze wszystkim musisz radzić sobie sama niech wraca już jak najszybciej :/.
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 14:09   #1080
Lubcia
Zadomowienie

Dziewczyny w klubie zostawiłam swoje namiary facebookowe, jest tam informacja o mojej zaginionej kuzynce jeśli możecie udostępnijcie wiadomość na swoim fb może ktoś z waszych znajomych coś widział albo wie, każda informacja na wagę złota i życia. Dziękuję z góry
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości