![]() |
#1141 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
![]() ![]() Jaaaaa... z mężem byliśmy na zakupach itp.... 3,5 godz łaziłam po rivierze... rozumiesz ? to jak się teraz czuje to aua .. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przynajmniej wiesz na czym stoisz i bedziesz bardziej przygotowana ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja jak po sklepie chodze to tez mi sie rzuca w oczy wszystko co ma koty ![]() Cytat:
Moim zdaniem z oczami nie ma żartów :/ nie można sobie tak ryzykować bo może się uda :/ Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Alleeee jestem padnięta od tego chodzenia :/ wyszliśmy chwilę po 13 i dopiero wróciliśmy... koszmar.
![]() |
#1142 |
Zadomowienie
|
kasia
![]() ![]() my jedziemy na zakupy do carrefoura i teściowa dzwoniła, że do brata TZ przyjechała do Łodzi i ma jakieś jedzenie dla nas. Ale nie chce tam jechać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje lasencje, naprawde Obawiałam sie tego braku obrotu. Cieszę sie, ze bobasinski sie przygotowuje do wyjścia.
![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2014-12-04 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Madzialenoooooooo 3 godz po rivierze aaaaaaaaaa nawet ja zakupoholik nie dalabym tyle rady
![]() za to 40 min wisialam na telefonie z moja Angela ![]() ![]() ![]() ![]()
#1145 |
Zakorzenienie
|
Lui współczuje
![]() Kochana tak musiało być! Kiedy następna wizyta?
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Aga ja też się dziwie ze dałam tyle rady :P ale była chwilowa przerwa w macu bo już mi tak w brzuchu burczało
![]() Jej w brzuchu to niby się wydaje że jeszcze tyle czasu... ale jak już się dziecko urodzi to ten czas tak leci... 2 tyg... jej jak to zleciało..
#1148 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa kobietki, własnie widziałam w telewizorze, ze mandarynki w Biedrze sa po 2,85
![]() ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-12-04 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny zarejestrowałam się na belly i pokazuje mi ze 12 stycznia wypada mi termin kiedy ciąża jest donoszona aaaaaaaaaaaaa przecież to już za chwilę !!! Edytowane przez monnnia80 Czas edycji: 2014-12-04 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to tak szybko schodzi , że jutro trzeba będzie pójść do bidronki ![]() Aaaaaaaaaaa i najważniejsze ![]() ![]() I mam nawet chleb tostowy ahah ![]() ![]()
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
12 styczeń? Przecież to już
![]() Achh, nie mogę nasłuchać się o tym Adasiu wybudzonym ze śpiączki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
On się mnie już dzisiaj bał i śpi w drugim pokoju
![]()
#1153 | |
Zakorzenienie
|
18-go grudnia
![]() Cytat:
Dziekuje kochane ![]()
![]() |
#1154 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo czas leci jak szalony...a oni już spacerki od kilku dni, pelna aktywnosc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aaaaaaah zazdrosc ![]() Cytat:
![]() ja donoszona mam chyba pod koniec stycznia ![]()
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Kasia huuu to zaraz następna wizyta
![]() ![]() Aga no to dobrze, że spacerują... pogoda w sumie zła nie jest, dzisiaj nawet wiaterku nie było to w taką pogode tylko korzystać ze spacerków ![]() Tostera nie ![]() ![]()
#1156 |
Wtajemniczenie
|
Odowska kopytka z serem jestem po kolacji a na samą myśl w brzuchu burczy i ślinka cieknie, nie grzeczna Ty no :P
Mlebi spokojnie musisz sobie pomyśleć czego jeszcze Ci brakuje co możliwe to poklikać i dokompletować ![]() Ja niby wszystko mam, ubranka poszykowane które były ale do puki nie będę miała przygotowanej całości z paczki sis będę spięta. A co do cc to ja Ci bardzo zazdroszczę. Będziesz sobie dni odliczała wiedziała co Cie czeka a my. Mnie przeraża ta niewiedza jak to się skończy kiedy się zacznie. To jest dla mnie straszne. Agata niestety często ginekolodzy nie widzą wskazań do cc. Ja na Twoim miejscu jak gin będzie się upierał skonsultowała bym to z innym okulistą jeszcze żeby ewentualnie go przekonać jak będzie to przeciwwskazanie nadal, ich interesuje tylko podwozie. I jak to Twój gin powiedział okulista nie zna się na porodach a okulista by powiedział że nie zna się ginekolog na okulistyce i jakie może mieć to konsekwencje no ale taka natura zawodu. Mała ja to nawet nie liczę że Tż będzie sam małą kąpał. Ale pewnie u nas będzie tak że Tż będzie trzymał ja będę była i sama wyjmowała. A przewijanie kupy to już nawet w gre nie wchodzi ![]() Aga ale gest koleżanka zrobiła ![]() Kasia ciesze się razem z Tobą niech synek będzie grzeczny i zostanie w tej pozycji ![]() Martula super że malutka ładnie rośnie ![]() Ja żeby nie tyć w takim tempie to chyba wprowadzę sobie obiadki cukrzycowe, myślicie ze to dobry pomysł? Wróciliśmy z Łodzi, kanapa nie załatwiona. Moja sis to jest postrzelona. Mało brakowało a byśmy kupili nie to co trzeba. To by dopiero był meksyk. Narożnik prawie 5 tys jeszcze transport a okazało by się że to nie to
#1157 |
Konto usunięte
|
Mama jeszcze śniadanie i kolację to przestaniesz tyc:p
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi chyba muszę to ostro w życie włączyć. Będzie to zdrowo a w moim przypadku już nie przybieranie będzie odpowiednie. A wiadomo nawet wpadki mi nie zaszkodzą.
#1159 |
Zakorzenienie
|
puk puk
![]() gratuluję wizyt brzuchatki ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- mamaZuzi.. ja cukrzycy nie mam a i tak postanowiłam byc na niskim indeksie glikemicznym. Czuję się rewelacyjnie, zero wzdęć, nie czuję się ciężka i rzecz jasna kg poki co stoją w miejscu od października ![]() węglowodany i cukry ograniczone prawie do zera. tylko czasem coś mnie napadnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- eej gaduły akurat jak przyszlam to cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Wtajemniczenie
|
Asia to ja też się wgłębię dokładniej w dietę
![]() Poczytam sobie stronki może jakiś blog wyszukam i będzie git ![]() ![]()
#1161 |
Zakorzenienie
|
ja ogladam dr quinn :P
#1162 |
Rozeznanie
|
Kurcze coś mi się przypomina że któraś z dziewczyn szukała czarnego bieżnika
![]()
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Agnieszka pamietam dr quinn z dzieciństwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Wtajemniczenie
|
Tż wraca powiedział że do późna będzie pracował w domu żeby jutro wrócić wcześniej bo znowu do Warszawy jedzie
![]()
#1165 |
Zakorzenienie
|
Agatko taaaak ja szukam
![]() Musze sie wybrac do Duki pomacac ![]() ![]() ![]()
#1166 |
Wtajemniczenie
|
Asia ja wazę już 99 jak przytyję jeszcze trochę te 2 czy 3 kg to nie będę płakać ale cudownie by było gdybym już nie przytyła
![]() ![]() Po prostu nie chciała bym tyć 1 kg tygodniowo ![]() Prawie zawsze byłam wielka a liczę że po porodzie spadnie troszkę więcej niż przybyło ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Jeszcze mogę mieć nadzieję że Maciejki waga mnie oszukała ![]()
#1167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli jeszcze całkowitego kalafiora ciążowego nie mam ![]()
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, cieszę się, że z małą wszystko dobrze
![]() Mlebi jeszcze troche czasu masz, takze keep calm ![]() Ja część rzeczy kupiłam, wlasnie dzis byla dostawya z gemini do mojego domu w Pl, ale jeszcze to wszystko musza w jedna pake zapakowac i wyslac do mnie do UK, wiec pewnie bede miala to na poczatku stycznia. Kasiulka22 fajnie, że mały rośnie. Do dwoch kg juz niedaleko ![]() emdzik to ale poszalałaś, ja bym chyba padła w połowie ![]() Lubcia udostepnilam info u mnie na tablicy, tak myslalam, ze o Twoja kuzynka, bo jest ogloszenie na emito. ze jej szukaja. Trzymam kciuki za nią. maciejkaTwoja córa tez na pewno dobrze przybiera, a kazde dziecko jest inne. Ja tez schizowałam przez tydzien i nie potrzebnie. przeklete_pragnienia ale super wygladasz laska ![]() 1141655 tez mi sie podoba ten bujaczek tinylove, ale kuzynka ma mi przeslac po jej corce, wiec juz nie bede szalec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Wtajemniczenie
|
A do mnie mama dzwoniła właśnie i powiedziała że tata kupi materac dla Madziulki tylko mam sprawdzić wymiary
![]() Oddelegowuję się do łóżka pewnie z tel będę jeszcze Was czytać. Kolega tż został w Wawie na noc dobrze że mój nie miał takiego pomysłu bo by było ![]()
#1170 |
Rozeznanie
|
Co do odchudzania to my z mężem stosowaliśmy tą dietę bezglutenową czyli wszystko bez pszenicy. Ja bardziej dla zdrowia bo nigdy nie miałam problemów z wagą, mój mąż faktycznie żeby zrzucić kg. I powiem Wam szczerze że ta dieta działa. Ja zaczęłam tak chudnąć że musiałam to odłożyć, natomiast mój mąż w 4 czy 4 mc schudł ponad 10 kg. U niego to było 6/7 czyli 6 dni diety a na siódmy dzień jadł co chciał, wszystko. Chyba mam gdzieś zeskanowaną książkę dieta bez pszenicy i rozpisaną tą dietę gdyby któraś chciała to moge pogrzebać za tym.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.