Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-05, 13:45   #3961
żona_marcina
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
gdybym byla milionerka to skusilabym sie na taka karete dla mojego malca , oczywiscie z niebieskim wnetrzem

a jaki ładny domek w tle, w sam raz dla królewicza

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 13:46   #3962
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
piękna kareta

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

jeszcze dobra godzina i znowu ciemno
i znowu spać żeby to tylko tak szło spać;p
Cena to pewnie tez tyle co za mieszkanie zaplacic nowe
wow.... szybko sie ciemno u was robi U nas gdzies o 17
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 13:46   #3963
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
jak mu przeszedł szok, że coś takiego jest to się ucieszył

ja nie, bo mi się spać nie chce, ale zaszyłabym się w jakiejś norze albo na odwrót - rzuciłabym wszystko i poszła w <cenzura> wczoraj byłam umówiona nawet na kawę z kumpelą, ale mnie wystawiła do wiatru, więc dziś nawet nie próbuję.
też nie lubię się umawiać z kumpelami bo często wychodzą takie sytuacje jak u Ciebie. albo się umawiamy miesiącami i zawsze nic z tego spotkania jest bo malo kiedy dojdzie do skutku.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 13:46   #3964
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
masz dzielnego męża

mój TŻ jest oburzony faktem, że przyszłych ojców się często pomija. stwierdził, że otoczenie traktuje to tak, jakby dziecko się matce rodziło, jakby tylko ona się interesowała czy chciała czegoś nauczyć. że nawet gazet dla przyszłych ojców nie ma. to mu kupiłam jakiś numer "Tato to ja"

niech ten dzień się już skończy, bo jeszcze nic takiego nie zrobiłam, a już mam dość.

spoko, mam tego dużo
mój dostał na SR jakąś gazetkę "super tata"
i widziałam, że czytał

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
A ja mam dziś na obiad naleśniki faszerowane szpinakiem i serem feta mniam pychota zaraz będę jadła
żona_marcina - super pojazd Też taki chciałam ale w końcu przedyskutowałam z mężem temat wózka i będziemy mieć taki
http://www.euro-cart.eu/nasze_produkty/passo.php - kolor czarno szary, dostane taki od siostry czeka już na mnie wyczyszczony i to całkiem za free więc nie narzekam
piękny wózek!!
Stary 2014-12-05, 13:47   #3965
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość

a jaki ładny domek w tle, w sam raz dla królewicza
ale mi to by wystarczylo duze mieszkanie z malym ogrodkiem i pokoj bym zrobila jak dla krolewicza ale d.... moze na emeryturce
Stary 2014-12-05, 13:48   #3966
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Cena to pewnie tez tyle co za mieszkanie zaplacic nowe
wow.... szybko sie ciemno u was robi U nas gdzies o 17
u mnie dziś szaro cały dzien ale widze ze teraz się już wg szaro robi na ciemno już;/ takie uroki zimy.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 13:52   #3967
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
jak mu przeszedł szok, że coś takiego jest to się ucieszył

ja nie, bo mi się spać nie chce, ale zaszyłabym się w jakiejś norze albo na odwrót - rzuciłabym wszystko i poszła w <cenzura> wczoraj byłam umówiona nawet na kawę z kumpelą, ale mnie wystawiła do wiatru, więc dziś nawet nie próbuję.
A moj TZ to nie chce takich czasopism, mowi ze i tak mu powiem co ma zrobic, no i mowi ze instynkt nam podpowie ja mu powiem Jesli wyjedzie w ta delegacje, to mu dam popalic jak bedzie wracal za nic w swiecie nie wstane w nocy i nie bede pampersow zmieniac Za to bede sie przygladac jak on to robi i bede mu milion zdiec robic

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
u mnie dziś szaro cały dzien ale widze ze teraz się już wg szaro robi na ciemno już;/ takie uroki zimy.
Nie lubie zimy... Znaczy sie lubie atmosfere swiateczna, i snieg na ulicach, ale zima nie dla mnie.... bo lapie jakas chandre.... i nie mam na nic checi.... U nas mial byc dzis snieg, ale d...... pada deszcz od wczoraj
Stary 2014-12-05, 13:53   #3968
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
i widziałam, że czytał
a coś takiego można kupić w kiosku? Niech się ojciec dokształca.

Mi było głupio, jak mój po jedynych zajęciach na SR na które poszedł sam, cytował mi słowa położnej o połogu. O tych wszystkich krawawieniach, szwach, opuchniętych piersiach, siatkowych majtach, podkładach poporodowych, hemoroidach itp. Bałam się, że mu obrzydnę

Oj muszę ruszyć dupkę z kanapy i zrobić obiadek dla tatuśka

Edytowane przez żona_marcina
Czas edycji: 2014-12-05 o 13:56
żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 14:03   #3969
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lillkaa Pokaż wiadomość
No trochę taka koza faktycznie. Ale mój tż skądś dodatkowo wytrzasnął za free spacerówkę Quinny Zapp, więc jakby co na zakupy czy szybkie wyjście będzie ok.
ja zaopatrzę się w nosidełko i będe na nim jechać. czasami może to być szybsze i wygodniejsze. ja już teraz martwię się, jak będą wyglądały np.spacery z psem i z wózkiem, bo pies jest nad wyraz żywy i ciężko się z nim chodzi na smyczy czasami ostatnio się wkurzałam, bo jeździmy na większe zakupy do CH Centralna Europa u nas, a odkąd nie mamy auta to busem. wcześniej te busy były normalne, a teraz wynajęli takie, gdzie połowa długości to jakieś zabudowane silniki czy coś, miejsc siedzący jest kilkanaście, reszta stoi, a miejsca na wózek nie ma

Cytat:
Napisane przez crystal25
gdybym byla milionerka to skusilabym sie na taka karete dla mojego malca , oczywiscie z niebieskim wnetrzem
jaaaa

Cytat:
Napisane przez niunia_ona
też nie lubię się umawiać z kumpelami bo często wychodzą takie sytuacje jak u Ciebie. albo się umawiamy miesiącami i zawsze nic z tego spotkania jest bo malo kiedy dojdzie do skutku.
mam to samo. uda nam się średnio raz na wiele miesięcy. spoko, ale ta druga osoba mogłaby dawać znać, że plany się zmieniły. bo ja się nastawiłam, specjalnie wyszłam z domu po 9, bo inaczej to przecież bym tak wcześnie iść na miasto nie musiała, ale koleżanka do 13 czas ma, potem po synka do przedszkola leci, idę tam gdzie zawsze się umawiamy, czekam i nic, piszę czy będzie czy dzwonie i dalej nic. cisza w eterze

Cytat:
Napisane przez aaakarolina
i widziałam, że czytał
mój jeszcze nie przeczytał. przeglądnął - tak, ucieszył się bardzo, ale ma ostatnio kilka 12tek w pracy pod rząd i pada z nóg jak wraca

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal25
A moj TZ to nie chce takich czasopism, mowi ze i tak mu powiem co ma zrobic, no i mowi ze instynkt nam podpowie ja mu powiem Jesli wyjedzie w ta delegacje, to mu dam popalic jak bedzie wracal za nic w swiecie nie wstane w nocy i nie bede pampersow zmieniac Za to bede sie przygladac jak on to robi i bede mu milion zdiec robic
ale Ty jesteś
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 14:17   #3970
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
a coś takiego można kupić w kiosku? Niech się ojciec dokształca.
nie wiem czy można kupić ale jak wrócę do domu to sprawdzę czy jest tam jakaś cena
Stary 2014-12-05, 14:19   #3971
smv
Zakorzenienie

A ja zrobiłam bułeczki z makiem takie na drugie śniadanie. Zjadłam oponke jak byłam z psem na spacerze i brzuch mi stwardnial nagle i zaczęło mnie boleć. Wzięłam nospe i leżę i pachne. Na szczęście to chyba jakieś chwilowe było bo już mi nic nie dolega.. Aj śpiąca jestem...

A wiecie - moja położna powiedziała żebym do szkoły rodzenia nie szła i ze ona mi powie wszystko co i jak... Poczytałam o szkole rodzenia u mnie w Tarnobrzegu i niby to jakaś katolicka szkoła ze młyn robią w głowie.. A poza tym nr nie odpowiada. Będę u lekarki mojej zapytam co tam jak tam..
Stary 2014-12-05, 14:20   #3972
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez HannaMaria Pokaż wiadomość
http://epoznan.pl/news-news-54054-Ch...rozenia”
a propos tej chmury radioaktywnej link Wam podsyłam
no to ufff

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Ja mam brzuchol jak balon a i tak mało tego, że nie przepuszczają, to jeszcze 2 razy mi się przytrafiło, że próbowali wejść przede mnie "bo ja tylko bułkę", drugi " bo ja tylko wodę a zaraz autobus mi odjedzie"
No i gratki zamążpójścia Kciukasy.
aaaKarolina chciałam Ci podać, ale ja je we wrześniu kupowałam na wyprzedaży i teraz patrzę a sprzedający już nic nie sprzedaje. Ale jak znajdę coś takiego to wkleję Pokaże wam mój własnoręcznie robiony baldachim Wiem, że nie wszystkim przypadnie do gustu
ale zdolniacha

Cytat:
I powiem wam, że ja już dawno przestałam wiedzyć naszym władzom, bo już nie raz okazało się, że mogą kłamać do woli a potem nikt nie ponosi odpowiedzialności.

Pileuchy tetrowe kupowałam w Smyku (beznadziejne, na szczęście tylko 3 szt), teraz domówiłam w necie i zobaczymy jaka będzie jakość, bo zamówiłam Lux. Jeszcze muszę domówić, bo będę ich używać do zawijania maluszka, wycierania zamiast ręczniczka i położna zalecała wkładać małemu kilka pieluch tetrowych na raz chociaż na krótko w ciągu dnia, żeby nie miał problemów z bioderkiem.

Pochwalę się moim nowym pojazdem, wersja wybrana przez tatusia Fiat 500
uuu eleganckiklask i:

Cytat:
ale fajnie, będziesz miała towarzystwo do spacerów.

Po kilkunastu dniach puszczania młodemu kołysanek z bujaczka TinyLove stwierdzam, że młody chyba je lubi. Zawsze się uspokaja. Mąż się na mnie trochę wkurzył, bo wykręciłam tego grającego kwiatuszka i przystawiam do brzucha

A i jeszcze się pochwalę, że wczoraj na szkole rodzenia mieliśmy zajęcia z kąpania. Kiedy nadeszła nasza kolej na wykąpanie lalki mąż zakasał rękawy i sam się wszystkim zajął . Inni panowie tylko się przyglądali

No dobra, idę gotować obiad i posprzatać dom
super, ja mam nadzieję, że mój też ochoczo będzie kąpał Małą

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
A ja mam dziś na obiad naleśniki faszerowane szpinakiem i serem feta mniam pychota zaraz będę jadła
żona_marcina - super pojazd Też taki chciałam ale w końcu przedyskutowałam z mężem temat wózka i będziemy mieć taki
http://www.euro-cart.eu/nasze_produkty/passo.php - kolor czarno szary, dostane taki od siostry czeka już na mnie wyczyszczony i to całkiem za free więc nie narzekam
wózek bardzo ładny

a ja na obiad chciałam zamówić pizzę, bo i tak sama do wieczora siedzę, a tu w portfelu 10zł w gotówce, kartą niestety za dowóz od lokalnych knajp zapłacić nie mogę, a nie wszystkie pizzerie dowożą z innych miast do mojej pipidówki, więc zjem frytki z kiełbasą, to znalazłam w zamrażalniku
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 14:32   #3973
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:

A i jeszcze się pochwalę, że wczoraj na szkole rodzenia mieliśmy zajęcia z kąpania. Kiedy nadeszła nasza kolej na wykąpanie lalki mąż zakasał rękawy i sam się wszystkim zajął . Inni panowie tylko się przyglądali

No dobra, idę gotować obiad i posprzatać dom
super brawo dla męża

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość

a ja na obiad chciałam zamówić pizzę, bo i tak sama do wieczora siedzę, a tu w portfelu 10zł w gotówce, kartą niestety za dowóz od lokalnych knajp zapłacić nie mogę, a nie wszystkie pizzerie dowożą z innych miast do mojej pipidówki, więc zjem frytki z kiełbasą, to znalazłam w zamrażalniku
ja wstawilam buraczki,do tego puree z ziemniaków I filet z kurczaka!!!!!

coś mnie głowa zaczyna boleć

Chwale sie:wczoraj zamowilismy bujak Tiny Love ze smyka! (przekonałam Tżta ) ciekawe kiedy przywiozą!!!!
Stary 2014-12-05, 14:34   #3974
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Poczytałam o szkole rodzenia u mnie w Tarnobrzegu i niby to jakaś katolicka szkoła ze młyn robią w głowie.. A poza tym nr nie odpowiada. Będę u lekarki mojej zapytam co tam jak tam..
może ja się zapiszę do tej niby katolickiej szkoły trochę daleko, ale co mi tam, czas na dojazdy mam. ciekawe jakby zareagowali na pannę z dzieckiem
Stary 2014-12-05, 14:36   #3975
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
super brawo dla męża

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

ja wstawilam buraczki,do tego puree z ziemniaków I filet z kurczaka!!!!!

coś mnie głowa zaczyna boleć

Chwale sie:wczoraj zamowilismy bujak Tiny Love ze smyka! (przekonałam Tżta ) ciekawe kiedy przywiozą!!!!
widzę, że Tiny Love podbił nasze serca ja też się na niego czaję, ale powiem rodzince żeby na chrzciny kupili
Stary 2014-12-05, 14:45   #3976
Uliczkaz
Raczkowanie

Hej, trochę udało mi się poczytać
Jeszcze raz dziękuję za dobre słowa i kciuki za naszego Bąbla
Ja ciągle jestem zakatarzona, raz mi zimno, raz gorąco...
A do tego bardzo, bardzo smutno... Moja siostra, która miała termin na lipiec, niestety straciła Dzieciątko

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Dziewczyny juz jestem po usg na szczescie synek rośnie prawidłowo
Niestety tutaj ciaza prowadzona jest inaczej niż w Polsce ginekologa na o ze nie widziałam, tylko spotkania z polozna(ciśnienie, krew, mocz, rozmowa) no i teraz doszło mierzenie centymetrem brzucha techniki jak ze starożytności.
Strasznie sie zdenerwowalam i naczekalam, na szczescie synek rośnie i ma sie dobrze
Cieszę się bardzo! Najważniejsze, że wszystko jest ok

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

my byłyśmy wczoraj na wizycie - Emilia zostanie już Emilią - po ostatnich waszych zmianach płci zapytaliśmy z TŻ ( bo był ze mną) jeszcze raz...

a dziś zaczynamy 26 tydzień
Gratulacje i potwierdzenia płci i kolejnego, rozpoczętego tygodnia
Widzę, że też masz fajnego lekarza Moja też jest super, rozczulają mnie szczególnie jej rozmowy z brzuszkiem

Cytat:
mowie do TZ, zrob mi zdiecie bo musze aktualizacje zrobic na wizazu, jak wszystkie wstawiacie
Ślicznie Bardzo zgrabny brzuszek
Wydaje mi się, że mój wygląda podobnie ;-)

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Dobrze, że wszystko ok!!! Też mnie dziwią ich metody jak z epoki kamienia łupanego Właśnie takie ich podejście wpędza dziewczyny w paranoję, zamiast zrobic usg co miesiąc-dwa- wyznaczają 2 na całą ciążę
Swoją drogą też miałam dziś wizytę u takiej 'kompetentnej' pani położnej Znów starszą położną, którą nota bene widziałam RAZ ( a jest niby moją położną prowadzącą) zastępowała ta sama młoda dziewczyna, co ostatnio. Jako że od antybiotyku przypętał mi się grzybek, spytałam, czy napewno mogę stosować na to krem 'Clotrimazole', na co ona, że nie wie, ale Canesten mogę!!!! No to mówię, że przecież głownym składnikiem Canestenu jest klotrimazol, a kremy różnią się tylko nazwą, bo główny składnik jest w obu kremach w takim samym stężeniu (1%- upewniłam się kiedy stosowałam ostatnim razem), a ona na to, że w takim razie pewnie mogę Czuję, że naprawdę jestem w dobrych rękach
O matko, w takim razie Twoja wiedza jest większa niż jej
Bierzesz jakieś probiotyki doustnie? To też pomaga Ja skończyłam już Augmentin i na szczęście udało się uniknąć grzybka ;-)
Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej!

Cytat:
Napisane przez Lillkaa Pokaż wiadomość
Pochwalę się nabytkiem
Bardzo ładny zakup, a kolor rzeczywiście śliczny
Uliczkaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 14:48   #3977
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
A do tego bardzo, bardzo smutno... Moja siostra, która miała termin na lipiec, niestety straciła Dzieciątko

przykro mi...
Stary 2014-12-05, 15:02   #3978
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo współczuję tym bardziej, że wiem, jak się musi teraz czuć Twoja siostra będzie teraz potrzebować bardzo dużo wsparcia.

niedługo się okaże, że ja jedna się w Tiny Love nie zaopatrzę
Stary 2014-12-05, 15:08   #3979
kruszynkaa88
Rozeznanie

Dziewczynki dziękuje za ciepłe słowa co do jutrzejszego mojego dnia
Pokażę Wam co jutro ubieram
Aaaa buciki mi kupił dzisiaj mój przyszły mężuś Bo nie miałam butów do ślubu Powiedział, że to prezent mikołajkowy A buty 130zł
A więc będzie płaszczyk, sukienka i takie buciki od Tż Jejku męczę się dzisiaj coś strasznie i mam wrażenie, że mój brzuszek zrobił się ciut większy Za godzinę będzie koleżanka zrobić mi paznokcie potem się wykapać porządnie i ogolić nogi A to takie wyczerpujące
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 2.jpg (69,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 3.jpg (45,4 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 1.jpg (142,0 KB, 33 załadowań)
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:09   #3980
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Uliczkaz - bardzo współczuję, twojej siostrze, wiem coś o tym bo rok temu byłam w takiej samej sytuacji zaszłyśmy z siostrą w ciąże niemal w tym samym czasie ja miałam mieć termin na marzec 2014 a ona na luty i niestety ja poroniłam, powiem ci niełatwo mi było patrzeć na jej rosnący brzuch
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:11   #3981
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Aaaa buciki mi kupił dzisiaj mój przyszły mężuś Bo nie miałam butów do ślubu Powiedział, że to prezent mikołajkowy A buty 130zł
A więc będzie płaszczyk, sukienka i takie buciki od Tż Jejku męczę się dzisiaj coś strasznie i mam wrażenie, że mój brzuszek zrobił się ciut większy Za godzinę będzie koleżanka zrobić mi paznokcie potem się wykapać porządnie i ogolić nogi A to takie wyczerpujące
jejjj ale będziesz ślicznie wyglądać
Stary 2014-12-05, 15:14   #3982
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
Śliczne, na pewno będziesz pięknie wyglądać
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:15   #3983
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
przygarnęłabym te Twoje ciuszki na jutro będziesz piękna Panną Młodą a że jeszcze TŻ Ci buty wybrał to zazdroszczę
Stary 2014-12-05, 15:28   #3984
Alunia79
Wtajemniczenie

Dziewczyny słyszałyście o wycieku z reaktora na ukrainie? U mnie w mieście szał pał w aptekach... Ludzie Lugolę wykupują, już prawie nie ma.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

http://wps.neon24.pl/post/116142,kat...ni-na-ukrainie

to jest to...
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:29   #3985
smv
Zakorzenienie

, sukienka prześliczna będziesz wyglądała pięknie
Stary 2014-12-05, 15:39   #3986
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny słyszałyście o wycieku z reaktora na ukrainie? U mnie w mieście szał pał w aptekach... Ludzie Lugolę wykupują, już prawie nie ma.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

http://wps.neon24.pl/post/116142,kat...ni-na-ukrainie

to jest to...
Gdyby to była prawda, to by na tvn 24 i innych stacjach o tym trąbili, to tylko jakis spam, zasiana panika...
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:44   #3987
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
bardzo współczuję tym bardziej, że wiem, jak się musi teraz czuć Twoja siostra będzie teraz potrzebować bardzo dużo wsparcia.

niedługo się okaże, że ja jedna się w Tiny Love nie zaopatrzę
będę Cię wspierać bo nie planuję mieć takich bajerów

Cytat:
bardzo mi się podoba zestaw, mam nadzieję, że wrzucisz później fotkę jak się ubrania prezentowały na Tobie
a swoją drogą to w mojej rodzinie było tak, że panna kupowała przyszłemu mężowi koszulę na ślub a on jej buty
ja póki co nie pokażę Wam mojej kiecy bo zostawiłam ją u mamy
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:57   #3988
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/kolorowe-pieluchy-...762700396.html
Ja zamawiałam stąd różne rzeczy, w tym pieluchy i moim zdaniem są ok a flanelowe pieluchy cudo, już się tu nad nimi rozpływałam, że są takie mięciutkie

Skądś to znam i aż się boję co mi na głowie zostanie po pociążowym wypadaniu... No i nie mam zupełnie pomysłu co z nimi zrobić na ślub :/
Dziękuję Ci bardzo, skuszę się
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:58   #3989
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
ale piękne wszystko

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
będę Cię wspierać bo nie planuję mieć takich bajerów

bardzo mi się podoba zestaw, mam nadzieję, że wrzucisz później fotkę jak się ubrania prezentowały na Tobie
a swoją drogą to w mojej rodzinie było tak, że panna kupowała przyszłemu mężowi koszulę na ślub a on jej buty
ja póki co nie pokażę Wam mojej kiecy bo zostawiłam ją u mamy
ja też Tiny Love nie kupuję, pożyczyłam jakiś leżaczek po synku przyjaciółki

Cytat:

Widzę, że też masz fajnego lekarza Moja też jest super, rozczulają mnie szczególnie jej rozmowy z brzuszkiem

Bierzesz jakieś probiotyki doustnie? To też pomaga Ja skończyłam już Augmentin i na szczęście udało się uniknąć grzybka ;-)

bardzo współczuję siostrze

spałam..... nawet nie wiem kiedy zasnęłam

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:59   #3990
EdithS
Zadomowienie

Cytat:

przykro mi z powodu Siostry

Cytat:
ale będziesz ślicznie wyglądać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości