Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-06, 23:22   #3271
heffitka84
Zadomowienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Ewka jeden to jak tatuaz na pamiątkę hehe:p u mnie na brzuchu nie ma ale za to na cycach tak

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Kinqaa to niezłe zakupy,a klopsiki w ikei zaliczone ?;p
Z ikei to ja wole hot doga :-P

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

a wiązana chustę dla dziecka kupujecie? ;-) fajna sprawa ale widze duzo plusow i minusow takze sama nie wiem. Chyba kupie potem jak maly sie urodzi
heffitka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 23:23   #3272
Kinqaa
Zakorzenienie

Chusty nie miałam za pierwszym razem i chyba za tym razem też nie poradzę sobie bez niej.
Aczkolwiek za darmo jakieś nosidełko dostałam, ale sądzę,że od początku wsadzać nie chcę, bo naczytałam się,że nóżki itp. i że bardziej w tym wieku powinno się używać jak dziecko siedzi. Więc nie wiem

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 23:29   #3273
alb
Zadomowienie

Cytat:
Alb ale mi nie chodziło o "gorsze warunki" tylko ogólnie o opiekę,nastawienie pielęgniarek,położnych itp
Wszędzie można trafić na jakieś wredne babsko co zepsuje wszystko... Ja byłam w tym czasie na trzech oddziałach i trafiały się takie mniej przyjemne, ale żal mam tylko do mojego lekarza, który o 14 poszedł do domu i przestał się mną interesować. Ale ogólnie to dla mnie opieka była dobra. Tylko to też zależy od osoby. Ja lubię konkretnych ludzi i nie lubię takiego głaskania i rozczulania się, a są osoby które potrzebują takiego traktowania. I myślę że też z tego wynikają rozbieżne zdania co do jakości opieki
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 23:30   #3274
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Wiecie co, tak sobie teraz myślę, że do ptp zostało mi 4 tygodnie, a gin nie kazała już przychodzić na wizyte. Dopiero po przekroczeniu terminu mam się zgłosić na izbe przyjęć No ale z drugiej strony chyba sie zna
ja poprzednio pod koniec ciąży to chodziłam co 2 tygodnie a potem raz było że za tydzień nawet miałam przyjść.

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
i pomóżcie mi bo nie wiem które wziąć i jaki rozmiar? jak ja mam się mierzyć?
koszula czy ta
koszula
ja mam taką jak z tego drugiego linka. fajna tylko czasem się tak dziwnie rozwierała i cycek widać było musiałam uważać bo tam guzików nie ma

Cytat:
Moja gin jest Zdania te jak ktos miał ciężki porod i negatywne nastawienie od poczatku to nigdy dobrze sie nie wypowie o szpitalu..
ot to. dokładnie. dlatego ja nie słucham już opinii o szpitalu najważniejsze dla mnie jest to że jest tam dobra opieka dla dziecka dla mnie, pracuje tam mój lekarz jest możliwość znieczulenia. a opinii typu: tam jest okropnie bo męczyłam się 20godzin to nie słucham tak samo i w najlepszej klinice prywatnej można się męczyć.

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Dzisiaj Franek jest donoszony
hip hip hurra

Cytat:
Byli rodzice, właśnie poszli. Dostałam na mikołaja merci hihi a od teściów G przywiózł to kokosowe z mugdalem jak to sie nazywa? Hehe.
Ale wicie co, coś mnie dziś rodzice draznili. Jakoś mi z tym źle i nie wiem dlaczego ale czasem tak mam i pozniej mam wyrzuty sumienia.
mnie też czasem rodzice drażnią albo brat albo ktokolwiek potem mam wyrzuty sumienia bo nic złego nie robią a ja taka wredna jestem

Cytat:
Pokrzywa jest mniam :d
ja piję od kilku dni i z cytrynką nie jest zła dobra w smaku

Cytat:
Eirene i jak po imprezie? Zdrowka dla Oliego

Dziewczyny nie wiem czy już pytałam. Czy Wy też macie zwolnienie tylko do ptp? Mi gin powiedziała że wiecej mi zwolnienia nie wystaw tylko od 3 stycznia będę miała macierzynski. Wiem że można wziąć macierzyński nawet na 6 tygodni przed porodem ale jednak szkoda każdego dnia.
padam na pyszczek ale było fajnie

ja pewnie będę miała do tp. mój gin z tych co dalej nie wystawiają.
także liczę na to że nie przenoszę

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Eirene Ty mi nawet nie gadaj takich głupot ! :P siostra mi też powiedziała, że urodziła synka 2 dni po takich przepowiadaczach ;p
no tak może być skoro takie silne były
ale może u ciebie się wyciszy

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
Kingaa - to masz już całe zoo w domu mogłabyś zaśpiewać: "A ja w domu mam królika, żyrafę, pandę, psa oraz o-w-s-i-k-a !!!!"

taki żarcik, mam nadzieję, że Cię nie urazi

sorry ale padłam

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 23:32   #3275
ellyunia
Wtajemniczenie

Dusiolka tez od jakiegoś czasu odnotowuje spadek apetytu
I mam tez te kłucia, czasami kroku nie moge zrobić

Kingaa no to super poszalalas

Szczeperka mówisz liście malin nie za dobre 😄 ja kupiłam i pije pokrzywe- nie chce mieszać bo co za dużo ziół to niezdrowo ale pokrzywa dobra, wręcz jestem miło zaskoczona

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

A zwolnienie to w ogóle mam jakoś dziwnie... TP 5.01 a zwolnienie do 3.01 wiec chyba gin zakłada ze nie dotrwam do TP

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 23:35   #3276
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
A z tym zwolnieniem to ciekawe jak jest... mam do 16.12 na razie, a potem mam nadzieję że dostanę do ptp i urodze tak żeby nie zaczynać wcześniej macierzyńskiego
Do dnia ptp powinnas dostać na pewno

Cytat:
a jutro chyba przejadę się na jarmark ;d lubię ten klimat. i te różne pierdółki oglądać :P
i może gdzieś się za torebką przejdę jak będę miała siły :P
Ooo uwielbiam jarmark

Allgood wcielo mi cytat twojego posta
Ją też mam ostatnio ochotę na wszystko heh.

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Mikołaj byl u mnie hue hue !

Ma.ko Ty powinnaś dzisiaj bana dostac ! Jak nie eklerki to teraz wyskakujesz z rafaello :
I co przyniósł?
oj tam

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
co za dzień
Kupione dwie komody, organizery też kupiłam do nich, szklanki przeróżne, pościel jedną do łóżeczka zgarnęłam, 2 x prześcieradełka, maskotki : piesek i panda
Panda miała być moja ale została przejęta przez młoda i właśnie śpi ją ściskając

A i wcześniej byliśmy w innym sklepie po suszarkę... bo TŻ się uparł,że czekać już nie chce na to ,aby przywieźli ze sklepu...
No to za zakypy

Cytat:
Napisane przez akrolowa Pokaż wiadomość
jest wrzucałam kiedyś na forum sesję wózka zaraz po zakupie, niestety nie mam tych zdjęć na lapku, a wózek mamy złożony
Trudno, dzięki

Cytat:
Napisane przez BabaZWysp Pokaż wiadomość
Kurcze, już drugi dzień z rzędu mam wieczorem dość mocne kłucia "w dolnych partiach". Albo szaleje i za dużo się szarpię albo jakieś przygotowania odchodzą na serio.

W końcu się zabraliśmy za kojec dla dziecka. Przy argumencie "Kochanie, to już tylko miesiąc został do daty porodu" nie pozostało nic innego jak ruszyć "D". Przytachaliśmy karton ze schowka, umyliśmy wszystko, montujemy, została ostatnia część i KLOPS. Zgubiliśmy kołki mocujące . Czeka nas wycieczka do marketu jutro. Jak nie znajdziemy to będzie trzeba jakiś ołówek poświęcić. Aaaa!!!
Pewnie wszystko sie szykuje na niedlugie przyjście na świat dzidzi
No to udanych poszukiwań jutro

Cytat:
aaaaa co za wieczór
nie dość że mam taki skopany humor to jeszcze rozstępa odnalazłam. jeden bo jeden, ale może więcej nie widzę.

no nie wytrzymam, normalnie mi łzy z nerwów lecą
Hej, nie denerwuj sie i nie placz

Cytat:
Napisane przez akrolowa Pokaż wiadomość
Ma.ko ja mam zwolnienie do końca grudnia czyli do tp, ale ginka zapowiedziała, że jak nie urodzę to mam przyjść po kolejne.
mój synek też już tak nie szaleje w brzuszku, ale lekarka mówiła, że to normalne jak już zszedł główką tak nisko i ma mało miejsca.
No i elegancko

Cytat:
Napisane przez heffitka84 Pokaż wiadomość
a wiązana chustę dla dziecka kupujecie? ;-) fajna sprawa ale widze duzo plusow i minusow takze sama nie wiem. Chyba kupie potem jak maly sie urodzi
Ją bym chciała z lenny lamb, ale ceny wysokie mają. pewnie kupię jakoś na wiosnę

Mąż już chrapie, czas wygonic go do sypialni

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 23:52   #3277
allgoodthings
Zadomowienie

Cytat:
Katerina ale te liście niby nie maja przyspieszać terminu porodu tylko nasilić skurcze te właściwe i skrócić porod :p w teori oczywiscie

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

All po Tobie nic nie widac ze tyle jesz hehehe a mi jakos zmalał apetyt..
niby nie widać, ale gdzieś to jedzenie musi w końcu wyjść hehe.
Cytat:
co za dzień
Kupione dwie komody, organizery też kupiłam do nich, szklanki przeróżne, pościel jedną do łóżeczka zgarnęłam, 2 x prześcieradełka, maskotki : piesek i panda
Panda miała być moja ale została przejęta przez młoda i właśnie śpi ją ściskając

A i wcześniej byliśmy w innym sklepie po suszarkę... bo TŻ się uparł,że czekać już nie chce na to ,aby przywieźli ze sklepu...
ale zakupy to poszaleliście

Cytat:

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

nie kupuję, ale szwagierka ma 2 i ma mi pokazać co i jak i może będę używać

a wracając do tematu jedzenia. własnie gotuję uszka i zjem z masłem i solą. tż zjadł moje bułki i poszedł do kolegi "na piwo". obraziłam się, ale chyba w sumie za te bułki
Stary 2014-12-06, 23:52   #3278
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Eirene zawsze po takim humorze dzwonie do mamy takie mam wyrzuty heh.

Elyunia no jakoś dziwnie dostalas to L4.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-12-06, 23:58   #3279
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość

A zwolnienie to w ogóle mam jakoś dziwnie... TP 5.01 a zwolnienie do 3.01 wiec chyba gin zakłada ze nie dotrwam do TP

to faktycznie dziwnie.... powinien do tego 5.
ja mam fajnie bo tp na 5 wg om.
a w karcie mi gin wpisał 7 to myślę że do 7 da

Cytat:
Eirene zawsze po takim humorze dzwonie do mamy takie mam wyrzuty heh.
ja zawsze też zaczynam gadać normalnie z nią bo mi głupio hehe że o głupotę coś tam jej powiedziałam a nie miałam racji albo przesadziłam

Stary 2014-12-07, 00:00   #3280
Kinqaa
Zakorzenienie

Komu pistację? właśnie obalam

Zastanawiają mnie osóbki podglądające .... widzę co chwilę te same aż tak u nas ciekawie ?

you have lost a diamond

Stary 2014-12-07, 00:01   #3281
Montanka
Rozeznanie

Cytat:
Czy Wam też tak NIE smakuje hebata z liści malin?
Czekam na swoją, jeszcze nie wiem. Ja nawet lubię pokrzywkę, może nie będzie tak źle.
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
Dobra trochę nadrabiam. Robilam dziś imprezę urodzinową dla męża i padam na pyszczek. To już ostatni raz taki
Oli kaszle i ma katar... niestety ominie go znów Mikołaj w przedszkolu
U nas to samo Eirene. Dziś zaczął się kaszel. Taki suchy jakiś. Pierwszy raz taki ma. Nam już sił na to chorowanie brakuje. I tak samo opuścił Mikołaja.
Zdrówka dla Oliega i życzonka najlepszego dla męża
Cytat:
co za dzień

Suer zakupy zaliczone. Długo na takich nie byłam

Jutro mamy ta sesję brzuchową. Chciałam też z chłopakami mieć zdjęcia i Kapiemu kilka fotek solo dla dziedków w ramkę, ale jak ona taki rozłożony to dupa blada. Najwyżej pojadę sama i tylko brzuch będzie. Mąż mi dziś porobił parę fotek i śmiał się, że już nie muszę jechać na żadną sesję. A śmiechu przy tym mieliśmy, że co chwilę prosiłam o spokój, bo bym posikała wszystko

Dobrej nocki!
Stary 2014-12-07, 00:02   #3282
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Komu pistację? właśnie obalam

Zastanawiają mnie osóbki podglądające .... widzę co chwilę te same aż tak u nas ciekawie ?
szukają inspiracji kulinarnych

Montanka
również życzę zdrówka dla synka rozumiemy się doskonale pod względem chorób

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2014-12-07 o 00:04
Stary 2014-12-07, 00:05   #3283
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Montanka koniecznie pochwał sie efektami sesji

Ją też miałam iść na zdj do tej koleżanki co mówiłam koedysz ale oko mam dalej czerwone j spuchniete i usta też nie bardzo więc chyba sobie jed ak odpuszcze

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-12-07, 00:07   #3284
LindaC
Wtajemniczenie

Kingaa - dobrze, że lek już podziałał i Mała się nie męczy

Ewka555 - nie smutaj, a zachowaniem TŻ się nie denerwuj

ma.ko - ja też mam czasem takie wrażenie, że moi rodzice drażniący są i nie raz dam odczuć w rozmowie, a później staje mi przed oczami taka oto moja teściowa: i jak zestawię te dwie rzeczywistości to od razu dzwonię do rodziców, bo mi serce pęka, że coś źle o nich pomyślałam. Bo prawda jest taka, że oni tak na prawdę nigdy mnie nie zawiedli i tak na prawdę wiem, że życie by za mnie oddali, a czy ktoś poza nimi na tym świecie by to zrobił to nie wiem

Edytowane przez LindaC
Czas edycji: 2014-12-07 o 00:11
LindaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 00:07   #3285
smerfetka2808
Zakorzenienie

Uwaga pisze z appki

Eirene oj biedny ten Oli kiedy on przestanie chorowac

Dusiolka tez uwielbiam pokrzywe mniam!

Heffifka chusty nie bede miec raczej na pewno.

Ewka ty uważaj tam na siebie bo jeszcze do TP troszkę masz

Kinqa Ty szaleńcze! Piękne zakupy! To teraz pranie cie czeka :p jak się dzisiaj czujesz?
Stary 2014-12-07, 00:16   #3286
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dziwnie z tymi zwolnieniami, kazdy ma inna metode wystawiania. Ja mam teraz do 31grudnia, wizyte mam 30.tp w karcie wedlug om wpisany 5... cos mi sie nie wydaje ze dostane na te 5dni...
Ale w sumie najwazniejsze ze nawet jakby co to od 1 stycznia bedzie macierzynski. Chyba:p

Zjadlam.jablko-ostatnio stosy jablek i klementynek jem- i mala dostala czkawki:p

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Kinga niezle zakupy zrobiliscie

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Ma.ko mnie teraz draznia wszyscy. Siostra.potwornie,bo mam wrazenie ze chce sie rzadzic nawet u mnie i ciagle dotyka i gada do brzucha co mnie drazni nie raz bo pobudza dziecko bo ona chce zeby pokopala.....
Rodzice tez,.ciagle na wszystkich warcze,.codziennie... jak czuje ze bede warczec to nie widuje sie z nimi i nie odbieram tel ani komunikatorow zeby nie byc niemila. A wiem.ze totalnie wszystko robia zeby mi i mezowi pomoc calymi soba i wszystko z troski i pomocy, nielubie byc dla nich niemila i mam wyrzuty sumienia wiec wole pomilczec chwile
Stary 2014-12-07, 00:20   #3287
LindaC
Wtajemniczenie

hehehehe fashionaddicted - jakbym nie odbierała tel od rodziców to by w panikę wpadli od razu i chyba by karetkę na sygnale mi pod drzwi zamówili, co by mnie reanimować miała, tacy są czasem opiekuńczy - zwłaszcza teraz

Edytowane przez LindaC
Czas edycji: 2014-12-07 o 00:21
LindaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 00:21   #3288
heffitka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Uwaga pisze z appki

Eirene oj biedny ten Oli kiedy on przestanie chorowac

Dusiolka tez uwielbiam pokrzywe mniam!

Heffifka chusty nie bede miec raczej na pewno.

Ewka ty uważaj tam na siebie bo jeszcze do TP troszkę masz

Kinqa Ty szaleńcze! Piękne zakupy! To teraz pranie cie czeka :p jak się dzisiaj czujesz?
Widze ze ci sie z apka udalo :-P
heffitka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 00:23   #3289
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
hehehehe fashionaddicted - jakbym nie odbierała tel od rodziców to by w panikę wpadli od razu i chyba by karetkę na sygnale mi pod drzwi zamówili, co by mnie reanimować miała, tacy są czasem opiekuńczy - zwłaszcza teraz
Ja nie odbieram i pisze ze maz spi obok:p wtedy nie moge gadac zeby go nie obudzic i jest cacy. Moi tez sa baaaardzo opiekunczy, milion telefonow, smsow itd dziennie, a jak zostaje na noc sama to co chwile pytania czy wszystko ok i czasem nawet tym sie irytuje:l ale ich kocham nad zycie i nigdy w zyxiu nie bylabym w stanie odwdzieczyc sie za wszytsko co dla mnie robia
Stary 2014-12-07, 00:27   #3290
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Ja nie odbieram i pisze ze maz spi obok:p wtedy nie moge gadac zeby go nie obudzic i jest cacy. Moi tez sa baaaardzo opiekunczy, milion telefonow, smsow itd dziennie, a jak zostaje na noc sama to co chwile pytania czy wszystko ok i czasem nawet tym sie irytuje:l ale ich kocham nad zycie i nigdy w zyxiu nie bylabym w stanie odwdzieczyc sie za wszytsko co dla mnie robia

A nie mówią ze masz isc do drugiego pokoju?:p biedny maz nawet nie wie ze na niego sie winę zwala hahaha
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 00:27   #3291
LindaC
Wtajemniczenie

pięknie to ujęłąś fashionaaddicted, dokładnie tak to jest, a niedługo poznamy jak wielka jest miłość do dziecka
Stary 2014-12-07, 00:30   #3292
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
A nie mówią ze masz isc do drugiego pokoju?:p biedny maz nawet nie wie ze na niego sie winę zwala hahaha
Nie bo wiedza ze mi sie ciezko lazi teraz ta wymowka sie sprawdza, gorzej bylo przed ciaza, wtedy tak latwo nie przechodziła hehe ;p
Stary 2014-12-07, 01:23   #3293
Kinqaa
Zakorzenienie

Smerfetka ok w sumie
Trochę zmeczona
Właśnie się wykapalam... skosilam trawnik chyba tygodniowy na oślep. Bez lusterka. I nie mam zamiaru sprawdzać czy równo
Po prostu padam na ryjek lulu

Branoc

you have lost a diamond

Stary 2014-12-07, 07:46   #3294
ewka555
Zakorzenienie

Kinga jakie piękne zakonczenie wczorajszego dnia . Spac nie moge
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 09:11   #3295
fashionaddicted
Zakorzenienie

Witam sie i zycze milej niedzieli
Jak tz wroci to pojde z nim jeszcze spac do obiadku:d
Zle.mi sie spi bo boli mnie w nocy brzuch-tak jakby z ciezaru i wielkosci. Ciagnie go jakby w dol,podkladanie poduszki nic nie daje, bola mnie miesnie trzymajace go i plecy.
Czasem boli jak na @ ale bez skurczy wiec uznaje ze tak ma byc.

W kazdym razie smacznych rosolow, kotletow i innych niedzielnych dac i jakis przyjemnych zajec
Stary 2014-12-07, 09:32   #3296
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Witam sie i zycze milej niedzieli
Jak tz wroci to pojde z nim jeszcze spac do obiadku:d
Zle.mi sie spi bo boli mnie w nocy brzuch-tak jakby z ciezaru i wielkosci. Ciagnie go jakby w dol,podkladanie poduszki nic nie daje, bola mnie miesnie trzymajace go i plecy.
Czasem boli jak na @ ale bez skurczy wiec uznaje ze tak ma byc.

W kazdym razie smacznych rosolow, kotletow i innych niedzielnych dac i jakis przyjemnych zajec
mi też źle się śpi, jeszcze ponoć tak chrapię, ze biedny pan musi na kanapie w salonie spać.
Stary 2014-12-07, 09:36   #3297
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cześć

Linda ja to mam miękkie serce na maxa. Nawet jak z teściową tak rozmawiam, to mam później wyrzuty

Smerfik widzę, że udało się z appką

Fashion to u mnie tak teściowa maca ciągle mój brzuch. STrasznie mnie to denerwuje ale nic nie mówie, niech pozna moją dobroć.
Najlepsze jak ostatnio małż zapowiedział, ze nie bedzie noszenia Leosia na rękach, bo nie chcemy go tego uczyć bez potrzeby. Ciesze sie ze to małż powiedział sam z siebie a nie ja
Ja tylko dodałąm, ze jak ktoś go nauczy na rękach, to bedzie u nas całą noc go nosił zebysmy mogli się wyspac
miny teściów były bezcenne
Moja mama dzwoniłą wczoraj do mnie 3 razy w czasie kiedy ja rozmawiałam prez tel z bratem. Mało tego, nawet zadzwoniła do mojego małża dlaczego ja nie odbieram haha. Niewazne ze ja byłam w domu, a małż u rodziców
Ja w środe przeniosłam się do salonu spać i daje poduchę wysoko, śpie na pół-siedząco i jest o niebo lepiej. Co prawda dłonie mi dalej drętwieją, ale jakoś mi łatwiej się obrócić. TYlko więcej spie na prawym boku, ale tak po prostu wygodniej.

Kinqaa jak grubo po północy przeczytałam, ze kosisz trawnik, to zaczęłam się zastanawiać gdzie mieszkasz. Zanim do mnie doszło o co kaman, to stwierdziłam, ze chyba ze zmeczenia i czas spać

Wstałam dzis po 7, patrze za okno a tam ciemno jakby 5 była. Zrobiłam siju i poszłam dalej spać. Wstałąm po 8 i zaczęłam szukać sywaniku do pokoju Leosia. Nic ciekawego nie znalazłam

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-12-07, 09:40   #3298
Karoloo
<3 <3 <3

Heeej
Cytat:
Czy Wam też tak NIE smakuje hebata z liści malin?
Mi bardzo smakuje :-D
Cytat:
co za dzień

To poszlalas
Cytat:
Mysle ze pizza moze wynagrodzić brak klopsików
Oj nie nic nie wynagrodzi klopsikow ;

Cytat:

Dostane od siostry :-D

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 09:44   #3299
dusiolka
Zakorzenienie

Karoloo a ile razy dziennie pijesz te liście ? raz chyba starczy co?
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 10:06   #3300
smerfetka2808
Zakorzenienie

Fashion ja tez tak mam.z siostra tak mnie irytuje ze masakra jakaś! Co chwile gada do brzucha i dotyka zeby wlasnie.Maly pokopal no masakra jakas nerwicy dostane!.to samo.z rodzicami jak j Ciebie wrrr

Heffitka do.odważnych świat należy hahaha :p

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Fashion hej hej milej niedzieli tobie roWniez
A rosolek na pewno bedzie

Kinqa wazne ze skosilas nie ważne jak :p

Ma.ko no udalo sie haha

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Karoloo.czyli nie jest aż taka zla?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości