Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-07, 20:17   #4321
niunia_ona
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Czesc ciezaroweczki
Chyba jako jedna z nielicznych mam dobry humor i nie ma takich rzeczy, zeby doprowadzic mnie do dola. Hormony nie dawaja mi w kosc - na szczescie leze sobie,a malutka skacze,kopie i z kazdym jej ruchem kocham ja bardziej
moja też dużo kopie , a noce są cięzkie;/
co chwilę się budzę, muszę się przewracać na boki bo gdy spię dwie godziny na jednej to już czuję uciskanie , rozciąganie skóry brzucha masakra uczucie;/
no ale zaczął się 3 trymestr
a jutro 29 tydzień

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 20:30   #4322
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
Taka miła, leniwa niedziela to wrzucę kilka zdobyczy z lumpka i mój 27tygodniowy brzuszek, cieszę się widząc jak rośnie
brzuszek sliczny super zakupy

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
to super prezent szczególnie szlafrok. ja po wypłacie zapoluję na szlafrok z biedry, ma być tak fajny, podobno miękki i ciepły. jak mi będzie odpowiadać to kupię, bo ma kosztować niecałe 50zł a tak to mikołajek nie obchodzimy, tylko urodziny i święta

co do łóżeczek - ja bym 1tys za zwykłe łóżeczko dla niemowlaka bez gratisów typu materacyk czy kołdra z poduchą nie dała, bo to rozbój w biały dzień na allegro są takie fajne i ładne i duuużo taniej. i jeszcze nie musisz taszczyć tego ze sklepu tylko Ci przywożą pod drzwi.

powiem Wam, że bolesnego porodu też się boję. choć z drugiej strony nie sądzę, żeby na początku było dużo gorzej niż w moich latach nastoletnich kiedy miałam naprawdę bardzo bolesne miesiączki, tak że nie byłam w stanie z łóżka przez2dni wstać. a potem mam nadzieję, ze znieczulenie zadziała i jakoś przeżyję

mam nadzieję wtedy znaleźć pracę na 8h i mam nadzieję, że synek dostanie się do żłobka. albo że dam radę założyć coś własnego. coś wymyślić muszę, bo umowa w obecnej firmie kończy mi się z końcem 2015, na przedłużenie nie liczę, a jeśli już to i tak tam się idzie na 12h, a co ja zrobię z dzieckiem, gdzie je oddam na ten czas dziadkowie pracujący, więc wnukiem się nie zajmą. na żadnych znajomych nie mamy co liczyć. a nie możemy sobie pozwolić, żebym była w domu z małym przez 3lata, bo kto utrzyma rodzinę 3os za 2700 miesięcznie. coś wymyślić trzeba

Tepsa, przykro mi z powodu Twojej babci, tym bardziej że to tak nagle

ojustyna, spokojnie wyrobicie się. u mnie jeszcze te nic nie ma. no ok, nie ma niepomalowanych sćian, ale w pokoiku przeznaczonym dla synka wciąż stoją stare graty, bo nie potrafimy się zebrać w sobie i zrobić z nimi porządek. łóżeczko nie poskładane, stoi w kartonie odkąd przyszło. komoda nie przeniesiona i nawet nie dokończyliśmy jej oklejać. zdecydowaliśmy się, że szafa TŻ pójdzie do Szymka do pokoju, bo i tak jest jednoosobowa, bo ja i tak planowałam kupić sobie szafę, a tak kupimy większą dla nas dwojga, ale ani ta szafa nie przeniesiona, ani nowej nawet nie zaczęliśmy szukać. wymieniać co jeszcze jest do zrobienia można byłoby w nieskończoność, więc spoko, nie jesteś jedyna a deska klozetowa to bardzo oryginalny prezent, taki niesztampowy

gosiaczek221, i bez kasy można kupić fajny wózek, nawet x-landera (patrz: ja kupiłam swojego x-landera nie x-move ale xa -szczegół - używanego za niecałe 600), trzeba po prostu szukać i czekać na okazję zdążycie do marca coś znaleźć, na pewno myślę, że to jakaś jesienno-zimowa chandr nas powoli dopada plus hormony ciążowe, ale trzeba sobie powtarzać, że nic nie jest tak beznadziejne jak nam się teraz wydaje

meganka, super ten wózek oby udało wam się wytargować niższą cenę.

u made my day...

my dziś spaliśmy do 13 potem u teściowej bylismy i w macu, bo mi sie hamburgera zachciało

o wkleję wam komplecik, który dostaliśmy od teściowej dla malca, taki zestaw startowy: bodziak, bluzeczka, spodnie, czapeczka, niedrapki, śliniaczek i buciki
piekny komplecik

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Wózek kupiony za 1500 zł ( gondola , spacerówka, stelaż book plus , fotelik, przykrycie na gondole i spacerówkę na nóżki cena takiego kompletu w promocji na bobowózkach 2832 zł . Wozek ma jeszcze gwarancje do kwietnia wiec jak cos by sie działo moge jeszcze zareklamować - używany przez bardzo fajna pare - zadbany Załącznik 5856211Załącznik 5856212
Piekny pojazd

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
super bardzo ładny wózek i do tego taka cena za cały komplet super sprawa

Mi osobiście bardzo podoba się ten - i już raczej zostaniemy przy nim http://navington.com/produkty/caravel/ planujemy z Mężem kupić nowy wózek ponieważ w planach mamy jeszcze dwójkę dzieci - więc będzie na zaś ...

Tak w ogóle to witam się z Wami w niedzielę u mnie pochmurno , tak nijak - mój Maleńki kopie cały czas - rano tak fajnie się przeciągał
Byłam ostatnio w pepco - kupiłam tylko dwie rzeczy - wrzucam foto. Jak byłam 2 miesiące temu to znacznie więcej było do wyboru - ale nie wiedziałam czy będzie chłopczyk czy dziewczynka to więc nic nie kupiłam.
mega spodenki uwielbiam gwiazdki
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 20:32   #4323
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
super bardzo ładny wózek i do tego taka cena za cały komplet super sprawa

Mi osobiście bardzo podoba się ten - i już raczej zostaniemy przy nim http://navington.com/produkty/caravel/ planujemy z Mężem kupić nowy wózek ponieważ w planach mamy jeszcze dwójkę dzieci - więc będzie na zaś ...

Tak w ogóle to witam się z Wami w niedzielę u mnie pochmurno , tak nijak - mój Maleńki kopie cały czas - rano tak fajnie się przeciągał
Byłam ostatnio w pepco - kupiłam tylko dwie rzeczy - wrzucam foto. Jak byłam 2 miesiące temu to znacznie więcej było do wyboru - ale nie wiedziałam czy będzie chłopczyk czy dziewczynka to więc nic nie kupiłam.
ale czaderska czapeczka

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-07, 20:40   #4324
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Witam się ja- świeżo upieczona żona
Kochane wczorajszy dzień był piękny, ale przyznam, że ledwo oświadczenie powtórzyłam bo dostałam ataku płaczu i śmiechu jednocześnie Masakra, nie chciałam płakać, ale tak wyszło, wzruszyłam się Mimo naszej 13-stki osób zabawa była fajna I oczywiście w trakcie imprezaki też się pobeczałam, bo przyszła poczta kwiatowa do nas, a tam bukiet pięknych kwiatów od mojego brata z Londynu i kartka, zaczęłam tak płakać, że przytuliłam się do męża i nie mogłam się uspokoić a przez to popłakała się moja mama, teściowa i przyjaciółka i płakaliśmy sobie ze wzruszenia haha No hormony dają we znaki i to bardzo
Jak będę miała zdjęcia to wstawię jak wyglądałam A teraz idę poczytac co tam u Was się działo ciekawego
jak slodko!!!! przeczytalam twojego posta, i lezka mi sie w oku zakrecila przypomnialo mi sie jak polowa naszych gosci plakala w palacyku, jak powiedzielismy sobie tak , i podczas skladania zyczen, a do tego TZ plakal jak dziecko Piekny prezent od brata!!!!! I to w takiej chwili to bardzo ladnie

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
My juz po wizycie sprawa najważniejsza: Zosia jest nadal Zosią rozwija się prawidlowo i waży 826 g. Szczegóły napisze później, idę gotować obiad dla tzta, a potem jedziemy na targi świąteczne. Miłej niedzieli dziewczyny
Za Zosienke

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Witajcie w niedziele - na sCzescie juz się kończy. Dziś wizyta u moich i TŻ rodziców i to siedzenie.... Ja pitoleeee ;/nie znoszę Czegos takiego. Brzuch mnie aż boli od scisku od Godziny 11do 18;/

Niunia ja juz mam 8kg na plusie. Ja nie wiem nie jem dużo odstawiłam słodycze a tu dosłownie jeden kg na tydzień mi przybywa... I skąd? ;(
Dosłownie jestem załamana bo po mnie tych 8,kg nie widać tyle co brzuch jest większy od 3tyg a tak to nic... Wczoraj się rozryczalam dziś poprawilam wyciem... I jeszcze nie mam ochoty na fiku miku mnie dobija bo TŻ robi podchody a ja Nie nie nie... W końcu mnie zostawi no ze on tu teges a ja nic oczywiście wiem ze tak nie będzie ale już mnie ta sytuacja dobija ;(
Ot ponarzekalam se ;(
U mnie juz 9 kg , a skad Pomimo ze czasami zjem cos slodkiego czy tlustego jak frytki, to jem ogolnie male porcje i staram sie patrzec co i ile jem i d... Oby 15 nie przekroczylo bo nie wiem
Ja bez fiku miku caly czas, a do tego jak TZ w delegacje pojedzie, bozeeee wsadzcie mnie do psychiatryka bo zwariuje
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 20:41   #4325
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
piekny komplecik
przekażę komplementy teściowej, ona wybierała

Cytat:
Napisane przez niunia_ona
mooja 10 tego

moja teoretycznie też ale czasami jest bardzo wcześnie, np.6tego. miesiąc temu była właśnie jakoś tak wcześnie, a teraz do bani, że będzie później, bo to trochę trudniej. musiałam ruszyć zaskórniaki

kupiłam "M jak mama" i są tam fajne domowe sposoby na przeziębienie, poza tym artykuły o spaniu i porodzie, więc zaraz się za czytanie wezmę
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 20:44   #4326
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
jak slodko!!!! przeczytalam twojego posta, i lezka mi sie w oku zakrecila przypomnialo mi sie jak polowa naszych gosci plakala w palacyku, jak powiedzielismy sobie tak , i podczas skladania zyczen, a do tego TZ plakal jak dziecko Piekny prezent od brata!!!!! I to w takiej chwili to bardzo ladnie

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Za Zosienke

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

U mnie juz 9 kg , a skad Pomimo ze czasami zjem cos slodkiego czy tlustego jak frytki, to jem ogolnie male porcje i staram sie patrzec co i ile jem i d... Oby 15 nie przekroczylo bo nie wiem
Ja bez fiku miku caly czas, a do tego jak TZ w delegacje pojedzie, bozeeee wsadzcie mnie do psychiatryka bo zwariuje
będzie dobrze , narazie jesteś w normie tak do 14 kg to norma ciążowa
ja to kurde przez weekend masakra się napchałam chyba z 1 kg mandarynek , orzeszki , o jacie

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
przekażę komplementy teściowej, ona wybierała

moja teoretycznie też ale czasami jest bardzo wcześnie, np.6tego. miesiąc temu była właśnie jakoś tak wcześnie, a teraz do bani, że będzie później, bo to trochę trudniej. musiałam ruszyć zaskórniaki

kupiłam "M jak mama" i są tam fajne domowe sposoby na przeziębienie, poza tym artykuły o spaniu i porodzie, więc zaraz się za czytanie wezmę
ooo właśnie muszę go kupić
bo kupuję ten miesięcznik zapomniałam o nim

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-07, 20:45   #4327
luzna25
Zadomowienie

kruszynkaa88 wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 20:48   #4328
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Wózek kupiony za 1500 zł ( gondola , spacerówka, stelaż book plus , fotelik, przykrycie na gondole i spacerówkę na nóżki cena takiego kompletu w promocji na bobowózkach 2832 zł . Wozek ma jeszcze gwarancje do kwietnia wiec jak cos by sie działo moge jeszcze zareklamować - używany przez bardzo fajna pare - zadbany Załącznik 5856211Załącznik 5856212
no i super, gratuluję zakupu

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 20:51   #4329
niunia_ona
Zakorzenienie

po całym tyg jutro ruszam na lumpki ciekawe czy uda mi się coś taniego wyhaczyć ja to tak lubię po 1zł haha

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-07, 20:53   #4330
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
oooj miło wspominasz, ale pomyśl że teraz byś tak miała, a tu dziecko w drodze, stresik na pewno być czuła że wszystko nie jest gotowe, zwłaszcza że u nas, ciężaróweczek uaktywnia się chęć wicia gniazdka ^^
Ze stresu bym się wykończyła, bo ja lubię mieć wszystko przygotowane i zaplanowane

Stary 2014-12-07, 20:55   #4331
martunka88
Rozeznanie

Dziękuję za komplementy, mam nadzieję, że Was cieszą duże brzuszki równie mocno jak mnie

kruszynkaa88 gratulacje, życzę 100 lat spędzonych wspólnie w szczęściu

smv Synek rośnie, każdy dodatkowy kg to kg szczęścia, pomyśl jaki wyrośnie przystojniak A skoro Tż robi podchody, to musisz mu się bardzo podobać z dodatkowymi kg. Brzuszkowe krągłości są sexy!

meganka18 Ale świetna okazja Ci się trafiła, gratuluję fajnego zakupu

crystal25 Nieładnie Zaraz Ci mąż wybędzie, a Wy zamiast cieszyć się wspólnymi dniami póki są to się nie odzywacie. Proszę się pogodzić i przestać martwić na zapas, chociaż podejrzewam, że hormony robią swoje. Ja jestem bardziej marudna niż przed ciążą. Z tego co piszesz ukazuje się obraz bardzo fajnej i kochającej się pary, wierzę, że poradzicie sobie z chwilowymi niedogodnościami. Grunt to zacząć myśleć jak można polepszyć sytuację.
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 20:58   #4332
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie, że straciłam swoją okazje na wózek i już się nie powtózy I będę musiała kupić taki co mi się nie do końca podoba. Jak myślicie do kiedy można się wstrzymać z zakupem wózka?
A ja myślę, że jeszcze będzie okazja kupiś jakąś perełkę. Jeszcze daj sobie czas

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Witam się ja- świeżo upieczona żona
Kochane wczorajszy dzień był piękny, ale przyznam, że ledwo oświadczenie powtórzyłam bo dostałam ataku płaczu i śmiechu jednocześnie Masakra, nie chciałam płakać, ale tak wyszło, wzruszyłam się Mimo naszej 13-stki osób zabawa była fajna I oczywiście w trakcie imprezaki też się pobeczałam, bo przyszła poczta kwiatowa do nas, a tam bukiet pięknych kwiatów od mojego brata z Londynu i kartka, zaczęłam tak płakać, że przytuliłam się do męża i nie mogłam się uspokoić a przez to popłakała się moja mama, teściowa i przyjaciółka i płakaliśmy sobie ze wzruszenia haha No hormony dają we znaki i to bardzo
Jak będę miała zdjęcia to wstawię jak wyglądałam A teraz idę poczytac co tam u Was się działo ciekawego
super, witamy nową żonkę.

Stary 2014-12-07, 20:59   #4333
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Kochane co myślicie o takiej podusi ???

http://allegro.pl/poduszka-dla-niemo...829959074.html
trudno mi się wypowiedzieć, u nikogo nie widziałam takiej poduszki i nie wiem, jak się sprawdza...Może któraś z Mamuś ma jakieś doświadcznenie? Ja nie planuję takiego zakupu.
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 21:03   #4334
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
ja mam 9.5 słonica normalnie....polozna kazala jesc często a mało
E tam, mały musi mieć od czego rosnąć.
A położnej łatwo mówić, ja jak mam ochotę na jakieś jedzonko to nic nie jest w stanie mnie powstrzymać. Fakt, że później kilogramy lecą

Stary 2014-12-07, 21:05   #4335
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
E tam, mały musi mieć od czego rosnąć.
A położnej łatwo mówić, ja jak mam ochotę na jakieś jedzonko to nic nie jest w stanie mnie powstrzymać. Fakt, że później kilogramy lecą
ja musze sie pilnować mi już ciężko jak jestem większa , mimo tylko tych 6kg a czuję się jakbym już 10 na plusie była. a im cięższa tym gorzej z wszystkim niestety, a ja tak kocham jeść

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-07, 21:06   #4336
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:

Taka poduszka mogłaby się chyba sprawdzić, gdyby dziecko spało z mamą w jednym łóżku

Stary 2014-12-07, 21:10   #4337
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
co chwilę się budzę, muszę się przewracać na boki bo gdy spię dwie godziny na jednej to już czuję uciskanie , rozciąganie skóry brzucha masakra uczucie;/
a jutro 29 tydzień
Oj nic nie mów, ja to jak coś zjem to mam taki brzuch napiety, jakby napełniony powietrzem.Ciężko się ruszyć i w ogóle. Spanie w nocy - masakra - zasypiam średnio między 3 a 4
Właśnie, ja dziś zaczęłam 29tc
do porodu mi zostało 84 dni
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 21:14   #4338
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
ja musze sie pilnować mi już ciężko jak jestem większa , mimo tylko tych 6kg a czuję się jakbym już 10 na plusie była. a im cięższa tym gorzej z wszystkim niestety, a ja tak kocham jeść
Ja też 6 kg na plusie i też wiem, że powinnam się pilnować bo niestety czuję się gorzej. I też lubię jeść. Gdybym nie siedziała w domu byłoby mi łatwiej, a tak czasami z nudów zaglądam do lodówki

Dzisiaj sie trochę zdenerwowałam, bo cała rodzina i znajomi od naszego ślubu ciągle wypytywali, kiedy będzie dziecko. I tak minęły lata... a jak mamy mieć dziecko, to nagle temat zniknął. Jakieś zdawkowe pytania jak sie czuję i tyle. Nawet nie było pytania, jaki wózek kupiliśmy

Stary 2014-12-07, 21:15   #4339
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Oj nic nie mów, ja to jak coś zjem to mam taki brzuch napiety, jakby napełniony powietrzem.Ciężko się ruszyć i w ogóle. Spanie w nocy - masakra - zasypiam średnio między 3 a 4
super
ja zaczynam jutro
ja też trochę zjem a mam wrażenie że zjadłam tonę

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-07, 21:18   #4340
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:

ja to się boję takich rzeczy nie będę miała żadnych poduszek na początku na pewno, mała będzie spała na płasko

Cytat:
a jutro 29 tydzień
ja to w nocy za każdym razem wydaję dziwne odgłosy jak się przewracam z boku na bok, TŻ się ze mnie śmieje

oglądam wybory miss, albo mam jakiś dziwny gust, albo jakieś niezbyt ładne te kandydatki najładniejsza to jest prowadząca
Stary 2014-12-07, 21:20   #4341
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
po całym tyg jutro ruszam na lumpki ciekawe czy uda mi się coś taniego wyhaczyć ja to tak lubię po 1zł haha
haha mnie to w środę czeka, bo wtedy są takie właśnie mega przeceny oczywiście, o ile do środy dostanę przelew... ale liczę za to, że jutro przyjdą mi próbko perfum i płyta dla TŻta i muszę swoje bezcenne pachnące flakoniki z poprzedniego mieszkania przynieść, bo czuję się trochę jak na odwyku, tylko 3 buteleczki mam w domu
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 21:22   #4342
tout-petit-fille
Zadomowienie

kruszynkaa88 serdeczne gratulacje żoneczko!!

Piszecie o ciężkim spaniu - polecam zdecydowanie poduszkę dla mamy i dziecka.
Ja mam taką: http://www.smyk.com/babymatex-relax-...t-niemowlaka-p
ale kupiłam za 81,70. Na necie są jakieś droższe.

Śpi się przy niej bosko. Czytałam pozytywne opinie o takich poduszkach, ale zanim kupiłam nie wiedziałam do końca czy rzeczywiście jej potrzebuję. Teraz wiem, że to był baaardzo dobry wybór. Nawet w ciągu dnia fajnie się z nią położyć

Jedyne, co spędza mi sen z powiek, to ten wiecznie zatkany nos już mam dość tej męczarni.

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 21:23   #4343
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
haha mnie to w środę czeka, bo wtedy są takie właśnie mega przeceny oczywiście, o ile do środy dostanę przelew... ale liczę za to, że jutro przyjdą mi próbko perfum i płyta dla TŻta i muszę swoje bezcenne pachnące flakoniki z poprzedniego mieszkania przynieść, bo czuję się trochę jak na odwyku, tylko 3 buteleczki mam w domu
ja to chociaż aż wstyd się przyznać idę z 10 zł
bo zawsze liczę na moje szczęście co do okazji lumpkowych

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-07, 21:24   #4344
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
za 29 tydzień
Stary 2014-12-07, 21:27   #4345
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
za 29 tydzień
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 21:33   #4346
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
ja to chociaż aż wstyd się przyznać idę z 10 zł
bo zawsze liczę na moje szczęście co do okazji lumpkowych
z ogromną chęcią poszłabym z Tobą, mam ochotę pobuszować i znaleźć coś wyjątkowego, powodzenia jutro!
Stary 2014-12-07, 21:34   #4347
Alunia79
Wtajemniczenie

No dziewczyny, super zakupy!
Martunka extra brzuszek kolejna chudzina z piłeczką
Wózek któraś kupiła, też super! No i ta cena w porównaniu do nowego

Ja dziś nabyłam 3 butelki dr.browns ze smoczkami 0-3, jedna 250ml, 2 po 125ml i do tego 2 komplety smoczków 2 rozm. za cenę 30zł. Nówki! Cieszę się jak dziecko
A teraz siedzę na allegro, przeglądam czego nam jeszcze brakuje i wysyłam tylko linki mężowi.A co, niech chłop też coś kupi i ma wkład
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 21:35   #4348
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
kruszynkaa88 serdeczne gratulacje żoneczko!!

Piszecie o ciężkim spaniu - polecam zdecydowanie poduszkę dla mamy i dziecka.
Ja mam taką: http://www.smyk.com/babymatex-relax-...t-niemowlaka-p
ale kupiłam za 81,70. Na necie są jakieś droższe.

Śpi się przy niej bosko. Czytałam pozytywne opinie o takich poduszkach, ale zanim kupiłam nie wiedziałam do końca czy rzeczywiście jej potrzebuję. Teraz wiem, że to był baaardzo dobry wybór. Nawet w ciągu dnia fajnie się z nią położyć

Jedyne, co spędza mi sen z powiek, to ten wiecznie zatkany nos już mam dość tej męczarni.
ja mam taką poduszkę , rzecz przydatna ale i tak muszę co dwie godziny zmieniać bok do spania bo gdy za długo leżę na jednym to on taki ciężki a gdy położe się to taki wielki skos i naprężenie brzucha , potem znika na chwilę. Chwilę spię i dalej to samo ale na drugim boku , także zostaje mi tak spać zmieniając pozycje co dwie godziny w spaniu

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-07, 21:43   #4349
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
ja mam taką poduszkę , rzecz przydatna ale i tak muszę co dwie godziny zmieniać bok do spania bo gdy za długo leżę na jednym to on taki ciężki a gdy położe się to taki wielki skos i naprężenie brzucha , potem znika na chwilę. Chwilę spię i dalej to samo ale na drugim boku , także zostaje mi tak spać zmieniając pozycje co dwie godziny w spaniu
Wierzę.. jesteś dużo bardziej zaawansowana ode mnie, więc mogę się pewnie za 3 tygodnie spodziewać tego samego

A ja siedzę sobie właśnie z nosem wysmarowanym maścią majerankową i wickiem.
Czuję się jak troll

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 21:44   #4350
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
ja mam to samo, w nocy zmieniam bardzo często stronę, bo jak za długo leżę na jednym boku to budzi mnie straszny ból ciągnięcia brzucha i żebra, na którym leżę. Więc robię wdech i pomału się przekręcam, najcześciej sobie przy tym sapnę i westchnę ale tż już się przyzwyczaił do tych odgłosów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości