![]() |
#601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
Sylwia : też mam taką minę jak Nancy, masakra ile słodkości!
Chociaż pewnie bym sama wciągała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
debrah Yae tez wszystkie spodnie spadaja, dotad byla bardzo chuda, ale ostatnio sie zaokraglila i nadal problem istnieje. gojka Yae rysuje kola od jakiegos czasu. Dwulatek powinien to umiec (szaja popraw, jesli bzdury mowie). Kto sie czekolada podzieli? ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
mialam podpowiadac z pamieci ale jak zobaczylam liste slodyczy sywietty to mnie zamurowalo, wybaczcie...
![]() sylwietta - no fakt, mikolaja mieliscie mega bogatego. ale teraz to ze jak, wy zadnych prezentow na gwiazdke sobie nie dajecie????????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
http://www.anonse.com/rejon/2/katego...oferta/7965111 cos mi ie wydaje, ze pani sprzataczka bedzie miec wykształcenie wyzsze, niż osoba rekrutująca na to stanowisko
![]() lipa, siedze na wszystkich mozliwych stronach i portalach z pracą , gdybym była cieślą, murarzem, zbrojarzem abo panem z uprawnieniami C+E to moze jeszcze cos by sie znalazło..... juz nawet weszłam na forum i czytałam warunki pracy i płacy w biedrze.... |
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wieeesz!! ![]() ![]() Co do slodyczy - ja ciut zluzowalam, choc oczywiscie i tak wszyscy w rodzinie krzywo na mnie patrza. Od chrzestnych (ludzie w naszym wieku, myslalam, ze ogarnieci) Kuba dostal mikolaja czekoladowego, duuuzo bombek czekoladowych i czekoladek w ksztalcie monet (na pewno wiesz o co chodzi) + jajko niespodzianke. (w zlobku tez dzieci dostaly podobny zestaw :/) Jajko sam sobie otworzyl nim zdazylam zareagowac, wiec tak gdzies pol zjadl, druga polowa ja sie zajelam ![]() Ale tez nie chcialam mu przesadnie wyrywac skoro juz posmakowal. Chociaz tyle jego. Nie mniej jednak reszte skonfiskowalam i zapewne obale w samotnosci (wiem, hipokryzja, ze az strach, ale skoro zapomnial/nie brakuje mu tego to nie bede go przyzwyczajac do slodyczy). sylwia ile tego??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakiegos kebabika bym zjadła dla odmiany, na ostro najlepiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
nawijko spokojnie na pierwsze był rosół
![]() ja też niby zluzowałam ale tak to śmiesznie wyglądało, tylko na moment z oczu ich spuściłam, a już Kuba wpiernicza ciacha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Zakorzenienie
|
![]() Moja Niuńka ma jakiś katar ![]() Cytat:
![]() A ja uwielbiam niemiecki ![]() My mamy sokowirówkę o taką http://www.cenyna5.pl/sokowirowka-bosch-mes20a0/ i jestem zachwycona. Jeden z lepszych zakupów ostatniego roku. Blanka cały czas pije świeżo wyciskane soki, zero cukru, mnóstwo witamin. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak dla mnie to wcale policji nie przypomina. Az sobie wlacze jak dziecia jeszcze nie ma! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u ciebie czy u meza? sory ze tak cie drecze ale dziwne to jakies jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A w temacie swiątecznym- jakie bombki macie ? Bo ja wymieniałam wszystkie na plastikowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- http://www.biedronka.pl/pl/product,i...piekarnik-15-l oooooo, ten piekarnik dzis w biedrze wypatrzyłam, opinie? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie no, wiadomo ze nie kupuje sie niewiadomoczegoiniewiadom ozaile ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |||||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pol jaja kinder to 10 gram czekolady takze nic mu nie bedzie ![]() Cytat:
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Little wspolczuje ja szukam job od 7 do 16.30 bez zadnych zmian .... I wszedzie tylko zmiany teraz zlozylan az dwa cv ale zazne chidzic po mieqcie i osobiscie skladac
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#619 |
Zadomowienie
|
To ja się wtrącę
![]() Pstryczku, u nas za to nie obchodziło się nigdy Mikołek ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez chce z bosha można Twoja myć w zmywarce? Bo mi sie podoba jeden taki model jest dość mała o można ja właśnie wkładać do zmywarki Oglądałam dzis film nędznicy bo sobie wczoraj za 9zl kupiłam, normalnie pół filmu płakałam i oglądałam chyba z otwartymi ustami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sypialni jest tylko łóżko ( bez szuflady) i komoda w której będą Małego rzeczy. A w salonie mały segment, ale tam mamy tylko dokumenty i książki pochowane bo na nic innego nie ma miejsca. Jak mieszkałam w kawalerce to mam wrażenie że się bardziej miescilismy że wszystkim. Albo po prostu wtedy mniej było tego wszystkiego. ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle ze ja jestem tak totalnie uzalezniona od slodyczy, ze chcialabym uniknac tego w przypadku mojego dziecka. Co do spodni - my w tamtym tygodniu odlozylismy do szafy spodnie na 6-9mscy, do tej pory byly dobre. Teraz generalnie chodzi w 80. Cytat:
U nas tez tak zawsze bylo, ale w tym roku wyjatek, bo byl prezent na mikolajki i bedzie pod choinke - oba od Mikolaja. Dziwnie troche! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod choinkę nic. Później zaczęliśmy sobie kupować, ale w tym roku rezygnujemy bo nikt nie ma kasy. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas tez wyjatkowo bylo przebranie za Mikolaja, chyba na zasadzie ciekawosci, moze troche aby mldego przygotowac na gwiazdke... ![]() tez podwojny Mikolaj wydaje mi sie dziwny ![]() ale tak czy siak spotkalam sie ze Mikolajek sie nie obchodzi natomiast ze Gwiazdki nie to nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |||
Zakorzenienie
|
Miałam już do Was dziś nie zaglądać, ale tak mnie z równowagi w plusie wyprowadzili, że głowa mała. Najpiew nadrobię a potem opowiem o co chodzi i o pomoc poproszę
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Piekłam tak: 1. Te, z bloga Bokeh http://www.mojewypieki.com/przepis/szybkie-pierniczki 2. http://www.mojewypieki.com/przepis/c...owe-pierniczki 3.http://www.mojewypieki.com/przepis/choinki-z-piernika Co do smaku to wg mnie zdecydowanie wygrywają te czekoladowe, tak czekoladowo i pomarańczowo smakują. Wałkując i wycinając kształty w tych szybkich zjadłam tyle nerwów, że nigdy więcej. W smaku są ok, ale ciasto rzadkie i strasznie ciężko się na nim pracuje, dlatego odradzam. A te na choinki takie zwykłe pierniczki, dobre. Może się którejś przyda. Cytat:
U mnie też tak było. Mikołaj i urodziny. Starsi imieniny. Obecnie mikołaj, pod choinkę coś skromnego dla dzieciaków. Urodziny są i rodzice imieniny. Ja i moje rodzeństwo i nasi małżonkowie nie obchodzimy ani ur ani imienin. No to teraz piszę co się w plusie wydarzyło. Od 2009 roku jestem ich abonentem, mam dwa numery podpisane na siebie. Wiosną zapragnęłam tel z androidem, żeby Was podczytywać, więc tż mi zakupił w ramach dnia kobiet (a tak naprawdę mocno mi podpadł i chciał sie w łaski wkupić, ale nie o tym miało być). Wybrałam sobie model Kazam 4(typowo plusowski), bo miał wszystko czego potrzebowałam i nie był mocno drogi. Kupił mi ten tel w lombardzie, bo umowa kończy mi się w kwietniu 2015 dopiero. Nie używany, nówka. Tel na początku działał ok, gdzieś w maju zaczął zniekształcać głos podczas rozmowy, 3 razy był z tym na gwarancji. Dwa pierwsze razy swrwis twierdził, że usterki nie ma, wgrywali nowe oprogramowanie i tyle. Za trzecim razem dopiero wymienili głośnik i już jest ok. Po niedługim czasie telefon zaczął sam z siebie się wyłączać i nie dało się go włączyć nawet przez dwa dni, czasem i dłużej. Pojechał na gwarancję, po czym oczywiście nowy system wgrali. Wrócił i od razu to samo. Tydzień miałam go w domu i przez ten czas może ze 2 dni był włączony. A jak się już włączył to jakieś chińskie znaczki się pojawiały i tyle, jakby się zawieszał.Zaniosłam znowu do naprawy. Czekam miesiąc i cisza. W końcu poszłam, bo ile można czekać. I co się okazuje? mój tel nawet nie pojechał do serwisu. Nikt przez miesiąc czasu nie zainteresował się dlaczego ten tel leży u nich ![]() ![]() A dla pocieszenia. Pamiętacie jak kiedyś Wam pisałam, że muszę czapki astronautom uszyć?? Zrobiłyśmy je z kumpelą, bo to we dwie robiłyśmy. Ta kumpela na ASP studiuje architekturę wnętrz i właśnie dyplom robi. Musi coś na koniec zaprojektować i pyta tego gościa ile by chciał za zrobienie jej tego z drewna (pomysł już ma, ale nie wiem czy mogę o tym tu pisać) A ten gościu mówi jej,że zrobi jej to za free po warunkiem, że będziemy mu szyły ubranka dla tych ludzików. Ogólnie chce z nami współpracować a w zamian np będzie robił nam drewniane zabawki i wogle. ![]() ![]() Co do zdjęć kanapek to postaram sie jutro wstawić. Bo troche mi się zwaliło roboty ostatnio. No i własnie 2 zestawy kanapek muszę zrobić, a troche to czasu pochłania. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
u nas spodnie 98 musowo, natomiast prawie wszystkie rowniez zjezdzaja z tylka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- gojka- wg mnie skoro tel kupiony w lombardzie to lombard odpowiada za ewentualne naprawy. dziwie sie w ogole ze salon ci ten tel przyjal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
U nas tez spodnie 98 mloda jest wysokaalew pasie czasem za duze
Gojka nie wiem co bymzrobila ja ostatniozanioslam tel na gwarancje lux obsluga, dwa dni naprawy i dzis dzwonil koles czy bylam zadowolona z usluhi :p teraz czekam na naprawe z ubezpieczenia bo mi wyswietlacz pekl a zanioslam ostatnio bo 12 grudnia konczy mi sie ubezpieczenie :p Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
98 ![]()
![]() |
#629 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
choc moja kolezanka mowi ze widzi ze ja sie tutaj nie zaklimatyzowalam, ze jedna noga w Polsce jestem Cytat:
aaa my mamy zywa choinke pierwszy raz na fb zdjecia dzis w przedszkolu mikojajki, kazali przyniesc skarpety, i dostaly w nie dzieci czekoladke misia, jablko i mandarynkę i wiecie co Mikolaja nie bylo panie dawaly bylam zawiedziona tyle kasy za przedszkole sie placi i zeby nikt sie nie przebral ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
Bokeh ja mam ekspes tchibo cafissimo, fajny!!! Generalnie kawa mega mocna byla nie wiedzialam o co kaman w ogole mi nie smakowala i co sie okazalo ze byly zle ustawienia przeplywu
![]() ![]() Buuu mialam cos jeszcze komus odpisac ![]() Dzisiaj w pracy mega zapieprz w pracy szok po 3 dniach mega sterta papierow Dzieki za gratulacje no wlasnie zatoki "tylko" zapchane zawsze mam problem zima ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.