|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
joł baru po 3 godzinach na fotelu dentystycznym
![]() [QUOTE=rachell111;49278099] Najlpeszy taki.[COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Ten był za mokry ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
|
|
#4592 |
|
Piers do przodu
|
Chorującym
![]() Miłego popołudnia Baru
|
#4593 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A, to już wiem, skąd na mnie przeszło
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
co tu się dzieje??????
to machnę snad rozterki , bo okazuje się, iż chyba tylko ja nie oglądam seriali (nie licząc Czasu honoru ) i może czas to zmienić ![]() pamiętam, że nawet na podst. barowych dyskusji listę do obejrzenia se zrobiłam, tyl;ko gdzie ona jest? ide szukać
|
|
#4595 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Flo, nie tylko Ty! Tyle, że ja nie mam TV od 10 lat.....
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Bosh przeczytałam, że machasz z fotela dentystycznego
![]() Zresztą w sumie nic dziwnego by to nie było, sama miała na sali porodowej komórkę Zresztą nie tylko ja ![]() Teraz to by na pewno można jakoś relacje na żywo na fejsie umieszczać ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
tzn nie oglądałam , może przez Was zaczęłam? Ino ja nie w tv Tv nadal nie oglądam. A mój Tż chce sobie nowy tv kupić, po co?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre!!! Ale była to trochę relacja bo 5 studentów przyszło patrzeć bo trudny przypadek. Z mojej perspektywy to wyglądało śmiesznie 5 głów które chcą mi zaglądać do paszczy... I tak se pomyślałam że jak bym po 100 tówce od łebka wzięła za możliwość oglądania moich próchniaków to by prawie koszt leczenia się zwrócił
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
ha! więc jednak
, ale cały dowcip polega na tym, że te seriale to się w necie ogląda i to ułatwia, bo weź czekaj cały tydzień na następny odcinek w tv Jak już nawet coś zaczęłam oglądać to zapominałam o kolejnym odcinku i lipa z kontynuacji
|
|
#4599 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a gdzie u nasz TKMAX ?Cytat:
Cytat:
? a po so ?Cytat:
![]() 2.najcenniejsze są doświadczenia zebrane na własnej skórze tzn kablu no i bezcenna wiedza na przyszłość ![]() ![]() 3.tiaaa , opioidami dida poić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.dokładnie Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#4600 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Jeden po dawnych Domach Centrum, nawet miałam chęć wczoraj podejść i obwąchać - ale co mi to da, skoro mam katar?
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie słońce w ciągu dnia nawet się całkiem rozhulało, ale temperatura chyba zera nie przekroczyła
Cytat:
![]() seriale są faaaajne ja nie oglądam w tv tylko przez neta ![]() do telewizji nie mam cierpliwości, trzeba program sprawdzać i fogóle
|
|
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się przeziębiłaś w tych mrozach
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-12-10 o 14:49 |
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn w tv też oglądałam, hiszpańskie Paco i jego ludzie tak będę siedzieć i nie oglądam ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- ano głupio, ale znam takich co oglądają
|
|
|
#4604 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ano ![]() Jednak mycie i suszenie włosów w temperaturze +4 stopni a następnie spanie w tejże wymaga nieco większego zahartowania..... Obejrzałam we wakacje w pracy połowę Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny - ale naprawdę nic się nie działo i nikogo nie było....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-12-10 o 15:02 |
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mnie wciągnie to poproszę o kolejne2. o to właśnie, no chyba, że takie typu agenci ensiajes, to jeszcze się da z doskoku polukać, ale mi się już dawno temu znudziły o esu jaka wichurrra
|
|
|
#4606 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.z założenia nie odbieram telefonów z nieznanych numerów ![]() Cytat:
2.ciekawe , miesięcznego też psycholog będzie badać ?3.może nadmiar bodźców w otoczeniu ? mnie wczoraj stale logował połowicznie i wywalał co i rusz ![]() Cytat:
![]() za daleko
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4608 |
|
Panaroja
|
W centrumie pasi
jak nie zapomneu to polezeu ![]() Flo dzie Ty masz wichurrę u mnie cisza ![]() Macie na dole propozycję coby nie postarzać się makijażem ? przejrzałam wszystkie zdjęcia i jak dla mnie niczym się nie różnią na tyle żeby coś było wyraźnie widać starzej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-12-10 o 15:41 |
|
|
|
#4609 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
skonczy za tydzien ,lek separacyjny? juz? ![]() dodam tylko ze starsza nie miala zadnych leków separacyjnych , jakby ją dac cyganom tez by była hepi ![]() ona chyba nie ma leku separacyjnego tylko lęk statyczny , jak sie ic nie dzieje to buuuuuuu, a im wiecej ludzi i najlepiej obcych tym lepiej , dzie w przychodni to myslalam ze sie jej łepek ukręci tak na wszystkich łypała ![]() wogole to ona teraz chce siadac a nie moze wiec wyje , dzwiga łepek i sie wnerwia ![]() co do psychologa no coż..bylimy..pani psycholog obejrzałą ze chwyta,ze sie gapi na ludzi, ze na brzuchu podnosci głowe wiec jest ok , pytała sie co i jak to powiedzialam ze did nerwowy,ze sie drze i nie spi..ale totez nic, zabawiac kazała, hahaha , ja bym chciala porade jak ja zabawic zeby sie sama zabawiła chwile . w sumie stwierdzilam ze tez bym mogła byc takim psychologiem niemowlecym , aczkolwiek w sieciumi wyczytalam ze juz z 3 mies didem mozna do psychologa isc bo juz wedy widac zaburzenia IS, no i se wkrecilam ze moja ma , no ale oprocz darcia japy i niespania musialaby byc jakies inne objawy (chyba)
|
|
|
#4610 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Flo pewnie od morza duje.....
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj mówili, że z zachodu wichury idą do 120km/h, a żeby było ciekawiej P. do Niemców jutro jedzie, pysznie po prostu, z autobana go zwieje
aaaaa właśnie, toć muszę go spakować, leteeee
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Do szalu mnie doprowadzi taki świrujący Wizaż, post mi uciekl dwa razy ![]() Afera Rocherowa - lokalna ![]() Facetowi ukradł ktoś na mieście saszetę z kasą sporą, dokumentami itd. Zgłosil na policję. Po kilku dniach ktoś mu odesłal pocztą saszetkę i dokumenty. Z falszywymi danymi nadawcy, policja podejrzewala że durny zlodziej. Ładnie tą saszetkę zapakował w papier z Yves Rocher. No to sprytni policjanci postanowili wezwać na przesłuchanie wszystkich klientów Rocher internetowego w promieniu kilkudziesięciu kilometrów od swojego komisariatu . I tyle
|
|
|
|
#4613 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() co do SI u trzymiesięcznego to bym była ostrożna , ale w sieciuni to sie wszystko znajdzie Cytat:
||
|
|
|
#4614 | |||||
|
Zakorzenienie
|
i chyba całkowicie wypłukanego magnezu ![]() Parab, co jeszcze sobie pooznaczać przy chemicznym dole, niepokoju, problemami z zasypianiem, koszmarami, odrzuceniu od jedzenia.... etc ![]() ja z założenia też.... ale nigdy tak pracy nie znajdę ![]() nadciąga Aleksandra.... ![]() Cytat:
BB dałam radę 1,5 odcinka ![]() Cytat:
![]() poszedł wczoraj za 51 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze że to nie był papier z logo jakiegoś wysyłkowego sex shopu ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
|
|
#4615 |
|
Nindżopesz
|
Yyy, przyszła dziś do mnie paczka z Blackiem z Holenderii wysłana w grudniu O_o Oczywiście za tamto nieudane zamówienie zdążyli już oddać kasę. Powinnam zapłacić czy potraktować jako prezent? Odesłać czy podziękować?
Ktoś miał tego typu sytuację? |
|
|
|
#4616 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ja z bólem kieszonki na 8semce - miałam spokój ok 2 lata I chyba jutro łapie za słuchawkę i próbuję się umówić na wizytę, wiem że w 8 jest dziura. Tak, od dawna jest Cytat:
Cytat:
Ostrzegam, początek, pierwsze odcinki są fatalne, flaki z olejem, chyba nawet "gotowałam" obiad w trakcie. Zaparliśmy się z chuopinem i nie żałujemy, aczkolwiek było tam kilka wątków, zbędnych no ale wiadomo, bajeczka być musi Cytat:
Cytat:
2. Yep ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Nigdy nie miałam podobnej sytuacji. Chyba efekt ich pomyłek, bałaganu ![]() Przytulić i kochać. ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-10 o 17:12 |
|||||
|
|
|
#4617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie kocham policję ale i ta cut, że kogoś wezwali. Jak nam obrobili halę produkcyjną i P. podał nazwiska podejrzanych (tacy na 99%) to ich nawet nie przesłuchali, bo na wezwanie do komisariatu się nie stawili i co z tego że to sąsiedzi z te samej wsi ![]() to patrzaj niżej ![]() Cytat:
ja po pilocie w tv nie zapragnęłam więcej ale może się zmuszę ![]() Cytat:
a zrób co Ci sumienie dyktuje
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Ad perfumy - dziś znów na szybko przeleciałam perfumerię, i jednak zasada "nie kupować nowych edycji perfum" się sprawdza. Euphoria Gold, aż tak tragiczna jak ją sobie wizualizowałam nie była, ale też meeeeeeh. Natomiast zniknęła mi ze skóry po 2 h.
![]() Skandaliczna jest ta trwałość, aż mnie bulwers naszedł jaka to farsa, że takie coś stoi pod szyldem Klien w selektywie za grubo kaske. Oszustwo!
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-10 o 17:18 |
|
|
|
#4619 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Na 100% wiedziała, ze to on, bo był jedyną osobą, która w tym czasie odwiedzała jej dom (pomagał w porządkach) i o nabytku wiedziała. No dobra, ja wiedziałam ![]() Facet się włamał, uszkodził drzwi (co przyjaciółka od razu sfotografowała, niezależnie od policyjnego fotografa. Podała policji swoje podejrzenia, włącznie z personaliami podejrzanego i jego adresem zamieszkania. Przesłuchany nie został w ogóle, bo - nie otworzył drzwi, jak policjanci pukali a w ogóle gość jest policji znany i notowany .Po dwóch miesiącach na portalu sochaczewskim pojawił się wpis lokalnej komendy dotyczący tej sprawy, a z adnotacją "drzwi domu były otwarte (!!!), sprawę umorzono z braku dowodów"
|
|
#4620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A i wiecie, że Moda na sukces się skończyła (wreszcie)? ![]() Też się przymierzam, długo już. Cytat:
Przysłali dwa razy to samo. Zadzwoniłam, powiedziałam co i jak i kazali mi sobie zostawić tą drugą biżu Nie pamiętam tylko czy właśnie był jakiś problem z wysyłką najpierw czy po prostu taki burdel tam mieli
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

Najlpeszy taki.[COLOR="Silver"]

?

I chyba jutro łapie za słuchawkę i próbuję się umówić na wizytę, wiem że w 8 jest dziura. Tak, od dawna jest
normalnie kocham policję
i co z tego że to sąsiedzi z te samej wsi
Oszustwo!