![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: }} OGROMNIASTY wątek wymiankowy Mad - wszystkie półki, pielęgnacja i kolorówka
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Dot.: }} OGROMNIASTY wątek wymiankowy Mad - wszystkie półki, pielęgnacja i kolorówka
Madlaine,
a nie szukasz przypadkiem jasnych pudrów? ![]() Chętnie bym oddała w zmian za Lolitę Midnight ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
hej interesuje mnie szampon kerastase.
znajdziesz coś? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182127 pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
S. Sssss. SSSSS.
|
cos u mnie za:
roletka Chanel Chance - 5 ml, zafoliowana, idealna do torebki Hot Couture Givenchy EDT ok. 9 ml w zastępczym flakoniku - złota roletka z atomizerem
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
S. Sssss. SSSSS.
|
heej a u mnie???
mnie sie podoba roletka Chanel Chance - 5 ml, zafoliowana, idealna do torebki Hot Couture Givenchy EDT ok. 9 ml w zastępczym flakoniku - złota roletka z atomizerem
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
S. Sssss. SSSSS.
|
a co bys chciala za roletke chance? bo mi na niej zalezy, poszukalabym czegos poza wątkiem
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
może znajdziesz cos za 3 cienie art deco, lub pistacjowy art deco? poza wątkiem mam cien art deco 372 i odzywke profesjonalną BC SCHWARZKOPF
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS> lumi oil w Twoim wątku, to ten pachnący malinami ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
http://www.allegro.pl/item220280290_...sp_200_ml.html mam na wymiane te odzywke.
a oto cien 372 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Piers do przodu
|
Madlaine,
czy za Lolitę Midnight skusiłabym Cię Yshteal + z pompką do cery mieszanej (użyty oszczędnie 7 razy) i połową nowiutkiego Clinique Repairwear Intensive Eye Cream ew. mogę jeszcze szukać??
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Wysłałam na PW ale tutaj też wkleję na wypadek jeśli wolisz taką formę komunikacji :
Interesuje mnie z Twojej listy zielona Nina Ricci, z rzeczy, których potrzebujesz mam tylko krem do odwodnionej skóry Huminea Tołpa - ponadto mogę zaproponować kosmetyki kolorowe: -Guerlain - puder brązujący mozaika, wersja dla blondynek - ubytek maksymalnie 5% -Guerlain - podkład nawilżający Fleur de Teint, kolor 540 Natural Beige, użyty 2 razy dla sprawdzenia koloru - Clinique - poczwórna paletka cieni Caffe late - zuzycie oceniam na maksymalnie 5% Kosemtyki są świeże, zużycie minimalne - wymieniałysmy się już chyba 2 razy więc mam nadzieję, że pamiętasz jak wyglądają moje kosmetyki Coś na pewno jeszcze znajdę w swoich zbiorach - mam też - wymienię ogólnikowo, jesli coś Ci wpadnie w oko podam dokładne dane - sypki puder So Ingenious E. Lauder - krem dla skóry naczynkowej z optycznym reduktorem skóry z gabinetowej serii Dermiki - mam 2 kasetki pryzm Givenchy - pastelową i bezową, nazwy kolorów sprawdzę po powrocie do domu jeśli byłabyś zainteresowana - z bólem serca ![]() - krem koloryzujący Nuxe - balsam Nuxe przygotowujący skórę do opalania - suchy olejek Nuxe z drobinkami - ale to też z bólem serca ![]() - końcówka preparatu Collistar na pośladki ![]() Nie wiem co Cię ewentualnie interesuje ale czekam na sugestie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Ooo, mam coś jeszcze - szampon TIGI Fashionista, z serii Catwalk - do włosów koloryzowanych Szampon kupiony w poniedziałek, użyłam 2 razy więc jest praktycznie nowy, ubytek pewnie około centymetra. Hmmm....mam jeszcze na pewno coś ciekawego
![]() Mam khol Guerlaina kolor turkusowy, tak mi się przypomina co chwilę co kryją moje kosmetyczne zbiory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
cześć, interesuje mnie
puder brązujący Clinique Sunkissed - używany kilkakrotnie, ubytek ledwo zauważalny, kartonik w komplecie zapraszam do mnie, może coś znajdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
e-xx niestety nic
Ola, ale żeś mi nawypisywała, kusisz kobieto niemiłosiernie, zaraz Cię jeszcze o szczegóły popytam, bo na PW już odpisałam, zanim zajrzałam tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
a czy Cinema Festival by Cie interesowało
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.