![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
O CZYMS TAKIM by nic nie mówili / nie pisali?
Jestem zszokowana tym co Fewcia napisała i aż zaczęłam szperac Ale nic nie widzę |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie cisza w tym temacie, zupelnie nic, zero! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() eee...co Ty
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Ehhh.... mnie też tż wkur...ł
![]()
#1627 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
Kurcze mialam pocytowane i nie umiem tego ustawic tak zeby te cytaty sie pojawily. Oczywiscie nie pamietam co komu mialam ofpisac. Chyba wracam do kompa, bo na tablecie to jednak nie to.
Co do fewci i tych porwan. To powiem Wam, ze ze 3 lata temu u nas tez o podobnych przypadkach mowiono. Dokladnie teraz nie pamietam, ale cos chodzilo o noworodka, czy niemowlaka. Zaginal na sali zabaw chyba, ale juz nie pamietam. Dzien pozniej odnalazl sie w miejscu zaginiecia z rana zaszyta, bez nerki. Tez w necie, gazetach, radiu zadnych info. Mozna sie tylko zastanawiac czy to jakas sciema czy prawda. Pamietam tez jak bylam na 3 roku studiow. Glosno sie nagle zrobilo, ze porywaja ludzi. Podjezdza samochod, wciagaja do srodka i slad po czlowieku sie urywa. Balam sie przez dluzszy czas chodzic sama po miescie. Ile w tym prawdy bylo? Nikt sie do dzis nie dowiedzial. Coraz czesciej mysle ze to jakas scuema, ale czy tak jest. Pisalyscie o autyzmie. Powiem Wam, ze nadal siedzi mi w glowie to dzieck o z rodziny. Nie chce sie wtracac zwlaszcza, ze wiem ze i tak jestem ta zla a rodzice nic sobienz tego nie zrobia. Sama nie wiem. Moze to ja przewrazkiwona jestem i sie doszukuje czegos czego nie ma? Bo moje dziecko pomimo ze mlodsze i wczesniak rozwija sie lepiej? Sama nie wiem. Boje sie gdzies to zglosic bo moze faktycznie to ja sie doszukuje. Ale zeby 2.3 latek nic kompletnie nie mowil tylko piszczal. Nic w swoich ksiazeczksch nie pokazywal. Paule tez nie raz biore u jakis zajomych czy rodziny i obce ksiazki pokazuje i pytam czasem o cos co wiem ze nie zna a nie raz potrafi pokazac. Ost tak bylo z papuga- wszelkie ptactwo w ksiazeczksch opisuje jako ptak, poza kura kaczka kogutem. Pytam gdzie papuga a ona mi papuge pokazuje. Inne ptaki tez byly.A to dziecko nic psa, kota nie pokaze nic kompltenie. Zadnego zwierzatka nie nasladuje, no nic kompletnie. Ost jak u nas byli to poprosilam, zeby Pauli zanoisl klocka(pokazalam ktorego) zaniosl bez problemu, czylu rozumie. Kupilam w sklepie niepozornym rodzinke peppy za 22 zl. Taniej niz na all. Narazie szalu.nie robia. Budowalysmy dom z klockow dla pieska z pet shop czy jak im tam i dalam peppe to od razu ja zabrala i na lozko polozyla. I tak ciagle, co je z lozka wezme to ona spowrotem na lozko odplada😄 Czas spac..
#1629 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Debrah,Pstryku ludzie tak mówią. Od kilkunastu różnych osób usłyszałam wczoraj to samo. Może policja nie chce siać popłochu? chociaż wolałabym aby to jednak nie była prawda ![]() ![]() Oby to były tylko plotki... Bokeh ja zawsze marzyłam o uzdolnieniach artystycznych, o umiejętności śpiewania ![]() ![]() Pstryczku U nas też była zrzutka po 10zł i dodatkowo większość coś przyniosła od siebie. Silver co się stało?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
Fewciu straszne jest to co piszesz... Ja sie strasznie boje chodzic po zmroku, jak jezdze samochodem to sie zawaze zamykam od srodka....
ide dzis skrocic wlosy bo wygladam juz jak yeti ; Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1631 | |
Zakorzenienie
|
hej. ja zaraz musze zmykac bo dzis na 8
![]() Fewciu - wydaje mi sie ze to jednak plotki (mam nadzieje).gdyby cos naprawde bylo na rzeczy to sadze ze wszyscy dookola by o tym trabili, mam na mysli policje, urzad miasta, radio, tv itd. u nas co i raz tez kraza plotki o czarnym samochodzie ktory porywa ludzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ale beznadziejna pogoa!!!!!! leje caly czas ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-12-19 o 06:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Konto usunięte
|
Ptryniu to samo myślę, szlag mnie trafia jak mąż zamyka ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Ja od strony Blanki zawsze zamykam, tzn tak mam ustawione. Spryciara łapie mi za klamkę podczas jazdy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49401242]Ptryniu to samo myślę, szlag mnie trafia jak mąż zamyka ;/[/QUOTE]
Tyle, ze sa modele, w ktorych automatycznie blokuja sie drzwi po przekroczeniu predkosci 20-30km/h ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Ale to masz blokade od srodka a od zewnatrz drzwi otworzyc mozna ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Dziekuje wszystkim za odpowiedzi dot. tak i nie oraz za mile komentarze w k. Zwlaszcza "rozczarowanemu pstryczkowi" ;-p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Tak. I ta blokadę przy przekroczeniu prędkości też.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
Dawidowi tez musimy drzwi zamykac.
Ja podczas jazdy zamykam tylko w korku lub na swiatlach |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
Ja zamykam od srodka od kiedy jakis dziad mi i przyjaciolce wtarabanil sie do auta na tylne siedzenie i kazal sie zawiezc do kosciola na gorzkie zale. Serio dziewczyny takiego strachu jak wtedy nie przezylam dawno, czekalam tylko az dostaniemy w leb :/ od tego czasu pilnuje. A stalysmy na swiatlach na trzypasmowce!!! Na pasie calkiem wewnetrznym i taki numer, ze sobie nas wybral
Fewciu straszne to!!!!! Pisalam wam kiedys ze u nas gwalciciel chodzil, niby plota, niby nie, policja wysylala listy do szkol i mieszkancow ze to nieprawda zeby paniki nie bylo, a jak go zlapali to glosno w calej Polsce bylo, bo zasadzil sie na policjantke i wpadl w pulapke. Takze duze prawdopodobienstwo ze ukrywaja zeby paniki nie siac. Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1638 |
Zadomowienie
|
Hej, możecie napisać tytuły książek, które robią obecnie 'szał' u Waszych dzieci? Pamiętam, że Lenova jakąś polecała o zajączkach
![]() Pamietam tylko czereśniową, ale nie ma jej już w księgarniach internetowych ![]() EDIT Nieważne, znalazłam w k. ![]() Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2014-12-19 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do Świat i Tż ciężka sparawa, a Teściowa oprócz Was ma jeszcze innych domowników/gości? ![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
Hm poradzcie mi. Fundacja pyta czy mogą dac moje dane TVP panorama bo chcieli by mnie (i jeszcze jedną Krakowska mamę) zaangażować do reportażu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
Debrah jak fantastycznie!!!!! Mówiłam Ci że jesteś skarbnicą wiedzy! Ze możesz pomóc wielu osobom! Aż mi się łza w oku zakręciła. I niech teraz TVN razem ze swoim zwykłym bohaterem pocałują się w nos!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
Debrah, Szajka, no ja nie pisalam, ze to tylko jego wina, tylko ogolem ze sie dogadac nie mozemy. Zaganiani jestesmy okrutnie ja wrocilam do pracy kontynuuje treningi zakladamy stowarzyszenie jezdzimy na wyjazdy dzieje sie..... On sie cieszy i na ile to mozliwe i akurat mamy dobre humory:P to mnie wspiera cieszy sie ze sie w tym spelniam nie zabrania mi jezdzic no a wiadomo predzej czy pozniej jakies pieniadze z tego beda a kto wie czy nie na tyle to bedzie dochodowe ze spokojnie bede mogla walnac praca w biurze chociaz na jakis czas..... On tez teraz zaganiany totalnie wieczne.nadgodziny delegacje sraty taty, potrafi wrocic o 21 do domu wykapac sie i isc spac ja wychodze na trening.wracam i widzimy sie tyle co rano jak sie denerwuje ze do lazienki sie dostac nie moge
![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1644 |
Zakorzenienie
|
DEBRAH, jasna sprawa!!!!
FEWCIU, masakryczne jest to o czym piszesz..... Ja tez sie zamykam jak jade gdzies dalej, bo po wiosce to wiadomo, ze nie. Ale w nocy obowiązkowo mam zamkniete. Co do nocy- spałam 5 godz? ![]() 22.15- mały zasnął 23.30- ja sie położylam (po ogarnieciu siebie i z grubsza kuchni zeby mi talerze same nie wyszly ![]() 1.45- pobudka, zażądał herbatki, potem 40 min noszenia w kocyku, zasnął - 4.30- pobudka, zaządał mleka, potem ni z tego ni z owego rozhisteryzował sie tak, ze przez kwadrans nic nie docierało, potem jakos ugładzilam, wyprzytulałam, dał sie przekonac, ze nie bedziemy sie nosic w kocyku tylko polezymy na łożku -5.45- dziecko zasnęło - 5.50- zadzwonił mój budzik ![]() kurtyna (przysnelo mi sie busie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
Debrah, cudnie!!!!!!!!!! Gratuluje! :-*
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1646 |
Zakorzenienie
|
Ja pamietam jak ról czy dwa lata temu była taka plota ze niby u nas w okolicy krąży gwałciciel i ile to juz nie zrobił. I tez potem to policja dementowała. A ludZie jak usłyszą jeden od drugiego to powtarzają i sieją panikę. Wiadomo trEba być czujnym ale no mam nadzieje ze to tylko plotka!!!
Mam pytanie czy jakieś dziecko pije jeszcze mleko w nocy ?? Oprócz dIeci UU oczywiście bo kurczę Hania co noc sie upomina budzi sie i krzyczy mniam mniam i musE jej dać bo sie obudzi totalnie ![]()
#1647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak sobie przypomnę to się zamykam. Różne typy się kręcą, stojąc na światłach, w korku. Zresztą Lady juz napisała o swoim przypadku. Cytat:
![]() My co do Świąt mamy wszystko ustalone. Od początku odkąd jesteśmy razem zawsze robimy tak samo. Ale wiecie dla mnie Święta nie mają żadnego uroku. Nie wiem, może właśnie przez to ustalanie kiedy do kogo, może przez brak śniegu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Idea jest szczytna tylko to taki trochę ekshibicjonizm już jest: )
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Debrah super! pewnie, ze podawaj ![]() fewciu pisałaś o zdolnościach plastycznych. ja tez żadnych nie mam:/ a Hania czasami prosi o takie rzeczy do narysowania ![]() ![]() tress u nas szał cały czas na kto się schował, czereśniowa i muki w podróży co zamykania drzwi w samochodzie, mamy blokadę włączoną. ale Hanie jakoś specjalnie sie nie interesuje.
#1650 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O co poszło?/ ![]() Cytat:
![]() My nie bo albo u nas, albo jeździmy do mojej mamy, ale Tz coraz mniej chętnie chce jeździć ze względu na swoją mamę, bo wiecie ona się coraz bardziej zapomina, nie wiadomo juz czego się spodziewać, i chyb aTż się trochę wstydzi ją gdzię sbrać bo różne rzeczy moga się już jej przytrafić , i po drugie ona sama teżnei chce do obcych jeździć, nawet do swoich dzieci . Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oliwka zasypia - 21 Ja ide spać-23, 23:30 1 pobudka z płaczem 2 pobudka na jedzenie 3:40 pobudka z płaczem Po 4 daję pić 5:20 budzik Masakra, czasem chodze na rzęsach. Cytat:
Dziewczyny ja juz zmykam na urlop, postaram sie zaglądac ale cięzko będzie. Życze Wam: Cudownych, białych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych świąt upływających we wspaniałej i rodzinnej atmosferze.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.