Nie straszne nam Święta bo dietkę trzymamy, mróz pokonamy bo sporty uprawiamy!Cz. 23 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-18, 22:24   #2581
agulaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Nie straszne nam Święta bo dietkę trzymamy, mróz pokonamy bo sporty uprawiamy!C

Arnamcia ale Ty masz kochanego tego TŻta skąd Go wytrzasnęłaś ?
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 22:28   #2582
tulipan1994
Zakorzenienie

Dot.: Nie straszne nam Święta bo dietkę trzymamy, mróz pokonamy bo sporty uprawiamy!C

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
W Lidlu też były? Nie wiesz po ile??
Nie mam pojęcia. One chyba zostały z jakiejś poprzedniej gazetki.
Cytat:
Rzadko coś dostaję bez okazji, to się "pokwalem",a co
TŻmi dziś z zakupów przywlekł

Kociak się nie bierze za gwiazdę? Bo podobno strasznie trująca
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 22:32   #2583
jeu
Zakorzenienie

melduję siłownię był power, wyżyłam się, lepiej się czuję, dałam z siebie maksa i zaczęłam notować w zeszycie ciężary, bo zapominałam ile brałam do końca stycznia robię ten trening to będę regularnie zapisywać co i jak, nie liczę na wielki progres, alej akiś musi być

Cytat:
Jak ważne dla Ciebie to idź, a jak możesz opuścić to odpuść już
odpuszczę, trudno, mogę wykorzystać jeszcze nieobecność, w styczniu nie mamy już zajęć przed egzaminem (tylko zaliczenie) także odpuszczę i pomogę Mamie w przygotowaniach świątecznych

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Jeu przykro mi, ze sie nie udalo

Umowmy sie tak, ze ja Was czytam i nadrabiam, ale nie bede na wszystko odpisywac Po dzisiejszym dniu i kilku ostatnich cos czuje, ze nie dam rady do konca roku wyrobic z praca, Tz i spamem na watku tak jak do tej pory
będę próbowac gdzieś indziej, w końcu musi mi się udać

to wpadaj jak tylko będziesz miała czas/chęci

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;49395854]Cześć. Melduję 40 min stacjonarnego i idę na kolację, a później poczytam co u Was [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Ty skonczysz (oby) mi powoli się bedzie zaczynać
w ogóle jak sobie teraz o tym myślę to nie wyobrażam sobie tego, ze siedze i sie uczę duuużo, dużo i idę pisać egzaminy, a wczesniej zaliczenia
ja chyba jeszcze żyje liceum

8 stycznia ruszam z siatką akademicka liga się zaczyna, w czwartki mecze późną porą. bardzo się cieszę, bo tęsknie za siatką
tylko ja tak dawno nie grałam mam plan:
codziennie od jutra zaczynając ćwiczę, różnie, wracam do biegów, w domu Zuzka i inne, może na siatkę do dziewczyn trenujacych coś pochodzę i z obciążeniem potrenuję w domu. sport zawsze dawał siłę do życia, wiec tym razem też tak bedzie.
oj, pierwsza sesja najgorsza, bo pierwszy raz, ale z reguły też nie taki hardkorowy materiał, do ogarnięcia; z doświadczenia wiem że drugi rok najgorszy (przy licencjacie), na prawie najgorszy 2 i 3 rok ja kteraz myślę o pierwszym i stresie sesyjnym to dostaję ataku śmiechu wtedy nauka na egzaminy to jak nauka na kolokwium na 2 czy 3 roku

super z tą siatkówką i extra motywacja do ćwiczeń

za adwent i ograniczenie %%

a co do B to przejdzie z czasem, ale musisz ograniczać kontakt, odciąć się... jak zignorujesz to i B odpusci
Stary 2014-12-18, 22:34   #2584
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Powiedział tak, bo w sumie wymusiłam to na Nim...

No właśnie, sama chciałam usłyszeć słowa... które zabolały z dietetykami to wiem, że ciężka sprawa, szczególnie w moim przypadku... moje jadłospisy i tak są chaotyczne, bo czasem ciężko coś skomponować... ;/ właśnie dumam czy ja nie mam jeszcze jakiejś nietolerancji, bo mi gazy wróciły i brzuch pobolewa no i że znów jest duży porcje też muszę ograniczyć, bo naprawdę rozepchałam żołądek i nawet jak zjem obiad, jestem pełna to mam myśli, że czymś bym się dopchała to nie jest normalne...
A TŻ ciągle mi powtarza, że On mnie kocha bez względu na kilogramy... ehh ;/
po pierwsze, zgadzam się z Dziewczynami, poszukaj przyczyny w jadłospisie i ani się waż ograniczać bardziej kalorii tylko sobie zaszkodzisz, nawet jak teraz tyjesz na tych 1600 to zaczniesz w końcu chudnąć, najkepiej by było gdybyś się jednak przełamała i skrupulatnie zaczęła liczyć i np do 2 tyg dodawała 100kcal do jadlospisu i dobiła do tych 2 tys kcal, przeczekała i zobaczyłabyś, że waga Ci spada...

i Kochana, ja mam metabolizm spoczynkowy 1500 obecnie nie robiąc NIC A NIC, z siłownią na tym poziomie (3x w tyg po 1,5h, zero cardio) mogę jeść niewiele ponad 2 tys kcal i utrzymam wagę, a nie ćwiczę dużo... Ty masz dużo aktywności - pamiętaj, że to nie tylko ćwiczenia sensu stricte się liczą, ale także dużo ogarniasz w domu, gotowanie, teraz pakowanie, masz pełno ruchu i to też się wlicza

a po 3 faceci potrafią być szczerzy jak tego chcemy, też mi TŻ potrafił tak powiedzieć jak tego chciałam, ale jak się go spytałam niedawno na siłowni czy woli moje większe ciałko od takiej mega chudej laski (nie była wysporotwana, po prostu chuda) to stwierdził, że dużo lepiej wyglądamfaceci wcale nie lubią kościstych lasek skąd wiesz, może TŻ się skrycie cieszy, że teraz masz więcej ciałka (no ale nie powie Ci tego wprost ) myślę, że za bardzo się spinasz i to też nie sprzyja chudnięciu, musisz zaakceptować siebie, swoje ciało, jego reakcje, wyeliminujesz stres związany z tyciem to i organizm szybciej wróci na dobre tory pamiętaj, że tu jesteśmy i Cię wspieramy

Cytat:
Rzadko coś dostaję bez okazji, to się "pokwalem",a co
TŻmi dziś z zakupów przywlekł
ale extra prezent TŻ Cię ostatnio tak rozpieszcza... nie za dobrze Ci?

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
ja miewałam w domu Gwiazdę, ale chyba zapach jakiś nieprzyjemny i kot nigdy nie podchodził ale fakt, trzeba uważać
Stary 2014-12-18, 22:37   #2585
agulaaaa
Zakorzenienie

Jeu może masz rację z tymi kościstymi laskami, nam się wydaje, że perekcyjne ciało to bez grama tłuszczu, a oni podobno wariują od ładnych, zadbanych, kobiecych kształtów, na bank są wyjątki, jak wszędzie
Stary 2014-12-18, 22:41   #2586
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
Jeu może masz rację z tymi kościstymi laskami, nam się wydaje, że perekcyjne ciało to bez grama tłuszczu, a oni podobno wariują od ładnych, zadbanych, kobiecych kształtów, na bank są wyjątki, jak wszędzie
wiesz co, nie znam takich wyjątków chyba to tylk ofacet, który jest sam chudy jak patyk to woli takie patyki

ja sama odkąd przytyłam dostałam dwa komplementy jeden od przyjaciółki, że lepiej wyglądam, a drugi od kolegi ze studiów, że w końcu mam fajne kształy myślałam, że go walnę, ale powstrzymałam się i podziękowałam
Stary 2014-12-18, 22:41   #2587
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
ja miewałam w domu Gwiazdę, ale chyba zapach jakiś nieprzyjemny i kot nigdy nie podchodził ale fakt, trzeba uważać
Ja nie mam bo u nas jak tylko pojawi się jakiś nowy kwiatek to musi być spróbowany
Stary 2014-12-18, 22:46   #2588
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co, nie znam takich wyjątków chyba to tylk ofacet, który jest sam chudy jak patyk to woli takie patyki

ja sama odkąd przytyłam dostałam dwa komplementy jeden od przyjaciółki, że lepiej wyglądam, a drugi od kolegi ze studiów, że w końcu mam fajne kształy myślałam, że go walnę, ale powstrzymałam się i podziękowałam
mnie osobiście mega się podobają ładne wysportowane sylwetki, nie jakieś kulturystki, ale same wiecie
takie patyczki nie wyglądają dobrze
Stary 2014-12-18, 23:03   #2589
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Arnamcia ale Ty masz kochanego tego TŻta skąd Go wytrzasnęłaś ?
Dajcie spokój, nie chwalcie Go już tak, wcale takie "święty"nie jest

Cytat:
Nie mam pojęcia. One chyba zostały z jakiejś poprzedniej gazetki.

Były do 14.12 no nic, jak jutro nie padnę po drodze to zajrzę do Lidla, może też jeszcze coś będzie (ale wcześniej sprawdzę u gościa, na stoisku z takimi carami).

Póki co nie, ale dobrze wiedzieć, będę pilnować

Cytat:

ale extra prezent TŻ Cię ostatnio tak rozpieszcza... nie za dobrze Ci?
Oj tam, ja rzadko dostaję coś od tak... nie wiem, może ten ostatni kryzys dał mu do myślenia ale u nas generalnie to tak wygląda, że raz jest super i TŻ taki kochany, a później zmienia się o 180 stopni ipo jakimś czasie nie jest za fajnie
dziś jeszcze kupił części składowe do sushi, tak że tylko część warzywno- rybna i możemy robić

Cytat:
To jest prawda. W większości faceci nie lubią chudzielców ani tak wysportowanych lasek że mają "mięśnie i skórę", wydaje mi się że większość lubi szczupłe i zadbane, ale jednak kobieco wyglądające, a nie z sześciopakiem na brzuchu. Z resztą mi osobiście też się nie podobają takie mega wyrzeźbione i sama nie chciała bym tak wyglądać

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Ja nie mam bo u nas jak tylko pojawi się jakiś nowy kwiatek to musi być spróbowany
U nas wybrane obgryza,ostatnio wrzosa, ale kupilismy mu specjalną trawę i już wyrosła, to jest nadzieja że kwiatki oszczędzi

Cytat:

Ja mam podobnie, ale mam swoje wytłumaczenie na to, że w sumie, co kto ma powiedzieć Że sa bardziej kulturalni od tych : "O, ale się zaokrągliłaś"

Aga, taki brzuch, jak w Twoim avku to dla mnie max jeśli chodzi o wysportowanie

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

Edytowane przez arnama
Czas edycji: 2014-12-18 o 23:04
arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 23:07   #2590
magda_lena40
Zakorzenienie

Dzień dobry dobry wieczooor!

Długi to był dzień jutro rano prezke mam przedstawiać i wszystko z kartki będę czytać, bo nie miałam czasu tego ogarnąć jakoś lepiej

Trening melduje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 23:10   #2591
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

Długi to był dzień jutro rano prezke mam przedstawiać i wszystko z kartki będę czytać, bo nie miałam czasu tego ogarnąć jakoś lepiej

Trening melduje
Grunt że przygotowałaś

Aha, jeu, za siłkę bo chyba zapomniałam

Stary 2014-12-18, 23:19   #2592
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Trening melduje
Stary 2014-12-18, 23:21   #2593
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Grunt że przygotowałaś

Racja

Jeu

Hero
Nie porownuj się do nikogo jak już liczysz kalorie to obliczalas swoje ppm i cpm? może wrzucaj nam też swoje jadlospisy albo chociaż dla siebie zapisuj wszystko żeby zobaczyć jak to u Ciebie wygląda każdego dnia? Łatwiej dostrzec ewentualne błędy gdy się z dystansem na to popatrzy

Anns
Uważaj na siebie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 07:58   #2594
majka5908
Zakorzenienie

Dzien dobry

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Jeu

Magda

Ja sie podpisuje cala soba pod tym co pisalyscie o pelniejszych ksztaltach Sama wiem po sobie

Heroinko posluchaj dziewczyn, bo one dobrze Ci radza

Arnama daj namiary na Tz Moj moze cos poduczy sie od Twojego
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 08:12   #2595
jeu
Zakorzenienie

Hej
Arnamcia, jasne, że w żadnym związku ciągle nie jest idealnie ale warto te dobre momenty doceniać a jak mama?

Aga, ja też lubię wysportowane, ale też bez przesady wszystko z umiarem

Uczę się wstawać rano :P
Stary 2014-12-19, 08:35   #2596
kisiej25
Tajka

Dobeeerek. Ranny ptaszek ze mnie ostatnio xxD
Po wczorajszym HH cale boczki nie bola oO
Smieszne, ale tesknilam za tym uczuciem :P

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 08:47   #2597
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:

oj, pierwsza sesja najgorsza, bo pierwszy raz, ale z reguły też nie taki hardkorowy materiał, do ogarnięcia; z doświadczenia wiem że drugi rok najgorszy (przy licencjacie), na prawie najgorszy 2 i 3 rok ja kteraz myślę o pierwszym i stresie sesyjnym to dostaję ataku śmiechu wtedy nauka na egzaminy to jak nauka na kolokwium na 2 czy 3 roku

super z tą siatkówką i extra motywacja do ćwiczeń

za adwent i ograniczenie %%

a co do B to przejdzie z czasem, ale musisz ograniczać kontakt, odciąć się... jak zignorujesz to i B odpusci
jak sie skończy sesja to powiem jak wrażenia
tak, łapię motywacje, coby się nie skompromitować na boisku
może dziś (jesli gdzies wyjdę) wpadnie jeszcze browarek. Ale aby nie przesadzać
Bo inaczej zeświruję
jeszcze raz za siłkę!

Madzia dla Ciebie też

Kisiej ale to fajny rodzaj bólu

cześć muszę się pakować, bo czas goni, a ja o 11 muszę wyjść z ms, pociągiem wracam do domu
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 09:14   #2598
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość

jak się rano wstaje to dzień taki dluuuugi
za hh,ja już chyba nie mogłabym przestawić się na ten rodzaj aktywności

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
jak sie skończy sesja to powiem jak wrażenia
tak, łapię motywacje, coby się nie skompromitować na boisku
może dziś (jesli gdzies wyjdę) wpadnie jeszcze browarek. Ale aby nie przesadzać
Bo inaczej zeświruję
jeszcze raz za siłkę!

cześć muszę się pakować, bo czas goni, a ja o 11 muszę wyjść z ms, pociągiem wracam do domu
Sesja wydaje się taka straszna, ale ktoś to zdaje i ktoś kończy studia wiec to daje pozytywnego kopa jak człowiek chce się poddać

No to zbieraj się, za dużo czasu Ci nie zostało

Dziś z Mamą po choinkę pojedziemy
Stary 2014-12-19, 09:16   #2599
majka5908
Zakorzenienie

Walka o grafik zakonczona sukcesem ONA chciala mi dac tak: wigilia, II swieto, sobote i niedziele nocki Postawilam sie i mam, ale dniowki Tylko wigilie nocka zostaje
Stary 2014-12-19, 09:24   #2600
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 09:32   #2601
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Dzien dobry
Jak samopoczucie? Choineczke znalazlas?
Stary 2014-12-19, 09:43   #2602
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Dzień dobry Wstałam już jakiś czas temu, ale wypiłam tylko zieloną bo nadal mam to uczucie zaśmiecenia. Teraz szykuję owsiankę. Dzwonilam też do dentysty bo dziąsło nadal boli i jestem umówiona na 13, a o godz. 14 robię hybrydy
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 09:48   #2603
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
melduję siłownię był power, wyżyłam się, lepiej się czuję, dałam z siebie maksa i zaczęłam notować w zeszycie ciężary, bo zapominałam ile brałam
Gratki

Cytat:
po pierwsze, zgadzam się z Dziewczynami, poszukaj przyczyny w jadłospisie i ani się waż ograniczać bardziej kalorii tylko sobie zaszkodzisz, nawet jak teraz tyjesz na tych 1600 to zaczniesz w końcu chudnąć, najkepiej by było gdybyś się jednak przełamała i skrupulatnie zaczęła liczyć i np do 2 tyg dodawała 100kcal do jadlospisu i dobiła do tych 2 tys kcal, przeczekała i zobaczyłabyś, że waga Ci spada...

i Kochana, ja mam metabolizm spoczynkowy 1500 obecnie nie robiąc NIC A NIC, z siłownią na tym poziomie (3x w tyg po 1,5h, zero cardio) mogę jeść niewiele ponad 2 tys kcal i utrzymam wagę, a nie ćwiczę dużo... Ty masz dużo aktywności - pamiętaj, że to nie tylko ćwiczenia sensu stricte się liczą, ale także dużo ogarniasz w domu, gotowanie, teraz pakowanie, masz pełno ruchu i to też się wlicza

a po 3 faceci potrafią być szczerzy jak tego chcemy, też mi TŻ potrafił tak powiedzieć jak tego chciałam, ale jak się go spytałam niedawno na siłowni czy woli moje większe ciałko od takiej mega chudej laski (nie była wysporotwana, po prostu chuda) to stwierdził, że dużo lepiej wyglądamfaceci wcale nie lubią kościstych lasek skąd wiesz, może TŻ się skrycie cieszy, że teraz masz więcej ciałka (no ale nie powie Ci tego wprost ) myślę, że za bardzo się spinasz i to też nie sprzyja chudnięciu, musisz zaakceptować siebie, swoje ciało, jego reakcje, wyeliminujesz stres związany z tyciem to i organizm szybciej wróci na dobre tory pamiętaj, że tu jesteśmy i Cię wspieramy
Dzięki Jeu za rady, ale wczoraj mój kryzys sięgnął zenitu... nie będę pisać szczegółów, ale jest ze mną źle. Użalać się nie nie będę. Wiem tylko, że muszę coś z tym zrobić bo się załamię. Nigdy, powtarzam nigdy tak nie wyglądałam... to się rozwinęło tak szybko, że nawet nie wiem kiedy... wszędzie mam +8/9 cm więcej... więc sobie wyobraź jaki to dla mnie szok...
Co do ruchu- to wcale dużo go nie mam, Ty się o wiele więcej ruszasz...

Jeśli chodzi o facetów to wiem, że wolą kobiece kształty, mój też. Ale otłuszczone ciało już jest krytykowane. A nie da się ukryć, że mi teraz się wałki porobiły i uda się stykają masakrycznie... eh, miałam się nie rozwodzić nad tematem, a jednak ;/ nie mam ochoty na nic, wszystko jest do

Cytat:
Trening melduje

Cytat:
Hero
Nie porownuj się do nikogo jak już liczysz kalorie to obliczalas swoje ppm i cpm? może wrzucaj nam też swoje jadlospisy albo chociaż dla siebie zapisuj wszystko żeby zobaczyć jak to u Ciebie wygląda każdego dnia? Łatwiej dostrzec ewentualne błędy gdy się z dystansem na to popatrzy

Madziu
, ja się nie porównuję do nikogo, tylko porównuję wartość kaloryczną jedzenia każdej z nas. Ty jesteś w ciągłym ruchu, zaganiana jesteś na maxa, i trzymasz limit 2 tys, a ja siedząc w domu jem ponad 1600 więc sorry... czasem jest dużo więcej, ale wtedy to nawet nie liczę coby się całkiem nie załamać.

eh, nie rozmawiajmy już o tym, bo znów łzy lecą mi ciurkiem...

Arnama, śliczną gwiazdę dostałaś

Cytat:
Walka o grafik zakonczona sukcesem ONA chciala mi dac tak: wigilia, II swieto, sobote i niedziele nocki Postawilam sie i mam, ale dniowki Tylko wigilie nocka zostaje
Się ustawiłaś i super

Cytat:
Dzien dobry
Jak samopoczucie? Choineczke znalazlas?
Hej

Do .... czuję się cholernie źle, jak nigdy. I jeszcze te święta...
Nie znalazłam na weekendzie poszukam

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;49402218]Dzień dobry Wstałam już jakiś czas temu, ale wypiłam tylko zieloną bo nadal mam to uczucie zaśmiecenia. Teraz szykuję owsiankę. Dzwonilam też do dentysty bo dziąsło nadal boli i jestem umówiona na 13, a o godz. 14 robię hybrydy [/QUOTE]

Hybrydy sobie, czy komuś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-12-19, 09:50   #2604
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Sesja wydaje się taka straszna, ale ktoś to zdaje i ktoś kończy studia wiec to daje pozytywnego kopa jak człowiek chce się poddać

No to zbieraj się, za dużo czasu Ci nie zostało

Dziś z Mamą po choinkę pojedziemy
no właśnie, wszystko da sie zdać
jednak chłopak koleżanki chyba po nas przyjedzie, tylko nie wiemy o której kończymy sprzątać w ms
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 09:53   #2605
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
Gratki

Dzięki Jeu za rady, ale wczoraj mój kryzys sięgnął zenitu... nie będę pisać szczegółów, ale jest ze mną źle. Użalać się nie nie będę. Wiem tylko, że muszę coś z tym zrobić bo się załamię. Nigdy, powtarzam nigdy tak nie wyglądałam... to się rozwinęło tak szybko, że nawet nie wiem kiedy... wszędzie mam +8/9 cm więcej... więc sobie wyobraź jaki to dla mnie szok...
Co do ruchu- to wcale dużo go nie mam, Ty się o wiele więcej ruszasz...

Jeśli chodzi o facetów to wiem, że wolą kobiece kształty, mój też. Ale otłuszczone ciało już jest krytykowane. A nie da się ukryć, że mi teraz się wałki porobiły i uda się stykają masakrycznie... eh, miałam się nie rozwodzić nad tematem, a jednak ;/ nie mam ochoty na nic, wszystko jest do

Madziu
, ja się nie porównuję do nikogo, tylko porównuję wartość kaloryczną jedzenia każdej z nas. Ty jesteś w ciągłym ruchu, zaganiana jesteś na maxa, i trzymasz limit 2 tys, a ja siedząc w domu jem ponad 1600 więc sorry... czasem jest dużo więcej, ale wtedy to nawet nie liczę coby się całkiem nie załamać.

Arnama, śliczną gwiazdę dostałaś

Się ustawiłaś i super

Hej

Do .... czuję się cholernie źle, jak nigdy. I jeszcze te święta...
Nie znalazłam na weekendzie poszukam

Hybrydy sobie, czy komuś?
Sobie Sama po nowym roku z tym rusze dopiero.
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 09:55   #2606
arnama
Zakorzenienie

Dzień dobry
Zmierzyłam się dziś i jest szansa że w talii zobaczę 6 z przodu na święta Natomiast na wadze wzrost

Stary 2014-12-19, 09:57   #2607
jeu
Zakorzenienie

A mnie jednak pogoda pokonała i idę się,zdrzemnac... Zbyt niskie ciśnienie
Stary 2014-12-19, 10:02   #2608
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Arnamcia, jasne, że w żadnym związku ciągle nie jest idealnie ale warto te dobre momenty doceniać a jak mama?
Właściwie od jakiegoś czasu mam takie myśli, że może ja właśnie za dużo wymagam
Mama.... ech nie wiem, nie jeździmy tam. Z tego co rozmawiamy, ja wpadałam na chwilę, dzwonimy itd to etap ciągłego narzekania, ale jakichś większych "burd" póki co, brak.

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
za hh

Cytat:
nie będę pisać szczegółów, ale jest ze mną źle. Użalać się nie nie będę. Wiem tylko, że muszę coś z tym zrobić bo się załamię.

Wiesz, to Twój wybór,ale chyba nie powinnaś się teraz zamykać w sobie i zostawać z tym sama

Stary 2014-12-19, 10:08   #2609
anns_
Zakorzenienie

Dzien dobry ja juz w drodze na uczelnie. Mam ciężka walizkę, reklamówkę i jeszcze plecak a i tak wszystkiego nie wzięłam no ale jade ba długo to płaszcz elegancki musiałam wziac na święta i chrzciny, strój biegowy, buty do biegania i juz cała walizka zajęta, a co dopiero mowić i ubraniach itp.

Odezwe sie do was z pociągu ok 13

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 10:09   #2610
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Zmierzyłam się dziś i jest szansa że w talii zobaczę 6 z przodu na święta Natomiast na wadze wzrost
Brawo za talię a waga to wiesz... niech się wypcha

Cytat:
Wiesz, to Twój wybór,ale chyba nie powinnaś się teraz zamykać w sobie i zostawać z tym sama
wiem, ale ja już sama nie mogę tego swojego jęczenia. To zupełnie nie w moim stylu... zawsze sobie jakoś radziłam, a teraz po prostu porażka.. mam ochotę siedzieć i ryczeć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości