Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-12-19, 19:40   #1891
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;49398833]Joanku przepraszam, ale mi te¿ kompletnie siê nie podoba. Wygl±da jak by¶ suche w³osy poczesa³a szczotk±.[/QUOTE]

Te¿ tak skojarzy³am, ale te reanimowane z 4 dnia bardzo ³adne.

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
https://www.youtube.com/watch?v=5rjVw9Uh8_I

Mo¿e do jakich¶ delikatnych falek to siê nada, ja sama nie wiem czy ona tak na serio czy nie ale wiem, ¿e zagranico ten sposób jest do¶æ popularny.
Ju¿ widzê ten kurz z rury na w³osach.
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-19, 19:57   #1892
hydraulik1
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
Dot.: Co mogê zrobiæ z moimi w³osami?

Jak wy¿ej. Zapytaj o jak±¶ dobr± od¿ywkê i bêdzie ok
Stary 2014-12-19, 19:59   #1893
hydraulik1
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
Dot.: Krecone cienkie wlosy

Te¿ mam podobny problem tyle ¿e ja mam bardzo "zakrêcone" w³osy i w dodatku bardzo gêste. Polecacie jak±¶ sprawdzon± od¿ywkê?
Stary 2014-12-19, 20:05   #1894
Joanku
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 159

Cytat:
Napisane przez marta448 Poka¿ wiadomo¶æ
Hehe jak± konkurencje do Twoich mi jeszcze baaardzo du¿o brakuje poza tym nie powiem zazdroszczê Ci tej objêto¶ci Co do skrêtu niestety tak jest nieregularny.. Cieszê siê bardzo ¿e Ci siê podobaj±.I bardzo mo¿liwe ¿e w³osy mi siê po prostu zmieni³y i ju¿ nie bêd± takie jak kiedy¶ i nic na to nie poradzê... nie liczê ¿e uda mi siê sprawiæ ¿eby by³y takie same jak dawniej ale chcê z nich wycisn±æ jak najwiêcej Na razie z now± pielêgnacj± s± du¿o bardziej miêkkie, b³yszcz±ce i nie ma takiego puchu jak jeszcze jakie¶ dwa miesi±ce temu
A tam! Nie martw siê z nieregularnym tez mo¿na ¿yæ tylko trzeba siê go nauczyæ
Bardzo ³adne w³osy przyprowadzi³as na forum

Dziewczyny jest dramat. Dostrzeg³am dzi¶ zakola. No szlag! Myslalam ze w³osy mam po mamie a to tata sie mocno zakala
Myslalam o podgoleniu ale to zbyt radykalne i bêdê mieæ po prostu gole place.
Co próbowaæ? Pewnie wcierac.
Placenta, rycyna?
Na jantara mam uczulenie a alkohol bardzo mnie podra¿nia.
Czy kto¶ ma jakie¶ patenty? ;(

Edytowane przez Joanku
Czas edycji: 2014-12-19 o 20:11
Joanku jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-19, 20:10   #1895
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203

Joanku - ja podgala³am ze 2 albo 3 razy, ale mo¿esz te¿ w te miejsca dawaæ rycynê systematycznie i najlepiej wmasowywaæ, tak ¿eby palcami skórê nieco rozgrzaæ i potem wcieraæ ten olej aby siê ³adnie wch³on±³. mo¿e to trwaæ kilka miesiêcy ale jak bêdziesz systematyczna to warto bo rycynowy olej przede wszystkim dobrze wzmacnia ewentualnie vatiki kokosowej spróbuj, te¿ na skalp i porost ludzie chwal±
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:47   #1896
Doe
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 820

marta448, heeej! Jak fajnie, kolejne rude krêcio³ki

Cytat:
Napisane przez Joanku Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny jest dramat. Dostrzeg³am dzi¶ zakola. No szlag! Myslalam ze w³osy mam po mamie a to tata sie mocno zakala
- No to witaj w klubie, choæ Twoje zakola przy moich wygl±daj± niewinnie. Mam przez nie du¿y problem z przedzia³kiem, bo zwykle nosi³am go na boku, ale teraz przesuniêcie go w kierunku ¶rodka niewiele pomaga, bo zwyczajnie s± prze¶wity a z przedzia³kiem po ¶rodku dziwnie siê czujê...

Dzisiaj odebra³am od kole¿anki dwa du¿e oleje rycynowe i bêdê wcieraæ. Mam zamiar te¿ rolkowaæ. Mam nadziejê, ¿e trochê pomo¿e. Kole¿anka ma te¿ mi daæ do przetestowania nowy Jantar - u niej siê sprawdza, mo¿e jak u¿yjê tylko na zakola, to nie bêdzie tragedii.
Doe jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:56   #1897
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

Cytat:
No bo na reklamie takie tam pejsy m³óci xD
No masz!
www.youtube.com/watch?v=wUe_SA04n34
I wed³ug nich ten efekt jest ³adny? :O Dla mnie to wygl±da okropnie. Moje w³osy tak wygladaja 3 dni po myciu i to mój koszmar.

Ja z kolei ju¿ na maxa siwiejê. Co kilka-kilkana¶cie dni wyrywam bia³y w³os.
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-19, 22:14   #1898
Cukiiereczek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 401

Cytat:
O tak u mnie proteiny dobrze chocia¿ ostatnio mniej daje bo suchawo. ; (
Ja nie mówiê ze mamy te same w³osowe preferencje tylko ze podobne one
Oleje to ró¿nie.
Lniany, z orzechów w³oskich, ry¿owy ale ¿aden sza³u nie robi.
Lepiej sprawdzaj± siê kremy.
Wiem, wiem, ale chcia³am sprawdziæ czy mo¿e nie lubi± czego¶ podobnego Szczerze mówi±c, to i ja olejujê ju¿ naprawdê regularnie lnianym, ale jako¶ ostatnio bez sza³u Mo¿e powinnam zmieniæ olej, sama ju¿ nie wiem. Mam nadziejê, ¿e chodzi tu o pogodê ...

Dziewczyny, te¿ macie miejscami takie pojedyñcze o wiele grubsze w³oski od reszty ? Wiem, ¿e to mo¿e wydaæ siê g³upie, ale one wydaj± siê o wiele bardziej porowate. Jak przeje¿d¿am po nich palcami to mo¿na na nich piosenki graæ i normalnie czuæ takie wypuk³o¶ci. Z czego tych w³osów jest ma³o, reszta jest normalna Zdarzy³o wam siê mo¿e kiedy¶ co¶ takiego?

marta448- kolejne piêkne w³osy na forum henn± malujesz?

Cukiiereczek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-19, 22:28   #1899
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 958

Cytat:
Napisane przez Cukiiereczek Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, te¿ macie miejscami takie pojedyñcze o wiele grubsze w³oski od reszty ? Wiem, ¿e to mo¿e wydaæ siê g³upie, ale one wydaj± siê o wiele bardziej porowate. Jak przeje¿d¿am po nich palcami to mo¿na na nich piosenki graæ i normalnie czuæ takie wypuk³o¶ci. Z czego tych w³osów jest ma³o, reszta jest normalna Zdarzy³o wam siê mo¿e kiedy¶ co¶ takiego?
Tak ja tak mam, one normalnie skrzypi±. Kiedy¶ zaczê³am je odruchowo wyrywaæ i sta³o siê to takim odruchem, ¿e mia³am ³yse placki na g³owie na prze³omie gimnazjum/liceum. Teraz mam ich bardzo ma³o, g³ownie z ty³u. Przera¿aj±ce mieæ ogólnie takie w³osy. Brr.
ShrinkingViolet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-19, 23:01   #1900
marta448
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 198

Cytat:
Wiem, wiem, ale chcia³am sprawdziæ czy mo¿e nie lubi± czego¶ podobnego Szczerze mówi±c, to i ja olejujê ju¿ naprawdê regularnie lnianym, ale jako¶ ostatnio bez sza³u Mo¿e powinnam zmieniæ olej, sama ju¿ nie wiem. Mam nadziejê, ¿e chodzi tu o pogodê ...

marta448- kolejne piêkne w³osy na forum henn± malujesz?
Dziêkujê bardzo Ale nie przesadzajmy z t± piêkno¶ci±. Farbujê henn± i farbami jak ju¿ w³osy siê robi± za ciemne od henny
Co do tych "dziwnych" w³osów to te¿ mia³am do¶æ nawet sporo takich i nie tylko po przejechaniu po nich czuæ by³o jakie¶ dziwne nierówno¶ci ale z wyg³adu te¿ by³y takie jak by z wypuk³o¶ciami, dziwnie powykrzywiane. Obecnie po ¶ciêciu chyba ju¿ ich nie ma bo nie natknê³am siê na ¿adnego. Ale nie wiem co to oznacza jak siê ma takie w³osy
Doe dziêkujê ja te¿ lubiê krêcone w³osy w rudej wersji

Edytowane przez marta448
Czas edycji: 2014-12-19 o 23:03
marta448 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-19, 23:08   #1901
magda1706
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 465
GG do magda1706

Dziewczyny - gdzie tanio kupiæ olej z pestek dyni?
Mój ma problem z brzuchem i wyczyta³am (u dr. Googla) ¿e olej w³a¶nie pomaga
a przypadkiem no có¿ - na w³osy przecie¿ te¿ siê nada
magda1706 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-19, 23:36   #1902
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 388

Cytat:
A tam! Nie martw siê z nieregularnym tez mo¿na ¿yæ tylko trzeba siê go nauczyæ
Bardzo ³adne w³osy przyprowadzi³as na forum

Myslalam o podgoleniu ale to zbyt radykalne i bêdê mieæ po prostu gole place.
Co próbowaæ? Pewnie wcierac.
Placenta, rycyna?
Na jantara mam uczulenie a alkohol bardzo mnie podra¿nia.
Czy kto¶ ma jakie¶ patenty? ;(
A nafty mo¿esz u¿ywaæ?
Stary 2014-12-20, 09:49   #1903
Joanku
Zadomowienie

A nie wiem nie próbowa³am. Juz googlam, dziêkujê.
Stary 2014-12-20, 10:40   #1904
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Joanku, a jak z kozieradk±? Wróci³a¶ do niej? Bo co¶ mi siê kojarzy, ¿e przerwa³a¶ kuracjê, mo¿e ona by co¶ da³a? S³ysza³am te¿, ¿e merz special i silica doustnie s± niez³e ale nie próbowa³am.
Stary 2014-12-20, 10:45   #1905
Klaudenc
Moderator

Cytat:
To s± w³osy dysplastyczne albo dystroficzne, poczytaj o tym. Ja mam teraz takich sporo, ale u mnie to chyba dystroficzne bo te bejbiki to mi kiedy¶ uros³y s± ju¿ od wzrostu w z³ej kondycji i bez koloru, cienkie, zakoñczone szpicem. Ka¿dy ma takie w³osy w niedu¿ej czê¶ci i wtedy nie ma ¼le bo to normalne, ale czasami mo¿e byæ wiêcej takich 'upo¶ledzonych w³osów' i wtedy to znaczy, ¿e co¶ siê dzieje. Na 'kokardce mysi' jest wpis o tym , wygooglaj dysplastyczne s± takie jak opisujesz, a dystroficzne to co¶ takiego jak u mnie w³a¶nie.

Joanku
- kurka a my¶la³am, ¿e to ja mam ma³e zakola - ale w porównaniu do Ciebie to mam sporo rzadsze, boki te¿ spróbuj nafty, Wizazanka u¿ywa³a i podgala³a te¿, ale co¶ jej ostatnio nie ma.

magda - w lidlu sprawdzaj, ja kiedy¶ w lidlu kupi³am ale nie ma go w sta³ej ofercie. a siemiê lniane? ja mam ten syndrom jelita wra¿liwego czy jako¶ tak to pijê siemiê i nie mogê m±ki pszennej bo mnie potem brzuch boli mocno i mam taki wypuk³y, a glutek mnie ratuje i teraz zaczê³am piæ regularnie
Stary 2014-12-20, 10:50   #1906
Joanku
Zadomowienie

Ok. Spróbujê z nafta.
Co do kozieradki to NIGDY WIÊCEJ. Mo¿e to w³a¶ciwo¶æ mojej skóry ale nie da³am rady smierdziec roso³em. Non stop pytania non, stop komentarze i wszechobecny rosó³!
W ogóle siê nie zapach ulatnial, i ¿adna od¿ywka siê tak nie trzyma³a z zapachem jak to ta³atajstwo! ;/
Stary 2014-12-20, 11:57   #1907
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Ok. Spróbujê z nafta.
Co do kozieradki to NIGDY WIÊCEJ. Mo¿e to w³a¶ciwo¶æ mojej skóry ale nie da³am rady smierdziec roso³em. Non stop pytania non, stop komentarze i wszechobecny rosó³!
W ogóle siê nie zapach ulatnial, i ¿adna od¿ywka siê tak nie trzyma³a z zapachem jak to ta³atajstwo! ;/

Lubie Twoje s³owotwórstwo, czujê, ¿e by¶my siê dogada³y.

U mnie nie by³o a¿ tak czuæ tej kozieradki ale przesta³am mieæ problemy z w³osami i jako¶ te¿ przesta³am jej u¿ywaæ bo to jednak zawsze trochê k³opotu jest.
Stary 2014-12-20, 12:22   #1908
wikaa24
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 639

A¿ tak ¶mierdzi? Bo we¼cie, bo juz prawie siê zdecydowa³am, ¿eby zacz±æ u¿ywaæ :p choæ jesienne wypadanie siê skoñczy³o, na szczê¶cie

Wrzucam wysuszone, bez fal, jak tak patrzê na nie i porównujê z tymi sprzed roku przed pielêgnacj±, to tak cieszê siê, ¿e trafi³am tu na wiza¿!
Ostatnio odpuszczam ¿el lidlowy przy stylizacji, kurzy i matowi mi strasznie, koñce szczególnie
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1419074289682.jpg (85,4 KB, 26 za³adowañ)
wikaa24 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-20, 12:24   #1909
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wikaa24 Poka¿ wiadomo¶æ
A¿ tak ¶mierdzi? Bo we¼cie, bo juz prawie siê zdecydowa³am, ¿eby zacz±æ u¿ywaæ :p choæ jesienne wypadanie siê skoñczy³o, na szczê¶cie

No roso³em czy curry, mo¿e nie jest tak, ¿e ¶mierdzi ale powiedzmy, ¿e jest to dalekie od typowych zapachów kosmetyków. U mnie po na³o¿eniu nic nie czuæ, to zale¿y od skóry.
Stary 2014-12-20, 12:47   #1910
Klaudenc
Moderator

Olejowa³am sezamowym ¶mierdzielem, umy³am gliss kur oil co¶ tam szamponem, do tego u¿y³am oleo repair jako maseczki i muszê powiedzieæ, ¿e chyba siê z t± od¿yw± polubiê. Mia³am takie szorstkie w³osiory przez od¿ywkowaniem, a po znaczna zmiana. S± takie naprawdê od¿ywione, a nie tylko powleczone czym¶, podoba mi siê Wykoñczy³am te¿ sezamowego ¶mierdziela, nie mogê siê doczekaæ testowania lnianego ;D
Stary 2014-12-20, 12:51   #1911
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Apropo olejowania, to odkry³am, ¿e moje w³osy zupe³nie przesta³y tolerowaæ mycie czymkolwiek innym ni¿ od¿ywk±. Na³o¿y³am krokosz na oko³o dobê (mia³am zmyæ ale tak wysz³o, ¿e tego nie zrobi³am i chodzi³am we francuzie) i nie mogê oceniæ efektów bo wyj±tkowo stwierdzi³am, ¿e mo¿e tym razem zmyjê czym¶ innym ni¿ od¿ywk±. Z³y pomys³ - siano mam okrutne.
Stary 2014-12-20, 12:54   #1912
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 192

Dziewczyny mam do oddania za darmo odzywke biovaxa do wlosow blond, zuzyta 1/3 opakowania. U mnie robu tragiczny susz i puch, mama ma czarne wlosy, wiec oddam za cene przesylki
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-20, 13:02   #1913
Joanku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ

Lubie Twoje s³owotwórstwo, czujê, ¿e by¶my siê dogada³y.

U mnie nie by³o a¿ tak czuæ tej kozieradki ale przesta³am mieæ problemy z w³osami i jako¶ te¿ przesta³am jej u¿ywaæ bo to jednak zawsze trochê k³opotu jest.
Haha pewnie tak!
No ja bym chêtnie wcierala ale naprawdê nie da³o rady.

Cytat:
Napisane przez wikaa24 Poka¿ wiadomo¶æ
A¿ tak ¶mierdzi? Bo we¼cie, bo juz prawie siê zdecydowa³am, ¿eby zacz±æ u¿ywaæ choæ jesienne wypadanie siê skoñczy³o, na szczê¶cie

Wrzucam wysuszone, bez fal, jak tak patrzê na nie i porównujê z tymi sprzed roku przed pielêgnacj±, to tak cieszê siê, ¿e trafi³am tu na wiza¿!
Ostatnio odpuszczam ¿el lidlowy przy stylizacji, kurzy i matowi mi strasznie, koñce szczególnie
Wika co do ¿elu lidlowego to mia³am to samo!!!! Teraz sam stoi na pó³ce i siê kurzy.
A w sprawie kozieradki to akurat moja skóra musi tak reagowaæ. U mnie jak przytuli³am kole¿ankê na powitanie to zaraz by³o pytanie o curry/rosó³. ;/
Stary 2014-12-20, 18:21   #1914
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Haha pewnie tak!
No ja bym chêtnie wcierala ale naprawdê nie da³o rady.

Wika co do ¿elu lidlowego to mia³am to samo!!!! Teraz sam stoi na pó³ce i siê kurzy.

A w sprawie kozieradki to akurat moja skóra musi tak reagowaæ. U mnie jak przytuli³am kole¿ankê na powitanie to zaraz by³o pytanie o curry/rosó³. ;/

Ze sklepowymi ¿elami mam tak samo, tego akurat nie u¿ywa³am ale ogólnie u mnie pojawia siê efekt takich têpych, matowych w³osów. Obawiam siê bardzo kupiæ t± Joannê Mro¿±c±, ale przyda³oby siê co¶ w sytuacjach awaryjnych - ci±gle miewam akcje, ¿e zapominam przygotowaæ ¿elu lnianego i potem idê w spiêtych.

Muszê wzia¶æ siê w gar¶æ z wewnêtrzn± pielêgnacj±. Ostatnio chyba siê z tydzieñ nie czesa³am, my¶la³am, ¿e przy czesaniu wypadnie mi kupa w³osów, a wypad³y... 4. Nie zmienia to faktu, ¿e zawsze mo¿e byæ lepiej i mog³abym ruszyæ zadzisko ¿eby piæ pokrzywe czy siê roso³owaæ kozierak±..

Niech mnie kto¶ kopnie.
Stary 2014-12-20, 19:24   #1915
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 123

Moje dzisiejsze. Suszy³am dyfuzorem, wiêc wygl±daj± na trochê prostsze. Da³am te¿ trochê wiêcej ¿elu, ale zwyk³ego Rossmanowego wiêc nie s± posklejane.

Spotka³am dzisiaj kilka osób co nie widzia³am 3 lata, to powiedzieli, ¿e mi uros³y w³osy przez ten czas
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-20, 20:17   #1916
Dorcia91
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 476

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;49419756]Moje dzisiejsze. Suszy³am dyfuzorem, wiêc wygl±daj± na trochê prostsze. Da³am te¿ trochê wiêcej ¿elu, ale zwyk³ego Rossmanowego wiêc nie s± posklejane.

Spotka³am dzisiaj kilka osób co nie widzia³am 3 lata, to powiedzieli, ¿e mi uros³y w³osy przez ten czas [/QUOTE]

ja chce Twoje loki
udajesz ¿e mnie nie znasz ??

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-20, 20:48   #1917
magda1706
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 465
GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
magda - w lidlu sprawdzaj, ja kiedy¶ w lidlu kupi³am ale nie ma go w sta³ej ofercie. a siemiê lniane? ja mam ten syndrom jelita wra¿liwego czy jako¶ tak to pijê siemiê i nie mogê m±ki pszennej bo mnie potem brzuch boli mocno i mam taki wypuk³y, a glutek mnie ratuje i teraz zaczê³am piæ regularnie
Tylko ze m±¿ nie ma tego zespo³u tylko robaka jakiego¶. Dorwalo siê jakirs paskudztwo i chce wspomóc mu jako¶ leczenie a nie zaszkodzi mi te¿ przy okazji. Hmmm mo¿e przejdê siê do jakiego¶ osiedlowego bo patrzy³am na zsk itp ale do¶æ drogie a jeszcze przesy³ka. No nic dziêki
magda1706 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-20, 21:02   #1918
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Poka¿ wiadomo¶æ
Tylko ze m±¿ nie ma tego zespo³u tylko robaka jakiego¶. Dorwalo siê jakirs paskudztwo i chce wspomóc mu jako¶ leczenie a nie zaszkodzi mi te¿ przy okazji. Hmmm mo¿e przejdê siê do jakiego¶ osiedlowego bo patrzy³am na zsk itp ale do¶æ drogie a jeszcze przesy³ka. No nic dziêki
Wiesz co, ostatnio widzia³am, ¿e takie oleje zago¶ci³y na tych "ekologicznych" stoiskach gdzie mo¿na znale¼æ ró¿ne domowe przetwory, soki i tak dalej. Mo¿esz te¿ popytaæ w lokalnych mydlarniach i zielarskich bo tam czêsto gêsto tego typu rzeczy maj±. I powodzenia z robalem
Stary 2014-12-20, 21:11   #1919
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 123

Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Poka¿ wiadomo¶æ
ja chce Twoje loki
udajesz ¿e mnie nie znasz ??
Ale jak to nie znam Znam znam
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-21, 02:21   #1920
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez magda1706 Poka¿ wiadomo¶æ
My¶lê, ¿e w sklepach ze zdrow± ¿ywno¶ci± bêdzie albo w jakich¶ stoiskach w markecie tam gdzie s± jakie¶ oleje ¶wiata itd. popatrz na ró¿nych stoiskach, na pewno siê znajdzie albo w sklepach internetowych z ¿ywno¶ci±, mo¿esz mu te¿ kupiæ ziarenka dyni do podjadania, w lidlu s±.
Sama bym chêtnie kupi³a ten olej, ale muszê poszukaæ gdzie i za jaka¶ przyzwoit± cenê.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.