Rozstanie z facetem XXXII - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-18, 22:53   #3931
She is pink
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXII

Cytat:
Napisane przez basssiek Pokaż wiadomość
Ja cieszę się, że mam możliwość pracy w święta (26.12), bo inaczej bym chyba totalnie zwariowała od natrętnych myśli W prawdzie z ex-a już się wyleczyłam (jestem 6 m-cy po rozstaniu, związek trwał 6 lat), ale jesienią poznałam przypadkowo pewnego faceta, dla którego kompletnie straciłam głowę ;( Niestety mój obiekt mimo obiecującego początku okazał się typowym dupkiem, któremu chodziło tylko o jedno;/ obecnie mam żałobę i w sumie nie wiem co dalej ;(
Przykro mi, że tak się stało. Też się obawiam, że ktoś może mnie tylko wykorzystać. Dziś Eks mi jeszcze potwierdził, że się z kimś spotyka, napisałam mu, że zastanawiam się nad sensem dalszego kontaktu.
She is pink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 23:03   #3932
basssiek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez She is pink Pokaż wiadomość
Przykro mi, że tak się stało. Też się obawiam, że ktoś może mnie tylko wykorzystać. Dziś Eks mi jeszcze potwierdził, że się z kimś spotyka, napisałam mu, że zastanawiam się nad sensem dalszego kontaktu.
Ja pierwszy raz w życiu poznałam co to za uczucie "być wykorzystanym"... Coś okropnego ;(
Stary 2014-12-18, 23:27   #3933
Lizzy Grant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosiuch Pokaż wiadomość
Ja na Sylwestra plan mam taki żeby kupić sobie wino musujące o jakimś fajnym smaku, wypić całe sama i w ten sposób pożegnać ten rok...
piona. mam taki sam plan.
Lizzy Grant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 00:14   #3934
She is pink
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basssiek Pokaż wiadomość
Ja pierwszy raz w życiu poznałam co to za uczucie "być wykorzystanym"... Coś okropnego ;(
Jest mi naprawdę bardzo przykro bo zawsze masz nadzieję, że po rozstaniu los się do Ciebie uśmiechnął, a ktoś perfidnie chciał Cię wykorzystać. Oczywiście nie znam dokładnie sytuacji, ale osobiście wolę sprawę postawić jasno, że spotykamy się tylko na seks niż ktoś ma mi ściemniać i mówić o wielkiej miłości. Przecież to pierwsze może mieć bez tej całej bajery. No chyba, że bajera jest mu potrzebna, bo ktoś lubi dowartościowywać się czyimś kosztem.

Ech jest mi strasznie przykro, że mojemu byłemu się układa, wyczułam go w rozmowie, że jest to dla niego ważna znajomość i chce, żeby to przerodziło się w związek.
Stary 2014-12-20, 09:30   #3935
killka
Rozeznanie

Hej Dziewczyny :-*

Zaglądam teraz bardzo rzadko bo chyba już nie potrzebuję tego wątku zaglądam jedynie, żeby czasem poczytać co u Was. Doszłam do takiego etapu że nawet święta i Sylwester mnie już nie przerażają. Ostatnio eks się znowu uaktywnił. Zaczął mi pisać że powinniśmy dać sobie szansę żebym to przemyślała i co najgorsze to wspominać jak to było pięknie kiedy spędzaliśmy święta razem To był cios poniżej pasa. Pisał tak natretnie, że musiałam go zablokować na fb. Wkurzył się i zaczął szantazować, że jak z nim nie pogadam to przyjedzie! Na drugi dzień się z nim spotkałam przypadkiem. Zatrzymał mnie i prosił, żebym go odblokowala. Oczywiście powiedziałam, że tego nie zrobię. Potem zapytał czy go jeszcze kocham.... Po raz pierwszy od rozstania z czystym sumieniem powiedziałam, że już nic do niego nie czuje i wiecie co? Tak jest! Mimo tego, że podobno się ogarnia i jak tego słuchałam to z uśmiechem na ustach powiedziałam, że się cieszę i życzę mu wszystkiego dobrego do tej pory pisze do mnie o odblokowanie...
killka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 11:02   #3936
ineedyouu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez killka Pokaż wiadomość

Zaglądam teraz bardzo rzadko bo chyba już nie potrzebuję tego wątku zaglądam jedynie, żeby czasem poczytać co u Was. Doszłam do takiego etapu że nawet święta i Sylwester mnie już nie przerażają. Ostatnio eks się znowu uaktywnił. Zaczął mi pisać że powinniśmy dać sobie szansę żebym to przemyślała i co najgorsze to wspominać jak to było pięknie kiedy spędzaliśmy święta razem To był cios poniżej pasa. Pisał tak natretnie, że musiałam go zablokować na fb. Wkurzył się i zaczął szantazować, że jak z nim nie pogadam to przyjedzie! Na drugi dzień się z nim spotkałam przypadkiem. Zatrzymał mnie i prosił, żebym go odblokowala. Oczywiście powiedziałam, że tego nie zrobię. Potem zapytał czy go jeszcze kocham.... Po raz pierwszy od rozstania z czystym sumieniem powiedziałam, że już nic do niego nie czuje i wiecie co? Tak jest! Mimo tego, że podobno się ogarnia i jak tego słuchałam to z uśmiechem na ustach powiedziałam, że się cieszę i życzę mu wszystkiego dobrego do tej pory pisze do mnie o odblokowanie...

JAK JA CI ZAZDROSZCZĘ ! I cieszę się , że tak świetnie Ci idzie
Marze o tym zeby wybić go sobie z głowy i o tym żeby poczuć tą satysfakcje gdyby zaczął się do mnie odzywać itp. a tu nic i nawet nie mam złudzeń , że jeszcze cokolwiek będzie. Tylko kurcze to boli, że tak szybko przyszło mu zapomnienie o mnie , że tak bardzo jestem mu obojętna a kiedys wydawało się że mu zależy ;/ Jeszcze te ostatnie dni kiedy jak na złość najpierw widziałam go w barze, a za parę dni na ulicy po prostu bosko. Jednak jestem pełna pozytywnych emocji , że z nowym rokiem będę ''nowa ja''
ineedyouu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 12:04   #3937
201607121236
Konto usunięte

Cytat:

Nie znam Twojej historii ale gratuluję i zazdroszczę siły
201607121236 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 12:18   #3938
killka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ineedyouu Pokaż wiadomość
JAK JA CI ZAZDROSZCZĘ ! I cieszę się , że tak świetnie Ci idzie
Marze o tym zeby wybić go sobie z głowy i o tym żeby poczuć tą satysfakcje gdyby zaczął się do mnie odzywać itp. a tu nic i nawet nie mam złudzeń , że jeszcze cokolwiek będzie. Tylko kurcze to boli, że tak szybko przyszło mu zapomnienie o mnie , że tak bardzo jestem mu obojętna a kiedys wydawało się że mu zależy ;/ Jeszcze te ostatnie dni kiedy jak na złość najpierw widziałam go w barze, a za parę dni na ulicy po prostu bosko. Jednak jestem pełna pozytywnych emocji , że z nowym rokiem będę ''nowa ja''

tak trzymaj! Trzeba myśleć pozytywnie i przede wszystkim nie szukać szczęścia na siłę. Teraz skup się na sobie o dojdź wewnętrznie do ładu. Uwierz mi że będziesz się jeszcze cieszyć, że nie dał Ci żadnych złudzeń. W ten sposób szybciej dojdziesz do siebie

Cytat:
Napisane przez wredna biedronka Pokaż wiadomość
Nie znam Twojej historii ale gratuluję i zazdroszczę siły
Dziękuję Historia ciężka i skomplikowana - odeszlam po prawie 9 latach po drodze odwołując ślub bo w tle pojawił się alkohol, koledzy i duże długi.
killka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 13:55   #3939
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:

Nadal podtrzymuję, że już od dawna zwyczajnie do niego nic nie czułaś.

Ale gratuluję.

U mnie ostatnie 2 tygodnie to duże doły niestety.. Modlę się by się odkochać albo zakochać na nowo. Zaczyna mnie męczyć ten stan, kiedy ja nadal coś czuję a były nie. Mam tego okropnie dość..
Stary 2014-12-20, 15:02   #3940
She is pink
Raczkowanie

Ja zazdroszczę byłemu, że on już kogoś poznał, a ja nie. To dość egoistyczne, ale jestem wściekła, bo on jest o wiele mniej towarzyski niż ja, zbyt piękny też nie, a jednak trafił na kogoś wolnego. A ja wychodzę, imprezuję i nikogo nie mogę poznać. Może niewłaściwie szukam.
Stary 2014-12-20, 15:10   #3941
ineedyouu
Raczkowanie

[QUOTE=

U mnie ostatnie 2 tygodnie to duże doły niestety.. Modlę się by się odkochać albo zakochać na nowo. Zaczyna mnie męczyć ten stan, kiedy ja nadal coś czuję a były nie. Mam tego okropnie dość..[/QUOTE]

Może to przez te zbliżające się święta, tą atmosfere też tak momentami mam , że dobija mnie ta romantyczność w świętach, światełka, wieczory , świece itp, itd. a ja nie mam obok siebie męskiego ramienia.
Kurcze dziewczyny czemu to musi tyle trwać ? u mnie miną nie długo 3 miesiące i fakt ,że jest trochę lepiej niż na początku, funkcjonuje normalnie ale i tak mam wrażenie , że od jakiegoś czasu stoje w miejscu non stop mam go w głowie i nic się nie zmienia. Czasem to już tracę nadzieje , że będę potrafiła zakochać się na nowo skoro ciągle mam jego w głowie .

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Ja zazdroszczę byłemu, że on już kogoś poznał, a ja nie. To dość egoistyczne, ale jestem wściekła, bo on jest o wiele mniej towarzyski niż ja, zbyt piękny też nie, a jednak trafił na kogoś wolnego. A ja wychodzę, imprezuję i nikogo nie mogę poznać. Może niewłaściwie szukam.

Witaj w klubie. Też strasznie mu tego zazdroszczę, że tak łatwo mu to przyszło a ja choćbym chciała to po prostu ''nie umiem'' się nikim zainteresować. On był moim pierwszym ''poważnym '' albo inaczej... ''poważniejszym'' związkiem i mam teraz w głowie jakiś głupi schemat jaki powinien być mój przyszły facet.
ineedyouu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 15:10   #3942
avney
Raczkowanie

W jaki sposób wypełniacie sobie czas? Ja czuję, że nic już nie ma sensu. Czuje się strasznie samotnie. I ten pechowy sylwester...
avney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 15:25   #3943
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avney Pokaż wiadomość
W jaki sposób wypełniacie sobie czas? Ja czuję, że nic już nie ma sensu. Czuje się strasznie samotnie. I ten pechowy sylwester...
Włącz sobie jakiś film ja uwielbiam czytać i czytam dużo, ale w stanie depresji wole włączyć sobie film, bo jak czytam to i tak za dużo myśli mam w głowie i często zasypiam
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 15:50   #3944
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ineedyouu Pokaż wiadomość
Może to przez te zbliżające się święta, tą atmosfere też tak momentami mam , że dobija mnie ta romantyczność w świętach, światełka, wieczory , świece itp, itd. a ja nie mam obok siebie męskiego ramienia.
Kurcze dziewczyny czemu to musi tyle trwać ? u mnie miną nie długo 3 miesiące i fakt ,że jest trochę lepiej niż na początku, funkcjonuje normalnie ale i tak mam wrażenie , że od jakiegoś czasu stoje w miejscu non stop mam go w głowie i nic się nie zmienia. Czasem to już tracę nadzieje , że będę potrafiła zakochać się na nowo skoro ciągle mam jego w głowie .

Witaj w klubie. Też strasznie mu tego zazdroszczę, że tak łatwo mu to przyszło a ja choćbym chciała to po prostu ''nie umiem'' się nikim zainteresować. On był moim pierwszym ''poważnym '' albo inaczej... ''poważniejszym'' związkiem i mam teraz w głowie jakiś głupi schemat jaki powinien być mój przyszły facet.

Święta, ta wszędobylska atmosfera powinności przebaczania i kochania mnie przytłacza, to prawda. Poza tym to pierwsze święta od trzech kiedy jestem i będę sama z rodziną i on nie odwiedzi itd. Pogoda też nie pomaga. Brak słońca, chmury, zimno.. I w dodatku ledwo co skończył mi się okres, więc może też hormony..
Ale prawda jest taka, że jest mi naprawdę dobrze, tylko czasami męczy mnie to, że rozstaliśmy się z głównie mojego powodu i ja ciągle mam do niego jakieś uczucie a on nie żałuje..
I nigdy nie będzie żałował. Bo to ja byłam wariatką, która spie.przyła sprawę. Wszyscy mi mówili ogarnij się bo to go zamęczy, po co to wszystko?
I mieli rację..

Mój chyba nikogo nie ma, ale no...
Stary 2014-12-20, 16:22   #3945
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
Też czuję że nic nie ma sensu. Ale trudno, na siłę go przecież nie znajdę.
Ja np. czytam książki, uczę się, ćwiczę, dbam o ciało robiąc peelingi i inne takie, oglądam serial, nawet za pracę magisterską się zabrałam. I jakoś dni mijają...

Lalka Bolesława Prusa

Koniec zakrętów. Wychodzę na prostą.
Gosiuch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 16:45   #3946
She is pink
Raczkowanie

Niektórym to się powodzi w miłości. Zwłaszcza jakoś faceci nie mają specjalnie długich przerw między związkami. Niby to nic czym można się chwalić, przechodzenie ze związku w związek, ale zawsze się skrycie zazdrości, bo nikt nie chce być sam. Mi wracają wspomnienia z samych naszych początków, jak mnie zdobywał, bo teraz pewnie podobne tematy porusza z nią. On jej kupi prezent gwiazdkowy, do niej będzie pisał tak jak podczas ostatniej Wielkanocy pisał ze mną.

Jeśli chodzi o moje wypychacze czasu, to: praca, sport, oglądanie starych odcinków kuchennych rewolucji, spotkania ze znajomymi. Zakupy sobie odpuściłam, dołuje mnie. Zwłaszcza kupowanie tych kobiecych rzeczy, bielizny, kolorowych kosmetyków itp. Z Sylwestrem wciąż nie wiem. Zastanawiam się już nad jakimś krótkim wyjazdem do Berlina.

Ochrzaniłam byłego, że nie podziękował mi za przysługę. Odparł, że przecież jest mi bardzo za to wdzięczy i że mi bardzo dziękuje i że myślał, że o tym wiem. Hmmm...a skąd mam to wiedzieć!?! Przecież nie jestem duchem świętym.
Stary 2014-12-20, 16:58   #3947
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Niektórym to się powodzi w miłości. Zwłaszcza jakoś faceci nie mają specjalnie długich przerw między związkami. Niby to nic czym można się chwalić, przechodzenie ze związku w związek, ale zawsze się skrycie zazdrości, bo nikt nie chce być sam. Mi wracają wspomnienia z samych naszych początków, jak mnie zdobywał, bo teraz pewnie podobne tematy porusza z nią. On jej kupi prezent gwiazdkowy, do niej będzie pisał tak jak podczas ostatniej Wielkanocy pisał ze mną.

Ochrzaniłam byłego, że nie podziękował mi za przysługę. Odparł, że przecież jest mi bardzo za to wdzięczy i że mi bardzo dziękuje i że myślał, że o tym wiem. Hmmm...a skąd mam to wiedzieć!?! Przecież nie jestem duchem świętym.
bo mi się wydaje, ze faceci często wolą znalesc sobie pierwsza lepsza, zwłaszcza po rozstaniu, po długim związku, często rozwalonym z ich winy, żeby załatać dziurę po nas, uciszyć wyrzuty sumienia albo może boja sie samotności.
kobiety właśnie bardziej idealizuja byłych partnerów, analizuja ich zachowania, wola siedzieć w samotności i jak juz się z kimś zwiaza to sa to bardziej dojrzałe i przemyślane związki. przynajmniej z moich obserwacji tak wynika.

moim zdaniem glupio robisz, ze utrzymujesz z nim kontakt.
Stary 2014-12-20, 17:01   #3948
ewelatosck
Raczkowanie

No, ja dziś dołączyłam do klubu złamanych serc ;(

Edytowane przez ewelatosck
Czas edycji: 2014-12-20 o 17:04
ewelatosck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 17:16   #3949
She is pink
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
bo mi się wydaje, ze faceci często wolą znalesc sobie pierwsza lepsza, zwłaszcza po rozstaniu, po długim związku, często rozwalonym z ich winy, żeby załatać dziurę po nas, uciszyć wyrzuty sumienia albo może boja sie samotności.
kobiety właśnie bardziej idealizuja byłych partnerów, analizuja ich zachowania, wola siedzieć w samotności i jak juz się z kimś zwiaza to sa to bardziej dojrzałe i przemyślane związki. przynajmniej z moich obserwacji tak wynika.

moim zdaniem glupio robisz, ze utrzymujesz z nim kontakt.
Albo po prostu ciśnienie w rozporku no i instynkt zdobywczy. Tak jak wcześniej pisałam, kontakt ostatnio mieliśmy ze względów służbowych. Pewnie niedługo by mnie olał dla tej laski, a tak przynajmniej ja wyprzedziłam sytuację i nie dałam się olać.
Stary 2014-12-20, 17:34   #3950
201607121236
Konto usunięte

Cytat:
Czytam książki, chodzę na spacery, łyżwy, lubię gotować więc sobie kuchcę. Powiem wam w tajemnicy, że dziś spierniczyłam sushi nie ma co iść do masterchefa
Cytat:

Jeśli chodzi o moje wypychacze czasu, to: praca, sport, oglądanie starych odcinków kuchennych rewolucji, spotkania ze znajomymi. Zakupy sobie odpuściłam, dołuje mnie. Zwłaszcza kupowanie tych kobiecych rzeczy, bielizny, kolorowych kosmetyków itp. Z Sylwestrem wciąż nie wiem. Zastanawiam się już nad jakimś krótkim wyjazdem do Berlina.

Nie smuć się, zobaczysz w Nowym Roki i Ty poznasz kogoś wartościowego

Cytat:
Napisane przez ewelatosck Pokaż wiadomość
No, ja dziś dołączyłam do klubu złamanych serc ;(
Co się stało?
Stary 2014-12-20, 17:51   #3951
Gosiuch
Rozeznanie

Mi się dzisiaj przykro zrobiło jak zobaczyłam mnóstwo ślicznej koronkowej bielizny, koronkowe body, koszulki nocne... I uświadomiłam sobie, że nie mam dla kogo jej zakładać

Zdesperowana chciałam sobie kupić jakiś tani biustonosz na wyprzedaży w H&M, ale jak zobaczyłam w przymierzalni jak wyglądam w tym niedobranym rozmiarowo staniku to stwierdziłam, że nie ma mowy. Muszę się jutro wybrać i kupić sobie coś droższego w normalnym sklepie z bielizną.

Lalka Bolesława Prusa

Stary 2014-12-20, 17:57   #3952
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Zdesperowana chciałam sobie kupić jakiś tani biustonosz na wyprzedaży w H&M, ale jak zobaczyłam w przymierzalni jak wyglądam w tym niedobranym rozmiarowo staniku to stwierdziłam, że nie ma mowy. Muszę się jutro wybrać i kupić sobie coś droższego w normalnym sklepie z bielizną.
dla mnie nie ma tam rozmiarów. tez muszę cos kupic, ale to po świętach, może jakoś będę ogarnięta z kasą.
Stary 2014-12-20, 18:07   #3953
She is pink
Raczkowanie

Biedronko, dziękuję za wsparcie ja sama w to nie wierzę, więc chyba inni muszą wierzyć za mnie dwa razy mocniej dziś uświadomiłam sobie to, że jestem w stanie żałoby. Trzeba przeczekać. Najbardziej boję się tego, że niedługo wyjeżdżam i wszyscy ode mnie oczekują, że będę się z nimi świetnie bawić, a podczas mojego ostatniego wyjazdu, to codziennie rano płakałam do poduszki.

Ja Was w ogóle dziewczyny podziwiam. Mi się w ogóle nie chce kupować ciuchów, a co dopiero bielizny. Bo właśnie nie ma kto ze mnie tej bielizny ściągać a jeszcze jutro dzień orgazmu podobno, ciekawe czy mój były będzie świętował ze swoją lubą
Stary 2014-12-20, 18:14   #3954
201607121236
Konto usunięte

Cytat:
Mi się dzisiaj przykro zrobiło jak zobaczyłam mnóstwo ślicznej koronkowej bielizny, koronkowe body, koszulki nocne... I uświadomiłam sobie, że nie mam dla kogo jej zakładać
O, a ja dziś kupiłam sobie bardotkę, a co też mi było smutno, że nie mam dla kogo już zakładać ładnych, koronkowych cyckonoszy, ale przynajmniej humor sobie trochę poprawiłam zakupami
Stary 2014-12-20, 20:40   #3955
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
dla mnie nie ma tam rozmiarów. tez muszę cos kupic, ale to po świętach, może jakoś będę ogarnięta z kasą.
Nie wiem jak dla kogokolwiek mogą tam być rozmiary skoro tam same 70A i 75B. Już nawet chińska rozmiarówka bywa lepiej dopasowana.

Cytat:
Ja Was w ogóle dziewczyny podziwiam. Mi się w ogóle nie chce kupować ciuchów, a co dopiero bielizny. Bo właśnie nie ma kto ze mnie tej bielizny ściągać a jeszcze jutro dzień orgazmu podobno, ciekawe czy mój były będzie świętował ze swoją lubą
Ja chciałam sobie kupić koszulkę z napisem "think positive" czy coś w tym stylu w ramach motywacji do walki z przygnębieniem. Ale z takiej cienkiej bawełny była zrobiona, że wszyscy mogliby podziwiać kwiatki na moim staniku... Tak właściwie mogłam ją wziąć! Przynajmniej miałabym motywację żeby ładny stanik pod spodem nosić

Cytat:
O, a ja dziś kupiłam sobie bardotkę, a co też mi było smutno, że nie mam dla kogo już zakładać ładnych, koronkowych cyckonoszy, ale przynajmniej humor sobie trochę poprawiłam zakupami
Strasznie mi się podobają bardotki. W H&M nawet jedna była taka ładna, ale te rozmiary
Nadrobię jutro i też sobie jakąś kupię, a co

Lalka Bolesława Prusa

Stary 2014-12-20, 23:08   #3956
shinypearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Ależ dla mnie odstawienie się było (i jest) super terapią Ach, te spojrzenia mężczyzn, kiedy wystroiłam się w sukienkę, obcas, włos, jak mnie to budowało Jestem kobietą, nie ma co zaprzeczać, potrzebuję tego. Zawsze sobie wtedy mówiłam w myślach do exa "i co palancie, takiej laski ci zawsze zazdroszczono, a ty mnie tak traktowałeś, teraz żałuj!"
shinypearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 23:51   #3957
ewelatosck
Raczkowanie

Cytat:
Co się stało?
No cóż, rzucił mnie chłopak, po prawie 2 latach, tuż przed świętami.
Jest mi tak ciężko
Stary 2014-12-21, 00:09   #3958
Ma Rysia
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, widzę, że nie tylko ja czuję się dziwnie w tym przedświątecznym szaleństwie.

Zdecydowałam, że w Nowym Roku wyjadę za granicę do pracy, jeszcze nie wiem gdzie, co będę robić ale zaczynam się rozglądać, czytać, sprawdzać.
Sylwester? Cóż, wszystkie plany legły w gruzach wraz z rozstaniem, nie mam kasy zbytnio, żeby jakoś specjalnie zaszaleć, spędzę go w domu, chyba, że wpadnie mi jakaś gotówka to może wybiorę się z koleżankami do Wrocławia na rynek, nocleg mamy zapewniony także zobaczymy jak to będzie.

Dzisiaj jakoś humor mi się poprawił - przyjaciółka urodziła córeczkę i na dniach mam zamiar ją odwiedzić.

Za mną też dzień w którym moim oczom ukazało mi się zdjęcia ex z nową koleżanką ( albo nie koleżanką ). Wpatrywałam się w nie z 20 minut bez mrugnięcia okiem ale po chwili stwierdziłam, że wystarczy. Ex taki uśmiechnięty - skoro jest szczęśliwy to niech będzie, nie mam zamiaru stawać komuś na drodze. Może ja już go po prostu nie kocham?

Jak się patrzyłam na to zdjęcie to nie czułam nienawiści, ani wielkiej zazdrości. Tylko żal za tym, że coś było i teraz tego nie ma.
Ma Rysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 00:17   #3959
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Po raz pierwszy od rozstania z czystym sumieniem powiedziałam, że już nic do niego nie czuje i wiecie co? Tak jest! Mimo tego, że podobno się ogarnia i jak tego słuchałam to z uśmiechem na ustach powiedziałam, że się cieszę i życzę mu wszystkiego dobrego do tej pory pisze do mnie o odblokowanie...
Cieszę się z Twojego uwolnienia!
Cytat:
Napisane przez ewelatosck Pokaż wiadomość
No cóż, rzucił mnie chłopak, po prawie 2 latach, tuż przed świętami.
Jest mi tak ciężko
Przykro mi Jak to się stało?
Stary 2014-12-21, 00:49   #3960
ewelatosck
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Przykro mi Jak to się stało?
A no cóż, trochę się między nami ostatnio psulo, niepotrzebnie się odezwałam ostatnio i on już nerwa złapał i dziś przyszedł i powiedział mi, że ten związek nie ma sensu :-(
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości