![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Insolito, też zawsze podobało mi się imię Mateusz.
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli się zbiorę w sobie to może dziś będzie coś nowego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1804 | ||
Zakorzenienie
|
Witam się. Dziś dzień pracy-posprzatalam w szafkach. Pomyłam szkło w witrynie. U mylą okna uprałam i wiszą juz u poprasowane zasłony i firanki. Kurze wszędzie wytarte. Choinka ubrana. Zostanie jeszcze cala łazienka .wytrzepac dywany. Umyc podłogi i zmienić pościel mimo że niecałe dwa tygodnie temu zmieniałam to na święta musi być czysta.
Dziękuję za komentarze odnośnie włosów- prawie wszyscy mówią ze jest bardzo fajnie ( t. jedynie woli blond u mnie. .. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakie jeszcze ciasta polecacie? Może jakieś z kremem? Chwale się choinką-Choc u nas malo miejsca to tz bardzo chciał żeby Antoś miał prawdziwą choinkę. Jakoś damy rade przez ponad tydzień:sly: No i jeszcze słabo widoczny kącik w kuchni. Nie mam miejsca na wielkie dekoracje ale Lubie chociaż małe akcenty .nawet ceratke mam w mikolaje ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |||||
Zakorzenienie
|
hej!
zis caly dzien w biegu. najpierw bylismy u przyszlego chrzesniaka malza zostawic prezent. Kubson tez dostal - wiadomo co ![]() ale powiem wam ze jak bylismy chwile przed w sklepie dokupic komplecik malemu to zajrzelismy do chinskiego centrum wspanialosci ![]() ![]() ![]() ![]() a wracajac do chinczyczkow - jako ze bylo 20% na ubrania to kupilam mlodemu taka fajoska bluzke ![]() a potem reszte dnia spedzilam w kuchni ![]() teraz czekam az sis skonczy robic sernik oreo i bede malowac wlosy. a potem beziemy wieszac girlande i balony ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() swietne imie, podoba mi sie ![]() Neti - w ogole Cie nie poznalam!!!!!!!!!! zupelnie inaczej wygladasz, zupelnie!!!! baaaaaaardzo schudlas na twarzy! wow! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no ale jak idziecie/jedziecie DO to jest ok-czyli jednak troche Cie kocha ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
pokażę Wam fabrykę
![]() https://www.youtube.com/watch?v=q7PEPimK2PI |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Lurker ;)
|
Nie mam juz sily na te tza sprawe wiecie
![]()
#1808 |
Zakorzenienie
|
little - n wlasnie, co jest? bo widzialam w k.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
widzę już podwójnie bo nie dość, że od 5.30 na nogach wczoraj do 1 medale nawlekałam to jeszcze jestem niesamowicie chora ![]() Pstryku tak jak Marsi pisała, mam swoją grupę biegową, założyłam prawie rok temu i teraz co tydzień przychodzi 20 do 50 prawie osób ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lenova pierwsze studia - awf - nieskończone przez paskudną kontuzję, która też przerwała mi 'karierę';p na stadionie, no i musiałam też niestety zrezygnować ze stypendium sportowego w usa, a drugie - filologia polska - niestety mimo tego, że szło mi naprawdę super, zero poprawek wszystko w pierwszych terminach stypendium itd - musiałam przerwać ze względu na mega wielkie problemy finansowe. Naprawdę w tamtym okresie było tragicznie z kasą, do końca życia nie zapomnę jak codziennie z mama i siostrą jadłyśmy 'rosół' z samej kostki rosołowej lub pomidorową z przecierów które dziadki nam znad morza wysyłali bo na nic innego nas stać nie było. Także o studiach dziennych nie było mowy musiałam do pracy iść. Żałuję ![]() Fewciu zdrówka dla Blanusi! Muszę się Wam pochwalić, że po prawie dwóch latach mieszkania w tym mieszkaniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idę spać bo padam na pysk. a dziecię 5min temu zasnęło na huśtawce dopiero..... Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#1810 |
Zakorzenienie
|
neti, ja chyba bede robic te cycki murzynki, co wczesniej pisalam.
I 3 bita. T.dolozy jakis karmelowy sernik, makowiec i cos jeszcze. Bedzie git ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
No a podtrzucisz przepisy?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
neti, http://www.mojewypieki.com/post/cycki-murzynki
![]() A 3bita to chyba wszystkie tu znamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Tak się Daria dziś zachwycała lampkami
![]() ![]()
#1814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dziękuję Wam za wszystkie życzenia zdrowka dla Blanki. W nocy miała 39,8 stopni gorączki. Biedna tak się męczy ![]() W związku z tym mało zrobiłam wczoraj, tż posprzątał łazienkę i wc, łącznie z myciem ścian. Ja tylko upiekłam rurki I zamarynowałam mięso do upieczenia. Co do ciast to ja robię rurki z kremem, roladę makową, roladę kokosowa (uwielbiam!),blok i Wenus (to takie ciasto z dżemem brzoskwiniowym i masa serowo-śmietanową). Wszystko w małych blachach, ale muszę coś do teściów zawieść i do mojej mamy. Na Sylwestra robię orzechowca i ciasto z delicjami z Moich Wypieków. To wszystko pod warunkiem że Mała mi pozwoli. A co robicie "na słono"? Dostaliśmy wczoraj informacje ze samochód do odbioru jutro albo we wtorek! ![]() ![]() ![]() Zapakowałam wczoraj prezenty ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj np nagrałam jej piosenki świąteczne, no i puściłam jak piekłyśmy rurki. Co drugą śpiewała ![]() ![]() I jeszcze chciałam dać kopa w cztery litery tej, która jako pierwsza napisała o Yankee ![]() ![]() ![]() Silver piękna łazienka! Co do ciemnych podłóg, to będzie bardzo widać na nich kurz. ![]() ![]() Lady zdrówka dla Ciebie! Jak z tż? Nawijko też bym chciała takie cięcie ale brak mi odwagi ![]() ![]() ![]() Ale się rozpisałam ![]() Gdzie się podziała yellow i ellmi? |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Dziecko śpi. Mąż śpi,a ja oczy jak 5 zł ![]() Fewciu, jest Twój przepis na pierniczki w k.?? Chcę dziś zrobić. A co do ciemnych podłóg. Masz takie?
#1817 |
Zakorzenienie
|
FEWCIU, Tobie brakuje odwagi?
![]() ELLMI to zycie przespi ![]() SILVER,my mielismy ciemne na wynajmowanym. Piekne, ladnie sie prezentuja, ale nigdy wiecej ![]() Widac kurz, rysy (!!), generalnie trzeba je wiecznie sprzatac,a to nie dla mnie ![]() Kuba chory ![]() Okropnie kaszle i brzydko oddycha. Nie wiem czy na dyzur do przychodni nie jechac z nim, chyba jutro nici ze zlobka. Ciekawe kto z nim zostanie ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-12-21 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Pięknie!
Cytat:
Zdrowiejcie na Święta szybko! !! Fewciu co to za antybiotyk? Ma goryczke? Jaki pr zepis na rolade ? Wyjdzie laikowi? Ja robie sernik no ale chcę coś innego tez. Fewciu ja wczoraj caly dzień palilam yankee-jest boskie. Teraz robiłam koleżance na prezent zestaw 3 woski+kominek-zakochała się:p P. S. Ja do kominka daje 1/4 wosku i to aż nadto pachnie a Wy? Aha i kominek kupiłam w yankee co prawda że zniżka ale teraz żałuję bo znalazłam w zwykłym sklepie nie gorszy a za połowę ceny.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-12-21 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Hope fota miała być !!!!!!
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przepis jest na blogu ![]() Cytat:
![]() Zdrowka dla Kuby!!! Może t. zostanie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
lenova bidulkp przeczytalam Twojego posta odnosnie studiow a od dawna nie czujesz, ze to to? musisz sama podjac decyzje.Gdybym byla Toba to nie moglabym sie meczyc tylko dlatego ze to juz niewiele zostalo bo co Ci to da? jestes jeszcze tak mloda osoba , ze zmiana kierunku nie jest zadnym problemem a mozesz znalezc cos w czyms sie dobrzr odnajdziesz.Moja przyjaciolka tak sie meczy na prawie tylko dlatego "ze wsadzila tyle kasy ze zal" a sama twierdzi ze nigdy prawnikiem nie zostanie wiec pytanie czy czasu zmarnowanego nie zal? Lenova mam nadzieje ze u Ciebie to tulko przejsciowe.sciskam mocno
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-12-21 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzcie mi jak zastygnie wosk jak sie caly nienwypali to za drugim razem mam wrażenie ze juz nic nie pachnie
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zapaliłam tea lighta pod woskiem z wczoraj i zapach marny. No ale masz rację ze w ciąży zapach może drażnić bo nawet przy części 1/4 jest mega intensywny.
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Mika kiedy Wy i gdzie w Warszawie będziecie teraz? No musimy się w końcu spotkać bez dwóch zdań!
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do płytek :/ kurcze. To muszę coś innego wymyślić w takim razie ![]() No właśnie Hope, gdzie fota??
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Silver, ja mam dosyc ciemne panele, dąb Nottingham i baaaaaaaaardzo widać kurz, aczkolwiek nie żałuje bo bardzo mi się podobają, w salonie mam podobny kolor.
Mamy drzwi! ale nie mamy klamek ![]()
![]() |
#1827 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() fewciu biedna Blaneczka, dużo zdrowia dla Niej ![]() ![]() co to za rolada kokosowa ![]() nawijko zdrowia dla Kuby! pokażesz fotę? jak juz nie masz jezusowych wyprostowanych ![]() a przepis na pijaka mamy na jakieś kartce spisany, jak chcesz to jutro moge Ci napisać insolito bardzo mi sie podoba Mateusz ![]() szaja strasznie mi się podobają takie wygolone boki ![]() ![]()
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Lurker ;)
|
Fewciu lacze sie w bolu u nas tez noc straszna ;/
Tz o 1 w nocy szedl do calodobowki po Panadol, bo mielismy tylko Ibum a mala cala rozpalona pona 38, oczy szklane, marud straszny, meczyla sie ![]() Teraz poki co 37,7 jeszcze nic nie podaje, ale na bank skoczy wyzej, bo jest marudna jesc nie chce ![]() Tez chce przepis na rolade kokosowa!! Brzmi pysznie ![]()
#1830 |
Zakorzenienie
|
Deli : to mamy praktycznie takie same panele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.