|
|
#1741 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Takie jazdy po somersby? :p
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No dobra nadrobilam. .pocytowalam ale nikogo nie ma idę spać. P.s. jakiś pomysł na prezent dla babci tz ?W zeszłym roku dostała ciepłe góralskie kapcie. .a w tym nie mam pomyslu a czasu mało. A ja i kupiłam sobie mega milusi piękny komin-tylko zimy nie ma a on ciepły-UWAGA CHWALE SIĘ Choc pewnie na zdjęciu nie widać nic.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-12-19 o 23:47 |
||||||
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
O się nie dodało.
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1744 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Leosiu ode mnie i Michałka moc życzeń!
Ale cudo! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam biały stół z ikei (dzięki bogu w tym roku wprowadzili do oferty i obniżyli cenę i uwielbiam go! W kolorze drewna u mnie tylko prawdziwe drewno, czyli podłoga i blat w kuchni. Pamiętaj że odcienie brązu też lubią się gryźć. Zrób sobie taką neutralną bazę, a szalej z kolorami w dodatkach, które łatwo zmienić.Ciemna podłoga fajna, ale tylko ją zrób ciemną jak małe pomieszczenie. Fajnie że kuchnia biała! Kocham białe kuchnie Pochwal się proszę jak już coś będzie wiać, może uda mi się coś doradzić jak zechcesz.Dobrej nocy, padam, chora jestem i dziś miałam kilka godzin szkolenia w pracy. Czeka mnie jeszcze egzamin z urzędu dozoru technicznego ![]() Paaa
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
FEWCIU, tez mi ta sprawa z rzekomymi narzadami smierdzi...
Kuba pierwszy raz od daaaaaawna przelozony do lozeczka, ciekawe ile pospi w nim :P Dobranoc
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Tadaaaam!!! Sobota, wolne, 4dni przed swietami a Lejdi co? Od 6 trase biegu znaczy
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh gdzie te czasy, gdzie spalismy do 9...
Dzis o 6 Kuba byl chetny do zabawy, udalo mi sie go na godzine spacyfkowac, a i tak nieprzytomna jestem... |
|
|
|
#1749 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49411111]Insolito, odpowiedziałam PW
Cytat:
![]() Cytat:
za jedzenie KubyTrzymie kciuki za fryzjera Piotrek zasnął wczoraj o 19 wstał dziś o godz 7.20, bez żadnej pobudki Tylko trochę się wiercił dopóki się przy nim nie położyłam
|
|
#1750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ewulkaaa 4 dni przed świętami, sobota, wolne, od 6 30 siedzi w pracy i nalicza wunagrodzenia, tudzież liczy trzynastki ![]() żeby nie było wątpliowści - oczywiście bezpłatnie, w ramach pomocy charytatywnej :/ również pozdrawiam!
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-12-20 o 08:08 |
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kojarzymy ![]() Mówiłam już, że chyba mamy imię wybrane dla malucha?
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova, wiem co czujesz, sama zrezygnowałam z 2 kierunku(ciągnęłam równolegle z pedagogiką, tylko ze w wawie) po III semestrze, chyba najbardziej mnie zdołowało to, że nie mogłam ogarnąć paru przedmiotów słuchowych (ang) za poprawkę musiałam bulić 1000zł... i akurat wtedy byłam bardzo pokłócona z tztem, podjęłam tą decyzje sama o rezygnacji i ...czasem żałuje. Bo wiem, że teraz byłoby lepiej. No ale te dojazdy, kasa, ciągłe nadrabianie, stres o jakieś zapytanie itd.. przeżywałam to co Ty, I WIEM że jeśli byłabym w zgodzie z tztem wtedy, to skończyłabym te studia, bo on by mnie jakoś zmotywował, no kazałby mi. Tak samo było z prawem jazdy, ja już sie chciałam poddać, ale on nie popuściłby i jestem mu wdzięczna. No i nasze awantury są ciągle, bo ja sie poddaje...nie umiem pokonać pewnych przeszkód....
Szkoda tych 4 lat. Ale przetrzymaj. Mój tzt teraz poszedł na elektrotechnike zaocznie, no poszedł, jest mu to bardzo potrzebne do pracy, papierek. Amelka jeszcze spi,moje porządki świąteczne poszły w piź.dziec! wczoraj nam przywieźli drzwi wewnętrzne nie będzie złotej kurtyny już do wc![]() :brzy dal:Pstryku, miałam się wczoraj odnieść, tak troche to małomyśle może pod względem, gdyby coś sie stało... ale wiesz co, tyle się nasłuchałam i boje się, boje się jak stoje na światłach, ze zaraz mi jakiś pajac wpadnie do samochodu, najbardziej sie boje parkingów w CH. wtedy to na szybkosci sie zamykam... niestety, ale czasy są okrutne... Poza tym Amelka łapieciagle za klamke. ;p Nawijka, no ja wczoraj prawie plakalam po wyjsciu od fryzjera, spierniczyła mi grzywke troche;/ ale ladnie scieniowala no i sporo scielam.. ;p ale i tak mam długie
|
|
#1754 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wtedy wiem, ze to zje najprawdopodobniej, a nie wyrzuci.Dziewczyny przecie pisalam wczoraj, ze grupa szukajaca tej babki z Fewci miasta ZDEMENTOWALA na swoim fb plotki o znalezieniu ciala. To tylko plotki. Szukaja nadal. Ale i tak dziwne, szla na zakupy bez torebki i dokumentow?
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie ciasta robicie, HELP, nie mam pomysłu:/
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle sernik i może to ILLUSION ale ze śliwkami bo wychodzi boskie
|
#1757 |
|
Lurker ;)
|
Deli nie robie, kupuje
![]() A wlasnie co do zamykania drzwi w aucie. Kiedys interesowalam sie zyciem w RPA i tam w wiekszosci miast trzeba miec nawet zamkniete drzwi w samochodzie, bo np stojac na swiatlach moga normalnie ukrasc auto i zrobic kuku.
|
#1758 |
|
Zadomowienie
|
Deli, ją polecam kostkę cappuccino z blog moje wypieki. Pisze z tel dlatego linka nie wsta.wiam
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1760 |
|
Konto usunięte
|
Nawijek, masz
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post49380275 |
|
|
|
#1761 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Hania spała od 18.45 do 7.30 hje Hania wczoraj na usneła przy jedzeniu koło 18;p sądzę, że jakby zansęła to spała by do rana;p neti fajny komin i lepiej Ci w brązie ![]() insolito jakie imię wybraliście? Deli my robimy pijaka, jakiś sernik i 3bita
|
#1762 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() My właśnie rozpoczęliśmy długie rodzinne wolne, tzn ja to wiadomo, że mam wolne ale mąż ma urlop aż do 6 stycznia ![]() Cytat:
A możesz mi jeszcze napisać czy Julek zasypiał przy piersi na noc i na drzemke? Bo u nas tak jest i o ile o usypianie nocne się nie boję tak biorąc pod uwagę że Mała już teraz czasem rezygnuje z drzemki i wiem że bez piersi trudno jej się wyciszyć to boję się że odbiorę sobie narzędzie do uspania jej w dzień i odstawienie będzie się równało z brakiem drzemek... Jak to wyglądało u Was?Insolito i Ezzo, będę wdzięczna również za Wasze doświadczenia z odstawianiem ![]() No coż Starałam się wymienić wszystkie zalety A serio ładnie wychodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A że Wy też kp... ![]() Cytat:
Cytat:
Ta firma Hevea, co Mała wklejała też ma bardzo dobre opinie. Cytat:
![]() Cytat:
Chyba że w ogóle planujesz się zająć zarobkowo rzeczami które będziesz mogła robić w domu np rękodzieło, to wiadomo, że studia niepotrzebne. Ja Cię rozumiem, bo teraz ucieka Ci czas który mogłabyś spędzać z Blanką, i życie domowe daje Ci mnóstwo satysfakcji (mi również ). Ale pomyśl też o tym że jak Blanka pójdzie do przedszkola / szkoły to już będziesz całe dnie w domu sama i samo sprzątanie/gotowanie pewnie Cię aż tak nie uszczęśliwi. A mama która siedzi w domu i tylko czeka aż dziecko wróci z pracy to nie jest dobry pomysł. I nie chodzi tylko o zarobki ale o to żebyś miała coś swojego. I moim zdaniem to powinno być decydujące, co chcesz robić w przyszłości i czy te studia Ci w tym pomogą.Insolito, jakie imię ?
|
|||||||
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
W BIEDRZE ZABAWKI- 30%. Kupilam Mlodemu te gary za 27 zl
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
My kupiliśmy 2 opakowania puzzli gigant za 13.99. Mamy od 2 dni jedne z Peppa i mała jest zachwycona, pięknie układa jak na puzzle 36 elementów. A poniżej jej dzieło.
![]() Ma jeszcze 50 zł z funduszu prezentowego od dziadka to jak znajdę w innej biedrze te gary to jej kupię. Teraz już ich nie było w ten biedrze |
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po pracy. Ale do wieczora chyba będę sprzątać (o ile Daria mi pozwoli, tż jest w pracy więc jestem z nią sama). Okna muszę umyć, ale w szafkach sprzątać nie będę bo tak naprawdę zwisa mi to. Za niedługo się stąd wyprowadzamy więc nie będę przesadzać a dziś jest jedyny dzień kiedy mogę posprzątać. Jutro jeszcze jakieś zakupy a potem pracuję cały pon i cały wtorek więc nie będzie na NIC już czasu.Przystroję coś żeby trochę świątecznie było. Jeszcze włosy muszę pofarbować dziś. Będę wieczorkiem jak Daria zaśnie.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-12-20 o 14:00 |
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Szaja
![]() Chrzestnym przypomnialo sie, ze nie wiedza co kupic Kubie na prezent ![]() Dalam kilka propozycji, ale po entuzjazmie na dzwiek slowa "ciastolina" skumalam, ze chyba bedzie to :P I dobrze, bo nasza juz lekko przyschnieta ![]() Wrocilam od fryzjera. Nooo i wyszlo tak, jak chcialam! A czy mi pasuje to juz inna bajka ![]() Uprzedzajac - zdjecia nie wstawie, bo mi wyprostowala wlosy na Jezusa :P generalnie jest dobrze, 20cm poszzzzloooo! ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- misia, ale ten pijak fajnie wyglada!! Z jakiego przepisu robisz?
|
|
|
|
#1767 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moja 2elementowych nie układa gratulacje!Cytat:
Ja teraz mam do brody włosy, korci mnie, by zrobić short cut http://www.essence.com/sites/default...ed_article.jpg tylko przy dłuższych włosach |
||
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciala to zrobic: http://coolinarnastrefa.blogspot.com...-murzynki.html kiedys u kolezanki jadlam. Poeeezjaaaaaaaaa!
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49417805] widzę, że ty jak ja lubisz mocne cięcie Ja teraz mam do brody włosy, korci mnie, by zrobić short cut http://www.essence.com/sites/default...ed_article.jpg tylko przy dłuższych włosach[/QUOTE] Wooooow! Odwazysz sie? ![]() Ja mam cos takiego: http://3.bp.blogspot.com/-OjM1RGnFhH...0/long-bob.png
|
|
|
|
#1769 |
|
Konto usunięte
|
Nawijko, pewnie, ja nieraz asymetrię robiłam, ale taką typową - jedna strona krótka, druga dłuższa. Wchodziłam do fryzjera z czarnymi włosami, wychodziłam blond. No różne takie
Uwielbiam! Aczkolwiek wygodniejsze dłuższe włosy Taaak! macie rację! pożarłam się tuż przed świętami z mężem W sumie o pierdoły, po nitce do kłębka poszło no i powiedziałam mu, że może przyprowadzić z powrotem dziewczynki a sam nie wracać. Pfff.
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49418039]Nawijko, pewnie, ja nieraz asymetrię robiłam, ale taką typową - jedna strona krótka, druga dłuższa. Wchodziłam do fryzjera z czarnymi włosami, wychodziłam blond. No różne takie
Uwielbiam! Aczkolwiek wygodniejsze dłuższe włosy Taaak! macie rację! pożarłam się tuż przed świętami z mężem W sumie o pierdoły, po nitce do kłębka poszło no i powiedziałam mu, że może przyprowadzić z powrotem dziewczynki a sam nie wracać. Pfff.[/QUOTE]Co racja to racja - szczegolnie przy dzieciach ![]() Ehhh ![]() Sluchajcie, sa jeszcze w Biedrze te dzemy 100% owocow? Byl taki kwaskowy porzeczkowy, przydalby mi sie... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.

za wage Kajtusia 

idę spać. 

) ok z toba takie a(tra)kcje.... a wracaliscie kiedys z mala oboje?
rosi:

W sumie o pierdoły, po nitce do kłębka poszło no i powiedziałam mu, że może przyprowadzić z powrotem dziewczynki a sam nie wracać. Pfff.