|
|
#571 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, moja Niunia w kolorze
|
|
|
|
#573 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Agata, powiem Ci, ze u mnie też tak jest...ze za dużo wszystkiego, a po co to, a po co tamto..
czasami przychodzę do mamy, chcę się pochwalić co kupiłam, a mama od razu z komentarzem: nie kupuj niepotrzebnych rzeczy... Dla mnie wszytko jest potrzebne... Na przykład ostatnio było z rożkiem. Przyszłam do niej, pokazałam jej, myslałam, ze bedzie się cieszyć razem ze mną, a ona: "po co Ci to? i do czego to? owiniesz w kocyk i masz to samo Bardzo kocham moją mamę, ale czasami .... ehh, szkoda słów. Mala, narobiłaś mi ochotę na tego makowca w Święta to pierwsze co, to zabiorę sie za makowca!---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Asia, piękna jest Twoja córunia
|
|
|
|
#575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
Asia1105 Ale Niunia! Przecudowna jest!
|
|
|
|
#577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja uwielbiam lumpki o ile sa zadbane, zreszta widzialyscie jakie ciuszki tam znajduje Uwazam, ze niektore w sklepie nie sa w takim stanie i jakosci ![]() Cytat:
Ale bielizny bym w zyciu nie kupilaPiekna i ten nosek cudny Tymcio juz czeka na nią ![]() ![]() hehehehehehCytat:
zawijali w kocyk, w recznik kuchenny by zawineli bo wtedy nic nie bylo moja to sie w glowe pukala jak jej pokazywalam sol fizjologiczna do mycia oczu ze niby co to ? ![]() ze ona rumiankiem, woda przegotowana wiec nie dyskutujemy o tym co kupuje,co potrzebne itd ![]() bo sie nie dogadamy zrobilam ciasto na pierniki ale sie zmachalam ale jest juz w piekarniku pierwsza tura nananananana jestem z siebie dumna
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Jezuuuu padam
![]() Robię od rana i dopiero ulepiłam, tak na gotowo 11 pierogów Słownie:jedenaście ![]() A gdzie potem jeszcze gotować, studzić, mrozić na raty ;/ Zrobiłam sobie chwilę przerwy, bo aż nóg nie czuję Albo czuję za dobrze, sama już nie wiem Z tego wszystkiego wydaje mi się, że brzuch mi trochę opadł
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona 11 ?? ja bym se dala spokoj
a brzuch poobserwuj wowowowo
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Ojeeeej jaka śliczna
I ta minka! Cudowna jest
|
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
Asia śliczna jest
![]() emdzik co za akcja, padlam |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#582 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy, dziękujemy
![]() Ja siedzę cały czas i płaczę nad tym zdjęciem A co będzie w wigilię jak zapodamy filmik, uhuhu, dziadek wyskoczy z kasy |
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Aga bo zanim zrobiłam te farsze to masakra
Same pieczarki obierałam i kroiłam GODZINĘ ![]() U mnie nie będzie piernika o! Madzia właaaaaśnie, zapomniałam się z Ciebie pośmiać Wyobraziłam sobie Ciebie w tej wannie Siedziałaś w niej? hoho podziwiam, ja nie siedziałam w wannie chyba od 3 miesięcy ![]() Nie mogłam z niej wstać, a teraz to już w ogóle bym musiała chyba dźwig zamawiać
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój zjadłby na momencie ![]() |
|
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aahahhaa zjadlam piernika bo nie wytrzymalam aaaaaaaaaaaaah jaki ZA☠☠☠i sty ![]() dalam duzo przyprawy korzennej, sa ostre, pyszne mieciutkie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bede je jadla i nie wytrzymaja do swiat z mleczkiem z kakao ah moj maz bedzie ze mnie dumny robie pierniki ,a zapomnialam o...obiedzie dzis na pewno bedzie sie cieszyl
|
|
|
#586 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Dziewczyny za wsparcie i tyle ciepłych słów
Pierwszy raz mam takiego doła od początku ciąży i on musi jak najszybciej minąć W sumie u mnie w rodzinie Alicja też będzie pierwszą wnuczką, moja mama bardzo się cieszy, jakieś ciuszki kupiła natomiast właśnie mój ojciec tylko gada po co nam to po co nam tamto, że na urodzenie wnuczki się wódki nie stawia bo to wnuczka a nie wnuk. Głupie gadanie, tatuś córcię na pewno obleje na pępkowym a dziadek niech sobie myśli i robi co chce. 63 lata chłop i na wyprawce się zna brrrrrrrr---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Jaka śliczna kruszynka ![]() ![]()
|
|
#587 |
|
Zadomowienie
|
Mala dzięki z aten pomysł na "ślimaki"
u mnie moja mama kupiła małej bardzo dużo ubranek, ale stwierdziła, że mamy zakaz kupowania wanienki przed porodem ![]() no ale my nie kupiliśmy tylko od brata TZ dostaliśmy, więc nie wiem czy to coś zmienia |
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Agata to mój ojciec jest jeszcze lepszy
Ogólnie ma takie samo zdanie jak Twój, że wnuczka się nie liczy, tylko wnuk i dopiero wtedy będzie prawdziwym dziadkiem ALE MAŁO TEGO: co z tego, że będzie miał wnuka skoro wnuk będzie miał inne nazwisko niż jego! Więc taki wnuk to też nie wnuk Mógł sobie syna zrobić to by miał szansę na wnuka Kij mu w oko I tak nawet do mnie nie zadzwoni zapytać jak się czuję Więc wnuka nawet nie zobaczy Aga haha ajj u mnie też taki piernik by nie wytrzymał do świąt ![]() Olcia jakby Tż zjadł te moje wypocone pierogi to bym się chyba popłakała ;/ Nie wiem jakby się to skończyło
|
|
#589 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do brzucha... zawsze mozesz posypac mąką i na nim lepic... schylac sie nie trzeba pięknotka... moja to zawsze jakos sie chowa a to za pępowiną a to rękoma nakrywa... Cytat:
Cytat:
szczerze to jak teraz pomysle ze bedac w 4 miesiacu miałam połowe wyprawki to powiem Wam ze jakby sie z mała cos stało typu poronienie to ja bym to wszystko przez okno wy☠☠☠☠☠☠☠iła... z jednej strony to staroswieckie podejscie zeby nie kupowac przed porodem nie było takie mega złe bo jak cos nie pykło to nie przychodzisz do domu a tu cały pokoj w rzeczach maleństwa...a jeszcze przeciez kiedys było tak ze usg to rzadkosc i przewaznie przy porodzie sie człowiek dowiedział co sie urodziło... nie wyobrazam sobie zeby np. cała ciaze mowic do dziecka maluszku... tak hmm bezpłciowo ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
na bank w szpitalu to moga sobie polizac szybe od połozniczego... ja tam ich nie chce widziec
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#590 |
|
Rozeznanie
|
A to ostatnie zdjęcie mojej córci
|
|
#591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz mi kregoslup dupskiem wyjdzie od stania nad piernikami.
Podziwiam wszystkie ,ktore spedzily w kuchni wiecej czasu przed swietami niz ja- czyli wszystkie polewe zaraz zrobie i posypie kolorkami :P i beda gotowe ![]() mezowi odgrzeje dwa kotlety i makaron z soboty ![]() tssssssssssssssss
|
|
#593 |
|
Rozeznanie
|
[Miałam to echo, ale z tego co mówił facet, to wszystko dobrze i nie mam się martwic wiec tego się trzymam.
mlebiale super, że już znasz termin, ja sie juz nie moge doczekać mojej niuni nie mogę. Asiaale słodka ta Twoja księżniczka ![]() Agataja tez ostatnio łapię jakieś doły, chyba te hormony daja znac o sobie, ale mam nadzieje, ze to przejsciowe. A co do wyprawki to tez wszystko sami kupujemy, co prawda jakies ciuszki od kumpeli dostalismy, ale od tesciow i mojej mamy to nic. A moj ojciec nawet nie wie, ze zostanie dziadkiem, bo nie utrzymuje z nim kontaktow Twoj bejbik tez słodki ![]() Ja musze sie zabrac za kapuste z grzybami, w sumie to nie mamy za duzo na Swieta, ale w sumie dla dwoch osob, to tez nie ma sensu nie wiadomo ile przygotowywac. Zazdroszcze Wam spotkan z rodzina w Swieta... |
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Martula
![]() Mi kregoslup odmowil posluszenstwa po dekorowaniu piernikow oblalam je lukrem, posypalam kolorowa posypka i heja zjadlam juz jednego, jest boski ale najwspanialszy jest zapach w mieszkaniu <3 cala kuchnia w piernikach ![]() Czekam na malzonka, ale cos go nie ma..... kurde pada jak nie wiem..chcielismy po choinke jechac a one beda takie mokre fuuu od stania na dworze :/
|
|
#595 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga
Ja dzisiaj też zapomniałam o obiedzie! Mąż ma już wolne, więc trochę pospaliśmy, śniadanko, kawka, internety i była 13 Teraz on szoruje łazienkę, ja tylko przeleciałam kurze w pokojach i padam! Zasiadłam i myślę o fuck obiad! A na 19 jeszcze kurna SR! Znalazłam w lodówce piersi, mozzarellę i pomidory więc zapiekam, do tego kasza i jesteśmy uratowani ![]() A z naszych pierniczków już niewiele pozostało |
|
|
|
#596 |
|
Raczkowanie
|
Aga, ja Cię podziwiam, że w ogóle zrobiłaś! Ja co roku machałam całą furę pierników, a w tym roku ani mi się śni!
Na Święta tez jesteśmy poobstawiani, bo Wigilia u siostry mojej Mamy, a świąteczne dni potem u jednych i drugich rodziców. ![]() My nie mamy wanny, tylko prysznic, więc mi odpada siadanie. I chyba sobie nie wyobrażam, jakbym miała wstać. Witam w klubie brzucha 99cm. ![]() Madzia, dzięki za dodanie na pierwszej stronie! Edytowane przez tuliluli Czas edycji: 2014-12-22 o 15:53 |
|
|
|
#597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja postaram się tu w miarę możliwości zaglądać w Święta. Aga pewnie też sobie nie odpuści :P Także grupa wsparcia będzie
|
|
|
|
|
#598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nic mi sie juz nie chce robic, szczytem bedzie wcisniecie guzika na mikrofali, naprawde nie wiem co ja zjem...pewnie bule sobie zrobie jej ale sie zmeczylam jakbym miala dzis jeszcze SR to bym umarla Cytat:
![]() Ja siebie tez podziwiam, chyba nie sadzilam,ze to bedzie takie pracochlonne, najgorsze te naczynia, brudny blad od maki, robot kuchenny upaprany wszystko zapakowalam na szczescie do zmywarki tez mamy prysznic, a z wanny to maz by musial mnie wylawiac Cytat:
bo wszedzie jade po poludniu wiec do poludnia tu bede i wieczorkiem na pewno tez ![]() siedze jak polamana ale nie moge mezowi nic powiedziec, bo dostane bure, ze niepotrzebnie sie narobilam, ze trzeba bylo piernikow nakupowac i heja noooooooo
|
|
|
#599 |
|
Konto usunięte
|
marta cieszę się że wszystko dobrze
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#600 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
Niby mamy sie na skypie umowic z moja mama i siostra, potem bedziemy pewnie dzwonic do tesciow i mojej babci, ale wiadomo, ze to nie to samo, co spotkac sie przy wspolnym stole... Madzia ja mam 99cm Wlasnie zabralam sie za sprzatanie salonu, w sumie tylko kurze, bo podlogi posprzatam jutro. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

czasami przychodzę do mamy, chcę się pochwalić co kupiłam, a mama od razu z komentarzem: nie kupuj niepotrzebnych rzeczy...
w Święta to pierwsze co, to zabiorę sie za makowca!

w końcu za 5 razem jak zadzwonił to go wpuściłam, jeszcze szybko zarzuciłam koszulke i zadyszana otworzyłam mu drzwi ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)