|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Dzień dobry
W nocy budził mnie ból brzucha i w sumie dalej jest coś nie tak. Aż mi się w nocy śniło, że mam sraczkę ![]() Nogi mam jak balony spuchnięte, palce tak samo ;/ Wypiłam pokrzywę, ale czy to coś da? ;/ Madzia wiedziałam, że wizyta będzie pomyślna Tylko tej kasy szkoda, no ale co poradzić I ciekawe co ten Twój gin by powiedział na moją wagę, 18 kg na plusie ![]() Biała masakra, strasznie współczuję i to jeszcze teraz, przed świętami Monnia kciuki, abyś wyszła ze szpitala przed świętami :kciuki; Ale w sumie, skoro ciśnienie się poprawia to chyba nie będą Cię tam trzymać w święta Może później będą kazali się zgłosić na kontrolę i tyle Duszona masz rację, że to Wasza sprawa a nie Twojej mamy, ale jednak kobieta chce dobrze Tylko, że po co się obraża My też będziemy dzisiaj dopiero choinkę stroić, bo wczoraj nie mieliśmy już siły W ogóle ojciec się do mnie nie odzywał przez parę miesięcy a od wczoraj dzwoni Nie odbieram Pewnie wzięło go, że będzie sam siedział w Wigilię Ale wiecie co? Co roku jeździłam do domu rodzinnego, ale tylko ze względu na mamę, bo on i tak zawsze był pijany, awanturował się i wszystko psuł A teraz jak już mamy nie ma to nie mam po co jechać A on niech robi co chce Wrrr ale jednak mam poczucie winy ;/
|
|
#752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie za 2 tyg to by było Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- ilona nie powinnaś czuć się winna to on powinien za te wszystkie lata Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może bejbik jakoś dziwnie się ułożył?! Jak coś to nie czekaj tylko jedź to sprawdzić, zawsze lepiej odbyć jedną wizytę więcej pozornie niepotrzebnę niż jedną za mało... A co do Taty, to hmmm smutna historia... Nie wiem co bym zrobiła... Niby zawsze jestem konsekwentna i uparta, nie zmieniam zdania, ale w głębi serca gdzieś zawsze się rozpływam. Może warto przemyśleć, są Święta, jakby nie patrzeć to Twój Ojciec, może chociaż na chwilę zajrzyj do niego, podziel się opłatkiem i tyle. Ocenisz sytuację, może będzie inaczej... |
|
|
|
|
#754 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilonka po nicy masz spuchnięte nogi?
Nie jadłaś wczoraj nic ciężkiego? Na pewno przykre czekają Cie święta z braku mamy i taty który zawsze je psuł .Biedulko
|
#755 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny cukrzycowe
mam zalecenie od diab żeby w wigilię nie mierzyć ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki, witam się na chwilę i zaraz uciekam, bo tak goni ten czas i tyle jest do zrobienia. Wszystkie pozdrawiam serdecznie. Nie dam rady nadrobić ale trzymam kciuki za wszystkie sprawy.
Zaraz lecę lepić pierogi a potem jeszcze muszę wyskoczyć po ostatnie prezenty, więc znów zabiegany dzionek. Ściskam serdecznie. |
|
|
|
#757 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do PF - masz tam prowadzącego czy przyjeżdzasz z ulicy? Widzę że masz termin troszkę wcześniej, na pewno będę cię prosić o relację Cytat:
Tłumaczymy sobie tak samo, pal licho zniszczenia, zdemolowane pokoje, sprzątanie, najważniejsze że razem |
||
|
|
|
#758 | ||
|
Zadomowienie
|
odowska-dziękuję
Cytat:
Olcia- nie ładnie z ta wigilią tak na ostatnią chwilę i dziękuję Cytat:
[QUOTE=maciejka1987;494466 97][ Ewa śliczności, aż mój mąż chciał zobaczyć - dziękuję przeklete_pragnienia- nie miej wyrzutów, postępuj zgodnie ze swoim sumieniem |
||
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Ewek, to zrob ta Lale w takich kolorach jak uwazasz.. zaufam Twojemu darowi..
![]() Ja sie biore za prasowanie teraz poscieli... potem musze ogarnac Bozene przed wizyta..
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Mama Zuzi tak, nic mi nie zeszła ta opuchlizna od wczoraj
Tylko w sumie nie piłam wody wczoraj tylko sok, więc może coś być na rzeczy A z tym bólem brzucha, to raczej nie jest taki nadający sie na IP, raczej na kibelek ![]() Objadłam się wczoraj mleka skondensowanego, bitej śmietany, pewnie dlatego ;/ Co do ojca, kurde, dawałam mu już szanse,wiecie raz się z nim umówiłam, że przyjadę, prosiłam, żeby był trzeźwy Zadzwonił przed spotkaniem, żebym przyjechała za kilka godzin, bo on sobie wypił i troche mu przejdzie ;/ Nie pojechałam Później znowu sie z nim umówiłam, obiecywał, że nie wypije, cieszył się i w ogóle Pojechałam z Tż a on nawalony Wiecie, nawet nie zadzwoni, nie zapyta jak sie czuję w ciązy, w ogóle nic go nie obchodzi a teraz co, przypomniał sobie W zeszłym roku święta to były ostatnie 2 tygodnie zycia mojej mamy, myślicie, że jej w czymś pomógł? Tylko się napił wódy i tyle Teraz niech siedzi ze swoimi wyrzutami sumienia, o ile w ogóle je ma Ajj sory, że Wam tak smęcę, ogólnie staram się udawać, że mam to wszystko gdzieś, ale tam w środku mnie to gryzie Ale nie pojadę, bo całe święta będę miała skopane, jak co roku Mlebi no to jak Ci diab tak powiedział, to korzystaj ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty!
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
przeklęta nie przepraszaj
jak coś dawałaś mu szansę, to wszystko jeszcze świeże, dla ciebie i brak mamy na pewno nie pomaga. Możesz mu dać szansę ale tylko wtedy gdy pójdzie na leczenie
|
|
|
|
#762 |
|
Konto usunięte
|
no żeby jeszcze sam dostrzegł problem to by było idealnie
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To w takim razie nikt nie ierzy A ja właśnie na drugie śniadanie zjadłam dwa kawałki ciasta marchewkowego z mascarpone ![]() Sąsiadka przyniosła mi całą blachę w prezencie świątecznym
|
|
|
|
|
#764 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja planuje jutro pierogi i sernik skoro mogę szalec Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Po śmierci mamy pierwszy raz do mnie zadzwonił po paru miesiącach, żebym mu rachunki opłaciła, bo on nie ma kasy Zrobiło mi się go żal, zapłaciłam, myślałam, że się ogarnie, że przestanie pić Ale to były tylko pozory Nie wiem, chyba szukam u Was rozgrzeszenia, że jednak nie jestem złą osobą. Czasem tak o sobie myślę, że pewnie jestem wyrodną córką
|
|
#766 |
|
Konto usunięte
|
ilona nie możesz tak myśleć!
to on jest winny że Ci skopał cześć życia Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- teraz żyjesz dla dziecka i męża i siebie. to Ty jesteś ważna a nie on i nie możesz czuć się winna Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#768 |
|
Wtajemniczenie
|
Ratunku
Śledzie się nadają do wyrzucenia mają tak wyczuwalne ości że na pewno nie będziemy ich jeść Do ego chciałam zrobić rybę w zalewie ale za nic nie mogę otworzyć ogórków I taka robota nie nadaje się już zeby cokolwiek robić Zrobiłam sobie meliskę
|
#769 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystkim Dziewczyny za dobre słowa dotyczące wizyty
![]() Duszona ehh Ci faceci.. ja nie rozumiem czy nie łatwiej iść do lekarza i się wyleczyć ? Mój cały czas chodzi podziębiony :/ ale po co się wyleczyć ... Ewa ta choinka jest przepiękna!!!!!! MamaZuzi oj te obrzęki to z tego co mówisz coraz gorsze są.. lepiej zadzwoń do gin... Inco widzisz.. śliczny cukier.. nie ma co się czasem mordować ![]() Mlebi kochana trzymam za wizytę ![]() Ilonka ja myślę, że mój gin jakby zobaczył Twoją figurę to by nie uwierzył, że masz tyle na plusie Co do ojca... eh ciężko powiedzieć, bo lepiej go olać niż ma znowu Ci psuć humor, jeszcze w święta.. a z drugiej ehh pewnie będziesz myślała o nim, i się męczyła to są trudne sytuacje ![]() Zielona nie przemęczaj się Biała najważniejsze że z siostrą lepiej
|
#771 |
|
Konto usunięte
|
ewa pytałam wczoraj o ten szew
zdejma mi w szpitalu przed cc Ty chyba tak samo będziesz mieć z krążkiem z tego co pamiętam Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#772 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilonka to może być właśnie od jedzenia i picia? Bo ja wczoraj też mało piłam wody a piłam za to soki i wodę gazowaną z syropem. Dziś staram się od rana pić więcej
Nerwy mi nie pomagają
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka ja Cię rozumiem... mój ojciec już nie żyje .. ale nienawidziłam go za to wszystko co nam zrobił... ale jak się dowiedziałam że nie żyje to coś we mnie pękło.. bo tak gdzieś ten ojciec tam był... ciągle pijany ale sobie chodził na tym świecie.. a wiadomość że nie żyje spowodowała we mnie taki ból...
tyle myśli .. że może jakbym mu pomogła, jakbym mu powiedziała jak mnie to wszystko boli.. może by było inaczej, może jakby czuł moje wsparcie to by starał się nie pić... gdybanie.. pewnie by pił dalej, ale z drugiej strony bolało mnie że nie spróbowałam.. fakt też taki że byłam jeszcze młoda... ale swój rozum miałam eh. Teraz dalej go nienawidzę.. nie potrafię wybaczyć tych wszystkich rzeczy... A z drugiej strony tak mi brakuje ojca którego tak naprawdę nigdy nie miałam .. jeżdżę do niego na cmentarz i się modle.. nieraz mówie że mimo wszystko co zrobił.. dalej jest moim ojcem i też dzięki niemu jestem i może dzięki temu co przeżyłam głównie przez niego mam taki charakter jaki mam ehh
|
#774 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[QUOTE=ewek000;49446031]moje kochane maskotki które męczyłam przez weekend cudaaaaaaaaaa Cytat:
Cytat:
ucho boli jak np. zapomne o danej godzinie wziac antybiotyk. ale bol taki ze nie biore przeciwbolowych. co do męża... od wczoraj od 13 jest w Gdyni w porcie i jeszcze sie nie rozładował. potem załadunek w Gdańsku w porcie i gdzies ma jechac w strone Opoczna... ale cos czuje ze jak jutro do 12 zjedzie to bedzie ekstra ![]() zeby jeszcze tak szef sypnał chociaz jakas pewmia swiateczna... ale po co kuźwaja po sniadaniu, spacerem z psem. pogoda taka ze pies zrobił szybko to co miał i ciagnał do domu bo nie lubi deszczu. wcale sie nie obraziłam. udało mi sie Was nadrobic wiec zaraz zabieram sie za ciasta dalej
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzieś slyszałam/ czytałam, że jak się puchnie to znak od organizmu, że za mało się piło wody Woda powinna być niegazowana niskomineralizowana o ile dobrze pamietam A słodkie/słone jedzenie zatrzymuje wodę w ogranizmie i też w efekcie się puchnie
|
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mój gin ma sklerozę właśnie do mnie zadzwonił, że przecież on dzisiaj nie przyjmuje,bo ma wolne Kazał mi brać nospę, leżeć i jeszcze raz leżeć, i jak cos sie będzie działo to ip, a jak dotrwam to w piątek ma dyżur na ginekologi i mam wtedy przyjechać na badanie ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- no tak jest , sól wyeliminować trzeba koniecznie i woda jeszcze raz woda do picia |
|
|
|
|
#777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ilonka nie miej wyrzutow... niby to ojciec ale jak widac pomocna dłoń miał gdzies
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
Mlebi to odliczaj gidziny do jutrzejszej wyżerki
![]() Ja tam do Rodziców jadę z arsenałem serków wiejskich, bo pierwsze śniadanie pozostanie bez zmian, żeby potem więcej się zmieściło :P Ilona strasznie to przykre wszystko. Ja już sama nie wiem. Ale skoro On nie wyjazuje chęci z iany, to może lepiej dać sobie spokój. No nie wiem, sama musisz poczuć co zrobić.... Paulina same nieszczęścia. Weź się zrelaksuj i nie stresuj, wszystko się uda! Mi mąż właśnie mieli ser, i słyszę, że sapie, bo gdzieś wcisnął jakiś element z maszynki i nie może znaleźć Dłużej mógł spać, a wczoraj po nocach grać! Mógł wstać o 8 spokojnie porobić, ale nie, bo po co trza grać A niech teraz sapie |
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam piec... nie chce mi sie. jeszcze 2 ciasta i karmel na snickersa... fuck
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Oo Maladt mąż u nas w Gdyni
mogłaś się z nim zabrać
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

.Biedulko

Tłumaczymy sobie tak samo, pal licho zniszczenia, zdemolowane pokoje, sprzątanie, najważniejsze że razem

za wizytę
tak u niego chyba jeszcze nie było...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)