Nie straszne nam Święta bo dietkę trzymamy, mróz pokonamy bo sporty uprawiamy!Cz. 23 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-23, 08:46   #3571
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Nie straszne nam Święta bo dietkę trzymamy, mróz pokonamy bo sporty uprawiamy!C

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
specjalnie patrzę na wszystko co jem, piję 2l płynów, żeby mi sie woda nie zatrzymała i
i wątpię, żeby to był problem tego, że to kolejna moja redukcja, bo ostatnią redukcję świadomą robiłam w 2012 roku, 2 lata temu to mój organizm już dawno zapomniał co to odchudzanie i obcinanie kalorii
Ja też już oglądam z każdej strony jedzenie, czy włożyć do ryjca czy nie... i co, efekt jest do najgorsze jest to, że tracę życie przez to... nie mam ochoty na spotkania, na wyjścia... bo przecież trzeba się "ubrać"... a ja najchętniej bym siedziała w domu w rozciągniętym dresie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 08:47   #3572
agulaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Nie straszne nam Święta bo dietkę trzymamy, mróz pokonamy bo sporty uprawiamy!C

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dobry pomysł jakie planujesz?

Jeu rozumiem Cię doskonale, bo sama przez to przechodzę... nic mnie nie cieszy ostatnio a jak mam się ubrać w wyjściowe ciuchy to płakać mi się chce
na kruchym spodzie, z jakąś masą tu muszę się zastanowić) do tego ze 2 rodzaje galaretek kolorowych pokrojonych w kosteczkę i jeszcze coś do ozdóbki
TŻ kiedyś mówił, że nie przepada, ale nie robię pod Niego, nie będzie jadł najwyżej, co tam
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 08:48   #3573
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
sama chemia my mamy zapas bo TŻ sobie wcześniej kupował to się zużywa, ale to ma 0 wszystkiego w smaku też dziwne za pierwszym razem, w ogóle mi nie smakowało, w połączeniu z czymś jest okej i ja przywykłam do smaku na początek o tyle dobre, że od słodkiego smaku się nie odcinam i nie jem tego też nie-wiadomo-ile no ale nie jest to zdrowe choć ja już mam trochę wyyebane na to czy coś jest chemizowane czy nie, bo w każdym jedzeniu czeka na mnie niebezpieczeństwo czegokolwiek mięso faszerowane hormonami, w wędlinach gluten i tak można wymieniać, więc yyyy, nie wierzę, że można jesc w 100% zdrowo dzisiaj i świadomie jem rzeczy na słodziku itp.
No tak myślałam dziwne to by było 0 kcal, 0 wszystkiego dosłownie i to jeszcze słodkie cuda daruję sobie, bo i tak wystarczająco dużo chemii jest w jedzeniu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-12-23, 08:48   #3574
jeu
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;49446496]Chyba większość ma w okresie jesienno zimowym problemy z wagą. Wzrosty lub zastoje. U mnie to samo, ale nie ma się czym załamywać bo będzie lepiej. Trzeba tylko opracować dobry plan dla siebie

Zrobiłam sobie tabelę na squat challenge. Dzisiaj zaczynam i mam zamiar wytrwać do końca [/QUOTE]nie wiem, to chyba nie zależy od okresu ja w ogóle nie wiem co się dzieje, bo pierwszy raz mój organizm nie reaguje na obcięcie kcal czy wywalenie słodyczy z menu nie wiem czy to sprawka hormonów czy czego, a też ćwiczę i się nie obijam i dziwne to a nie ćwiczyłam regularnie od 1,5 roku, miałam zrywy że np ćwiczyłam 2 tyg i potem znów długo długo nic więc powinno ruszyć z kopyta

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja witam w klubie zdolowanych tez na siebie coś patrzeć ostatnio nie mogę niestety ale ja się do tego przyznaje ze wygląd dla mnie bardzo dużo znaczy i jak nie jestem z siebie zadowolona to od razu dzień i humor do bani .....
musimy sę wspierać

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
wiesz co ja teraz dałam na luz i to totalnie, jak mam ochotę na coś to to jem, jem więcej, oczywiście nie obżeram się nie wiadomo jak, ale po świętach dopiero bardziej się przyłożę, teraz wrzucam na luz i to totalny, nie ważę się, nie mierzę, ćwiczenia też ograniczyłam
ja nie chcę dawać na luz wiem, że jak teraz się będę pilnować to w święta nie popłynę a i po świętach łatwiej się ogarnę

a to Ci się udało z tym kurierem faktycznie -czysty zysk
Stary 2014-12-23, 08:50   #3575
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
na kruchym spodzie, z jakąś masą tu muszę się zastanowić) do tego ze 2 rodzaje galaretek kolorowych pokrojonych w kosteczkę i jeszcze coś do ozdóbki
TŻ kiedyś mówił, że nie przepada, ale nie robię pod Niego, nie będzie jadł najwyżej, co tam
Stary 2014-12-23, 08:52   #3576
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, to chyba nie zależy od okresu ja w ogóle nie wiem co się dzieje, bo pierwszy raz mój organizm nie reaguje na obcięcie kcal czy wywalenie słodyczy z menu nie wiem czy to sprawka hormonów czy czego, a też ćwiczę i się nie obijam i dziwne to a nie ćwiczyłam regularnie od 1,5 roku, miałam zrywy że np ćwiczyłam 2 tyg i potem znów długo długo nic więc powinno ruszyć z kopyta

musimy sę wspierać

ja nie chcę dawać na luz wiem, że jak teraz się będę pilnować to w święta nie popłynę a i po świętach łatwiej się ogarnę

dokładnie po to tu jesteśmy

omg nawet 9 nie ma a już pełno ludzi na mieście ... kurde jeszcze kantor niedaleko mnie zamknięty i musze do centrum jechać

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 08:52   #3577
heroine86
Zakorzenienie

Idę i ja zrobić jakiegoś omleta na śniadanie a potem do roboty trzeba się brać
Stary 2014-12-23, 08:52   #3578
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też już oglądam z każdej strony jedzenie, czy włożyć do ryjca czy nie... i co, efekt jest do najgorsze jest to, że tracę życie przez to... nie mam ochoty na spotkania, na wyjścia... bo przecież trzeba się "ubrać"... a ja najchętniej bym siedziała w domu w rozciągniętym dresie
skad ja znam ten dres, tak wygodnie, nic nie upija a tak serio to też tak nie można ale nie będę sobie też kupowała nowej szafy a w te ubrania co wchodzę to nie czuję się w nich dobrze w sensie mało kobieco i jak worek na ziemniaki

Cytat:

i dobrze, że się nie podpasowujesz pod niego

Cytat:
No tak myślałam dziwne to by było 0 kcal, 0 wszystkiego dosłownie i to jeszcze słodkie cuda daruję sobie, bo i tak wystarczająco dużo chemii jest w jedzeniu
takie rzeczy nie istnieją
choć za kilka(naście) lat to ja już wole nie wiedizec jak jedzenie bedzie wygladac
Stary 2014-12-23, 08:55   #3579
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
skad ja znam ten dres, tak wygodnie, nic nie upija a tak serio to też tak nie można ale nie będę sobie też kupowała nowej szafy a w te ubrania co wchodzę to nie czuję się w nich dobrze w sensie mało kobieco i jak worek na ziemniaki
W dresie najlepiej. No w moim przypadku w bluzie i legginsach
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 08:59   #3580
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, to chyba nie zależy od okresu ja w ogóle nie wiem co się dzieje, bo pierwszy raz mój organizm nie reaguje na obcięcie kcal czy wywalenie słodyczy z menu nie wiem czy to sprawka hormonów czy czego, a też ćwiczę i się nie obijam i dziwne to a nie ćwiczyłam regularnie od 1,5 roku, miałam zrywy że np ćwiczyłam 2 tyg i potem znów długo długo nic więc powinno ruszyć z kopyta

musimy sę wspierać

oj wiesz nie taki luz, że będę jadła do oporu, tylko ostatnio + święta, nie spinam się czy mogę to zjeść czy nie daj Boże nu nu nu, bo dieta, wisi mi to,a mam wewnętrzne przeczucie, że mi to na dobre wyjdzie pozytwnie się naładauję, a potem mi łatwiej idzie
tak jak ostatnio nie pisałam Wam, ale wracając z MS, samochodem, pieprzne.ismy sarnę, a dosłownie minutę przed miała takie przeczucie, że nam wybiegnie i stało się, nic nikomu się nie stało, samochód jedynie zderzak do wymiany, ale mówię Wam teraz też tak będzie
Stary 2014-12-23, 09:01   #3581
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
oj wiesz nie taki luz, że będę jadła do oporu, tylko ostatnio + święta, nie spinam się czy mogę to zjeść czy nie daj Boże nu nu nu, bo dieta, wisi mi to,a mam wewnętrzne przeczucie, że mi to na dobre wyjdzie pozytwnie się naładauję, a potem mi łatwiej idzie
tak jak ostatnio nie pisałam Wam, ale wracając z MS, samochodem, pieprzne.ismy sarnę, a dosłownie minutę przed miała takie przeczucie, że nam wybiegnie i stało się, nic nikomu się nie stało, samochód jedynie zderzak do wymiany, ale mówię Wam teraz też tak będzie
Masz rację będzie więcej energii by porządnie zacząć nowy rok
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 09:07   #3582
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

i dobrze, że się nie podpasowujesz pod niego

takie rzeczy nie istnieją
choć za kilka(naście) lat to ja już wole nie wiedizec jak jedzenie bedzie wygladac

dzwonił typek będzie za jakieś 30 min, idę zaraz ogarniać do kuchni..
ojj będzie miał inne łakocie, kiedyś mu zrobię to co lubi i zaproszę na kawkę, a teraz nie będę cudować, a babeczki zrobię szybko i bezboleśnie

po domu to i ja w dresie lubię popylać albo legginsy, wygoda, ale jak na wyjście coś ze spodni się wylewa ojj to już nie jest tak fajnie... też z tego powodu często wolałam w domu siedzieć niż do ludzi wyjść.. to jest masakra, że wygląd może tak uzależniać i wręcz człowieka na psychiczne dno zrzucać, to jest chore

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

jeszcze jedno, nie macie czasem tak, że nie zazdrościcie osobie bardziej przy kości, że wychodzi na ulicę, nie przejmuje się opinią innych, idzie z uśmiechem na twarzy i naprawdę pozytywnie ją odbieramy? bo tak naprawdę wśród nas nie ma żadnego "grubaska", więc te kompleksy często ans zabijają i odbierają prawdziwe szczęście, to co powinno nam dawać radość
Stary 2014-12-23, 09:46   #3583
majka5908
Zakorzenienie

Dzien dobry

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Hej
Melduję godzinkę bieżni,wtym 15 min biegu i kolano nie bolało

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Nie śpię, bo nadrabiam wizaz

Ej, ja też chce likierek!

Arnama
Może wpadniesz do mnie z tym odkurzaczem? daleko nie masz i weź przy okazji likierek

za biegi, hh i inne ćwiczenia

Trening melduje
Doooobrze dzisiaj bylo
W pracy też okej, spódnice sobie wybrałam, jutro ją chyba kupię
A jutro na 12 godzin zapowiada się masakracja, bo ludzi masa, a my do 13 będziemy na tylko we 3 już widzę ten syf na salonie

Dobranoc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 09:49   #3584
kisiej25
Tajka

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Pierniki - starzy ludzie, babeczki - kobiety? [COLOR="Silver"]

Nie, dosłownie.
Pieczenie pierników i babeczek
Ale podoba mi się Twoje skojarzenie

Witam się z rana przy i śniadaniu
Pogoda za oknem fatalna, bo leje i jest ponuro.
Ja dzisiajw dresie, bo trzeba w domu nieco posprzątać.
Niby jest czysto, bo się to robi systematycznie, ale żeby nieco poczuć te Święta bardziej, bo póki co...nic

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
[...]ale jak na wyjście coś ze spodni się wylewa ojj to już nie jest tak fajnie... też z tego powodu często wolałam w domu siedzieć niż do ludzi wyjść.. to jest masakra, że wygląd może tak uzależniać i wręcz człowieka na psychiczne dno zrzucać, to jest chore
To mnie bardzo często dobija i zbliża do poczucia desperacji.
Nie lubię spodni !

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 09:51   #3585
nonetheless
Zakorzenienie

Bylam w biedronce a ze obok jest przychodnia to skoczylam szybko po wynik i troche za niski, a pol roku temu bylo w normie. Nie wiem o co chodzi bo leki biore regularnie na poczatku stycznia jade do endo to zobacze co powie
Stary 2014-12-23, 09:54   #3586
majka5908
Zakorzenienie

Swieta juz tuz tuz a Wy sie spinacie i dolujecie tym jak wygladacie? Musicie sobie to robic? Bierzcie przyklad ze mnie +8kg i mam to totalnie w Chudsza, grubsza co za roznica wazne, ze szczesliwa i z planami na przyszlosc

Alice co zle wyszlo?
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 10:01   #3587
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Swieta juz tuz tuz a Wy sie spinacie i dolujecie tym jak wygladacie? Musicie sobie to robic? Bierzcie przyklad ze mnie +8kg i mam to totalnie w Chudsza, grubsza co za roznica wazne, ze szczesliwa i z planami na przyszlosc

Alice co zle wyszlo?
i super podejście bo piękno jest w nas życie jest za krótkie na ciągłe zamartwianie się
Stary 2014-12-23, 10:12   #3588
dzovana
Zakorzenienie

Aga kiedyś przyznam się, że miałam tak jak piszesz. Zazdrościłam dziewczynom, które pomimo kilku widocznych kg chodziły uśmiechnięte i widać było, ze mają w wszystko. Zresztą moja koleżanka z paczki waży ok. 90kg przy nieco ponad 160cm wzrostu. Raz była na dukanie, schudła do 70kilku i wyglądała tak ma ojca Albanczyka, a sama ma urodę takową i ogólnie jest ładna i taka pozytywna. Wiekszość ludzi w moim mieście ją zna, bo ona ma pełną wy.yebkę na swój wygląd. Choć jeśli chodzi o zdrowie to może mieć przerypane ale jaki ona ma dystans do siebie, do wszystkiego, to czasami i nam to daje energie
Powiem Ci, że przez ostatni rok chyba ja osobiscie już na siebie rygorystycznie nie patrzyłam. Czasami koleżanki w moim towarzystwie obgadywały jakąś dziecwyznę i mówiły, że gruba, gruba... kiedy ja w porównaniu do obgadywanej dziewczyny byłam jeszcze grubsza w ogóle niektóre dziewczyny mają mózg zepsuty (moje kumpele też ) wieszak, płaska z przodu, płaska z tyłu. To ma być cel dziewczyn? masakra
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 10:39   #3589
jeu
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;49446599]W dresie najlepiej. No w moim przypadku w bluzie i legginsach [/QUOTE]no wiadomo, domowe ciuszki, cokolwiek by to nie bylo najlepiej powiedziec dres

Cytat:
no ja rozumiem o co Ci chodzi, totalne poluzowanie to to się domyśliłam, że nie też mam takie podejście, jakoś się mocno nie spinam, jak chcę się napić grzańca to piję czy lampki wina, jak mam ochotę na coś słodkiego to teżcoś tam zjem ale w małej ilości (choć w ogóle mnie do słodkiego nie ciągnie )

dobrze, że nikomu się nic nie stało

Cytat:
Napisane przez agulaaaa
jeszcze jedno, nie macie czasem tak, że nie zazdrościcie osobie bardziej przy kości, że wychodzi na ulicę, nie przejmuje się opinią innych, idzie z uśmiechem na twarzy i naprawdę pozytywnie ją odbieramy? bo tak naprawdę wśród nas nie ma żadnego "grubaska", więc te kompleksy często ans zabijają i odbierają prawdziwe szczęście, to co powinno nam dawać radość
jasne, że tak myślałam ale potem myślałam, że może ma w nosie jak wygląda, ale nie jest to dobre dla jej zdrowia... jendak pozazdrościćlekkiego podejścia do samej siebie... a znowu my też nie wiemy co ona w duchu sądzi o sobie, myślę, że tylko osoby które są blisko mnie wiedzą, jak się czuję w swojej skórzen atomiast moje koleżanki czy koledzy nie mają pojęcia, że się sobie nie podobam bo z zewnątrz raczej jestem pozytywną osobą

Cytat:
j nawet planów na przyszłość nie mam, bo moja przyszłość wygląda bardz niestbilnie w zawodzie taże nawet to mnie dołuje
ale masz mega podejście, fajnie że Tobie się tak wszystko super układa oby tak zostało

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
w ogóle niektóre dziewczyny mają mózg zepsuty (moje kumpele też ) wieszak, płaska z przodu, płaska z tyłu. To ma być cel dziewczyn? masakra
chyba już większość młodych tak myśli ale to jest straszne; w żadnąstronę nie wolno przesadzić

też czekam na kuriera, dziś powinien przynieść paczkę dla kota zamówiłam taki domek-drapak, 85cm mam nadzieję, że kotu się spodoba i nie wzgardzi

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Hero widziałaś? na KS piernik bezglutenowy już pewnie nie dasz rady zrobić ale na przyszłość
Stary 2014-12-23, 11:05   #3590
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Trening melduje
Doooobrze dzisiaj bylo
W pracy też okej, spódnice sobie wybrałam, jutro ją chyba kupię
A jutro na 12 godzin zapowiada się masakracja, bo ludzi masa, a my do 13 będziemy na tylko we 3 już widzę ten syf na salonie

Dobranoc

Cytat:
Dobry

Mam złe wyniki, przy mojej końskiej dawce wpadam w niedoczynność
O kurcze. Kiedy masz wizytę u endo?
Cytat:
przedśniadanie: pierniki toruńskie już mi tak słodko, że muszę się napić
Dżonka tak z samego rana?
Cytat:
hej
humor nie lepszy ta waga mnie dobija, ja rozumiem, że nie może to determinować mojego zycia i humoru, ale jednak najbardziej przez te ubrania :/ ja juz nie wiem co robię źle chyba, że to @ mi się zbliża, ale u mnie to mogę sobie strzelać czy to @ czy nie, bo nie wiem :/
Jeu Szkoda, że wygląd aż tak Cię dołuje i to przed świętami.
Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Bylam w biedronce a ze obok jest przychodnia to skoczylam szybko po wynik i troche za niski, a pol roku temu bylo w normie. Nie wiem o co chodzi bo leki biore regularnie na poczatku stycznia jade do endo to zobacze co powie
Oby szybko się poprawiło
Dzień dobry Zaraz lecę działać do kuchni bo dzisiaj najwięcej roboty Będę miała nowy tel i nie wiem czy go ogarnę
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 11:20   #3591
arnama
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 11:31   #3592
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

Alice co zle wyszlo?
Super podejście aż mi się buzka ucieszyła jak to przeczytałam

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Dzień dobry
dzień dobry ktoś tu ma dobry humorek widzę

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 11:43   #3593
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
To może zjedz jakiegoś owoca albo marchewkę

Syn poprosił znajomego o prezent...
http://klockowo.pl/opis/2300343/1018...wa-gratis.html
bo inne dzieci u niego mają...
chyba dziewczynka lepsza
Dla dziewczyn też sa takie klocki No i jak jeu pisze: Barbie i inne domki

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;49442559]Jak ja bym chciała umieć nie przejmować się innymi Tak łatwo można mnie zdołować [/QUOTE]

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:

Arnama
Może wpadniesz do mnie z tym odkurzaczem? daleko nie masz i weź przy okazji likierek

Trening melduje
Doooobrze dzisiaj bylo
A, chętnie aż przyjemność nim odkurzać
A likierek zrób, co Ci szkodzi

widzę że energia powróciła, to dobrze

Cytat:
Dobry

Mam złe wyniki, przy mojej końskiej dawce wpadam w niedoczynność
Nie dobrze dużo brakuje do normy??

Cytat:
hej
humor nie lepszy ta waga mnie dobija, ja rozumiem, że nie może to determinować mojego zycia i humoru, ale jednak najbardziej przez te ubrania :/ ja juz nie wiem co robię źle chyba, że to @ mi się zbliża, ale u mnie to mogę sobie strzelać czy to @ czy nie, bo nie wiem :/
Hej, hej, hej! Lasencjo! Przecież w sumienie dawno wzięłaś się za siebie. Daj sobie trochę czasu Niezałamuj się! Przecież pisałaś że jakiś kilogram tam spadł... Nabierz troszkę dystansu do tego, idziesz dobrą drogą, organizm musi się przestawić i ruszysz, daj sobie trochę czasu

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;49446496]

Zrobiłam sobie tabelę na squat challenge. Dzisiaj zaczynam i mam zamiar wytrwać do końca [/QUOTE]

Cytat:
Ja witam w klubie zdolowanych tez na siebie coś patrzeć ostatnio nie mogę niestety ale ja się do tego przyznaje ze wygląd dla mnie bardzo dużo znaczy i jak nie jestem z siebie zadowolona to od razu dzień i humor do bani .....

Stary 2014-12-23, 11:50   #3594
StupidAlice
Czekoladoholik

Napisze zbiorowo:

Przez 11 lat zbijali mi TSH do 1 a teraz nagle jest 4,85 endokrynolog ma urlop, są świeta i będzie dopiero 16 stycznia a tabletki mi się kończą, coś musze brać tak mi leciały włosy a nie skojarzyłam ( ale łysienie androgenowe podejrzewałam zamiast pomyśleć ) W sobote robie jeszcze raz badania i zobacze czy wyjdzie to samo.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:

Hero widziałaś? na KS piernik bezglutenowy już pewnie nie dasz rady zrobić ale na przyszłość
A Eldo nie ma czasem przepisu na bezglutenowe piernczki na blogu?

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 11:50   #3595
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Alice co zle wyszlo?
brawo za te słowa!

Cytat:
S

dzień dobry ktoś tu ma dobry humorek widzę
Tak! TŻ mnie wczoraj wypieścił Ogólnie jakiś lovik mam włączony i czuję się tak 10cm nad ziemią

I właśnie dziś czuję się piękna, chodze nago po mieszkaniu i podobam się sobie w lustrze, chociaż nic się nie zmienia, waga urosła, walić to
Daaaawno już nie miałam takiego dnia- zupełne przeciwieństwo paszteta

Stary 2014-12-23, 11:51   #3596
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zazdroszczę takim ludziom optymizmu np. taka Dorota Wellman wielokrotnie w wywiadach podkreśla, że każda kobieta jest piękna, bez względu na kilogramy. Ważne jest to co ma w głowie i czy siebie lubi. Bardzo ją lubię, ma dystans do siebie, jest wiecznie uśmiechnięta i zaraża optymizmem chciałabym tak...

Cytat:

Cytat:
Widziałam widziałam już mi przez myśl przeszły myśli... ale nieeee, co za dużo to niezdrowo
Stary 2014-12-23, 11:52   #3597
agulaaaa
Zakorzenienie

zrobiłam wafle, sernik z brzoskwiniami siedzi w piekarniku, choinka wniesiona i już w salonie, zaraz spadam do miasta z siostrą coś dla rodziców musimy kupić, no i ja dla Tż-ta, wracam zrobię babeczki, posprzątam to chyba północ mnie zastanie
mama robi szarlotę, jest rolada makowa i babka piaskowa to nie ma więcej co szaleć ze słodkościami
Stary 2014-12-23, 11:55   #3598
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Aga kiedyś przyznam się, że miałam tak jak piszesz. Zazdrościłam dziewczynom, które pomimo kilku widocznych kg chodziły uśmiechnięte i widać było, ze mają w wszystko. Zresztą moja koleżanka z paczki waży ok. 90kg przy nieco ponad 160cm wzrostu. Raz była na dukanie, schudła do 70kilku i wyglądała tak ma ojca Albanczyka, a sama ma urodę takową i ogólnie jest ładna i taka pozytywna. Wiekszość ludzi w moim mieście ją zna, bo ona ma pełną wy.yebkę na swój wygląd. Choć jeśli chodzi o zdrowie to może mieć przerypane ale jaki ona ma dystans do siebie, do wszystkiego, to czasami i nam to daje energie
Powiem Ci, że przez ostatni rok chyba ja osobiscie już na siebie rygorystycznie nie patrzyłam. Czasami koleżanki w moim towarzystwie obgadywały jakąś dziecwyznę i mówiły, że gruba, gruba... kiedy ja w porównaniu do obgadywanej dziewczyny byłam jeszcze grubsza w ogóle niektóre dziewczyny mają mózg zepsuty (moje kumpele też ) wieszak, płaska z przodu, płaska z tyłu. To ma być cel dziewczyn? masakra
I to takiej pewności siebie powinnyśmy zazdrościć a nie rozmiaru XS

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:

Maja na prezydenta (prezydentówne?)

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:

po domu to i ja w dresie lubię popylać albo legginsy, wygoda, ale jak na wyjście coś ze spodni się wylewa ojj to już nie jest tak fajnie... też z tego powodu często wolałam w domu siedzieć niż do ludzi wyjść.. to jest masakra, że wygląd może tak uzależniać i wręcz człowieka na psychiczne dno zrzucać, to jest chore

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Jak przytyłam 8 kg w NL to kupiłam spodnie na gumce, takie pstrokate, kolorowe i raz jade do miasta a tato do mnie: "Ty tak w piżamie wychodzisz?"

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 12:03   #3599
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
I to takiej pewności siebie powinnyśmy zazdrościć a nie rozmiaru XS

Jak przytyłam 8 kg w NL to kupiłam spodnie na gumce, takie pstrokate, kolorowe i raz jade do miasta a tato do mnie: "Ty tak w piżamie wychodzisz?"

dokładnie, to moda, media wykreowały taki obraz... na kobietę z fajnymi kszałtami mówi się, że gruba
Stary 2014-12-23, 12:04   #3600
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisze zbiorowo:

Przez 11 lat zbijali mi TSH do 1 a teraz nagle jest 4,85 endokrynolog ma urlop, są świeta i będzie dopiero 16 stycznia a tabletki mi się kończą, coś musze brać tak mi leciały włosy a nie skojarzyłam ( ale łysienie androgenowe podejrzewałam zamiast pomyśleć ) W sobote robie jeszcze raz badania i zobacze czy wyjdzie to samo.
Sprawdź koniecznie
Idę do tej kuchni bo jakoś nie mogę się zebrać
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości