Sierpniowe mamusie 2015 :) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-23, 11:03   #1141
Jess922
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Ello witam Was w wiligię Wigilii Dopiero wstałam, ale w końcu się wyspałam. Została mi do wysprzątania kuchnia i umycie 100m2 podłóg... No i upieczenie sernika i zrobienie makówek. Jeszcze na zakupy, pakowanie prezentów.... Chyba braknie mi dziś dnia. Ale zacznę od lepszej części- fryzjera i kosmetyczki. No i jeszcze muszę ubrać choinkę- mąż wczoraj kupił sam
Ale ogromna ! my też mamy żywą, ale mniejszą
Jess922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 11:07   #1142
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Ale ogromna ! my też mamy żywą, ale mniejszą
Wrzucę później na instagram ustrojoną
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 11:07   #1143
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Ello witam Was w wiligię Wigilii Dopiero wstałam, ale w końcu się wyspałam. Została mi do wysprzątania kuchnia i umycie 100m2 podłóg... No i upieczenie sernika i zrobienie makówek. Jeszcze na zakupy, pakowanie prezentów.... Chyba braknie mi dziś dnia. Ale zacznę od lepszej części- fryzjera i kosmetyczki. No i jeszcze muszę ubrać choinkę- mąż wczoraj kupił sam
Choika niezwykle ładna,mąż dobrze wybrał.

Jadę zaraz do lekarza a po drodze dokupić parę prezentów bo brakuje dla kilku osób.Pakowanie też przede mną.Na szczęście nie muszę sprzątać bo wyjeżdzamy do rodziców na gotowe .

W oczekiwaniu na kolejne szczęście
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 11:10   #1144
fiona27
Zakorzenienie

Hej

Ale naskrobałyście

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Cały czas śledziłam wątek, ale trudno mi było się trochę wbić w rozmowę.

Ja właśnie mam wielki problem z tym... Nie chce nikomu mówić, bo to dopiero 5 tydzień, ale jak powiem, że nie pije (a zawsze wypije lampke wina z teściową czy jakiś likier z mamą i babcią) to do razu będą jakieś domysły i nie wiem czy po prostu nie lepiej powiedzieć wprost?

Dziś byłam na becie 1232
Ładna beta
Każdego indywidualna sprawa, ale ja bym nikomu nie mówiła o ciąży na takim etapie. Chyba jestem przewrażliwiona ...

Cytat:
Napisane przez lines Pokaż wiadomość
Nie no, ja tez jestem spokojna. Jutro zaczynam 8tc i myślę, że jakby coś miało byc nie tak, to pewnie by juz było. Może jestem naiwna, ale wierzę, że nam się uda, mam same pozytywne myśli i tego się trzymam
Możemy sobie przybić piątkę, bo ja czuje błogi spokój, ale rozumiem dziewczyny, które się denerwują dopóki nie zobaczą serduszka albo od początku coś jest nie tak. Nie wspominając o tych, które przeżyły stratę.
Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
I super! Jak juz pisałam kilka dni temu - nie lubię ciagłego dołowania i wmawiania, ze cos nie tak jest/moze byc/bedzie ja sie wczoraj zestresowałam dziwnym szczypaniem w podbrzuszu ale powiedziałam sobie, ze musi byc dobrze i od razu sie lepiej poczułam grunt to pozytywne myślenie!!!!!!

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

A ja uważam, ze lepiej zrobisz dla swojego organizmu jak zmienisz troszkę nastawienie nie mow, ze cos jest nie tak bo tego nie wiesz i moze nie musisz brać nic oprócz kwasu foliowego, ciągłym zamartwianiem sie i odszukiwaniem wszystkiego niczego nie zmienisz a tez niczemu nie pomożesz. Zrelaksuj sie, włącz dobry film, wypij dobra herbate i reset, dziecko czuje Twoje ciagle stresy i nerwy [COLOR="Silver"]
Każda z nas jest inna i tez trzeba to zrozumieć, że ja się nie martwię czy ktoś inny to nie znaczy, że inni też tak mają mieć.

W przypadku Curly to raczej nie ma co się dziwić, że dziewczyna się wszystkim martwi, bo ma ku temu powody.

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Łatwo jest tak mówić jak jest ok a jak mnie boli coraz bardziej brzuch jak przy ostrym okresie i mam od soboty plamienie to nie dziwne,że się martwię bo chyba każda na moim miejscu by się matrwiła.Plamie nie zmienia kolor na czerwony i jakieś reszki lecą.Bóle coraz silniejsze i wyczuwam skurcze,wiec jak nie minie to jadę na Izbę przyjęć do szpitala.Usg mnie uspokoiło ale nie miałam bóli i nie miałam plamień.Nie pisze tego,żeby sobie ponarzekać a dlatego,że mam uzasadnione obawy a ponieważ nie miałam tak w pierwszej ciąży to się boję co chyba jest naturalne.Z pewnością mam prawo mieć obawy bo mam ku temu powody.Wybacz ale trudno bym w takiej sytuacji siedziała przed tv i udawała,że jest wszystko ok.W sobotę olałam,w niedzielę olałam a dzisiaj ból juz jest silny i dalej ze mnie coś leci,wiec cos jest na rzeczy.Dodam,że od godziny boli mnie krzyż.Pełen relax.Jak nie minie pojade na IP.CHciałam wiedzieć czy ktoś jeszcze tak miał bo w końcu to forum jest nie tylko od słodzenia jak jest dobrze ale i od wymiany doświadczeń jak się coś dzieje itd..
Słusznie piszesz
Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
Jestem po USG, maluch ma 8 mm i taaakie malusie serduszko

Cytat:
Hah moje dziecko dzisiaj stanęło przy mnie jak gotowałam obiad, myśli myśli.. I do mnie z tekstem, ze nie ważne czy aniołek przyniesie prezent czy nie, to jest nie ważne... ważne ze bedzie wigilia i bedziemy wszyscy razem. Myślałam ze zjadę !! Aż mi sie tak cieplutko na sercu zrobiło [COLOR="Silver"]
Ale musiało to być słodkie.

Cytat:
Idę na prenatalne 26.01

Dziś byłam na mikrodermabrazji a jutro zaliczę rzęski i fryzjera Mam nadzieję, że samopoczucie dopisze w Święta

Załączam zdjęcie mojego Fasolexa
Jak ja lubię takie zdjęcia

Cytat:
Już Cię kochana dopisałam

No chce być przy porodzie, więc go zabieram W ogóle dziś w kolejce do kasy zgadałam się z parą która stała za nami, z maluszkiem i polecili nam szkołę rodzenia w Zabrzu, podobno jedyna darmowa w okolicy jutro jadę się dowiadywać co i jak Może jakieś dziewczyny ze śląska mają też ochotę się wybrać? Podobno z całej okolicy jeżdżą bo darmowa
My podjęliśmy decyzję, że mąż w ostatniej fazie porodu wyjdzie z sali. Sam nie chce przy tym byc i ja tak samo. Przy 1 porodzie był do końca i wystarczy.

Cytat:
pisze z izby...juz po badaniu.dostalam duphaston, magnez i zalecenie leżenia. w razie większych upławow mam znowu przyjechać.ciaza jest żywa i urosla od piątku 4 mm. serce bije.mam się oszczędzać.powiedziala ze dobrze ze przyjechałam.
Ciesze się, ze wszystko ok .

Widzę, że co 2-3 osoba czyje się tu pomijana

Dziewczyny proszę Was czasami o większą wyrozumiałość dla innych . To ma być fajny i miły wątek, bo czasami jakoś nie miło czyta się pewne wypowiedzi. Może to tylko moje odczucie, ale chciałam to napisać. Piszę ogólnie .
Stary 2014-12-23, 11:15   #1145
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz dziś upieklam sernik, rosół niedługo będzie gotowy, później trochę odleje na obiad a reszta będzie jako wywar do barszczu, resztę zrobię jak mały wstanie a skończę wieczorem jak uśnie jak się uwinę to na jutro zostanie tylko sprzątanie i jakieś małe dokończenie potraw

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 11:17   #1146
fiona27
Zakorzenienie

UNIKALNA choinka superaśna

Dziewczyny te co mają zamiar powiedzieć o ciąży w Święta, jak chcecie to zrobić ? Ja myślałam o jakimś pudełeczku i w nim napis będziecie dziadkami czy coś w tym stylu

Czy u Was też tak leje i wieje ?
Stary 2014-12-23, 11:18   #1147
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Choika niezwykle ładna,mąż dobrze wybrał.

Jadę zaraz do lekarza a po drodze dokupić parę prezentów bo brakuje dla kilku osób.Pakowanie też przede mną.Na szczęście nie muszę sprzątać bo wyjeżdzamy do rodziców na gotowe .
My też ale zawsze sprzątam calutkie mieszkanie na święta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 11:48   #1148
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
My też ale zawsze sprzątam calutkie mieszkanie na święta
ja też ale w tym roku wyjątkowo nie mogę sprzątać,przykazanie lekarza a małż nie ma kiedy,wiec bólu nie będzie bo patrzeć na to w Swięta nie będziemy musieli.Wrócimy to Tż ogarnie chatę chociaż mnie świerzbi ciągle ręka by posprzątać,ale się pilnuje.

Stary 2014-12-23, 11:50   #1149
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
ja też ale w tym roku wyjątkowo nie mogę sprzątać,przykazanie lekarza a małż nie ma kiedy,wiec bólu nie będzie bo patrzeć na to w Swięta nie będziemy musieli.Wrócimy to Tż ogarnie chatę chociaż mnie świeżbi ciągle by posprzątać,ale się pilnuje.
U mnie też raczej mąż sprząta Tzn wykonuje cięższe prace Ale ja też chcę się troszkę poruszać, aby nie przytyć za dużo
Stary 2014-12-23, 12:01   #1150
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość

Dziewczyny te co mają zamiar powiedzieć o ciąży w Święta, jak chcecie to zrobić ? Ja myślałam o jakimś pudełeczku i w nim napis będziecie dziadkami czy coś w tym stylu

u mnie tak wieje od dwóch dni i do tego ten deszcz.Wczoraj jak jechałam do szpitala wieczorem to wycieraczki nie nadążał zbierać wodę.Kałuże ogromne,że autem musiałam zwalniac do 20km,żeby przejechać.Pogoda nam świruje.Zupełni e jak na przełomie marca/kwietnia tylko szaro i buro na dodatek.

Ja jeszcze nie wiem czy bedę wszystkim mówiła.Może jakoś samo wyjdzie bo cześć osób juz wie...

Stary 2014-12-23, 12:02   #1151
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
ja też ale w tym roku wyjątkowo nie mogę sprzątać,przykazanie lekarza a małż nie ma kiedy,wiec bólu nie będzie bo patrzeć na to w Swięta nie będziemy musieli.Wrócimy to Tż ogarnie chatę chociaż mnie świerzbi ciągle ręka by posprzątać,ale się pilnuje.
Odpoczywaj póki możesz, ale wiadomo jak to kobieta pewnie wszytsko bysmy zrobiły lepiej, niż nasi faceci
Cytat:
U mnie też raczej mąż sprząta Tzn wykonuje cięższe prace Ale ja też chcę się troszkę poruszać, aby nie przytyć za dużo
U mnie mąż zawsze myje okna, a ile się nagada przy tym

Też nie chciałabym przytyć zbyt dużo, ale patrząc na nadchodzące święta to pewnie pierwszy kg na plusie będzie już w sobotę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 12:04   #1152
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
ja zrobiłam dzisiaj zupę,stałam pół godziny przy kuchni i już mnie zaczął boleć brzuch,byle co zacznę robić i już mi gorzej,ech....Zrobię to co muszę i będę leżała.Jadę zaraz autem do tego lekarza a na zakupy wejdę do jednego sklepu.Trudno.

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2014-12-23 o 12:06
Stary 2014-12-23, 12:15   #1153
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tak wieje od dwóch dni i do tego ten deszcz.Wczoraj jak jechałam do szpitala wieczorem to wycieraczki nie nadążał zbierać wodę.Kałuże ogromne,że autem musiałam zwalniac do 20km,żeby przejechać.Pogoda nam świruje.Zupełni e jak na przełomie marca/kwietnia tylko szaro i buro na dodatek.

Ja jeszcze nie wiem czy bedę wszystkim mówiła.Może jakoś samo wyjdzie bo cześć osób juz wie...
Fajne święta mamy
Nie czuję w ogóle atmosfery .

Ja najchętniej nikomu bym nie mówiła, nie mam takiej potrzeby, ale mąż wierci mi dziurę w brzuchu juz od momentu II kresek.

Odebrałam wyniki z morfologi i tak jak podejrzewałam czas zacząć brać witaminki. Tylko nie wiem jakie ...

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
ja zrobiłam dzisiaj zupę,stałam pół godziny przy kuchni i już mnie zaczął boleć brzuch,byle co zacznę robić i już mi gorzej,ech....Zrobię to co muszę i będę leżała.Jadę zaraz autem do tego lekarza a na zakupy wejdę do jednego sklepu.Trudno.
Leż kobieto !!!

12mu05 140m brzmi ciekawie, ale ile sprzątania ... sama mam trochę większy dom, ale poddasze czeka na dokończenie, ale jakoś mi się nie pali z uwagi właśnie na ogarnianie tego wszystkiego W sumie u Was to trochę inna sytuacja, bo macie firmę i potrzebny składzik.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Jak tam Wasze samopoczucia ?
Mam ciągłe uczucie przejedzenia.
Cycuszki bolą ? Zrobiły mi się bardzo wrażliwe sutki .

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2014-12-23 o 12:16
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 12:20   #1154
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne święta mamy
Nie czuję w ogóle atmosfery .

Ja najchętniej nikomu bym nie mówiła, nie mam takiej potrzeby, ale mąż wierci mi dziurę w brzuchu juz od momentu II kresek.

Odebrałam wyniki z morfologi i tak jak podejrzewałam czas zacząć brać witaminki. Tylko nie wiem jakie ...

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Leż kobieto !!!

12mu05 140m brzmi ciekawie, ale ile sprzątania ... sama mam trochę większy dom, ale poddasze czeka na dokończenie, ale jakoś mi się nie pali z uwagi właśnie na ogarnianie tego wszystkiego W sumie u Was to trochę inna sytuacja, bo macie firmę i potrzebny składzik.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Piersi bola od poczatku, to samo mdlosci ale pomaga mi kilka lykow coli, chociaz tyle..

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-12-23, 12:34   #1155
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Piersi bola od poczatku, to samo mdlosci ale pomaga mi kilka lykow coli, chociaz tyle..
Jak idzie gotowanie ?
U mnie troszkę lepiej z mdłościami, ale zauważyłam, że w ogóle nie mogę jeść fast foodów, bo brzuch i żołądek strasznie wtedy bolą. Mnie najbardziej wkurza to uczucie przejedzenia, które mam nawet jak wstanę, kiedy jeszcze nic nie zjem Zaznaczę, że jem mało, nic nie przytyłam. Cola na mnie nie działa, a zresztą jak tylko napiję się łyka to jakbym sam cukier piła.
Wszystko wydaje mi się strasznie słodkie, nawet kotlety

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2014-12-23 o 12:35
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 12:39   #1156
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Jak idzie gotowanie ?
U mnie troszkę lepiej z mdłościami, ale zauważyłam, że w ogóle nie mogę jeść fast foodów, bo brzuch i żołądek strasznie wtedy bolą. Mnie najbardziej wkurza to uczucie przejedzenia, które mam nawet jak wstanę, kiedy jeszcze nic nie zjem Zaznaczę, że jem mało, nic nie przytyłam. Cola na mnie nie działa, a zresztą jak tylko napiję się łyka to jakbym sam cukier piła.
Wszystko wydaje mi się strasznie słodkie, nawet kotlety
Upieklam poki co sernik i ugotowalam ziemniaki na salatki, no i obiad zrobiony na dzis i jutro reszta popoludniu i wieczorem

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-12-23, 12:48   #1157
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Upieklam poki co sernik i ugotowalam ziemniaki na salatki, no i obiad zrobiony na dzis i jutro reszta popoludniu i wieczorem
Co masz na obiadek ?

Ja zrobię szarlotkę, sałatkę jarzynową i może coś z mięsa , a na Wigilię jedziemy w 4 miejsca
Jeszcze na zakupy muszę jechać .
Stary 2014-12-23, 14:16   #1158
ankaaa206
Wtajemniczenie

Mnie cycki bolaa sutki swedza. Zrobilam rogaliki z makiem, maly usypia a ja leze. Co chwile. mnie jajnik kluje z ktorego owulacja byla

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:17   #1159
roxana_lu
Zakorzenienie

Szybko melduje - ciąża według usg 6t1d, CRL 0,33cm , serduszko cudownie bijeeeee <3 !!

Lece w koncu cos sie zając wigilia, jakies porzadki i zakupy !
Nadrobię wieczorem

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 14:35   #1160
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:

Ja właśnie tak zrobię. Włożyłam do mamy prezentu zdjęcie z USG i podpisane jest "będziesz babcią", ale jeszcze nie wiem czy jej to damy

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Szybko melduje - ciąża według usg 6t1d, CRL 0,33cm , serduszko cudownie bijeeeee <3 !!

Nadrobię wieczorem
Ekstra !!

Ja mam jadłowstręt i wmuszam w siebie jedzenie. Teraz gotuję sobie ryż i zjem z kotletem drobiowym, taki mam przynajmniej zamiar.

Piersi bolą, ale nie tak, żeby mi dokuczały.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Mnie cycki bolaa sutki swedza. Zrobilam rogaliki z makiem, maly usypia a ja leze. Co chwile. mnie jajnik kluje z ktorego owulacja byla

Mnie pobolewają obydwa bo miałam z obydwóch owulację

Edytowane przez Jess922
Czas edycji: 2014-12-23 o 14:34
Stary 2014-12-23, 14:49   #1161
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:

Nadrobię wieczorem
Super, gratuluję!

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 15:00   #1162
Jess922
Zakorzenienie

Wy tak piszecie o tych swoich poczynaniach kulinarnych i aż wam zazdroszczę, bo ja jestem totalne beztalencie
dobrze ze jak co roku u mamy spędzamy, a ja nie muszę nic samodzielnie robić, chyba, że obrać ziemniaki
Stary 2014-12-23, 15:46   #1163
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

Nadrobię wieczorem

Serdecznie gratuluje Kolejne bijace serduszko
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 17:00   #1164
goooosienka
Zakorzenienie

A ja właśnie zrobiłam rybę po grecku mniaaaaaaaaam

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
Stary 2014-12-23, 17:14   #1165
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość

Wczoraj spakowalam większość prezentów, mojej mamie dorzuciłam takie maleńkie skarpetki a tż: po co jej takie małe, przecież ich nie założy :pała: nie rozumię już mojego męża.

Cytat:
Ja sie tak szybko witam ... Chciałam zapytać czy sa jakies przyszłe mamy z niedoczynnością tarczycy? Wlasnie odebrałam wyniki i TSH skoczyło mi z ponad 3 na prawie 11... Jestem załamana, a dopiero dzisiaj bede sie umawiac do endokrynologa i to nie wiem na kiedy...

P.s. Morfologia w normie, glukoza tez. Beta 21067 wiec super
ja mam niedoczynność+hashimoto, teraz robiłam tsh i z 1,7 wzrosło na 3,6 i zwiększyła mi dawkę , teraz w dwa dni biorę 100 a tak to 75. Ja leczę się na nfz (ale chodzę też do niej prywatnie jak trzeba). Ogólnie na nfz czeka się bardzo długo na wizytę a z ciążą przyjęli mnie od ręki kurcze strasznie Ci podskoczyło ...
Cytat:
strasznie wieje i pada i pada... fatalne te święta jesli chodzi o pogodę.
Cytat:
moje samopoczucie do d*** jest mi niedobrze, zrobiłam 4 ciacha i nogi mi wchodzą nie powiem gdzie
Cytat:
świetnie
Cytat:
uwielbiam mam nadzieję, że mama zrobi
Stary 2014-12-23, 17:38   #1166
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Muszę zatem spróbować coli, chociaż nie przepadam... Migdały dają radę, ale dziś powędrują do makówek
Stary 2014-12-23, 18:03   #1167
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
uwielbiam mam nadzieję, że mama zrobi
Zapraszam, zrobiłam ogromną michę, ledwo się zmieściło więc jest aż czubato

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 18:13   #1168
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
O mniam Ale mam smaka na rybe po grecku
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 18:16   #1169
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
O mniam Ale mam smaka na rybe po grecku
To wpadaj Ja już 1/5 michy zjadłam Chyba jutro zrobię jeszcze jedną

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
Stary 2014-12-23, 18:28   #1170
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
aleś mi narobiła smaka

Cytat:

Nadrobię wieczorem
gratki

Ja termin porodu będę miała wyliczony na usg w 12tygodniu,tak mi lekarz dzisiaj powiedział.Najlepsze,że lekarz patrzy na przyrosty bety i na mnie i mówi ale beta żle przyrasta..a usg jest dobre.Powiedział,no jak widać,beta może być nie taka a usg dobre.Czasami dzieją się rzeczy o jakich nie śniło się lekarzom.Cuda.

Zrobiłam zakupy,czeka mnie pakowanie jeszcze.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości