Scent Bar LV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-29, 14:42   #601
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Nie no jasne, ja mam inny tryb życia bo nie mam rodziny na głowie, tylko siebie
I tak bym się pewnie nie wyrobiła i musiałabym czytać w wannie, przy jedzeniu, w drodze do pracy i w czasie siedzenia na necie żeby wyrobić taką normę
Polecisz coś z kategorii nie romans, nie kryminał, nie powieść sensacyjna, nie traktat filozoficzny ale żeby było trochę dołujące i pseudopsychologiczne? Albo po prostu fajne.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 14:49   #602
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
I tak bym się pewnie nie wyrobiła i musiałabym czytać w wannie, przy jedzeniu, w drodze do pracy i w czasie siedzenia na necie żeby wyrobić taką normę
Polecisz coś z kategorii nie romans, nie kryminał, nie powieść sensacyjna, nie traktat filozoficzny ale żeby było trochę dołujące i pseudopsychologiczne? Albo po prostu fajne.
Z fajnych i nie z wymienionych kategorii to polecam Jaume Cabre - dla mnie coś niesamowitego. Dołującego i nie kryminał to by mogły być Włoskie buty Mankella. Zresztą jak dla mnie on jest w ogóle dość przygnębiający. O, jak chcesz dołujące to Conroya sobie poczytaj

A ja bym dorwała jaką dobrą sensację, ale tak jak napisałam - na Link jeszcze będę musiała poczekać, Lutza w 54 nie ma i ogólnie kicha
Stary 2014-12-29, 14:57   #603
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Z fajnych i nie z wymienionych kategorii to polecam Jaume Cabre - dla mnie coś niesamowitego. Dołującego i nie kryminał to by mogły być Włoskie buty Mankella. Zresztą jak dla mnie on jest w ogóle dość przygnębiający. O, jak chcesz dołujące to Conroya sobie poczytaj
O, akurat kupiłam nietopszowi Wyznaję to kiedyś pożyczę
Resztę sobie zapisuję, dzięki. Oprócz sensacji

Stary 2014-12-29, 14:58   #604
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Hi hi hi hi tyle to mi w miesiącu wychodzi
Ponad 1,5 książki dziennie? To co ty czytasz?

Do mnie przed świętami przyszło zamówienie z English Bookstore - Zadie Smith i Jeffrey Eugenides, bo chcę więcej czytać po angielsku.
Polecam na pewno Joannę Bator, wszystko. Ale nie wiem do jakiej kategorii jej książki zaliczyć. Jak ktoś lubi felietony nt. innych kultur i życia w dalekich krajach itp, to na pewno warto sięgnąć po "Japoński Wachlarz".
A poza tym stwierdzam, że czytam teraz bardzo mało, biorąc pod uwagę ilość wolnego czasu. No ale samych Braci Karamazow męczyłam dobre 2 miesiące.

To jak już jestem, to od razu życzę wszystkim udanego roku
W ramach postanowienia mam zamiar w końcu zacząć pisać recki perfum, może nawet bloga założyć, jak mi to będzie wychodziło.
I na wakacje jechać, bo w tym roku nie wyszło. Ale mi w ogóle niewiele w tym roku wyszło.

Edytowane przez melkmeisje
Czas edycji: 2014-12-29 o 15:00
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 14:59   #605
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
O, akurat kupiłam nietopszowi Wyznaję to kiedyś pożyczę
Resztę sobie zapisuję, dzięki. Oprócz sensacji

Pożycz, pożycz bo jest świetne
Mnie w każdym razie przypadło do gustu, Głosy też, ale jakby mniej.

Melk, miedzy innymi to, co wymieniłam dwa posty wyżej. Bator lubię, czytałam chyba wszystkie, Zadie Smith pamiętam tylko Białe zęby ale wiem, ze czytałam coś jeszcze. Co ja czytam? Łatwiej by było, czego nie tzn. nie czytam romansów i biografii jak również pozycji stricte dokumentalnych (historia najnowsza, reportaże itp.). Dobra sensacja - tak, zdecydowanie, dobra powieść - jak najbardziej, fantastyka - bardzo chętnie. Jestem w bibliotece u siebie w mieście co sobotę, biorę 5-6 książek. Oprócz tego przyjaciółka bibliotekarka mi zwozi nowości a że i sama w Warszawie należę, ze dwa rzy w miesiącu wypożyczam i z Warszawy. O własnym księgozbiorze nie wspominam, no ale ten uzupełniam, jak jest za co

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2014-12-29 o 15:04
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 15:05   #606
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Niestety to prawda
Głupi świat!
Cytat:
Planów nie mam, od dobrych 10 lat nie podniecam się już sylwestrem

Cytat:
to ja zapodam temat postanowień noworocznych?
Nigdy nie robiłem i robić nie zamierzam Większość planów, które wypaliły, to były postanowienia spontaniczne, niesylwestrowe
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Zgadza się No zapominam, taki dzień, wszyscy trąbią o końcu roku etc etc Ale się poprawiam już
Biedny
Cytat:
Podziwiam samochodowe wyprawy w góry zimą
Ja zimą nawet po mieście jeździć nie lubię, a już dalsze wyprawy samochodowe to "big ", szczególnie z moimi katastroficznymi scenariuszami
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
mi też nigdy zimne na gardło nie szkodziło, ale może już szkodzi? sks jak nic
Wszystko do czasu
Cytat:
kupiłam ibuprom

Cytat:
co do planów to jak zwykle w domu będziem siedzieć, scenariusz zazwyczaj jest taki:
- zrobię coś dobrego do jedzenia (na jakiś makaron tym razem mam ochotę) + drinki,
- P. wpadnie w szał sprzątaniowy (jak co roku umyje belki sufitowe i pewnie jakieś okna ),
- ja postaram się symulować, że też coś robię , no dobra zmienię pościel i opróżnię suszarkę i zmywarkę
- obejrzymy jakiś film i może sylwestra w tv (tzn. tylko Maleńczuka)
- otworzymy małe wino musuące
- sex
- P. idzie spać
- ja siedzę w necie
amen

Cytat:
Polecam "Drzewo sprawiedliwości", już dawno mnie żadna książka tak nie wciągnęła
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 15:14   #607
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Polecam "Drzewo sprawiedliwości", już dawno mnie żadna książka tak nie wciągnęła
Dziękuję, nie znam, zarezerwowałam sobie
Stary 2014-12-29, 15:22   #608
gryx82
BAN stały

Cytat:
Dziękuję, nie znam, zarezerwowałam sobie
Mam nadzieję, że Ci się spodoba "Historie kobiet z gułagu" też godne polecenia
Stary 2014-12-29, 15:24   #609
Redhaired Witch
Nindżopesz

Zapisałam sobie Drzewo... i Wachlarz, a na Bator ciągle się czaję i wiecznie wypożyczona

Stary 2014-12-29, 15:54   #610
gryx82
BAN stały

Zapomniałem się pochwalić, że piernik (na którego przepis wybierałem miesiąc chyba), wyszedł cudny i wchodzi na stałe do świątecznego repertuaru
Stary 2014-12-29, 15:57   #611
Betty83
Zakorzenienie

Stary 2014-12-29, 16:45   #612
gryx82
BAN stały

Najpiękniejszy Mikołaj ever!
Stary 2014-12-29, 19:48   #613
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mam, jak od lat zresztą. Skończy się jak zawsze - albo u siostry, albo u siostry kumpeli (P. odpada, bo ze mną nie gada), mnie jest wszystko jedno tak naprawdę (ostatnie fajne imprezy w większym gronie, takim 20+ powiedzmy, to historia sprzed 10 lat i dalsza; potem większość wyjechała do UK i tyle) Mnie zawsze 31. grudnia dołuje, nawet fajerwerki i petardy o północy, mam się cieszyć z przemijania? Podsumować odchodzący rok? Zrobić plany na ten nowy? Dobre sobie...
A to nowość

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Macham znad dwóch chorych kotów Norka zaczęła kropelkować chyba dla towarzystwa
Plus teść upadł i złamał rękę
Niech ten rok się już skończy...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
my jedziemy jutro w góry (Pieniny) z paczką znajomych i wracamy w niedzielę
Ogólnie mam mieszane uczucia co do tego wyjazdu, niby fajnie, ale ja jakoś nie mogę sie wbić w klimaty imprezowe, deprecha mnie trzyma... No i większość na nartach będzie jeździć, a ja nie jeżdżę dobrze ze nie wszyscy

Cytat:

to ja zapodam temat postanowień noworocznych? robicie je jeszcze? ja się zastanwiam czy w ogóle sens spisywać? lepiej nazwę je celami na bliżej nieokreśloną przyszłość ...
Nigdy nie robiłam i robić nie będę i uważam to za bezsens Niedawno gdzieś czytałam, że tylko 8 % ludzi trzyma się postanowień, reszta po około tygodniu rezygnuje

Cytat:
Ja nie spisuję ale mam: schudnąć jak co roku (to jest postanowienie całoroczne ale po sylwku dobrze wychodzi bo nie ma okazji do żarcia), i przeczytać w ciągu roku co najmniej 50 książek. Spodobała mi się ta koncepcja w 2014, miałam motywację żeby wyszukiwać coś w księgarniach i bibliotekach. W zeszłym (znaczy tym) roku miałam jeszcze postanowienie żeby nadrobić braki filmowe.
O i też czytałam, że sporo osób co roku postanawia to samo

Cytat:
Hi hi hi hi tyle to mi w miesiącu wychodzi
Właśnie dziś zwiozłam do Warszawy kolejne torbiszcze, żeby mieć cokolwiek na kolejny długi weekend
A co czytujesz najchętniej? Poleć coś. Choć ja ostatnio bardziej męczę książki niż czytam Obecnie Miłoszewskiego.

Cytat:
zdecydowanie tak
co do planów to jak zwykle w domu będziem siedzieć, scenariusz zazwyczaj jest taki:
- zrobię coś dobrego do jedzenia (na jakiś makaron tym razem mam ochotę) + drinki,
- P. wpadnie w szał sprzątaniowy (jak co roku umyje belki sufitowe i pewnie jakieś okna ),
- ja postaram się symulować, że też coś robię , no dobra zmienię pościel i opróżnię suszarkę i zmywarkę
- sex
- P. idzie spać
- ja siedzę w necie
amen
Pogrubione

Znad zimy

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
A dla mnie coś optymistycznego

Cytat:
Nigdy nie robiłem i robić nie zamierzam Większość planów, które wypaliły, to były postanowienia spontaniczne, niesylwestrowe

Cytat:
Zapomniałem się pochwalić, że piernik (na którego przepis wybierałem miesiąc chyba), wyszedł cudny i wchodzi na stałe do świątecznego repertuaru
Który w końcu?

Cytat:
Zabiłeś bar mikołajem
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 20:07   #614
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A to nowość

Jesteś złośliwa!
Cytat:
Nigdy nie robiłam i robić nie będę i uważam to za bezsens
Jeśli mógłbym coś zasugerować - postanów sobie "Nie będę wyładowywać swoich frustracji na Bogu ducha winnych ludziach w internecie"

Cytat:
Który w końcu?
Na piwie, ale usunąłem zakładkę i nie mogę znaleźć Mam przepis wydrukowany, więc jakby co

Ale musisz być dla mnie miła i ładnie poprosić!
Cytat:
Zabiłeś bar mikołajem
No tak jakby pusto wszędzie, głucho wszędzie...
Stary 2014-12-29, 20:12   #615
rachell111
Zakorzenienie

Ja się poddaję, nienawidzę szukać ciuchów dla chuopina

Zawsze sam sobie wybiera, kupuje etc, ja się tym nie zajmuję, i nie wiem kompletnie gdzie mam się udać jutro (M1) do jakiego sklepu, żeby fajną koszulkę do 50 mu zł kupić

Pustka w głowie. Heeeeeeeeeeeeeeeelp
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 20:46   #616
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

Posłużę się motywem brata Stazji - uff. BTW Stacja, prezent widmo przybył?
Dasz znać?
Jeszcze nie przybyl
Ale mam podejrzenia,że to może być waga z pomiarem tluszczu i innymi bajerami, bo raz w tyg biegam do sasiadki na dokladne ważenie, a Mlody i jej mąż sie ze śmiechu wtedy zwijaja
Ale mogę się mylić. Dam znać co to
Cytat:
Ja na noc się nie kremuję, mam nadprodukcję emolientów więc już nie zaklejam się, tylko czasem w dzień jak czuję potrzebę.
:
Nie dałabym rady. Próbowałąm kilka razy, ale nie. Muszę coś nałożyć bo mi się skóra okropnie ściąga. A niby powinno sę w jedną noc dać cerze odpocząć od kosmetykow itd, takie info z netu...
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
edit: nie ma to jak w poniedziałek rano roz☠☠☠ać sobie kciuka nożykiem co papieru idę do apteki, bo się jucha leje, na szczęście płytko, tylko długa szrama

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Macham znad dwóch chorych kotów Norka zaczęła kropelkować chyba dla towarzystwa
Plus teść upadł i złamał rękę
Niech ten rok się już skończy...

Cytat:
Podziwiam samochodowe wyprawy w góry zimą. Patrzę na tych ludzi w korkach w tivi, i wnioskuję, że no muszą lubić ten stajl :
Ja sobie nie wypbrażam zima...nawet latem/jesienia miałąm problem i śmierć w oczach, bo wydawało mi się że zaraz autem stoczymy się z tej serpentynki, i polecimy sobie na sam dół...że o chorobie morskiej/ lokomcyjnej nie wspomnę
Cytat:
zdecydowanie tak
- sex
- P. idzie spać
- ja siedzę w necie
amen

dobry
Fanaberia zwariowała, linieje jak na wiosnę
1.

2. Biedną też dopadło gubienie futra, klątwa barowa
Cytat:
Jesteś złośliwa!

Jeśli mógłbym coś zasugerować - postanów sobie "Nie będę wyładowywać swoich frustracji na Bogu ducha winnych ludziach w internecie"
:
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 20:55   #617
tricolor
Wtajemniczenie

Miłego wieczoru całemu Baru

Drukarka mi zgłupiała chyba

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Idę nadrabiać

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Otruta jestem, a nie jadłam dziś nic u nietoperza...
Pszepszam, ale
Stary 2014-12-29, 21:00   #618
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Mi koleżanka obiecywała, że mi nie da samej siedzieć, bez faceta i się zadręczać swoim życiem, a jak spytałam "jakie mamy plany na sylwestra" to ona na to, że na domówkę idzie "muszę, bo się bratowa obrazi..." tiaa, bo Maja to się nie obrazi, że została wystawiona...
Także tego, sylwester i Nowy Rok mam wolne i bez planów

i
Cytat:
Długi sylwester czyli
ano
Cytat:
to ja zapodam temat postanowień noworocznych? robicie je jeszcze? ja się zastanwiam czy w ogóle sens spisywać? lepiej nazwę je celami na bliżej nieokreśloną przyszłość ...
ja nie mam postanowień, a raczej cele/marzenia (takie jak w zeszłym roku zresztą), ale zależą one tylko i wyłącznie od kaprysów mojego organizmu więc pewnie i w tym roku będzie z wszystkiego
Cytat:

Podziwiam samochodowe wyprawy w góry zimą. Patrzę na tych ludzi w korkach w tivi, i wnioskuję, że no muszą lubić ten stajl Ja nie znoszę, do entej potęgi nie znosze. Pociągiem kiedyś jeździliśmy na 7dniowego Sylwka w góry i było bueno Ale autami teraz bym się nie pchała, zwłaszcza że zimą nie lubię dróg, nie lubię gór, nie lubię śniegu, zimy ani nie jeżdżę na niczym Czyli jeśli zimówka to only in da city
ja nie lubieu tego stajlu
dlatego nigdy nie byłam w górach w okolicach Świąt/Sylwestra. Jakoś w tym roku tak wyszło
Ale jedziemy na totalne zadoopie, a nie tam gdzie wszyscy więc tyle dobrze gorzej jak nie będzie się dało dojechać z powodu zasp itp
Cytat:

zdecydowanie tak
- sex
- P. idzie spać
- ja siedzę w necie
amen
piękny plan
Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
To jak już jestem, to od razu życzę wszystkim udanego roku
W ramach postanowienia mam zamiar w końcu zacząć pisać recki perfum, może nawet bloga założyć, jak mi to będzie wychodziło.
I na wakacje jechać, bo w tym roku nie wyszło. Ale mi w ogóle niewiele w tym roku wyszło.

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Cytat:

Cytat:

Cytat:

Zawsze sam sobie wybiera, kupuje etc, ja się tym nie zajmuję, i nie wiem kompletnie gdzie mam się udać jutro (M1) do jakiego sklepu, żeby fajną koszulkę do 50 mu zł kupić

niestety nie jestem na bieżąco z tym co maja w sklepach więc nie pomogę
jak do 50 zł to może Cropp?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 21:15   #619
tricolor
Wtajemniczenie

A, Rejczelku, miałam zapytać, co to jest hasiu?

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

A w M1 TkMAXX czasem nie ma? Ale nie wiem, jakie tam ceny. Ani jakie sklepy w całości.

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Diverse? Bo w Bytomiu, nawet jak będą przeceny, to chyba koszule i droższe jednak.
Stary 2014-12-29, 21:41   #620
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

Reporter? teraz chyba się Medicine nazywa... mój brat ma stamtąd fajne ciuchy.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 21:52   #621
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie przybyl
Ale mam podejrzenia,że to może być waga z pomiarem tluszczu i innymi bajerami, bo raz w tyg biegam do sasiadki na dokladne ważenie, a Mlody i jej mąż sie ze śmiechu wtedy zwijaja
Ale mogę się mylić. Dam znać co to

Nie dałabym rady. Próbowałąm kilka razy, ale nie. Muszę coś nałożyć bo mi się skóra okropnie ściąga. A niby powinno sę w jedną noc dać cerze odpocząć od kosmetykow itd, takie info z netu...
1. nom to by Ci ulżył prezentem.

2. Masz inną skórę inne potrzeby. Grunt to reagować na potrzeby.

Cytat:

niestety nie jestem na bieżąco z tym co maja w sklepach więc nie pomogę
jak do 50 zł to może Cropp?
Kryste co to jest Cropp?

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

Diverse? Bo w Bytomiu, nawet jak będą przeceny, to chyba koszule i droższe jednak.
1. Hasiu to cytat z Flo, chyba u niej się tak mawia jak idzie się spać do łózia, u mnie w rodzinie mawiali idę w kimono Używam, bo słodkie jest i jakoś tak się przyjęło

2. Diverse serio tam coś dla 33latka będzie fajnego? Dzięki, nie wpadłabym na to, czyli New Yorker też obczaić?

Bytom, ech Bytom Wspominałam o Bytomiu? Jeśli tak to miałam na myśli miasto Fajnie wyszło
Bo jeśli chodzi o firmę, to nie, sama bym mu nie wybierała takich rzeczy. Fakt, że koszule potrzebuje również. Ale to mursi mierzyć I Bytom, firmę, odrzuciliśmy na wstępie jak szukał odzienia na ślub. Szyją na szczypiorków, nic na niego nie pasowało 186 wzrostu ale szeroko w barach. Bez względu an wagę, zawsze był szeroki w barach i to sprawia ogromne trudności w zakupach w ciemno. T-shirt obleci, bo się naciągnie, ale wszystko inne musi mierzyć.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Reporter? teraz chyba się Medicine nazywa... mój brat ma stamtąd fajne ciuchy.
Thnx o rany jak się świat sieciówkowy pozmieniał
Edit: Łaaaaaaaaaa ale tam ładne ciuchy dla mnie, jest i niedoszła-polliastyczna bluzka z krukiem Faaaajne, chyba tego u nas nie ma w M1. Gdzieś bym się musiała zapuścić dalej. Ale dobry trop.
Dobrze mi się zdawało, nie ma u nas Najbliżej Zabrze, jutro się nie wybiorę
Tak czy owak, sklep warty zapamiętania, jadąc do Gliwic się kiedyś wspólnie zaczepimy. Dobrze wiedzieć, że takie fajne ciuchy. Online mi się podobają

Dobra, Reporter/Medicine, Cropp, Diverse, New Yorker.

wejdę do Caryy, Rezerwatu i H&M ale tam albo drogo albo nie ma co brać, bo już obczailiśmy przed świętami. W Carry kupił to co mu się podobało. Period.

Dzięki wszystkim. Dziś powiedziałam mojej Mam (ona mu wybiera najlepsze ciuchy, mają identyczny gust) że następnym razem kupuję mu choćby w lutym coś, jak tylko spotkam i chomikuję na tę okazję.

Dzięki wszystkim za szybką pomoc Autentycznie byłabym jak dziecko we mgle. A muszę jeszcze jutro poszlajać się po urzędach

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-12-29 o 22:02
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 22:14   #622
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Na piwie, ale usunąłem zakładkę i nie mogę znaleźć Mam przepis wydrukowany, więc jakby co

Ale musisz być dla mnie miła i ładnie poprosić!
Nie wiem czy za piernik mi się opłaca

Cytat:
Kryste co to jest Cropp?

Chyba zaczniemy dziś oglądać Breaking Bad.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 23:07   #623
Murszafka
To ja :)

Obrobiłam fotki z wigilii i zaśnieżonej łąki, ufff...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 00:30   #624
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
...
Szalona, prrrrr! Takimi rzeczami można se kuku w piżmie zrobić, zaprzestaj
Cytat:
Drukarka mi zgłupiała chyba
To ja Ciebie pocieszę (albo i nie), że drzewiej mielim taką, że jej się kartki pojedynczo wtykać musiało (bo inaczej brała wszystkie naraz), a wydrukowanie jednej strony trwało jakieś 10 minut
Cytat:
...
Ale jedziemy na totalne zadoopie, a nie tam gdzie wszyscy więc tyle dobrze gorzej jak nie będzie się dało dojechać z powodu zasp itp
Może jakieś bacówki na hali macie wynajęte?! To będzie świetna przygoda!

Nie owczymi bobkami!
Cytat:
Ktoś tu chyba na północy kraju nigdy nie bawił?
Cytat:
Thnx o rany jak się świat sieciówkowy pozmieniał
Mnie to mówisz? Czasami mam wrażenie, że po koszulę, albo spodnie, udać się muszę do Żyda, do sklepu bławatnego
Cytat:
Nie wiem czy za piernik mi się opłaca
Za taki na pewno

---

Jestem świeżo po dyskusji z siostrą nt. muslimizacji Europy, krew mnie zaraz z nerwów zaleje
Stary 2014-12-30, 07:51   #625
Murszafka
To ja :)

Co z tymi islamistami?
Melduję się z poczekalni u dentysty. Zębowej sagi nigdy dość.
Miłego!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 09:38   #626
Maja102
Zakorzenienie

kupiłam sobie szampana na jutro, będę pić i filmy oglądać
spać mi się chce
Zgodnie z obawami książka była pretekstem dla byłego, od 6 rano przysyła sms, że chce porozmawiać. Olewam, nie mam mu nic do powiedzenia

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-12-30 o 09:45
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 09:51   #627
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
A co czytujesz najchętniej? Poleć coś. Choć ja ostatnio bardziej męczę książki niż czytam Obecnie Miłoszewskiego.
Miłoszewski jest świetny!

Sporo z tego, co czytam, wymieniłam powyżej. Generalnie: dobra fantastyka, dobra sensacja / kryminał/ powieść obyczajowa (nie mylić tego ostatniego z tzw. literatura kobiecą!). Bardzo lubię skandynawskie kryminały, wszystko Link, ostatnio Johna Lutza, na noworoczny weekend przygarnęłam zestaw męski: Irvinga, Griffina i Gemmela.

Dziś już w pracy nieco cieplej.
Stary 2014-12-30, 10:19   #628
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Kryste co to jest Cropp?

taki sklep dla młodzieży
ale nawet mnie się czasem udaje tam coś upolować, jak mam wenę na śmieszny nadruk (np z kotem ), a i dla facetów bywają fajne koszulki (chociaż trzeba się przebić najpierw przez stos z dziwnymi nadrukami)
Cytat:

Chyba zaczniemy dziś oglądać Breaking Bad.

Cytat:

Może jakieś bacówki na hali macie wynajęte?! To będzie świetna przygoda!
bez przesady z bacówką na hali no ale mamy wynajęty dom (nie żaden hotel ani pensjonat) we wsi zabitej dechami

Musze się już serio pakować (bo ok 14 wyruszamy), a nie wiem czy na zadoopiu będzie net () więc jakbyśmy się nie widzieli to Szczęśliwego nowego roku temu Baru niech koniecznie będzie lepszy niż ten mijający!

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 10:28   #629
tricolor
Wtajemniczenie

Ewuś udanej, bezpiecznej podróży i radosnego pobytu!

I miłego dnia całemu Baru

Mursz

Gryxik 30 stron wydruku w dwie godziny, kartki pojedyczno wyciągane, bo coś pomyliło drukarce i drukowała po 1/3 strony :yyy:
Czuję każdą kość w prawej dłoni i nagdarstku
Czy to już sks?

Hasiu nie słyszałam, hasie za to tak
(I zdaje się, że w Twojej okolicy rodzinę mam

Edytowane przez tricolor
Czas edycji: 2014-12-30 o 10:32
tricolor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 10:39   #630
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ja ostatnio tylko kryminały czytam Wczesniej wypozyczałam tylko sagi o wampirach. Generalnie odkąd pracuję po 12 godz to nie mam jak podskoczyć do biblioteki.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości