Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-12-31, 09:33   #2371
AgusiA753
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 151
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Szuka³am problemu przet³uszczaj±cych siê w³osów. Podobno odstawienie tabletek anty mo¿e tak dzia³aæ. S³ysza³y¶cie o tym?
Niestety tak Ju¿ nie jedna z nas siê przekona³a, ¿e w³osy podczas brania anty i po odstawieniu potrafi± siê diametralnie zmieniæ. Wypadaæ szaleñczo tak¿e. Podczas brania mia³am przesuszony skalp i tydzieñ bym mog³a nie myæ, ale my³am co 3-4 dni, wciera³am emulsjê emolium, bo tego wymaga³. Teraz myjê co 2-3 dni, ale na 3 dzieñ ju¿ mam t³uste, no i nie ten skrêt
Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
Oto jak przyszly mi zabezpieczone kosmetyki ze sklepu. Myslalam ze zamowienia pomylili jak to otwarlam hahahaha.

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
Cukiereczek - no widzisz, a ja studniówki mieæ nie bêdê bo tu takich bajerów nie ma
Klaudenc, te¿ studniówki nie mia³am, ani komersu, ¿yjê. Ale to sobie odbi³am

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e to jaka¶ nowa edycja Beauty Blender?
Pad³am
DzieckoWeMgle- cuuuudnie

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
"Ja tylko dokrêcam moje w³osy, bo nie s± a¿ tak krêcone, ale to moje naturalne w³osy"

Choæ co to "dokrêcanie" znaczy to ju¿ nie wiem. Dyfuzor? Lokówka? Trwa³a? Wtf
Prêdzej trwa³a poczochrana
Cytat:
Witaj DzieckoWeMgle Siedze z szamponetka na glowie, wybralam kasztanowy braz i sie teraz martwie czy nie za ciemna wyjdzie i czy mi bedzie dobrze w ciemnej
Naturalny mam marijel 8.1 to jest dokladnie odcien moich naturalek.
A nie mia³byæ wielki come back do natury? Z tego co wiem, to tak jak dziewcyny mówi±, szamponetka siê nie wyp³ukuje do koñca... No, ale jak ju¿ robi³a¶ i by³o ok to spoko. Kolor bardzo ³adny, choæ s±dzi³am, ¿e wyjdzie du¿o ciemniej
Cytat:
Bez jaj, wiedzia³am ¿e s± czarne i te ¶mieszne blond szpice nie maj± racji bytu na mej g³owie. To jaka¶ okrutna okrutno¶æ, chcê ten kolor z powrotem
Jak wampirzo Nooo czarno-czarny ten kolor
Stary 2014-12-31, 09:40   #2372
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 219

AgusiaA753: No i dalej jest, bo trwalych farb sie nie tykam A szamponetek mialam juz dziesiatki i zawsze sie dziady zmywaly na zero :p
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-31, 09:52   #2373
DzieckoWeMgle
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 174

Cytat:
Dobre ciecie potrafi jednak sporo skretu wydobyc. A co do zelu - jeszcze przed wygniataniem jest. Wiedzialam ze o czyms zapomnialam - wygniatanie

Dzieckowemgle: u mnie z zelem to loteria. Daje stala ilosc. Raz sa mieciutenkie i wygladaja jakby zelu nigdy nie widzialy, a raz tak jak dzis widac, ze maja za duzo ^^
Cieszê siê, ¿e przypomnia³am o wygniataniu :P
A co do ¿elu - ja nie wiem ile dajê, ale dajê sporo i nawet jak jak s± nim mocno oblepione to po wygnieceniu wszystko wygl±da cacy Ale ja w³a¶nie staram siê bardziej skupiæ na koñcach, bo przy skalpie jest problem z dok³adnym wygnieceniem

Czasem moje te¿, szczególnie po spaniu, wygl±daj± jakby nie "liznê³y" ¿elu no i wtedy skrêt mi siê nie podoba Jak jest co wygniataæ to wygl±da to zdecydowanie lepiej
Jak dobrze, ¿e ta czarna rzepa Joanny jest tak tania Na samym ¿elu bym zbankrutowa³a

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Poka¿ wiadomo¶æ

Ja tak samo. Jedyne miejsce gdzie mi przeszkadza za du¿a ilo¶æ ¿elu, to w³osy przy skalpie. Staram siê tam nie przesadzaæ, bo inaczej muszê po krótszym czasie myæ.

Dok³adnie!

Cytat:
Co do wplatania ró¿nych rzeczy w warkocz, mi siê podoba co¶ takiego, tylko nie mam chyba dobrej apaszki.
O matko, jakie cudo
Ja te¿ zawsze siê zachwycam takimi fryzurami...wydaje mi siê jednak, ¿e nie mam w³a¶nie odpowiedniej apaszki no i wygl±da³abym w tym prze¶miewczo

Cytat:
Musze sie przejsc do natury w takim razie tyle tylko, ze daleko mam :/ I wlosy od nowa dzis musze umyc, bo z loczkow zrobila sie istna szopa.
Zdarza siê najlepszym Moje dzi¶ w miarê s±

Cytat:
Napisane przez AgusiA753 Poka¿ wiadomo¶æ
Niestety tak Ju¿ nie jedna z nas siê przekona³a, ¿e w³osy podczas brania anty i po odstawieniu potrafi± siê diametralnie zmieniæ. Wypadaæ szaleñczo tak¿e. Podczas brania mia³am przesuszony skalp i tydzieñ bym mog³a nie myæ, ale my³am co 3-4 dni, wciera³am emulsjê emolium, bo tego wymaga³. Teraz myjê co 2-3 dni, ale na 3 dzieñ ju¿ mam t³uste, no i nie ten skrêt
Zale¿y te¿ od dobrania anty...mi dobrali dobrze i je¶li chodzi o w³osy to nie zauwa¿y³am niczego niepo¿±danego Ale na dobranie odpowiednich musia³am trochê poczekaæ i porobiæ parê badañ. Dziêki tamu jednak nie ty³am, nie mia³am stanów depresyjnych i buzia mi siê wyleczy³a wreszcie...a¿ strach odstawiaæ
DzieckoWeMgle jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:26   #2374
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Cytat:
Napisane przez AgusiA753 Poka¿ wiadomo¶æ
(...)
Jakbym siebie czyta³a! Kiedy¶ nie my³am tydzieñ i nie by³y t³uste. Skalp mnie swêdzia³. U¿ywa³am olei i emolium. A po odtawieniu siê przyklap³y, przet³u¶ci³y i straci³y skrêt.
Z powodu uczulenia nie mogê stosowaæ nic detergentami typu SLS. Wiêc mam problem, bo Hipp sobie ze skalpem nie radzi i jest taka jakby "warstewka". Czyta³am o pilingu cukrowym. Spróbujê. Dzi¶ bêdê mia³a suszarkê

Cytat:
Napisane przez DzieckoWeMgle Poka¿ wiadomo¶æ

Zale¿y te¿ od dobrania anty...mi dobrali dobrze i je¶li chodzi o w³osy to nie zauwa¿y³am niczego niepo¿±danego Ale na dobranie odpowiednich musia³am trochê poczekaæ i porobiæ parê badañ. Dziêki tamu jednak nie ty³am, nie mia³am stanów depresyjnych i buzia mi siê wyleczy³a wreszcie...a¿ strach odstawiaæ
Tu chodzi w³a¶nie o odstawienie. Nie branie. Jak bra³am to w³osy by³y piêkne czasem bez ugniatania i ¿elu Krótko, ale by³y

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:41   #2375
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203

U mnie jaka¶ wariacja siê robi... ³upie¿ nie wiem sk±d, suchy ale jest a próbowa³am kilku peelingów i ciê¿ko mi speelingowaæ bo mam do¶æ gêste te w³osy jednak. Mo¿e skóra g³owy te¿ wraca na stare tory, spróbujê myc szamponem z dodatkiem olejku herbacianego. Ech te problemy w³osowe dobrze, ¿e nie jest mocno i tak nie widaæ.
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-31, 15:02   #2376
DzieckoWeMgle
Raczkowanie

Cytat:

Tu chodzi w³a¶nie o odstawienie. Nie branie. Jak bra³am to w³osy by³y piêkne czasem bez ugniatania i ¿elu Krótko, ale by³y
A to przepraszam - ¼le zrozumia³am
Ja mia³am krótk± przerwê podczas brania tych, które mam teraz. Chodzi³o o sprawdzenie, czy okres bez tabletek i tak przyjdzie w terminie...No i nie przyszed³...zamiast za miesi±c pojawi³ siê po ponad 1,5

Ja swoje dzi¶ odgniot³am po dodatkowe porcji ¿elu i jest cacy
Stary 2014-12-31, 15:05   #2377
201605161428
Konto usuniête

Jezusie jaki ja mam dzis kiepski dzien. Jest 16 a ja nic nie mam gotowe. Slowek sie nie nauczylam, jedzenie nietkniete, balagan w pokoju, zero makijazu. Nawet lozka jeszcze nie poscielilam. Wlasciwie tylko wlosy mam z wczoraj zrobione.
Stary 2014-12-31, 15:36   #2378
Miskaa78
Kazar Lady

Wiadomo¶ci: 22 900

mia³±m dzi¶ mieæ proste w³osy z grzywk± a te moje wariaty tak sie pokrêci³y jak nigdy !
wiec zostaj± krêcio³ki

Szczê¶liwego Nowego Roku !!!

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczaj±c± g³upot±..

Miskaa78 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-31, 15:50   #2379
DzieckoWeMgle
Raczkowanie

Cytat:
Jezusie jaki ja mam dzis kiepski dzien. Jest 16 a ja nic nie mam gotowe. Slowek sie nie nauczylam, jedzenie nietkniete, balagan w pokoju, zero makijazu. Nawet lozka jeszcze nie poscielilam. Wlasciwie tylko wlosy mam z wczoraj zrobione.
Jakbym czyta³a o sobie...jak dobrze, ¿e ja mam skromn± domówkê i to jeszcze nie u siebie Pamiêtaj jednak - w³osy to 3/4 sukcesu
Szczególnei krêcone

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Poka¿ wiadomo¶æ
mia³±m dzi¶ mieæ proste w³osy z grzywk± a te moje wariaty tak sie pokrêci³y jak nigdy !
wiec zostaj± krêcio³ki

Szczê¶liwego Nowego Roku !!!
Wiedzia³y co dobre i jak siê zachowaæ
Ja zawsze jak wyprostujê na imprezê (a nie robi³am tego ju¿ dawno ) to wiecznie siê dziadygi pokrêc±

Ja równie¿ dok³adam siê do ¿yczeñ - Wszystkiego, co najlepsze, lasencje!
Stary 2014-12-31, 15:53   #2380
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Jakbym czyta³a o sobie...jak dobrze, ¿e ja mam skromn± domówkê i to jeszcze nie u siebie Pamiêtaj jednak - w³osy to 3/4 sukcesu
Szczególnei krêcone

Wiedzia³y co dobre i jak siê zachowaæ
Ja zawsze jak wyprostujê na imprezê (a nie robi³am tego ju¿ dawno ) to wiecznie siê dziadygi pokrêc±

Ja równie¿ dok³adam siê do ¿yczeñ - Wszystkiego, co najlepsze, lasencje!
Do mnie tylko TZ przychodzi, ale mam przed oczami moja mame gloszaca: jaki sylwester taki caly rok. Wychodzi na to, ze 2015 spedzie glodujac w balaganie
Stary 2014-12-31, 15:58   #2381
DzieckoWeMgle
Raczkowanie

Cytat:
Do mnie tylko TZ przychodzi, ale mam przed oczami moja mame gloszaca: jaki sylwester taki caly rok. Wychodzi na to, ze 2015 spedzie glodujac w balaganie
No to widzisz jak ja ¿yjê :PPP
Pomijaj±c g³oduj±c

Ale skoncentruj siê na najwa¿niejszym - ca³y rok bêdziesz zmieæ piêkne lokasy

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-31, 16:00   #2382
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
No to widzisz jak ja ¿yjê :PPP
Pomijaj±c g³oduj±c

Ale skoncentruj siê na najwa¿niejszym - ca³y rok bêdziesz zmieæ piêkne lokasy
Ta wizja mi sie podoba *-* I brazowe, a powiem wam, ze tak dobrze czuje sie w tym brazie, ze chyba wroce do farby raz na trzy miesiace. Stalam sie taka "wyrazista" i pasuje mi do ciemnych brwi i rzes gestych

Udanego nowego roku dziewoje!
Stary 2014-12-31, 18:22   #2383
pannaatopowa
Zakorzenienie

Ja zrobiê sobie imprezê w wannie. Gor±ca woda, film, olejki a potem suszenie now± suszark± z dyfuzorem. Dzi¶ mi przysz³a

Tak siê zastanowi³am. Pierwszy raz mam suszarkê w ¿yciu. Zawsze suszy³am niczym abo prostownic± (mia³am kiedy¶ prostownicê, która mo¿na by³o prostowaæ wilgotne w³osy)

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
Stary 2014-12-31, 21:25   #2384
DzieckoWeMgle
Raczkowanie

Cytat:
Ta wizja mi sie podoba *-* I brazowe, a powiem wam, ze tak dobrze czuje sie w tym brazie, ze chyba wroce do farby raz na trzy miesiace. Stalam sie taka "wyrazista" i pasuje mi do ciemnych brwi i rzes gestych

Udanego nowego roku dziewoje!
No widzisz - i jest piêknie Ca³y rok bêdziesz taka "wyrazista"

Cytat:
Ja zrobiê sobie imprezê w wannie. Gor±ca woda, film, olejki a potem suszenie now± suszark± z dyfuzorem. Dzi¶ mi przysz³a

Tak siê zastanowi³am. Pierwszy raz mam suszarkê w ¿yciu. Zawsze suszy³am niczym abo prostownic± (mia³am kiedy¶ prostownicê, która mo¿na by³o prostowaæ wilgotne w³osy)
A ty bêdziesz ca³y rok robiæ wanienne SPA
U mnie niestety hit dyfuzora siê nie sprawdza - jaki by nie by³ w³osy reaguj± mi mega puchem i prostuj± siê
Stary 2014-12-31, 21:47   #2385
Klaudenc
Moderator

U mnie jaki numer! W niedziele by³a przesy³ka i my¶la³am ¿e to ta w ramach rekompensaty - a dzi¶ przysz³a mi druga.. i wychodzi na to ¿e ten kto j± wtedy ukrad³ z tego bina j± odda³ albo kurier j± dopiero tam wrzuci³, w niedziele w tym samym miejscu, a ja dzi¶ dosta³am tê co mia³a byæ w ramach przeprosin. mam 1 olej lniany, 2 peelingi i olejek eteryczny gratis XD spróbuje peelingu na skalp, no akurat trafili jak mi potrzebny!
Szczê¶liwego nowego roku Wam!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-01, 01:43   #2386
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

Szczê¶liwego Nowego Roku!

My otwieramy szampany za ok. 6,5h, ale moje loki juz gotowe na party. Coraz bardziej zaczyna mi siê podobaæ ich d³ugo¶æ. Uwielbiam, gdy w³osy opieraj± siê o ramiona - to dla mnie wyznacznik d³ugich w³osów.
I ju¿ wiem, jaki jest mój g³ówny problem z upiêciami. Gdy zrobiê loki i mi wyjd± ³adne, szkoda mi je chowaæ, upinaj±c. Tak jak dzisiaj. xD Dlatego jak zwykle bêd± rozpuszczone.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 31grudnia2014.jpg (26,4 KB, 59 za³adowañ)
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-01, 02:23   #2387
DzieckoWeMgle
Raczkowanie

Cytat:
U mnie jaki numer! W niedziele by³a przesy³ka i my¶la³am ¿e to ta w ramach rekompensaty - a dzi¶ przysz³a mi druga.. i wychodzi na to ¿e ten kto j± wtedy ukrad³ z tego bina j± odda³ albo kurier j± dopiero tam wrzuci³, w niedziele w tym samym miejscu, a ja dzi¶ dosta³am tê co mia³a byæ w ramach przeprosin. mam 1 olej lniany, 2 peelingi i olejek eteryczny gratis XD spróbuje peelingu na skalp, no akurat trafili jak mi potrzebny!
Szczê¶liwego nowego roku Wam!
Ech...takim to dobrze
A ja na prezent ¶wi±teczny dla T¯ musia³am czekaæ 16 dni i przeprosin siê nie doczeka³am pomimo ostrych maili :P

Cytat:
Szczê¶liwego Nowego Roku!

My otwieramy szampany za ok. 6,5h, ale moje loki juz gotowe na party. Coraz bardziej zaczyna mi siê podobaæ ich d³ugo¶æ. Uwielbiam, gdy w³osy opieraj± siê o ramiona - to dla mnie wyznacznik d³ugich w³osów.
I ju¿ wiem, jaki jest mój g³ówny problem z upiêciami. Gdy zrobiê loki i mi wyjd± ³adne, szkoda mi je chowaæ, upinaj±c. Tak jak dzisiaj. xD Dlatego jak zwykle bêd± rozpuszczone.
S± prze¶liczne!!! Zawsze marzy³ mi siê taki skrêt...Niestety jak dla mnie nieosi±galny
Stary 2015-01-01, 08:49   #2388
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie niestety hit dyfuzora siê nie sprawdza - jaki by nie by³ w³osy reaguj± mi mega puchem i prostuj± siê
Mam nadziejê, ¿e u mnie tak nie bêdzie. Zasiedzia³am siê w wannie i nie mia³am czasu Dzi¶ pokombinujê.

Stary 2015-01-01, 11:28   #2389
handzia600
perfumowe ADHD

Wiadomo¶ci: 3 255

Jako ¿e dopiero raczkuje w w³osach to mo¿e polecicie mi jak±¶ odzywke b/s ?

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Juz widzê co polecalyscie kilka stron temu wiec nie wa¿ne

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-01, 11:31   #2390
201605161428
Konto usuniête

Cytat:

Do dyfuzora trzeba wprawy Pamietasz, zeby nie dotykac wlosow w trakcie suszenia? To moze powodowac puch. No i musisz sobie wypracowac jak go trzymac, jakie pasma brac etc.
Stary 2015-01-01, 11:55   #2391
DzieckoWeMgle
Raczkowanie

Cytat:
Do dyfuzora trzeba wprawy Pamietasz, zeby nie dotykac wlosow w trakcie suszenia? To moze powodowac puch. No i musisz sobie wypracowac jak go trzymac, jakie pasma brac etc.
Nigdy nie dotykam podczas suszenia W³osy bra³am ma³ymi porcjami, nie krêci³am nim, nie szura³am, nie przyciska³am na chama do g³owy
Ma³o tego - dyfuzorem suszyli mi te¿ fryzjerzy I zawsze efekt taki sam - beznadzieja Naturalnie schn± o wiele lepiej.
Przypominam sobie, ¿e moje w³osy nigdy nie lubi³y suszarki Nawet jak mia³am proste w³osy, do¶æ krótkie, to po wysuszeniu suszark± ciê¿ko by³o je okie³znaæ. A naturalnie - cud, miód i orzeszki :P
Stary 2015-01-01, 12:01   #2392
Klaudenc
Moderator

Dzieckowemgle - mnie przepraszali tyle razy ¿e hoho, ale w Anglii to typowe
TheUnlike - jestem ciekawa jak ten kolor przy twarzy wygl±da - kiedy¶ pokaza³a¶ fotkê w takich ciemnych w³osach i super to wygl±da³o. Masz ³adne naturalki, ale opieraj±c siê na tym zdjêciu to moim zdaniem w ciemnych w³osach lepiej, dodaj± Ci takiej wyrazisto¶ci.
Stary 2015-01-01, 12:02   #2393
201605161428
Konto usuniête

Ja zima bez suszarki to bym miala wieczne zapalenie pluc Moja fryzjerka to w ogole nie ogarnia dyfuzora ;D Rozczesuje mi wlosy na mokro, lekko ugniata i suszy glowa w dol. I zdziwiona ze jej szopa wychodzi...
Stary 2015-01-01, 12:04   #2394
Newquay
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 188

Kochane szczê¶cia i mi³o¶ci oraz ¶licznych lokaskow Wam ¿yczê w Nowym Roku :-*
Stary 2015-01-01, 12:05   #2395
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Dzieckowemgle - mnie przepraszali tyle razy ¿e hoho, ale w Anglii to typowe
TheUnlike - jestem ciekawa jak ten kolor przy twarzy wygl±da - kiedy¶ pokaza³a¶ fotkê w takich ciemnych w³osach i super to wygl±da³o. Masz ³adne naturalki, ale opieraj±c siê na tym zdjêciu to moim zdaniem w ciemnych w³osach lepiej, dodaj± Ci takiej wyrazisto¶ci.
Wrzuce jutro fotke z przodu, bo zaraz wychodze, a u TZ awaria internetu :S Wlasnie caly czas mysle czy nie wrocic do ciemnych farb...
Stary 2015-01-01, 12:18   #2396
201605161428
Konto usuniête

Uwaga: straszê brakiem makija¿u, popêkanymi ustami i w³osami prosto z poduszki wiec tylko dla ludzi o silnych nerwach :p Jakie to g³upie, ¿e nie mogê scaliæ postów z telefonu.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 20150101_132806.jpg (184,0 KB, 69 za³adowañ)

Edytowane przez 201605161428
Czas edycji: 2015-01-01 o 12:36
Stary 2015-01-01, 13:34   #2397
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Uwaga: straszê brakiem makija¿u, popêkanymi ustami i w³osami prosto z poduszki wiec tylko dla ludzi o silnych nerwach :p Jakie to g³upie, ¿e nie mogê scaliæ postów z telefonu.
Super jest Fajny typ urody masz, taki inny. Te popêkane usta, ja mam takie non stop i nic nie pomaga
Stary 2015-01-01, 14:52   #2398
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Super jest Fajny typ urody masz, taki inny. Te popêkane usta, ja mam takie non stop i nic nie pomaga
Dziekuje Ja ostatnio przygryzalam z nerwow i popekaly.
Wlasnie spierniczylam obiad na TZta, cholera a tak sie staralam.

Edytowane przez 201605161428
Czas edycji: 2015-01-01 o 14:54
Stary 2015-01-01, 15:13   #2399
handzia600
perfumowe ADHD

Wiadomo¶ci: 3 255

Dziewczyny a jest która¶ z was z Bia³egostoku ? Bo szukam jak najbardziej aktualnego fryzjera od loczkow. A znajduje same info z odleg³ego czasu
Stary 2015-01-01, 15:57   #2400
iwonsia01
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 187

Cytat:

¦liczne! Mówi³am, ¿e cieniowanie spowoduje podniesienie i pokrêcenie w³osów. Teraz to masz takie ¶limaczki. Chyba te¿ muszê siê wybraæ w koñcu do profesjonalisty na strzy¿enie, bo nie mam aktualnie kszta³tu. Mia³am jednak zamiar zaczekaæ do marca a¿ minie czapkowy okres i bêdzie mo¿na ukazaæ w³osy w pe³nej klasie Najgorsze u mnie, ¿e strasznie niszczy mi siê i w szybkim tempie ostatnia warstwa. Mam tam czêsto ko³tuny, które ciê¿ko rozczesaæ. Co jaki¶ czas je podcinam, ale s± na tyle zniszczone, ¿e nie da siê ju¿ nic z zrobiæ. Wiór i tyle. Po ¶lubie mo¿e zaszalejê i zrobiê sobie tak± d³ugo¶æ jak Ty masz;D

a i jedyne to bym zmieni³a to zapu¶ci³a grzywkê, ale tylko dlatego ¿e nie jestem fank± krêconych w³osów i prostej grzywki. Mam nadziejê, ¿e nikogo tym nie ura¿ê, po prostu mam takie zdanie od zawsze :P

Edytowane przez iwonsia01
Czas edycji: 2015-01-01 o 15:59
iwonsia01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.