Scent Bar LV - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-04, 00:15   #931
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar LV

Odwrotna klątwa Polly -cudne

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 00:19   #932
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
co do projektowania to moge se zaprojektowac,ale kto mi to wyprodukuje
ikea?

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
To uczucie towarzyszyło mi, jak kiedyś oglądałam powyższy vlog z muzeum projektów mebli. Serio, podjarałam sie jak mały Kaziu a tu ni chu chu skont to wzionć Dzie to kupić? Kto mi to zrobi? Wrzucam na zasadzie inspiracji no i nadziei, że skoro to muzeum, tzn że może podobnyż styl gdzieś normalnie jest do nabycia w tych krajach zwłaszcza.
no przecież ludzie sami robią meble
małż koleżanki (dr fizyki) każdą wolną chwilę spędzał w stolarni dopóki nie umeblowali całego mieszkania
jak się bardzo chce, to wszystko można
Stary 2015-01-04, 01:20   #933
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

co do kupowaia np w dani to przez siec mozna wszystko kupic, a po drugie ceny zabijają...
no tak, ale... już nei mówię o tym biurowym, chooociaż łaj not ?

Można przeca odwiedzić ichnie pchli targi, tam się każdy szybko wyzbywa rzeczy, takie unikatowe używki są lepsze niż to co stoi u nas w sklepach. Taka prawda. Ostatnio teściowej kupiłam na allu płaszcz z wełny kaszmiru i uwaga dodatku czegoś tam sztucznego 10 % made in uk za 100 zł. Tak używka, ale chodzi o jakość, wygląd, skład, trwałość. Wyjątkowość na tle chińszczyzny. No i komfort.

Można pewnie i sieciuniowo ale Ibejem sama bym sie bała bez macania

JA wiem jedno, jak chcę mieć coś łał, to tego u nas nie znajdę Muszę szukać na zachód. Proste. Autko skąd masz? Wszystko jasne.

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

no przecież ludzie sami robią meble
małż koleżanki (dr fizyki) każdą wolną chwilę spędzał w stolarni dopóki nie umeblowali całego mieszkania
jak się bardzo chce, to wszystko można
Tak tak, sama zlecałąm, ale nie wszystko można Wszystko jest złudzeniem. Ogromną większość tak. Ale problem tkwi w materiałach i w technologiach wytwarzania, wykończeniach etc. Nie wszystko jest dostępne na wyciągnięcie ręki nawet dla utalentowanego wykonawcy. Ale warto szukać.

Polly - bingo, jaka zagramanica, OLX, czyli tablica ( joł joł vivat Szymon Wydra )

Od ludzi można kupić niezłe skarby. przejrzyj.

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Betty, Stazja - wy będziecie wiedziały, może ktoś jeszcze kosmetycznie zainteresowany

Ja z tą moją babcią znów wyskakuję. Tą co już dobija 80tki, ale kremowania nie znosi. Twarz zaczęła po 75 r.ż. I tu jest sukces. Pono kupuję jej najlepsze kremy ever. Bo nie tłuszczą a upiększają. Tak, dla 80latki też ważny jest brak błysku tłustości, nieestetyczne sebum etc

Ale chodzi o ciało, ręce, z babci się skóra sypie. Dermatolog odpada, była raz i nicego nie użyła. A ona ma taki wstręt do kremiszczy, uczucia tłustości, że woli cierpieć. Straszne to jest. To aż boli jak się patrzy, no i wyobrażam sobie jak to jest nieprzyjemne delikatnie mówiąc. No i szukam kobiecie balsamu, mleczka, jak zwał tak zwał, z DOZOWNIKIEM - bo wówczas może chętniej sięgnie - taki nawyk że pyk i jest, a nie że trzeba odkręcać etc etc.

Co z gotowców łagodzi przesusz nie dając uczucia śliskości, silikonów, tłustości i mazi, tylko zmiękcza? Rzuciała mi się Mixa w oczy dzisiaj, mleczko z owsem, ale kurtka 400 ml tylko było, trochę za dużo jak na chybił trafił, z 99% prawdopodobieństwem że chybił.

Może coś z Babydream?
Wiadomo 80 letnie ciało przestało produkować natłuszczacze, nawilżacze, kolagen, etc. Ale ją ten widok krępuje, ona się widzi i czuje się strasznie ze sobą.
Miał ktoś Mixę z owsem lub coś innego niż oliwka z Babydream? Potrafi to zniwelować łuszczącą sypiącą się skórę bez warstwy oleju?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-01-04 o 01:25
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 01:23   #934
Katty_p13
Piers do przodu

Gosh oglądam Teksańską Masakrę Piłą Mechaniczną II i za mało wina wypiłam jak ci reżyserzy dostają kasę na nakręcenie takich gniotów??

Rachela - Neutrogena balsam z pompką? moja Babcia używała tylko tego

Edytowane przez Katty_p13
Czas edycji: 2015-01-04 o 01:26
Katty_p13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 01:31   #935
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Gosh oglądam Teksańską Masakrę Piłą Mechaniczną II i za mało wina wypiłam jak ci reżyserzy dostają kasę na nakręcenie takich gniotów??

Rachela - Neutrogena balsam z pompką?
1. Aleś se wybrała repertuar Serio an to chyba nie ma odpowiedniej ilości wina.

2. No niestety Neutrogena okazał się lata temu szajsem. Sama próbowałam. Zaklejacz. Nic ponad to. Rozczarowanie. Teraz się wymaziałąm olejem tamanu bo cały dzięń paradowałam w podkładzie a to dla mnie kara boska. (mając tragiczne włosy i tragiczną cerę coś trzeba podrasować, no i of kors byli snajomi, of kors sprzed lat ) I ja mam po tamanu eldorado skórne. No ale -babcia oleju nie użyje choćby jej pistolet do skroni przyłożyli, bo to jest olej, no i tak na dobrą sprawę, olej w sumie nie nawilża, tylko uelastycznia, a na dłuższą metę wysusza.

No nic, wypuszczę się jeszcze wkrótce na sklep sama, to zbadam sprawę.

Póki co beznadziejna biała breja u nas na drodze

Czas edycji: 2015-01-04 o 01:33
Stary 2015-01-04, 01:36   #936
gryx82
BAN stały

Cytat:
W końcu jakaś nowa jakość
Cytat:
jo ł baru!
na nowy rok polly ogłasza kolejny kastink na przedmiot ktoremu dane bedzie zamieszkac w pollychatce ,\licze na owocną pomoc jak zawsze, zwłaszcza gryxa

Za 400 PLN to nawet samych podłokietników z porządnego drewna nie dostaniesz

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Musi między Polly a nim zaiskrzyć

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
2.chmury
Burzowe?
Cytat:
3.powaga
To może się na początek przemóc? I za mamusię... i za tatusia...

A co do reszty glutów i bakterii - nie można dać antybiotyku w końskiej dawce (tj. takiej na granicy toksycznej), przez powiedzmy całe 30 dni? Grzybami i resztą można się przecież zająć później, jaki problem?
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Można się na tym przejechać jak stąd na Księżyc,w Krakowie np. są głownie turyści w kolejkach, skąd niby oni wiedzą czy dobre jak stoją w kolejce do tego miejsca pierwszy raz?
Sugerujesz, że lody na Starowiślnej są do kitu?!
Cytat:
To też pewnie zależy od trybu życia, ja znikam z domu na 12 godzin dziennie, marznę na przystankach, marzłam w pracy, bo eksszefowej śmierdziało powietrze od rozgrzanych kaloryferów, praca ogólnie nielekka, a po niej jeszcze treningi, to sie musiało tak skończyć. A no i obżeranie się raz dziennie a tak to batoniki w locie
Dobra. Wygrywasz w tej kategorii. Nie ma to tamto
Cytat:
dokładnie!
lub w wersji dla purystów jezykowych:
właśnie tak!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 02:00   #937
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Wiało rano, mocno, teraz trochę mniej, ale wciąż daje, a co?
Nie no nic Pisałaś, że wiosna u Cię, więc myślałam, że bardziej wiosenna

Cytat:

Spo -- więc tak, ja tapety nie kupiłam, bo ta co spełnia moje wymagania struktury, jakości i faktury - jest tylko w brązie/ ciemnym beżu. Obejrzałam wszystkie katalogi, w kremie nie figuruje. Ta co dałaby radę i obleci jest po 101 zł za rolkę więc poszła się jechać na dzień dobry Chyba jednak pomalujemy Bo ścierwa nie kupię.
Pogło ich
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 02:19   #938
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

dla mnie kebab to najgorsze jedzenie świata
Dla mnie też, ale to chyba przez te przyprawy. Od zapachu mnie mdli.
Cytat:
Ło jezu...
Cytat:

Betty, Stazja - wy będziecie wiedziały, może ktoś jeszcze kosmetycznie zainteresowany

Ja z tą moją babcią znów wyskakuję. Tą co już dobija 80tki, ale kremowania nie znosi. Twarz zaczęła po 75 r.ż. I tu jest sukces. Pono kupuję jej najlepsze kremy ever. Bo nie tłuszczą a upiększają. Tak, dla 80latki też ważny jest brak błysku tłustości, nieestetyczne sebum etc

Ale chodzi o ciało, ręce, z babci się skóra sypie. Dermatolog odpada, była raz i nicego nie użyła. A ona ma taki wstręt do kremiszczy, uczucia tłustości, że woli cierpieć. Straszne to jest. To aż boli jak się patrzy, no i wyobrażam sobie jak to jest nieprzyjemne delikatnie mówiąc. No i szukam kobiecie balsamu, mleczka, jak zwał tak zwał, z DOZOWNIKIEM - bo wówczas może chętniej sięgnie - taki nawyk że pyk i jest, a nie że trzeba odkręcać etc etc.

Co z gotowców łagodzi przesusz nie dając uczucia śliskości, silikonów, tłustości i mazi, tylko zmiękcza? Rzuciała mi się Mixa w oczy dzisiaj, mleczko z owsem, ale kurtka 400 ml tylko było, trochę za dużo jak na chybił trafił, z 99% prawdopodobieństwem że chybił.

Może coś z Babydream?
Wiadomo 80 letnie ciało przestało produkować natłuszczacze, nawilżacze, kolagen, etc. Ale ją ten widok krępuje, ona się widzi i czuje się strasznie ze sobą.
Miał ktoś Mixę z owsem lub coś innego niż oliwka z Babydream? Potrafi to zniwelować łuszczącą sypiącą się skórę bez warstwy oleju?
Mixę miałam w lapie ( kremy), ale składy fatalne...teścić nie teścilam bo mnie zniechęcilo....
Świetny jest z Isany krem do ciala maslo shea i kakao, ale bez dozownika i mocno pachnie, moze nie podejść przez ten zapach. Ale nawilża super, szybko się wchłania i nie tłuści.
A...jest jeszcze wersja ooliwkowa nie pachnie już tak...tylko też tylko 400 ml..ale mozna tanio kupić? Chyba 9 zł? A w promo kupowalam jakiś czas temu za 6....
Oliwki/oleje same, to mogą suchą skórę przesuszyć jeszcze bardziej....
Z Green Pharmacy masla są super, ale też mocno pachną no i znowu brak dozownika....
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wy-i-figi.html

W sumie...to z balsamami chyba bardziej Parabelka by pomogla

A ten z Garniera?Krem do rąk z tej serii jest super, nie wiem jak balsam...skladem widzę się rożnią...
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...m-z-klonu.html
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 02:21   #939
gryx82
BAN stały

Dobranoc
Stary 2015-01-04, 02:24   #940
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dobranoc
Branoc

Zeżarlam Mikolaja i idę spać chyba...

Czekoladowy był, czekoladowy. Paskudny. Leżal sobie i kusił.
Od jutra odchudzam się na poważnie
Stary 2015-01-04, 02:38   #941
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Pogło ich
Nom, nemeckie. Ogółem większość świetnych to niemieckie. Ale wzorzyste są kapitalne. Jeśli ktoś of kors gardzi jak ja listkiem i kwiatkiem a lubi etno i jakiś taki skandynawski modern Tudzież inny retro, abo electro. Coś ajk kalejdoskop. Cuda.

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Mixę miałam w lapie ( kremy), ale składy fatalne...teścić nie teścilam bo mnie zniechęcilo....
Świetny jest z Isany krem do ciala maslo shea i kakao, ale bez dozownika i mocno pachnie, moze nie podejść przez ten zapach. Ale nawilża super, szybko się wchłania i nie tłuści.
A...jest jeszcze wersja ooliwkowa nie pachnie już tak...tylko też tylko 400 ml..ale mozna tanio kupić? Chyba 9 zł? A w promo kupowalam jakiś czas temu za 6....
Oliwki/oleje same, to mogą suchą skórę przesuszyć jeszcze bardziej....
Z Green Pharmacy masla są super, ale też mocno pachną no i znowu brak dozownika....
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wy-i-figi.html

W sumie...to z balsamami chyba bardziej Parabelka by pomogla

A ten z Garniera?Krem do rąk z tej serii jest super, nie wiem jak balsam...skladem widzę się rożnią...
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...m-z-klonu.html
Dzięki, oliwkową Isanę rozpatrzę, kakaowca nie tknie.

Tego Garniera miała i ma, szajs straszny, lepik parafinowy, wysuszacz konkretny. Ma bo nie wyrzuciła, leży i kurz zbiera.

Muszę robić wstępną selekcję w balsamach, bo jak kupię i żadnej z nas nie będzie odpowiadał to co z nim zrobię? JA balsamuję łydki 5 razy w roku i to by było na tyle. Jak wtopię z szmaponem albo innym myjaczem ciała to potem zużywam do czyszczenia wanny, armatury ogólnie, rewelka swoją drogą! Z balsamami u nas jest kłopot - nikt ich nie chce.

Cytat:
Dobranoc
Dobranoc.
Pięknie. Kicham, smarkam, głos tracę (Tru, to chyba wirus jednak). Na szczęście straciłam się z chałupy na czas syfiącego remontu, a wróciłam na umyte podłogi, zatem jest rozwiązanie Ale nie łudźcie się, to etap pyłu na każdej powierzchni, stoły krzesła, torebki, ciuchy, sofy - to się osadza wszędzie. Prawdziwe sprzątanie dopiero za jakiś czas. Na razie spędzam tyle czasu poza domem ile się da

---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ----------

Cytat:
Branoc

Zeżarlam Mikolaja i idę spać chyba...

Czekoladowy był, czekoladowy. Paskudny. Leżal sobie i kusił.
Od jutra odchudzam się na poważnie
To mi przypomina moją żenującą historię.

Stoję w sklepie z małżem i przy kasie szepczę "kup mi Mikołaja z czekolady"
Tż "WTF?"
Ja: " Kup mi pliiis, nikt mi nigdy w życiu nie kupił mikołaja z czekolady, bo mama zawsze twierdziła, że to za drogie i bez sensu"
On: No to se weeeeeź! (Oczywiście cały czas szepczemy, żeby kasjerka nie słyszała, zna nas, wie ile mamy lat etc )
Ja: Wziełam
Ja w aucie: fuuuuuuuuuuuuuuuuuj! Obleśne!
On: Nie no, bez jaj, taki drogi mikołaj i do wyrzucenia, bez sensu!!
Ja :

Wyrzuciłam go po jakimś czasie, ohydny był. Jak widać nie był mi nigdy przeznaczony
Teżyk do dziś sie ze mnie brechta, jak jesteśmy w sklepie i jest sezon świąteczny, to przy kasie do mnie wali tekstem : " Może Mikołaja? "

Czas edycji: 2015-01-04 o 02:44
Stary 2015-01-04, 02:43   #942
Murszafka

Cytat:

Tą co już dobija 80tki, ale kremowania nie znosi.
Przepraszam, ale

Edytowane przez Murszafka
Czas edycji: 2015-01-04 o 02:45
Stary 2015-01-04, 02:46   #943
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, ale
: hahaha:

Normalnie i mnie to samą bawi, ale teraz dostrzegłam owo "drugie dno"

Tekst do Teleexpresu
Stary 2015-01-04, 02:49   #944
Murszafka

Cytat:
: hahaha:

Normalnie i mnie to samą bawi, ale teraz dostrzegłam owo "drugie dno"

Tekst do Teleexpresu
Idę spać uchachana

Stary 2015-01-04, 02:52   #945
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Idę spać uchachana
Cieszę się, sama się trzęsę wciąż - wiesz jak to jest, pisząc człowiek nie wyłapie dwuznaczności Czarny humor rulez.

Też już sie zwijam
Stary 2015-01-04, 03:09   #946
gryx82
BAN stały

Cytat:
Branoc
Siiijaaa
Cytat:
Nom, nemeckie. Ogółem większość świetnych to niemieckie
Jakoś mnie to nie dziwi
Cytat:
...
Teżyk do dziś sie ze mnie brechta, jak jesteśmy w sklepie i jest sezon świąteczny, to przy kasie do mnie wali tekstem : " Może Mikołaja? "

Aż mi się wyroby czekoladopodobne przypomniały, dawne sentymenta

---

Mnie tu nie ma
Stary 2015-01-04, 03:13   #947
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Siiijaaa

Jakoś mnie to nie dziwi

Aż mi się wyroby czekoladopodobne przypomniały, dawne sentymenta

---

Mnie tu nie ma
Mnie już też - klik !

JAk spojrzałam na godzinę to nie wierzyłam Co ja robie tu????!!!!
Stary 2015-01-04, 11:13   #948
Polly_
grozi wypollizowaniem

Jestem zawiedziona brakiem zainteresowanie moim kastingiem ,
Moglibiscie sie postarac doceniajac fakt iz nie prosilam o udzial w kastingu na smoczek dzieciecy
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 11:46   #949
tricolor
Wtajemniczenie

Nie wiem, jaki casting, idę ponadrabiać.

Meble - jasne, w stylu górskim lub a' la skandynawskim w stylu łóżko, szafa, komódka, proste do zrobienia, można zamawiać u stolarza, z drewna, na wymiar, zrobi. Proste, bez ozdób.

Z balsamów polecam Isana Urea 5% (10% lepi strasznie, 5% ma lejącą konstystencję), ok. 7-8zł w Rossie, na promocji mniej.
Jedyny, jakiego używam od dłuższego czasu.
Mam jeszcze malutki z Baby Dream, mleczko. Też może się nadać. Ale celowałabym chyba w Isanę

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Z krzesłem nie pomogę: obrotowe wyrzuciłam, siedzę na drewnianym, najzwykleszym.
Stary 2015-01-04, 11:55   #950
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
A jakimś suplem od srodka wspomóc skórę? I sprawdzić wątrobę, taki przesusz często przy problemach. Smarowideł w pompce prawie nie używam to nie pomogę

Cytat:
W końcu jakaś nowa jakość
Cytat:
A co do reszty glutów i bakterii - nie można dać antybiotyku w końskiej dawce (tj. takiej na granicy toksycznej), przez powiedzmy całe 30 dni? Grzybami i resztą można się przecież zająć później, jaki problem?
Grzybem, przeszczepem wątroby, dializami Wszystko ma skutki uboczne to raz, nie wszystkie antybiotyki wszędzie dotrą, w ropie to chyba tylko linkozamidy działają, a nie wszystkie bakterie są na nie wrażliwe - to dwa, a jak uważasz, że grzyb to nie problem to chyba go nigdy nie miałeś, brrr. 30 dni bym nie dała rady

Gdyby to było takie proste to na pewno by sie tak robiło.

Czasem antybiotyki stosuje się nawet dłużej, nie wiem jak w ludzkiej medycynie, ale u mnie przy ropnych zapaleniach skóry 3 tygodnie to minimum, przynajmniej zgodnie z zaleceniami
Cytat:
Sugerujesz, że lody na Starowiślnej są do kitu?!
Nie wię, bo mnie kolejka odstrasza

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Nie no nic Pisałaś, że wiosna u Cię, więc myślałam, że bardziej wiosenna
Z perspektywy siedzenia w domu w promieniach słońca wpadających przez okno to mocno wiosenna

Cytat:
Dobranoc.
Pięknie. Kicham, smarkam, głos tracę (Tru, to chyba wirus jednak)

Nie daj się i nie pozwól się dołączyć jakiejś wstrętnej bakterii do tego

Cytat:
Przepraszam, ale
Ołgad

Cytat:
Moglibiscie sie postarac doceniajac fakt iz nie prosilam o udzial w kastingu na smoczek dzieciecy
Ja już pisałam, że nie wierzę, że w tej cenie da sie znaleźć sensowne

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 12:07   #951
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

Z balsamów polecam Isana Urea 5% (10% lepi strasznie, 5% ma lejącą konstystencję), ok. 7-8zł w Rossie, na promocji mniej.
Mam jeszcze malutki z Baby Dream, mleczko. Też może się nadać. Ale celowałabym chyba w Isanę
Dzięki.
Cytat:
A jakimś suplem od srodka wspomóc skórę? I sprawdzić wątrobę, taki przesusz często przy problemach. Smarowideł w pompce prawie nie używam to nie pomogę

Nie daj się i nie pozwól się dołączyć jakiejś wstrętnej bakterii do tego
1. Oj babci łatwiej znaleźć co nie ma chore. Ale ona nie wierzy już w żadne wyleczenie, rodzinni faszerują ją tabsami na serce, cholesterol i inne schorzenia. Wątroba na bank dostaje w kość, skoro od ponad 30 lat żywi się słodyczami i kawą prawie wyłącznie. Z supli ma omega 3 i D, czasem jakiś Falvit, witaminki dla seniora. Poza tym brakuje jej dnia na łykanie kolejnych tabsów. Także na zmiany w jej przypadku jest to lejt. Odmawia pójścia do innych lekarzy, do geriatry, ona chce żeby było tak jak jest. Smutno mi, ale tak sobie wymysliła.
Ale dziękuję za troskę.

2. No ale jak to uczynić?
Stary 2015-01-04, 12:56   #952
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

Muszę robić wstępną selekcję w balsamach, bo jak kupię i żadnej z nas nie będzie odpowiadał to co z nim zrobię? JA balsamuję łydki 5 razy w roku i to by było na tyle. Jak wtopię z szmaponem albo innym myjaczem ciała to potem zużywam do czyszczenia wanny, armatury ogólnie, rewelka swoją drogą! Z balsamami u nas jest kłopot - nikt ich nie chce.

.

Stoję w sklepie z małżem i przy kasie szepczę "kup mi Mikołaja z czekolady"
Tż "WTF?"
Ja: " Kup mi pliiis, nikt mi nigdy w życiu nie kupił mikołaja z czekolady, bo mama zawsze twierdziła, że to za drogie i bez sensu"
On: No to se weeeeeź! (Oczywiście cały czas szepczemy, żeby kasjerka nie słyszała, zna nas, wie ile mamy lat etc )
Ja: Wziełam
Ja w aucie: fuuuuuuuuuuuuuuuuuj! Obleśne!
On: Nie no, bez jaj, taki drogi mikołaj i do wyrzucenia, bez sensu!!
Ja :

Wyrzuciłam go po jakimś czasie, ohydny był. Jak widać nie był mi nigdy przeznaczony
1. Mam tak samo. Się balsamuję jak mi się przypomni. A przypomina mi się juz w lóżku, ale mi się wyłazić nie chce. A balsam jeden stoi na szafce przy łóżku. I sobie obiecuję,że rano zacznę, regularnie, dwa razy dziennie.Rano oczywiście zapominam. Przypomina mi się w lazience. Jak już wyjdę spod prysznica i jestem ubrana. To mi się rozbierać znowu nie chce. I tak w koło. A posiadam aktualnie niezły zapas mazideł nacielnych

2. Odżywki i sampony do mycia wanny są super

3.
Bo te mikolaje sa paskudne
Jakieśzaćmienie wczoraj miałam

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

.
A, te Isany z mocznikiem byly super. Myślałam,że je wycofali, bo jakoś tak głośnio bylo swojego czasu,że wycofują? Pewnie tylko opakowanie zmienili albo nie wiem...ale mocznikowe bardzo dobre

Kosmetycznie dalej
Jak by ktoaś chciala kupić coś do zmywania oka, to...nie polecam tego
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=62055 poziom działania tego plynu jest co najwyżej żenujący . Nawet z tuszem nie wodoodpornym sobie nie radzi
Wzięlam bo w promocji było, nie wiem co mnie podkusilo....pól butli poleciało wczoraj do kibla
Jutro kupuję sprawdzoną oliwkę BD..
Stary 2015-01-04, 13:34   #953
gryx82
BAN stały

Znad schaboszczaka z frytkami
Cytat:
Mnie już też - klik !

JAk spojrzałam na godzinę to nie wierzyłam Co ja robie tu????!!!!
W doborowym towarzystwie czas szybko mija
Cytat:

Cytat:
Grzybem, przeszczepem wątroby, dializami
Racja, lepiej zamieńmy "końską dawkę" na "oślą"
Cytat:
a jak uważasz, że grzyb to nie problem to chyba go nigdy nie miałeś, brrr
Nic mi o tym nie wiadomo, ale pies siostry miał jakieś grzyby w uchu i po miesiącu podawania tabletek (w składzie miały to samo, co szampon Nizoral - ketokonazol) zniknęło, jak ręką odjął i od ponad 3 lat spokój z drapaniem i mało przyjemnym zapachem
Cytat:
Gdyby to było takie proste to na pewno by sie tak robiło
Racja
Cytat:
Nie wię, bo mnie kolejka odstrasza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-04, 13:49   #954
Murszafka

Cytat:
Kosmetycznie dalej
Jak by ktoaś chciala kupić coś do zmywania oka, to...nie polecam tego
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=62055 poziom działania tego plynu jest co najwyżej żenujący . Nawet z tuszem nie wodoodpornym sobie nie radzi
Wzięlam bo w promocji było, nie wiem co mnie podkusilo....pól butli poleciało wczoraj do kibla
Jutro kupuję sprawdzoną oliwkę BD..
No bo kto to Lirene kupuje... Kiedyś dawałam na sobie testować ich kosmetyki i straznie tej serii nie lubiłam. Nic nie robiła.
Ja polecam Ziajkę zieloną -nowa, oliwkowa. Kiedyś niebieska była genialna (dwufazowa), ale coś w niej napsuli. A teraz ma Nivea, bo w promocji w Rossmanie dostałam i też jest super. A ja tylko wodoodpornych tuszy używam...
Fogle, to taki mam zayebiaszszy lakier do pasnokci, sze siezę i się na nie gapię. Indygo prawie

Stary 2015-01-04, 14:07   #955
Polly_
grozi wypollizowaniem

ze strony producenta a dla was zagadka-co to jest?

Jest to jeden z nielicznych materiałów, którego przejrzystość pozwala przenosić światło.

podpowiedz 2:

może być wypukłe,
błyszczące,
matowe z przeźroczystym tłem.

Stary 2015-01-04, 14:09   #956
Murszafka

Cytat:

Jest to jeden z nielicznych materiałów, którego przejrzystość pozwala przenosić światło.

podpowiedz 2:

może być wypukłe,
błyszczące,

Żarówka??

Stary 2015-01-04, 14:10   #957
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Ja już pisałam, że nie wierzę, że w tej cenie da sie znaleźć sensowne
piodbijam do 700!
Stary 2015-01-04, 14:12   #958
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Żarówka??

moj TZ odpowiedział
"wiadro do noszenia światła"
Stary 2015-01-04, 14:21   #959
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

podpowiedz 2:

może być wypukłe,
błyszczące,

szkło
ale krzeseł z niego nie widziałam
Stary 2015-01-04, 14:27   #960
gryx82
BAN stały

Cytat:

podpowiedz 2:

może być wypukłe,
błyszczące,

Szło? Albo plastik? Albo luksfer?
Cytat:
piodbijam do 700!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości