Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-09, 09:24   #1981
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Moja mama jest w ciucholandzie teraz, dzwoniła to jej powiedziałam, żeby zobaczyła czy są jakieś spodnie ciążowe. pytam czy wie jak wyglądają a ona: "no wiem, wiem, takie ogrodniczki na szelkach?" jakby mi takie kupiła to chyba bym padła

a właśnie....śniła mi się dzisiaj porodówka

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 09:25   #1982
Marei
Zakorzenienie

Masija Ogrodniczki hihi mi się podobają, ale tylko na rozmiarze XS. Kobietę w ciąży jeszcze bardziej powiększą

Edytowane przez Marei
Czas edycji: 2015-01-09 o 09:26
Marei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 09:26   #1983
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Justi gratuluję chłopaka. Tz cały czas pyta jak statystyki na wątku, ilu chłopców i ile dziewczynek

Mnie brzuch boli czasem, ale jak już to na samym dole jakby pęcherz lub po bokach kłuje. We wtorek wizyta na szczęście.
To tak jak mnie, jakby pęcherz boli. Kupiłam wczoraj sok z żurawiny i bardzo dużo wody piję, zaczęłam też łykać magnez.
Ja mam wizytę dopiero w następny wtorek
Stary 2015-01-09, 09:27   #1984
masija
Zakorzenienie

W sobotę albo w niedzielę będę już miała trochę rzeczy od siostry. TŻ ma jechać i zabrać wszystko, co jest przygotowane-wózek, gondolę,fotelik (żebym mogła wyprać nakładki) i ubranka
Już się nie mogę doczekać mimo wszystko

kaja mam dokładnie to samo.. Zapchany nos a typowego kataru nie mam;/

Brzuch mnie znowu boli:| Już 4 dzień pod rząd.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 09:28   #1985
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
To tak jak mnie, jakby pęcherz boli. Kupiłam wczoraj sok z żurawiny i bardzo dużo wody piję, zaczęłam też łykać magnez.
Ja mam wizytę dopiero w następny wtorek
Ja mam 13, ale moja gin pewnie powie, że to normalny ból i każe dalej brać magnez :/
Stary 2015-01-09, 09:29   #1986
poldzik
Zadomowienie

witajcie!

ile nowych kolezanek!!! witajcie!!!

widze, ze rozmowa o filtrach - duzo o tym myslalam, bo w koncu dziecko urodzi sie w czerwcu na samym poczatku sycylijskiego lata! czytalam troche u sroki o filtrach nie tylko dla dzieci i juz wiem, ze trzeba unikac tych, ktore "przenikaja" w glab skory do organizmu. ale moj zaiar jest jak zwykle minimalistyczno ekologiczny : wychodzic z dzieckiem tylko wczesnie rano i poznym popoludniem, rano chroniac ewentualnie olejem kokosowym (ktory mam nadzieje mu podpasuje) - to naturalny filtr, testowalam na sobie.. chce uniknac chemii jak sie da!

co do stanikow. uwazam, ze akurat tu warto zainwestowac, piersi mamy tylko dwie na cale zycie mi sie juz rozmiar zmienil o 3 miseczki, od poczatku ciazy najpierw zaczelam nosic stare staniki ktore nosilam jak bylam pare lat temu troszke grubsza (70D), potem kupilam jeden nowy 70DD, ktory teraz sie zrobil przymaly i wlasnie zamowilam 70E - dla mnie stanik to podstawa, z ciuchami moge sie przemeczyc (np jeszcze nie mam zadnej ciazowej bluzki czy sukienki chodze w normalnych, kupilam tylko rajstopy i jedne legginsy z wygodna guma i jedne spodnie z bardzo niskim stanem ale nie typowo ciazowe). staniki do karmienia mysle, ze bede kupowac przed samym porodem albo nawet po - moj biust jest nieprzewidywalny!
sie rozpisalam, ale staniki to takie moje hobby ja kupuje glownie przez internet u effuniaka.

wozek, wozek... nic jeszcze nie wiem. kuzyn ma cos do wydania, nie wiem jeszcze co. ja bym chciala 2 w 1 spacerowka plus gondola, a fotelik do samochodu osobno. podobaja mi sie wozki retro takie jak ta inglesina co ktoras tu pokazywala... ale w sumie nie przywiazuje do wozka wielkiej wagi :P czarnego/ciemnego nie chce kupowac bo jak sycylijskie slonce bedzie grzalo to mi sie dziecko ugotuje!
chce za to kupic chuste do noszenia, mam nadzieje, ze dziecko da sie nosic bo wydaje mi sie to bardzo praktycznym rozwiazaniem (chociaz latem moze byc troche goraco..) ktoras cos wie o chustach?jaka najlepiej wybrac?
"powazne zakupy" odkladamy na koniec lutego, po polowkowym. na pierwszy ogien ikea

mnie jak na razie brzuch na szczescie nie boli (wczoraj wieczorem rozrabialismy z mezem do pozna, dosc intensywnie, troche sie potem zmartwilismy, czy to aby nie przesada, ale wydaje sie, ze wszystko ok, nic mnie nie boli ani nic a jak u was z libido dziewczyny? mi ostatnio hormony szaleja mezowi tez, mowi, ze mu sie biust i brzuszek tak podobaja )

ciekawe czy bedzie "wysyp pipek" no juz naprawde nie moge sie doczekaaaaac!!!! mi sie dzisiaj snilo ze mialam chlopczyka.
doczytalam - justi gratuluje sisiolka tez bym chciala!!!

Edytowane przez poldzik
Czas edycji: 2015-01-09 o 09:34
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 09:29   #1987
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Wgl to juz nie mogę ogarnąć mojego nosa..od samiuśkiego początku mam katar. Tzn to nie jest taki katar-katar, ale takie ciągłe gile, gluty za przeproszeniem.. Już nie wiem co mam z tym zrobić, najgorzej jest w nocy
Też tak mam. To coś to katar ciążowy
W nocy to się duszę smarkami normalnie, nos załadowany.
Kupiłam sobie jak byłam chora Prenalen Katar i tak profilaktycznie sobie na noc psikam i jest trochę lżej. Zwykły roztwór z soli fizjologicznej też powinien dać radę.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-09, 09:32   #1988
Princesika
Zakorzenienie

Co do kataru to ja też mam ciągle, pomaga trochę roztwór z soli morskiej.
Muszę też kupić stanik bo mam same koronkowe i mnie mega cisną już a na dodatek zaczęły mnie cycki swędzić po nim
Stary 2015-01-09, 09:34   #1989
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Też tak mam. To coś to katar ciążowy
W nocy to się duszę smarkami normalnie, nos załadowany.
Kupiłam sobie jak byłam chora Prenalen Katar i tak profilaktycznie sobie na noc psikam i jest trochę lżej. Zwykły roztwór z soli fizjologicznej też powinien dać radę.
No to ten katar ciążowy mam chyba od pierwszego dnia ciaży

Psiukałam i woda morską, i kupiłam prenalen.. leci to wszystko do gardła a nos dalej zawalony

Poldzik, olejkiem kokosowym się opalałam ostatnio Tracił ważnosć, a moje włosy nie polubiły się z nim, więc się smarowałam

Co do wychodzenia rano i wieczorem.. u mnie niestety się tak nie da latem.. Blanka domaga się całego dnia na dworzu w lato. Jak miałam wolne to jeździłyśmy nad wodę, potem była u dziadków na wsi. Wiadomo że w samą 12 nie wychodziłam, ale po 13-14 już tak.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 09:35   #1990
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

a mnie w ogóle strasznie cycki swędzą

Maja
Stary 2015-01-09, 09:36   #1991
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
mie tez swedza bo rosna!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-09, 09:37   #1992
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie teeeżżż

Lena
Stary 2015-01-09, 09:38   #1993
poldzik
Zadomowienie

Cytat:

Poldzik, olejkiem kokosowym się opalałam ostatnio Tracił ważnosć, a moje włosy nie polubiły się z nim, więc się smarowałam

Co do wychodzenia rano i wieczorem.. u mnie niestety się tak nie da latem.. Blanka domaga się całego dnia na dworzu w lato. Jak miałam wolne to jeździłyśmy nad wodę, potem była u dziadków na wsi. Wiadomo że w samą 12 nie wychodziłam, ale po 13-14 już tak.
no dla mnie to bedzie pierwsze dziecko, wiec mam nadzieje, ze przynajmniej przez pierwsze 3 miesiace da rade tak dzien ustawic, w koncu ONO (ona czy on?? ) bedzie najwazniejsze i jedyne (na razie...) wiadomo, ze jak masz dwojke to musisz uwage poswiecic obojgu a jak starsza chce koniecznie na dwor w piekna pogode...
Stary 2015-01-09, 09:40   #1994
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

ooo nie jestem sama.....się domyślam, że rosną....nawet widać ja jak się tylko podrapię bo już nie mogę wytrzymać to zaraz mi się czerwone ślady robią takich jakby popękanych naczynek

Maja
Stary 2015-01-09, 09:40   #1995
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
No to ten katar ciążowy mam chyba od pierwszego dnia ciaży

Psiukałam i woda morską, i kupiłam prenalen.. leci to wszystko do gardła a nos dalej zawalony
Ja też ten katar mam od początku, chyba jeszcze nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży
Pytałam ginki co z tym zrobić, to stwierdziła że tylko inhalacje inhalatorem wchodzą w grę. Szkoda mi było kasy na inhalator, wrzątek do garnka, kilka kropelek olejku miętowego i heja. Pomaga, ale na chwilę.

06.09.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-09, 09:40   #1996
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ja mam 13, ale moja gin pewnie powie, że to normalny ból i każe dalej brać magnez :/
choćby nie wiem jak mnie bolało to mój też powie, że to normalne skoro nie powoduje rozwarcia ani skracania

Poldzik u mnie też ostatnio apetyt na przytulanki ale brzuszek mnie potem często boli więc musimy się ograniczać
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 09:41   #1997
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Co do torby do wozka to moja bywala bardzo ciezka. Na krotki spacer nie ale czesto wychodzilam na 2-3 godziny na spacer potem do rodzicow szlam, znowu spacer i w domu bylam po wielu godzinach wiec mialam pieluchy, krem, chusteczki, podklad do przewijania, tetry, flanele, portfel, telefon, ubranka na zmiane, picie dla siebie, pozniej dochodzily jakies sloiczki, lyzeczka, picie dla dziecka. Wbrew pozorom sporo to wazylo.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 09:42   #1998
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
witajcie!

ile nowych kolezanek!!! witajcie!!!

widze, ze rozmowa o filtrach - duzo o tym myslalam, bo w koncu dziecko urodzi sie w czerwcu na samym poczatku sycylijskiego lata! czytalam troche u sroki o filtrach nie tylko dla dzieci i juz wiem, ze trzeba unikac tych, ktore "przenikaja" w glab skory do organizmu. ale moj zaiar jest jak zwykle minimalistyczno ekologiczny : wychodzic z dzieckiem tylko wczesnie rano i poznym popoludniem, rano chroniac ewentualnie olejem kokosowym (ktory mam nadzieje mu podpasuje) - to naturalny filtr, testowalam na sobie.. chce uniknac chemii jak sie da!

co do stanikow. uwazam, ze akurat tu warto zainwestowac, piersi mamy tylko dwie na cale zycie mi sie juz rozmiar zmienil o 3 miseczki, od poczatku ciazy najpierw zaczelam nosic stare staniki ktore nosilam jak bylam pare lat temu troszke grubsza (70D), potem kupilam jeden nowy 70DD, ktory teraz sie zrobil przymaly i wlasnie zamowilam 70E - dla mnie stanik to podstawa, z ciuchami moge sie przemeczyc (np jeszcze nie mam zadnej ciazowej bluzki czy sukienki chodze w normalnych, kupilam tylko rajstopy i jedne legginsy z wygodna guma i jedne spodnie z bardzo niskim stanem ale nie typowo ciazowe). staniki do karmienia mysle, ze bede kupowac przed samym porodem albo nawet po - moj biust jest nieprzewidywalny!
sie rozpisalam, ale staniki to takie moje hobby ja kupuje glownie przez internet u effuniaka.

wozek, wozek... nic jeszcze nie wiem. kuzyn ma cos do wydania, nie wiem jeszcze co. ja bym chciala 2 w 1 spacerowka plus gondola, a fotelik do samochodu osobno. podobaja mi sie wozki retro takie jak ta inglesina co ktoras tu pokazywala... ale w sumie nie przywiazuje do wozka wielkiej wagi :P czarnego/ciemnego nie chce kupowac bo jak sycylijskie slonce bedzie grzalo to mi sie dziecko ugotuje!
chce za to kupic chuste do noszenia, mam nadzieje, ze dziecko da sie nosic bo wydaje mi sie to bardzo praktycznym rozwiazaniem (chociaz latem moze byc troche goraco..) ktoras cos wie o chustach?jaka najlepiej wybrac?
"powazne zakupy" odkladamy na koniec lutego, po polowkowym. na pierwszy ogien ikea

mnie jak na razie brzuch na szczescie nie boli (wczoraj wieczorem rozrabialismy z mezem do pozna, dosc intensywnie, troche sie potem zmartwilismy, czy to aby nie przesada, ale wydaje sie, ze wszystko ok, nic mnie nie boli ani nic a jak u was z libido dziewczyny? mi ostatnio hormony szaleja mezowi tez, mowi, ze mu sie biust i brzuszek tak podobaja )

ciekawe czy bedzie "wysyp pipek" no juz naprawde nie moge sie doczekaaaaac!!!! mi sie dzisiaj snilo ze mialam chlopczyka.
doczytalam - justi gratuluje sisiolka tez bym chciala!!!
Na lato chusta z bambusem bo nie grzeje tak bardzo.
Na początek niby dobra jest elastyczna - uzywalam chwile
A potem tkana
- uzywalam później i chyba lepsza bo ma więcej możliwości noszenia i właśnie one mogą być z bambusa.
Ważne żeby materiał był tkany metoda skosno- krzyżowa bo dzięki temu nie sprezynuje.
Jak syn skończył pol roku to kupilam nosił do ergonomiczne. .... Jest mega. Ale to juz dziecko musi być trochę większe.
Wg mnie noszenie dziecka jest ekstra doświadczeniem i dla mamy i dla dziecka!

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 09:43   #1999
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
masakra z tym zusem... ja mam chodzone l4, ale zdążyłam być w miedzyczasie niemal tydzien u rodziców, a od początku stycznia zmieniłam adres, ale na szczeście jutro podam nowy na zwolnieniu
Ja mam od lat inny adres w zusie niz ten, pod którym mieszkam, za to zgodny z dowodem osobistym Nie mam zamiaru ich informować o zmianach. Najwyżej zapukają do mamy.

Cytat:
ja prałam w 60 st w Jelpie i prasowałam

u mnie w szpitalu dają Magnezin i teraz takie biorę ale gin polecał też Asmag i Magne B6

trzymam mocno!

ja się dziś u okulisty wyczekałam równe 3 godziny!!! brzuch mnie juz tak rozbolał w tej poczekalni że w domu od razu do łóżka pobiegłam i dopiero teraz przeszło. Na szczęście u okulisty dobrze, zbadała mnie dokładnie i powiedziała, że kilkakrotny epizod z czarnymi plamami przed oczami to wynik mojego niskiego ciśnienia i zaburzeń krążenia w ciąży. Dobrze, że z oczami wszystko ok

ale głowa mnie nie przestała boleć...wrr
Dobrze, że z oczami w porządku, ale to czekanie...

Cytat:
yyyyy pierwsze słyszę
Moja znajoma, taka trochę eko, mówi, ze te filtry są rakotwórcze i też stara sie ich nie używać, jedynie coś naturalnego. No ale idź ze starszym dzieckiem np na plażę i posmaruj czymś co daje ochronę np 3 lub 5? Już chyba wolę chemię, ale żeby się dziecku skóra nie poparzyła.

Cytat:
Napisane przez stina1983 Pokaż wiadomość
Chciałam na koniec stycznia zrobić jakiś większy zakup typu łóżeczko i przewijak , lub jakieś drobne zakupy ale za większą kwotę, żeby już powoli wszystko kompletowac...TZ stwierdził że to za wcześnie

Ja jestem taka ze jak np. jadę na wakacje to nie kupuje sobie stroju kąpielowego dzień wcześniej tylko mam to przygotowane z odpowiednim wyprzedzeniem, tak samo w tej sytuacji. Wydaje mi się ze koniec marca to już ostatni dzwonek na zakupy, pewnie że teraz wszystko jest a dostawy z internetu są bardzo szybkie ale kurczę... nie lubię tak

jak to wygląda z waszymi TZ ami ?

a zakupy miałam zamiar zrobić z własnych środków bo TZ kupę kasy wkłada w obecny remont, wiec to nie kwestia finansów.
Co do zakupów dla dziecka to mój tż pewnie się nie zainteresuje. Ja np uważam, ze teraz jest jeszcze za wcześnie. Poza tym po co mi klamoty typu wózek, wanienka i łóżeczko teraz w domu? To można wybrać i zmówić krótko przed porodem. Ciuszki można powoli kupować, ja osobiście czekam na jakieś kolejne usg, czy na pewno mogę kupić coś różowego
Niektóre z was mówią, ze na koniec się zostawi te wydatki to potem ciagnie po kieszeni. Proponuję kupić skarbonkę, użyć koperty, czegokolwiek i z każdej wypłaty odkładać na zakupy dla malucha, i juz

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
A czy orientujecie się czy taki noworodek może przebywać w klimatyzowanym pomieszczeniu, czy to zdrowe dla niego??
My mieszkamy póki co w mieszkaniu na poddaszu i zastanawiamy się właśnie nad założeniem klimatyzacji, ponieważ latem bywa tam dosyć gorąco :/ mamy taki przenośny klimatyzator póki co, ale jest dosyć głośny.
Klima chyba dla nikogo z nas nie jest zdrowa...

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Hej jestem dostałam leki bo mi wyszły bakterie w moczu, dalej mam brać luteine, bucospan i magnez i jak najwięcej leżeć. Dostałam zwolnienie na miesiąc. Rozwarcie nadal jest, ale nie powiększyło się, oby tak zostało

No i znamy już płeć będzie chłopak

W związku z tym zwolnieniem, to teraz się będę cykać wyjść z domu, choć nie mam leżącego

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Nad takim wózkiem się zastanawiam na początek http://maclaren.pl/379-wozek-spacero...ian-rose-.html
Ale spacerówka na początek??

Cytat:
Pusta torba często wazy kilogram.
Moze jakaś plastikowa od tych super nowoczesnych wózków, zwykła szmaciana torba od wózka waży tyle co nic.

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 09:48   #2000
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Hej jestem dostałam leki bo mi wyszły bakterie w moczu, dalej mam brać luteine, bucospan i magnez i jak najwięcej leżeć. Dostałam zwolnienie na miesiąc. Rozwarcie nadal jest, ale nie powiększyło się, oby tak zostało

No i znamy już płeć będzie chłopak

W związku z tym zwolnieniem, to teraz się będę cykać wyjść z domu, choć nie mam leżącego

oo gratuluję synka

mój Tż upierał się ostatnio przy chłopaku, a wczoraj powiedział że obstawia dziewczynkę

Cytat:
Nad takim wózkiem się zastanawiam na początek http://maclaren.pl/379-wozek-spacero...ian-rose-.html

dla bliźniąt???

Cytat:
Moja mama jest w ciucholandzie teraz, dzwoniła to jej powiedziałam, żeby zobaczyła czy są jakieś spodnie ciążowe. pytam czy wie jak wyglądają a ona: "no wiem, wiem, takie ogrodniczki na szelkach?" jakby mi takie kupiła to chyba bym padła

myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 09:52   #2001
tassia
Zakorzenienie

Abz skip hop chyba wazy więcej niż kilogram. Ja mam dwie torby i jedna rzeczywiście nic nie wazy a druga ma grube zamki itp. I trochę wazy.

Tak spacerowe na początek. Moja znajomą nie kupowała gondoli w ogóle. Ja gdybym miała jedno dziecko to znów bym chciała gondole ale mając dwójkę wydaje mi się to rozsądne.
Ale jeszcze zastanawiam się nad opcja chusta+ wózek ten co mam tylko w lecie się ugotuje w chuście która mam a na nowa zał mi wydawać kasy.

[/RIGHT]
Stary 2015-01-09, 09:57   #2002
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

tassia a ile Twój synek ma ??

Maja
Stary 2015-01-09, 09:58   #2003
tassia
Zakorzenienie

16 miesięcy prawie

[/RIGHT]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-09, 10:00   #2004
Marei
Zakorzenienie

Abz my odkładamy pieniądze na subkonto. Jak nie widać, to nie mozna wydać od zawsze tak oszczedzam i u mnie się to sprawdza.

Dzieci mają swój kapitał słoneczny i ich filtry mogą być chyba tylko mineralne, mniej chemii mają. Natomiast na mocne słońce też nie użyłabym filtru 5. Za to w cieniu budki z gondoli taki olej kokosowy wydaje się mieć sens.

My zakupów nie robimy jeszcze. Może końcem miesiąca lub nawet w marcu.

Biustonosze też lubię, kupiłam niedawno nowy, bo mam stary z obszyciem z koronką na górze i draaaapie cholernie. Ja z kolei lubie panache, masquerade, gaia i felina. W Sosnowcu w Fashion House są dobre i mocno przecenione biustonosze, jak ktoś nie ma daleko to polecam.
Stary 2015-01-09, 10:00   #2005
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
no dla mnie to bedzie pierwsze dziecko, wiec mam nadzieje, ze przynajmniej przez pierwsze 3 miesiace da rade tak dzien ustawic, w koncu ONO (ona czy on?? ) bedzie najwazniejsze i jedyne (na razie...) wiadomo, ze jak masz dwojke to musisz uwage poswiecic obojgu a jak starsza chce koniecznie na dwor w piekna pogode...
No własnie a też kisić dziecko w domu w lato jak to żywe srebro, toż to żal
Chyba że pojedziemy na wieś, a tam Blanka lata samopas, a ja z małym

Lena
Stary 2015-01-09, 10:01   #2006
Domincia_1987
Zadomowienie

Dziekuję wam za wszystkie rady dot. wózka

Jejku ja też mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu po kolejnych wizytach nastąpi wysyp pipeczek sama liczę u siebie na to

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 10:03   #2007
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

ja nie mam zdolności do oszczędzania

Maja
Stary 2015-01-09, 10:06   #2008
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie mam zdolności do oszczędzania
Ja teeeż

Lena
Stary 2015-01-09, 10:06   #2009
rybkaa90
Zakorzenienie

Ja w poniedziałek jadę po nowy stanik, bo nie wyrabiam. Swędzą mnie cyce i te biustonosze, które mam bardzo mnie denerwują.

06.09.2014
Stary 2015-01-09, 10:06   #2010
myboyismine
Zakorzenienie

też ostatnio kupiłam nowy stanik, bo ciasno mi w tych dotychczasowych
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości