|
|
#2041 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przez nią też nie mogłam zajśc w ciążę przez 1,5 roku Cytat:
Cytat:
Ale mnie dziś wkurza mój syn wrrr
|
|
#2042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle mniej więcej kosztują - w sumie jak normalne spodnie. W Happymum z tego co pamiętam dwa razy tyle było ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam "pecha", bo dziewczyna, od której pożyczałam spodnie w poprzedniej ciąży teraz też czeka na maluszka, także ... źródełko ciuchowe wyschło
|
|||
|
|
|
#2043 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
witajcie!
wczoraj tak mi całe popołudnie, wieczór i w nocy jak się na siku obudziłam głowa bolała, że tylko leżałam a w nocy po przebudzeniu nie mogłam zasnąć, masakra dziś nadal boli ale mniej Cytat:
Cytat:
biedny mąż musi targać dla mnie zgrzewki wody z biedrony ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tez uważam, że nie będę musiała specjalnie dużo wydać na ubrania dla siebie, na początku przerzuciłam się na leginsy, które rzadko zakładałam do pracy, a teraz po domu kupiłam sobie spodnie dresowe, poza tym lubię sukienki i spódniczki (mam ich sporo i wystarczy założyć ciut wyżej żeby nie piły), bluzki też noszę luźniejsze, więc póki co będzie łatwo a potem latem to przewiewne sukienki, krótkie dresowe spodenki i koszulka, i gotowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moja siostra ma trzy córeczki, brat jeszcze nie u męża dwóch braci ma po dwie córeczki i siostra ma córeczkę tak więc wszyscy czekają, że wreszcie u nas będzie chłopczyk
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
||||||||
|
|
|
#2044 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super wow już 12tc
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||
|
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakie jest Wasze zdanie na temat farbowania wlosow???
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Przestane chyba czytac w necie... ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
Oooo to moze u Ciebie akurat synuś bedzie
|
||
|
|
|
#2046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do farbowania włosów, to w pierwszej jak i w tej ciąży będę farbowała jak dotychczas.
|
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To i zdrowo Mi na mdłości woda nie wchodziła, ale już z odrobiną soku grejfrutowego owszem - zapijam się ![]() Latem problem w sumie mniejszy, bo szorty, spódniczki, sukienki, etc... ale teraz? Kurcze, ja niesukienkowa jestem, a spodnie mnie uwierają ![]() Heh, jeszcze trochę będzie trzeba poczekac ![]() Cytat:
![]() Tez mam zagwozdkę - do tej pory nie farbowałam, ale już baaardzo powinnam Z tego co mówiła moja fryzjerka w ciąży farba może inaczej albo gorzej łapac - hormony na włosy też maja wpływ. Ja jeśli się w końcu zdecyduję, to na możliwie naturalną farbę - najchętniej ziołową, ale jaki będzie efekt, nie mam pojęcia
|
||
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja strasznie zle sie czuje i chcialabym isc do fryzjera, ale moja lekarka lekko mi dala do zrozumienia, ze lepiej nie farbowac, a jesli juz to henna
|
|
|
|
|
#2049 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.W sumie ja te ubrania zamierzam potem wystawić na all ![]() Czym Ci dziecina podpadła? Mój rano się rozpłakał,bo rozlał na piżamę herbate(prawdziwa tragedia życiowa )Cytat:
. Mąż powinien być zadowolony, że nie musi codziennie wyciskać soczku z pomarańczy hehU mnie wszyscy po cichu liczą na dziewczynke. Tzn wszyscy prócz męża On by wolał drugiego chłopaka. Jednak już Mu powiedziałąm,że jak teraz będzie chłopak to do trzech razy sztuka . Stwierdził "chyba nie ze mną" ...grzecznie uprzedziłam,żeby zapamiętał co powiedział i potem nie miał pretensji ![]() Ja ostatnio nie sypiam za specjalnie. Budze sie w środku nocy i koniec. Nie mogę się ułożyć, znalezc sobie miejsca...ogólnie wszystko jest na nie. Doszło do tego,że myślałam,że to z głodu(przelewało mi się w żołądku) jednak banan zjedzony o 4:20 nic nie zmienił
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja farbuje i w sumie wszystkie moje koleżanki, które były w ciąży też farbowały. Z reszta ja jestem z tych co jedzą na co maja ochotę i nie patrzą najpierw w necie czy można. Oczywiście nie pisze tu o jakimś surowym mięsie czy coś w tym stylu
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dlugie wlosy, kolor ciemny braz- czekoladowy braz... Nosze caly czas spiete wlosy bo na odroscie mam juz siwki |
|
|
|
|
#2052 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziękuję za miłe przywitanie
ja właśnie jestem po długiej drzemce pewnie nie pierwszej dzisiaj bo w sumie mogłabym przesypiać całe dnie Aliczka88 ostatnią miesiączkę miałam 16 listopada ale owulacja na pewno się przesunęła i pewnie stąd te rozbieżności Super że jest nas tu tak dużo, będzie ciężko Was zapamiętać dziewczyny, ale damy rade A jak u Was z mdłościami bardzo męczą? Ja przez dwa ostatnie tygodnie miałam tragedie całymi dniami nic nie mogłam zjeść, teraz jest na szczęście trochę lepiej, mdłości są tylko rano, ale są tak silne że nie daje rady jeść śniadania. Ale później przez cały dzień nadrabiam braki
|
|
|
|
#2053 |
|
Zadomowienie
|
Ja farbowałam. W poprzedniej ciąży także. Teraz są naprawdę dobre farby,także wydaje mi się, że nie ma żadnego niebezpieczeństwa. Lekarz mi nigdy nie odradzał. Mój fryzjer wie o ciąży ,te farby są bez amoniaku.
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z farbami, to mi się o uszy obiło, że niektóre związki chemiczne przenikają do krwi przez skórę głowy i mogą by niebezpieczne (podobnież w niektórych lakierach do paznokci), ale nie pamiętam o które chodziło. Natomiast nie było problemu ze znalezieniem farby czy lakieru bez nich ![]() Cytat:
![]() Niestety siwienie u mnie rodzinne, a że włosy mam ciemne, to niestety już widac
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I non stop mamaaa, mamaaa . Co posprzątam zabawki za chwilę od nowa bałagan i jeszcze wyrzucił chrupki na podłogę, a zdążyłam odkurzyć. W ogóle jakaś jestem dziś nerwowa .A z tą herbatą to rzeczywiście tragedia ![]() Jak bym czytała o sobie. Tez cały czas mnie suszy, spać nie mogę . U mnie w rodzinie najbliżsi obstawiają córkę sa wręcz pewni, że to będzie Ona ![]() Synka mi wywróżyli to zobaczymy czy tym razem też się nie pomylą ![]() Musze pochwalić męża. Ciągle mi pomaga we wszystkim, każe odpoczywać9 nawet ja nic nie robię ) i jakoś patrzy na mnie tak miło
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja tez farbowalam wlosy i teraz tez bede farbowac wlasnie farba bez amoniaku ![]() nie szkodzi lekarz nawet tak mowil a bez amoniaku i tez nie smierdzi
|
#2058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jego dziewczyna tez w ciazy, ale ma jasne wlosy i pasemka robila... Na moich ciemnych plus siwki na odroscie o pasemkach nie ma mowy ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
???
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-01-09 o 14:36 Powód: Blad |
||
|
|
|
#2059 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. W sumie jak tak sobie myślę to nic mnie tak nie denerwuje jak takie jęczenie,miałczenie. Totanie mnie to osłabia. Podobnie jak Ty czuje,że mam niski próg cierpliwości ostatnio Popatrz parka to byłoby idealnie! Starszy brat! super sprawa.. ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() W sumie to nie wiem jak Ty, ale jak farbuje wlosy co jakies 2 mc,więc na dobrą sprawę to też na tyle rzadko,że wydaje mi się luz blues
||
|
|
|
#2060 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ten objaw mam w dawce MAX! hih Wszystko mnie wq.... |
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje dziecię chce Olafa mieć w domu - ale to ze względu na wielkie zainteresowanie bajka "kraina lodu"
|
|
#2062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2063 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
. Choć w sumie zima to można w czapie chodzić .
||
|
|
|
#2064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a zakazu nie ma na farbowanie |
|||
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Rozeznanie
|
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
to mamy zimę a Ty jeszcze nie masz czapy?
a tak serio to czemu? nie chcesz farbować? |
|
|
|
#2068 |
|
Rozeznanie
|
hihi
a mnie się wydaje, że teraz na rynku 90% farb jest bez amoniaku, bo amoniak strasznie niszczy włosy, a teraz są lepsze formuły także Kasperka zobacz co pisze na opakowaniach wiem, że te piankowe farby z palett na pewno były bez amoniaku ![]() a wiecie, ja w tamtej ciąży poszłam na urlopie w Polsce do fryzjerki się obciąć (ok 8 m-ca) to mnie laska nie obcięła bo powiedziała,że ciężarne nie mogą się obcinać! hahahpewnie jakiś przesąd... ale tak mnie zamórowało, że dopiero po porodzie się ścięłam a Kasperka Ty masz fryzjera Polaka? Niemca? czy Turka
|
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boje sie jakos tego gadania, ze wszystkie te szkodliwe substancje przechodza do krwi itd... A z drugiej strony, w naszym codziennym jedzeniu chocby pewnie tez kryja sie rzeczy o ktorych nam sie nawet nie snilo takze...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

Zaplacilam 24,95€ , niestety ze spodni zadne nie byly przecenione. Wisialo troche rzeczy dla ciezarnych, ktore byly przecenione, ale juz strasznie wszystko poprzebierane . W miescie, w ktorym teraz mieszkam jest najwiecej urodzen, wiec to moze dlatego wyboru juz nie bylo 

Serdecznie witam wszystkie Nowe przyszłe Mamusie! Fajnie,że jest nas coraz więcej. Jak to mawiają....w kupie razniej

???
a zakazu nie ma na farbowanie