|
|
#1351 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
? Takie mydełko? Pytam bo mi wyskoczyło na stronie 14 zeta Ale rozumiem już, ma być drobny gest Cytat:
Zrób sobie najpierw risercz sieciuniowy. Ja też zawsze EG ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Zadzwoń do klubu wyjaśnią Ci wszystko. U nas robią ale nie byłam jeszcze, bo u mnie nie ma to sensu albowiem wszystko co mam na wymianę jest o 2 rozmiary na mnie za małe to raczej nie wiem z kim się wymienię Dobra koniec przerwy - lece drapać ściany
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-09 o 15:43 |
|||||
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Anabell minerals dostępne stacjonarnie !!!!!!!!!!!!!!
Ale się cieszę ![]() ![]() Jak gupia
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka nie wiem
W Wa wie na Mokotowskiej ! Tylko muszę na Słonko zaczekać bo wtedy najlepiej kolory mi się dobiera
|
#1355 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Rozrywkowy wieczór mi się zapowiada
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
No to spadam
Najpierw do dętki, bo musi mi plombę poprawić, a potem do rodziny A od poniedziałku odchudzanie łelkam tu
|
#1358 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Ogon_, Ewuś - Chorwacja, gdzie byłyśta i co tam było fajne i niefajne? Znajomy się wybiera i chcem pomóc wybrać destynację i akomodację, bo to miły człowiek
|
|
|
|
#1359 |
|
BAN stały
|
W Poznaniu ustawione zostanie 60 kocich domków (mam tylko nadzieję, że nie znajdzie się jakiś kretyn, któremu będą przeszkadzać)
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba schudł
![]() Cytat:
![]() prawdopodobnie w sylwestra zgubiłam podkład i tusz i właśnie rozważam przejście na minerały, bo w drogeriach nic nie upatrzyłam (burżui u mnie nie ma ) a po użytym awaryjnie bell illumi mam wysyp gul ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- ja jestem od niego uzależniona, myślałam, że wszyscy znają
|
|
#1361 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi nic nie wpadlo. A daaawno nie chciałam sobie tak kupić czegoś jak dziś...w końcu zaniżyłam poziom wymagań choćby do dżinsow czy milionpięćsetnej koszulki, ale też same paskudy/nijakie..... No ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przez weekend na spokojnie przetrzepę All i sklepy netowe Taki miałam w sumie plan, ale najpierw chciałam obczaić w sklepach...niestety na darmo.... Cytat:
Sieciunię przetrzepę ![]() Wogle, to bym chciała coś co Ty też szukałaś/szukasz...taki szlafrokowy zeby byl, a nie mundurkowaty.... Cytat:
...nie jestem pewna,czy nie mylę miast, ale byly takie domki w Częstochowie chyba. I ktoś ukradl po krotkim czasie
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-01-09 o 17:26 |
||||||
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z domu przez tydzień nie wyjdę to nic nie wyhaczę. Betty - ad podkłąd, potrzebujesz Burżuja CC w odcieniu 31? Dla mnie zbyt różowy, użyłam raz, sprzedam w promocyjnej cenie/ oabo wymienie - szkoda mi trzymać bo się u mnie zestarzeje. No ale musisz wiedzieć, czy Ci służy etc. Lete drapać dalej. Przerwa na nawadniania byłą
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż przeleciałam wszystkie szafy w lokalnych drogeriach i nie mam co kupić gdyby jakieś promo było, to wzięłabym rimmela lub astora, ale regularnej ceny to nie są dla mnie warte jak na razie czeka mnie ze 2 tygodnie kloszard-style, bo się będę kwasić i podtrzymywać mysi odrost
|
|
#1364 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
a to u mnie podobnie
czyli u mnie po prostu moi współpracownicy mniej syfu robią (albo jeszcze tego syfu nie odkryłam )Cytat:
gratuluję wesołej gromadki Cytat:
Cytat:
zużyję te ciuchy które mam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajna na pobyt jest riwiera Makarska Poza tym w tym roku byłam na Istrii (Medulin koło Puli) i też mi sie podobało, aczkolwiek tam już całkiem inny klimat, no i jest zdecydowanie mniej malowniczo niż na południu Chorwacji Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1365 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, no i ja tylko na camp bylam---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() A szuka mw sumie nie wiem czego...zwykle biore co mi fajne w lapy wpadnie, ale obecnie szukam musztardowych spodeni lu leginsow na rozm 80
|
|
|
#1366 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1367 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Bo to medelo jest na wzge i 14zl kosztuje 100g, a 100gr to nylby taki cienkutki plasterek...taki kawalek zeby przypominal z ksztaltu mydlo to wazy ze 250 g Co do chorwacji to bylam na pagu,peljesacu,riv.makars kiej, kilu miastach i wszystkie miejsca mi sie podobaly albowiem ich wybor byl poprzedzony vlebokim risieczem , no,ale wybieralam pod siebie---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Trogir-miasteczko do ziwedzania Dubrownik Korcula wyspa i miasto Peljesac-zielono i wino do kupienia w kazdej chaupie Riviera makarskA- morze+gory, ttlko ostregam ze na riv makarskiej sa wszedzie polacy
|
|
|
#1369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fakt, bez promo nie sięgam Cytat:
2. Wiesz co, to najlepsze podsumowanie ever Aż se skopiuję, bo na bank nie zapamiętam.
|
||
|
|
|
#1370 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Apacze rozumieli to bardzo dosłownie , przez bezpośredni fizyczny kontakt z glebą Cytat:
2.no lepiej do roku , żeby miały więksiejszy zapas na później 3. Cytat:
Cytat:
2.w pierwszej chwili zaczęłam sie zastanawiać ile Ty masz lat że w 2002 nietopsz Cię mieszanką II karmił i dlaczego nietopsz Cytat:
glutena się wprowadza jak wszystko inne bo na nic nie ma wpływu , a pełne mleko krowie ze względu na silną alergenność czy jakby to nazwać po skończeniu trzeciego roku . Przy czym jogurty , kefiry , sery można wcześniej znaczy jogurt/kefir/twarożek w ostatnich dwóch miesiącach pierwszego roku , żółty ser w drugim .A niebieskie mleko w folii dalej jest i nadal zawiera sproszkowane mleko krowie pełne 2. no to masz jak znalazł okazję żeby w 12 godzin pozbyć się wszystkich swoich problemów ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wiecie że nie chce mi sie żadnej nowej perfumy znaczy chce mi się te co mi się chciało ale nic ponadto i co ciekawe wcale nie chce mi się ich tak bardzo jak mi się chciało przedtem choroba jaka czy co ![]() Wiem - kandydoooozaaa , na pewno
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#1371 |
|
Nindżopesz
|
Znam to, ja mam "miejsce" na piąty flakon ale nic mi się nie podoba. Chyba poprzestanę na czterech ale jakże to tak...
|
|
|
|
#1372 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
chyba posiadana ilość mnie zaspokoiła , oczywiście minimalna do szczęścia ad sinupret minimalizmu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chcęęęęę nowej (starej) perfumy
Ja maaaaaam miejsce, ja chcę Cristobala Ale miast tego murszę kupić tapetę Nie no czyham na jakiś odlew czy so I tak całej flaszki nei zużyję, po zaspokojeniu się dyszką mi przejdzie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-09 o 21:57 |
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ob było w normie więc może nic się tam nie pali dostarczę rodzinnej wyniki z drugiego labu i za jakiś czas powtórzę, chyba że zdecyduje inaczej drugi etat odrabiasz w barze 2. ostatnio mi dawali max 25 ![]() 3. do końca stycznia powinno się wyjaśnić, jak sypańce nie podejdą, to Cię uwolnię od burżuja ![]() ad sinupret tapet
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Prawda, że piękne????
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
U mnie wśród przyjaciółek nikt nie jest w tej tonacji. |
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
pomorek
|
#1379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Teraz pewnie większa część Baru pozna ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

,
?
Takie mydełko? Pytam bo mi wyskoczyło na stronie 14 zeta 

- szkoda mi trzymać bo się u mnie zestarzeje. No ale musisz wiedzieć, czy Ci służy etc.