Scent Bar LV - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-09, 15:36   #1351
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
zdecydowanie drobiazg miałbyc, a czy tani to nie fieu bo to mydeło kosztowało 37 zeta ,
własciwie to prezenrt jest tak dla jaj bo gospodarze mysle ze sie nie spodziewają zadnego podaruku z okazji inauguracji łazienki , zreszta to tylko taki naciagany powod do spotkania, bo zawsze musi byc powód
Whaaaaaaaat ? Takie mydełko? Pytam bo mi wyskoczyło na stronie 14 zeta To serio lepiej było iść do Sepho.

Ale rozumiem już, ma być drobny gest
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o szmaty, to u mnie tylko takie blyskawice. Z poważniejszymi rzeczami mam większy problem

Niewstety się nie powiodlo
Wiedziałam, sieciówka tera fioletów nie wypuszcza, chyba że masz jakieś lokalne butiki fajne.

Zrób sobie najpierw risercz sieciuniowy.
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Milczę

Cytat:
Napisane przez melagu Pokaż wiadomość

Betty tylko EG, zawsze
brzdęk
Ja też zawsze EG Nawet teraz

Cytat:
Ad ciuchy przyszedł dziś do nas informatyk, zerknął na mój autfit i mówi "o, nietopesz!". Ale mądry człowiek.

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Stazja, ja rozumiem, ze bardzo chcesz zmacać, ale jeśli niekoniecznie...
http://allegro.pl/listing/listing.ph...-p-sm-pers-2-m
O na przykład. !
Cytat:
haha! znad eksperymetu na didzie wg prab ,

did napchan zupom,obalił jesczze mleczka z obu dystrybutorów , po czym zaległ bez ruchu i słowa chyba sie nazarł po kokarde i zecydowanie mu to wyszło na dobre

teraz spi-w czapce i uchylonym oknie ,,albowiem wyjsc mi sie nie udało na spacer

był ktos kiedys na szafingu? w sensie wymianie ubran=jak to wygląda? bo jakos nie widze tego w praktyce? chodze wybieram a swoje trzymam w ręku czy jak? ....bo u mnie w klubie osiedlowym robio..chyba sie przejde z ciekawosci ,wezme max.10 rzeczy po didach i obaczym co to..
1.

2. Zadzwoń do klubu wyjaśnią Ci wszystko. U nas robią ale nie byłam jeszcze, bo u mnie nie ma to sensu albowiem wszystko co mam na wymianę jest o 2 rozmiary na mnie za małe to raczej nie wiem z kim się wymienię

Dobra koniec przerwy - lece drapać ściany

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-01-09 o 15:43
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 15:42   #1352
neska951
Zakorzenienie

Anabell minerals dostępne stacjonarnie !!!!!!!!!!!!!!
Ale się cieszę Jak gupia
Stary 2015-01-09, 15:45   #1353
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Anabell minerals dostępne stacjonarnie !!!!!!!!!!!!!!
Ale się cieszę Jak gupia
A gdzie??????????? Tylko Wawa? Czy całą Polska ? (o ja nawina)
Stary 2015-01-09, 15:46   #1354
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
A gdzie??????????? Tylko Wawa? Czy całą Polska ? (o ja nawina)
Kurka nie wiem
W Wa wie na Mokotowskiej !
Tylko muszę na Słonko zaczekać bo wtedy najlepiej kolory mi się dobiera
Stary 2015-01-09, 15:47   #1355
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
. U nas robią ale nie byłam jeszcze, bo u mnie nie ma to sensu albowiem wszystko co mam na wymianę jest o 2 rozmiary na mnie za małe to raczej nie wiem z kim się wymienię
Z kimś, kto przytył...?

Rozrywkowy wieczór mi się zapowiada
Stary 2015-01-09, 15:55   #1356
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Z kimś, kto przytył...?

No to tak jak ja, nie chce wymieniać swojego rozmiaru - no chyba że chce, ale z kolei ja nic nie chcę oddać z obecnego rozmiaru. Lipka.

Mnie dziś wręcz przeciwnie
Stary 2015-01-09, 16:15   #1357
Maja102
Zakorzenienie

No to spadam
Najpierw do dętki, bo musi mi plombę poprawić, a potem do rodziny
A od poniedziałku odchudzanie łelkam tu
Stary 2015-01-09, 16:16   #1358
Miciel
Wpisz tu zomzing

Ogon_, Ewuś - Chorwacja, gdzie byłyśta i co tam było fajne i niefajne? Znajomy się wybiera i chcem pomóc wybrać destynację i akomodację, bo to miły człowiek

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 16:34   #1359
gryx82
BAN stały

W Poznaniu ustawione zostanie 60 kocich domków (mam tylko nadzieję, że nie znajdzie się jakiś kretyn, któremu będą przeszkadzać)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 17:20   #1360
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Z kimś, kto przytył...?

chyba schudł

Cytat:
Kurka nie wiem
W Wa wie na Mokotowskiej !
Tylko muszę na Słonko zaczekać bo wtedy najlepiej kolory mi się dobiera
chcę do wawy

prawdopodobnie w sylwestra zgubiłam podkład i tusz i właśnie rozważam przejście na minerały, bo w drogeriach nic nie upatrzyłam (burżui u mnie nie ma ) a po użytym awaryjnie bell illumi mam wysyp gul

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
O, nie znam, nie słyszalam, nie widziałam, chcę, będę miala
ja jestem od niego uzależniona, myślałam, że wszyscy znają
Stary 2015-01-09, 17:25   #1361
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj mi w oko wpadła w rezerwacie jasna niebieska, w serek, przed kolano - tylko czasu mierzyć nie miałam...

Mi nic nie wpadlo. A daaawno nie chciałam sobie tak kupić czegoś jak dziś...w końcu zaniżyłam poziom wymagań choćby do dżinsow czy milionpięćsetnej koszulki, ale też same paskudy/nijakie.....

Cytat:
Milczę
No
Cytat:
nom nom..jest tak...cienko widzialam zakup tego plasczza,ale nie chcialam studzic entuzjazmu
Poważnie, nie myślałam,że taka lipa z tego wyjdzie. Sklepów masa. W co drugim kurtki/płaszcze. Tylko ze wszystkie jakieś do dupy . JuŻ nie wspomnę o kolorze, ale te fasony...jak mundury całkiem
Cytat:
Melagu, joł! Bom się nie przywitała.

Ad ciuchy przyszedł dziś do nas informatyk, zerknął na mój autfit i mówi "o, nietopesz!". Ale mądry człowiek.

Cytat:
Stazja, ja rozumiem, ze bardzo chcesz zmacać, ale jeśli niekoniecznie...
http://allegro.pl/listing/listing.ph...-p-sm-pers-2-m
Nie muszę macać, nawet cieply nie musi być;-) Tylko ladny i taki jak mi się wymyślił. I w odpowiednim kolorze .
Przez weekend na spokojnie przetrzepę All i sklepy netowe
Taki miałam w sumie plan, ale najpierw chciałam obczaić w sklepach...niestety na darmo....
Cytat:
Wiedziałam, sieciówka tera fioletów nie wypuszcza, chyba że masz jakieś lokalne butiki fajne.

No mam kilka fajnych, ale tam nic

Sieciunię przetrzepę

Wogle, to bym chciała coś co Ty też szukałaś/szukasz...taki szlafrokowy zeby byl, a nie mundurkowaty....

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
W Poznaniu ustawione zostanie 60 kocich domków (mam tylko nadzieję, że nie znajdzie się jakiś kretyn, któremu będą przeszkadzać)
Świetna inicjatywa. Ale pewnie znajdzie się jakiś ćwok, co mu będzie przeszkadzało...nie jestem pewna,czy nie mylę miast, ale byly takie domki w Częstochowie chyba. I ktoś ukradl po krotkim czasie

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2015-01-09 o 17:26
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 17:34   #1362
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Wogle, to bym chciała coś co Ty też szukałaś/szukasz...taki szlafrokowy zeby byl, a nie mundurkowaty....
Kuuurcze no ten szlafrokowy na kobitce na ulicy Do dziś go widzę Jasnoszary był, no miooodzio, brałabym jak nic i kochała, potrzebny czy też nie

Ja z domu przez tydzień nie wyjdę to nic nie wyhaczę.

Betty - ad podkłąd, potrzebujesz Burżuja CC w odcieniu 31? Dla mnie zbyt różowy, użyłam raz, sprzedam w promocyjnej cenie/ oabo wymienie - szkoda mi trzymać bo się u mnie zestarzeje. No ale musisz wiedzieć, czy Ci służy etc.

Lete drapać dalej. Przerwa na nawadniania byłą
Stary 2015-01-09, 17:47   #1363
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Betty - ad podkłąd, potrzebujesz Burżuja CC w odcieniu 31? Dla mnie zbyt różowy, użyłam raz, sprzedam w promocyjnej cenie/ oabo wymienie - szkoda mi trzymać bo się u mnie zestarzeje. No ale musisz wiedzieć, czy Ci służy etc.
brałabym, ale właśnie testuję wersję sypaną ('mineralny' paese + biały essence) i jak się nie sprawdzi, to wracam do płynnych
chociaż przeleciałam wszystkie szafy w lokalnych drogeriach i nie mam co kupić gdyby jakieś promo było, to wzięłabym rimmela lub astora, ale regularnej ceny to nie są dla mnie warte
jak na razie czeka mnie ze 2 tygodnie kloszard-style, bo się będę kwasić i podtrzymywać mysi odrost
Stary 2015-01-09, 18:07   #1364
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz... u mnie jest dziewięć osób łącznie z zarządem.....
a to u mnie podobnie
czyli u mnie po prostu moi współpracownicy mniej syfu robią (albo jeszcze tego syfu nie odkryłam )
Cytat:
Parabelko, ja tylko dorzucę z doświadczeń osobistych, że starsza dwójka była wyłącznie na piersi do 7 msc, zarcie wprowadzałam wg wskazówek pediatry, nowości przyjmowane były z entuzjazmem. Teraz żro wszystko, czasem mają fazy na coś/ albo że czegoś już nie, ale gen. problemu nie ma. Aha i zdrowiutkie są (tfu tfu tfu), nie licząc smarka raz na może rok.
Bliźniaczki (gdyż rozmnożyłam sie ponownie, była promocja dostałam dwie w cenie jednej) mają skończone 4 mies, są prawie wyłącznie na piersi, 2x dziennie dostają 40 ml z actiferolem bo nie chce mi sie odciągać. A niedokrwistość maja po mnie, bo w ciąży miałam prawie wartości ujemne.
niezła ta promocja gratuluję wesołej gromadki
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Widzieliście atakującą kandidę u góry strony :rot fl: http://pozbac-sie-kandydozy.com/v1/?...m_campaign=g-c to ja durna myślałam , że mam od dziecka ogromną wadę refrakcji i dlatego noszę patrzałki a to tylko kandida i już w 12 godzin mogę poczuć się lepie i mięśnie mnie przestaną boleć

Cytat:
Zacieralia -Festiwal Twórczości Żenującej

Cytat:
.

Wogle w sklepach jest jakiś koszmar? Naprawdę nie ma nic fajnego....same szmaty....fakt,że na zadupiu moim sieciówek tyle co kot napłakal, ale żeby w prywatnych sklepach takie nic było? Sukienke chciałam...też w jakimś takim kolorze soczystym, krotką dość...no i nic....szare, bure, czarne ( ale ileż można czarnych mieć, jak człowiek chce odmiany) i neonowe roze, mięty, wściekłe żółcie...
dlatego ja jeszcze na tegorocznych wyprzach nie byłam, nie mam już chyba cierpliwości do tego zużyję te ciuchy które mam
Cytat:

Cytat:
did napchan zupom,obalił jesczze mleczka z obu dystrybutorów , po czym zaległ bez ruchu i słowa chyba sie nazarł po kokarde i zecydowanie mu to wyszło na dobre

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Ogon_, Ewuś - Chorwacja, gdzie byłyśta i co tam było fajne i niefajne? Znajomy się wybiera i chcem pomóc wybrać destynację i akomodację, bo to miły człowiek
Najładniej jest w Dubrowniku, ale tam to lepiej na wycieczkę niż na pobyt bo drogo
Fajna na pobyt jest riwiera Makarska albo któraś z wysp a tych okolicach, z tym ze wyspę trzeba dobrze przemyśleć bo jak już się tam dopłynie promem to się nie opłaca kursować w te i wewte (no chyba ze wyspa jest połączona mostem z lądem to problem odpada). Ja byłam dłużej na Hvarze i w sumie fajnie na odpoczynek, ale zwiedzania za wiele tam nie ma.
Poza tym w tym roku byłam na Istrii (Medulin koło Puli) i też mi sie podobało, aczkolwiek tam już całkiem inny klimat, no i jest zdecydowanie mniej malowniczo niż na południu Chorwacji
Cytat:
fajny pomysł

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:22   #1365
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ale czego onczekuje? Bo ja zawsze soe pcham na zadupia i pacze ze maja byc mile okolicznosci przrody, a znajomi paczo ze ma byc czysto, a plazy moze nie byc wcale , no i ja tylko na camp bylam

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
u mnie też żeńskość w natarciu. z rozmiarami ciężko trafić, a jeszcze każda firma ma swoje, tak jak i z dorosłymi - bajzel. u mnie szafa didowych dóbr, bo chomikowałam co się da, ale i tak musiałam trochę dokupić.
Ty z Waw jesteś, bo nie fię. czego ew szukasz?
Z kraka
A szuka mw sumie nie wiem czego...zwykle biore co mi fajne w lapy wpadnie, ale obecnie szukam musztardowych spodeni lu leginsow na rozm 80
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:24   #1366
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Ale czego onczekuje? Bo ja zawsze soe pcham na zadupia i pacze ze maja byc mile okolicznosci przrody, a znajomi paczo ze ma byc czysto, a plazy moze nie byc wcale , no i ja tylko na camp bylam
na razie się rozeznaje ogólnie w cenach i możliwościach i miejscach wartych spaczenia

Stary 2015-01-09, 20:40   #1367
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Whaaaaaaaat ? Takie mydełko? Pytam bo mi wyskoczyło na stronie 14 zeta To serio lepiej było iść do Sepho.

Ale rozumiem już, ma być drobny gest

Ja też zawsze EG Nawet teraz

O na przykład. !

1.

2. Zadzwoń do klubu wyjaśnią Ci wszystko. U nas robią ale nie byłam jeszcze, bo u mnie nie ma to sensu albowiem wszystko co mam na wymianę jest o 2 rozmiary na mnie za małe to raczej nie wiem z kim się wymienię

Dobra koniec przerwy - lece drapać ściany

Bo to medelo jest na wzge i 14zl kosztuje 100g, a 100gr to nylby taki cienkutki plasterek...taki kawalek zeby przypominal z ksztaltu mydlo to wazy ze 250 g

Co do chorwacji to bylam na pagu,peljesacu,riv.makars kiej, kilu miastach i wszystkie miejsca mi sie podobaly albowiem ich wybor byl poprzedzony vlebokim risieczem , no,ale wybieralam pod siebie

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
na razie się rozeznaje ogólnie w cenach i możliwościach i miejscach wartych spaczenia
No to - pag (same kamienie wszedzie) ser, ufoki, nieostepne plazez metajna, plaza imprezowa zrce

Trogir-miasteczko do ziwedzania

Dubrownik
Korcula wyspa i miasto

Peljesac-zielono i wino do kupienia w kazdej chaupie

Riviera makarskA- morze+gory, ttlko ostregam ze na riv makarskiej sa wszedzie polacy
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:44   #1368
Miciel
Wpisz tu zomzing

Bardzo podziekować za wszelkie chorwackości

Stary 2015-01-09, 21:16   #1369
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
brałabym, ale właśnie testuję wersję sypaną ('mineralny' paese + biały essence) i jak się nie sprawdzi, to wracam do płynnych
chociaż przeleciałam wszystkie szafy w lokalnych drogeriach i nie mam co kupić gdyby jakieś promo było, to wzięłabym rimmela lub astora, ale regularnej ceny to nie są dla mnie warte
jak na razie czeka mnie ze 2 tygodnie kloszard-style, bo się będę kwasić i podtrzymywać mysi odrost
Rozumiem.

To fakt, bez promo nie sięgam
Cytat:
Bo to medelo jest na wzge i 14zl kosztuje 100g, a 100gr to nylby taki cienkutki plasterek...taki kawalek zeby przypominal z ksztaltu mydlo to wazy ze 250 g

Co do chorwacji to bylam na pagu,peljesacu,riv.makars kiej, kilu miastach i wszystkie miejsca mi sie podobaly albowiem ich wybor byl poprzedzony vlebokim risieczem , no,ale wybieralam pod siebie

No to - pag (same kamienie wszedzie) ser, ufoki, nieostepne plazez metajna, plaza imprezowa zrce

Trogir-miasteczko do ziwedzania

Dubrownik
Korcula wyspa i miasto

Peljesac-zielono i wino do kupienia w kazdej chaupie

Riviera makarskA- morze+gory, ttlko ostregam ze na riv makarskiej sa wszedzie polacy
1. aaaaaaaaaaaaaa o ja ślepa duhhrna.

2. Wiesz co, to najlepsze podsumowanie ever Aż se skopiuję, bo na bank nie zapamiętam.
Stary 2015-01-09, 21:31   #1370
Parabelka
Panaroja

Cytat:

To nie tylko Apaczowie .... Podobnie było u Nietzsche go.
Ale oni byli przed No i nie prowadzili krucjat, w których my mieliśmy już doświadczenie
Ale Nicze nie powracał co roku do miejsca urodzenia i nie turlał się po ziemi w cztery strony świata żeby nabrać sił Apacze rozumieli to bardzo dosłownie , przez bezpośredni fizyczny kontakt z glebą
Cytat:
Dobrze prawisz! dać tej pani szklankę mocnego zacieru
Ja bym to rozszerzyła na wszelkie -izmy i -eksje, zasadniczo każda przesada szkodzi. Tylko perfumoholizm jest dobry

tak zalecała mi pani dr neonatolog ze Starynkiewicza, prowadziła klopsy od urodzenia, a ponieważ wyniki stopniowo bardzo się poprawiały, zarządziła, że do skończonego 6 msca. Ale w sumie może być i do roku

2. głód starsze didy miały fogle na dużo i dobrze
1. no i jeszcze robótkoholizm i inne holizmy uprawiane wyłącznie dla przyjemności , bez przemocy i wyzysku
2.no lepiej do roku , żeby miały więksiejszy zapas na później
3.
Cytat:

najpierw zrozumialam ze pani neonatolog wprowadziła didom klopsy do diety od urodzenia

Cytat:
1. to szarpnąć się na usg nerek i próby wątrobowe?
da się jakoś odkręcić?
raczej nic mnie nie boli

2. widziałam w książkach kucharskich, które po porodzie dostarczył mi ex-nietopsz
ona takie przekonania pociągnęła do 2002 i próbowała mnie zmusić do picia mleka, dopóki jakaś znajoma położna jej nie uświadomiła
1.usg może warto zrobić na wszelki wypadek , próby wątrobowe pewnie tyż by wyszły podwyższone , coś osłonowo-regenerującego na tęże von trupkę by sie zdało , z nerami trudniej , ale wygląda to tylko na podrażnienie , powinno przejść z czasem . Tylko mocza trza by badać od czasu do czasu .
2.w pierwszej chwili zaczęłam sie zastanawiać ile Ty masz lat że w 2002 nietopsz Cię mieszanką II karmił i dlaczego nietopsz
Cytat:
Serio? W sumie to nigdy nie zastanawiałem się nad składem mleka w proszku (wiem tylko, że kiedyś było takie w niebieskim, metalicznym bodajże woreczku i robiło się z niego blok czekoladowy, omnomnom ) A jak teraz jest z glutenem, mlekiem krowim i didami?

Taaa A ja już zdążyłem zapomnieć, że to przez nią wszystkie me problemy, dzięki!
1.nieuważnie bar czytasz , była mowa o glutenie niedawno glutena się wprowadza jak wszystko inne bo na nic nie ma wpływu , a pełne mleko krowie ze względu na silną alergenność czy jakby to nazwać po skończeniu trzeciego roku . Przy czym jogurty , kefiry , sery można wcześniej znaczy jogurt/kefir/twarożek w ostatnich dwóch miesiącach pierwszego roku , żółty ser w drugim .
A niebieskie mleko w folii dalej jest i nadal zawiera sproszkowane mleko krowie pełne
2. no to masz jak znalazł okazję żeby w 12 godzin pozbyć się wszystkich swoich problemów

Cytat:
w sumie, to już by mogły, bo w Swięta zompki wyszły.

Cytat:

Cytat:
haha! znad eksperymetu na didzie wg prab ,

teraz spi-w czapce i uchylonym oknie ,,albowiem wyjsc mi sie nie udało na spacer

Wiecie że nie chce mi sie żadnej nowej perfumy znaczy chce mi się te co mi się chciało ale nic ponadto i co ciekawe wcale nie chce mi się ich tak bardzo jak mi się chciało przedtem choroba jaka czy co

Wiem - kandydoooozaaa , na pewno !!!!

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 21:35   #1371
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Wiecie że nie chce mi sie żadnej nowej perfumy znaczy chce mi się te co mi się chciało ale nic ponadto i co ciekawe wcale nie chce mi się ich tak bardzo jak mi się chciało przedtem choroba jaka czy co
Znam to, ja mam "miejsce" na piąty flakon ale nic mi się nie podoba. Chyba poprzestanę na czterech ale jakże to tak...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 21:38   #1372
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Znam to, ja mam "miejsce" na piąty flakon ale nic mi się nie podoba. Chyba poprzestanę na czterech ale jakże to tak...
Nawet nie to , że mi się nie podoba , ale po prostu nie odczuwam potrzeby żadnej perfumy nowej chyba posiadana ilość mnie zaspokoiła , oczywiście minimalna do szczęścia ad sinupret minimalizmu

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 21:53   #1373
rachell111
Zakorzenienie

A ja chcęęęęę nowej (starej) perfumy

Ja maaaaaam miejsce, ja chcę Cristobala

Ale miast tego murszę kupić tapetę i klej i milion innych badziewi

Nie no czyham na jakiś odlew czy so I tak całej flaszki nei zużyję, po zaspokojeniu się dyszką mi przejdzie

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-01-09 o 21:57
Stary 2015-01-09, 23:08   #1374
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

1.usg może warto zrobić na wszelki wypadek , próby wątrobowe pewnie tyż by wyszły podwyższone , coś osłonowo-regenerującego na tęże von trupkę by sie zdało , z nerami trudniej , ale wygląda to tylko na podrażnienie , powinno przejść z czasem . Tylko mocza trza by badać od czasu do czasu .
2.w pierwszej chwili zaczęłam sie zastanawiać ile Ty masz lat że w 2002 nietopsz Cię mieszanką II karmił i dlaczego nietopsz

Wiem - kandydoooozaaa , na pewno !!!!
1. dzięki
Ob było w normie więc może nic się tam nie pali
dostarczę rodzinnej wyniki z drugiego labu i za jakiś czas powtórzę, chyba że zdecyduje inaczej
drugi etat odrabiasz w barze

2. ostatnio mi dawali max 25

3.

Cytat:
Rozumiem.

To fakt, bez promo nie sięgam
do końca stycznia powinno się wyjaśnić, jak sypańce nie podejdą, to Cię uwolnię od burżuja

ad sinupret tapet
Stary 2015-01-09, 23:25   #1375
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
ad sinupret tapet
zaiste

Stary 2015-01-09, 23:56   #1376
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
O, nie znam, nie słyszalam, nie widziałam, chcę, będę miala

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 00:10   #1377
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Prawda, że piękne????

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:

do końca stycznia powinno się wyjaśnić, jak sypańce nie podejdą, to Cię uwolnię od burżuja
Luzik bluzik, do końca stycznia nie mam sił i ochoty bawić się w allegro, bo jak się nie znajdzie chętny to będzie trzeba, marnotrastwo to zło U mnie wśród przyjaciółek nikt nie jest w tej tonacji.
Stary 2015-01-10, 10:38   #1378
Betty83
Zakorzenienie

znad kawy

pomorek
Stary 2015-01-10, 10:46   #1379
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
ja jestem od niego uzależniona, myślałam, że wszyscy znają
Teraz pewnie większa część Baru pozna
Cytat:
Kuuurcze no ten szlafrokowy na kobitce na ulicy Do dziś go widzę Jasnoszary był, no miooodzio, brałabym jak nic i kochała, potrzebny czy też nie

:
No caly czas widze go oczami wyobraźni ...w sumie kupować nie muszę bo posiadam i jasnoszary, i groszkowy, fajne sa, ale zamarzyl mi sie wlaśnie taki erotyczno zmysłowy, bo jakoś tak mi sie kojarzy taki szlafrokowy ....chociaż nie upieram sie bardzo przy fasonie...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dlatego ja jeszcze na tegorocznych wyprzach nie byłam, nie mam już chyba cierpliwości do tego zużyję te ciuchy które mam

)
Nic nie tracisz
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 10:59   #1380
Betty83
Zakorzenienie

ale ten szlafrokowy płaszcz to nie taki?
ja mam mocne skojarzenia z ucieczką ze szpitala

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości