|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
A to nie jest przypadkiem szlafrok ? ![]() No nie...bez tych kieszeniow na wierzchu, przed kolano, bez kaptura, bez szluwek, rozmiar też bym wolałam moj a nie o jakieś 3 za wielki...z tego to zostaje tylko to ,ze zakładany i z paskiem
|
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1383 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy tam nie ma opcji dodaj komentarz?
Bo szlafrok to się chyba tak nie gniecie ![]() Miłego dnia całemu Baru
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Chyba została zablokowana ta opcja ![]() No ale ona się kiedyś chwalia ze nie używa żelazka, bo to bez sensu, bo i tak się to uprasowane wygniecie, więc to są pewnie zagniecenia sklepowe
|
|
|
|
|
#1385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() Ale ten do spodni i tak ciut zbyt kanciasty Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-10 o 13:11 |
|||
|
|
|
#1386 | |||
|
BAN stały
|
Znad kaca i czwartego kubka herbaty
Cytat:
Gdzieś kiedyś widziałem w sieciuni "domki" ze styropianu, oklejone czarną folią - piękne może nie były, ale spełniały swoją funkcję przynajmniej ![]() Naprawdę? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
na bank tak mi się właśnie wydawało Cytat:
widziałam go w Rezerwacie i właśnie tak mi się skojarzył ![]() Ale są też ładniejsze szlafrokowe płaszcze, np w Promodzie i w Camaieu były nawet ładne Znad niewyspania i parszywej pogody |
|
|
|
|
#1388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale jest różnica ![]() Cytat:
|
|
#1389 |
|
BAN stały
|
Chryste, co za wichura! Strach z chałupy wyliźć
|
|
|
|
#1390 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poważnie - takich kolorów nie ma - czarne i szare ino ![]() Cytat:
, śliczności ![]() Cytat:
Cytat:
Na cholerę? ![]() Znad zdrowego żarcia - orzeszków i coli Jak normalnie ani nie jem orzeszków takich za często ani nie pijam coli, to w tym roku piję już colę drugi raz, niedobrze
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1391 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Teraz już nic nie będzie tak samo Miłego wieczoru Baru
|
|
#1392 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1394 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Panaroja
|
snad wichury jak wszyscy diabli
![]() 1. ![]() ![]() 2. i słusznie bo tak wyglondasz ![]() dopiero kothy cały dzień śpią snem sprawiedliwych , a ja musze iść wieszać kolejne pranie ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Doceniam bardzo 3. Pewnie dzieki pryszczom
|
|
#1397 | |
|
BAN stały
|
A kozie mleko?
![]() Cytat:
![]() To się nazywa "ponowne dojrzewanie" ![]() --- Dzie szyscy?
|
|
|
|
|
#1398 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry
![]() Cały dzień rajdowałyśmy po mieście, pogoda idealna, wystarczy rozwinąć żagiel
|
#1399 |
|
BAN stały
|
Mursz, śniło mi się wczoraj, że gotowałem gulasz u Ciebie w kuchni, a wszystkie szafki były takie wysokie, że sobie rady dać nie mogłem (sięgałaś mi mąkę z półki, bo nie dałem rady sam)
|
|
|
|
#1400 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry całemu Baru!
Betty, chciałam tylko napisać: wyprasować płaszcz, skrócić gdzieś do przed kolan trochę (można nawet ręcznie podszyć) i już byłoby o 300% lepiej.
|
|
#1402 | |
|
Mother of Cats
|
Dzień dobry, Baru!
Cytat:
Baru, w szufladzie kosmetycznej znalazłam niacinamid (B3) ważny do czerwca 2014. Czy to należy bezwzględnie wyrzucić, czy mogę próbować dodać do jakiegoś mazidła? |
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
ano
![]() Cytat:
Ale tu pomorek od wczoraj ![]() to ja machnę
|
|
|
|
|
#1404 | |
|
|
Cytat:
![]() Pozdrawiamy z pijalni czekolady Wedla! ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Z Winterią pozdrawiamy
|
|
#1405 |
|
BAN stały
|
Piąty!
Mursz, czekamy później na relację ze zlotu! Wywiało wszystkich stąd?
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1407 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Jak by on był dluzszy, to by się fajniej ukladał.... No ale niestety, nie ma...znaczy jak sa, to cena powyżej tysiaka mnie blokuje ...Z tańszych znalazam kilka, no ale tylko w stonowanych kolorach... Jeden znalazłam piękny, kolor obłędny, fakt że całkiem inny fason, ale prościutki Także ten, sexi szlafrokowce nie są mi pisane, teraz przeszukuję net pod kątem kolorow i prostoty....no i ceny ludzkiej ![]() Cytat:
![]() Te styropianowe też świetny pomysł. Zamiast skladować /wywalać materiał po sprzetach można świetnie wykorzystać No nie ma A wszędzie w sieciuni piszą,że soczyste kolory to hicior i tak dalej. To ja się pytam, gdzie i dla kogo ![]() Młody stwierdził ,że se wymyślilam jakiś hamerykański fason i hamerykański kolor...jak bym nie mogla jak reszta w szaroburym łazić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko najpierw testnęłabym w czymś na nodze, czy na nadrarstku przez 2 - 3 dni ![]() Cytat:
![]() A, to taki smaczek, apropo miłości bliżniego...przyklad idzie z góry Poprzedni wikary ( albo ten, już nie pamiętam) miał mniej szczęścia i wylądował obity w szpitalu. Dziś ma być obszerniejszy materiał w jakiejś regionalnej tv ![]() http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...05%2F150119972 |
|||||
|
|
|
#1408 | |
|
|
Cytat:
![]() Właśnie nas wywiało z centrum, nawet do Owsiaka na imprezę nie wpadłyśmy juz, bo śnieg zaczął padać.
|
|
#1409 | ||
|
Mother of Cats
|
Odmachuję znad zupki porowej ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1410 | ||
|
Panaroja
|
snad ogólnej makrosyfozy pogodowej i czterech wchłoniętych ciastek
![]() weź Ty się puknij , co ? ![]() Cytat:
2. Cytat:
![]() Małż śpi , Śnieżka śpi , kothy śpią , cobytu cobytu .....
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

...nie jestem pewna,czy nie mylę miast, ale byly takie domki w Częstochowie chyba. I ktoś ukradl po krotkim czasie 

Na cholerę? 

Lepiej się napiję piwa