Sierpniowe mamusie 2015 :) - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-11, 10:17   #2131
dd1dd
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Hej hej

U was też tak pizga na polu ? Za oknem jakiś armagedon u mnie

Jutro idę oglądać mieszkanie , tu już wypowiedzenie dałam więc proszę o kciuki bo to moje być albo nie być

Adaśko znów zamienił się w anioła. W nocy śpi , w dzień grzeczny , je ładnie co mu dam pod nos także mam luz ..Tyle że strasznie tęsknię za TŻetem a przyjecdzie dopiero za 2 tygodnie i to tylko na parę dni

Co do farbowania to ja w pierwszej ciąży farbowałam raz czy dwa tą bez amoniaku w piance a teraz sobie odpuszczam . Jak mi odrost zejdzie ponieżej uszu to ufarbuję

Ankaa gratuluje wizyty i serduszka
Unikalna super bobasek , też już takiego widziałam z rączkami i nóżkami i też się w momencie zakochałam . Mały wielki człowieczek

Dobranoc

u mnie też wieje strasznie w nocy nie spałam z tego powodu
Stary 2015-01-11, 11:58   #2132
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Hejka ja die witam w początku 8 tygodnia. Oo jaka już fajna dzidzia ja mam 19 termin dopiero ale to będzie 9 tydz to tez juz pewnie będzie fajnie widać. Co do jedzenia chleb mi ostatnio nie smakuje. Cebula cy chanel tez . Kawy w ogóle nie pije teraz ogólnie i przy gotowaniu mi niedobrze często. U nas tez armageddon strasznie a na dodatek mieszkam przy morzu i wieje baardzo

Edytowane przez SugarbabyLove
Czas edycji: 2015-01-11 o 11:59
SugarbabyLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 12:47   #2133
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Witam się w 10 tygodniu
Zostało jeszcze 30 . Choć może być i mniej bo Juniora urodziłam w 38 więc i teraz może być podobnie

U mnie w Świętokrzyskim dalej pizga strasznie Nie idzie wyjść nigdzie

Co do smaków to u mnie nic się nie dzieje .. Teraz pochłąnęłam właśnie jajeczniczkę z 5 jaj na kiełbasce
Na słodkie nie mam ochoty raczej .. W pierwszej ciąży dzień zaczynałam i kończyłam pączkiem z bakusiem waniliowym. Bez tego zestawu dzień zawsze był dniem do

Miłej niedzieli
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 13:01   #2134
moniska139
Zadomowienie

A mnie tak do słodkiego ciągnie. Wczoraj zrobiłam karpatke, ale będzie szamanko
U nas też strasznie wieje.
Robiłam przegląd wózków w internecie i masakra taki jest wybór a ceny...
Dla młodego miałam wózek głęboki i kupiłam tylko spacerówkę teraz będę musiała kupić gondolę, pewnie używaną i z dobrą amortyzacją koniecznie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 13:28   #2135
Mravka
Zadomowienie

Hej Kobietki
Wieje jak diabli, nie ma mowy o wyjściu na jakiś spacer. Szkoda, bo to kiszenie w domu już mnie męczy.
Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
A mnie tak do słodkiego ciągnie. Wczoraj zrobiłam karpatke, ale będzie szamanko
U nas też strasznie wieje.
Robiłam przegląd wózków w internecie i masakra taki jest wybór a ceny...
Dla młodego miałam wózek głęboki i kupiłam tylko spacerówkę teraz będę musiała kupić gondolę, pewnie używaną i z dobrą amortyzacją koniecznie

wózek głeboki to nie gondola? A rozumiem,że już nie masz tego poprzedniego wózka,że szukasz nowego?
Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Cześć ciocie. Zobaczcie jaki już jestem duży - 3 cm to już poważny wzrost!!! I już przestańcie mnie nazywać Fasolką bo mam rączki, nóżki wieeeeeeeeelką głowę i brzusio !!!
Jakiii fajny duży dzidziol )))
Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, muszę dziś kupić prezent mojej 13 letniej siostrze, a nie mam zupełnie pomysłu. Interesuje się gotowaniem. Pomożecie?
i na co się w końcu skusiłaś?
Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
my dzis od 6:20 na nogach synek mnie obudzil z inf ze jest bardzo głodny
ogolnie ta ciaza nastawia mnie bardzo pracowicie,mam juz odkurzone wyprane kolejne pranko wstawione kurczak na pieczenie naszykowany.
jeszcze mam kilka innych planów
ooo to witam w klubie,mój tez czesto twierdzi,że jest baaaardzo głodny. Niejeden raz o 6:30 słyszałam "nalesniczki mi zrobisz mamusiu?". O tej porze ledwo kojarzę w którym kierunku jest kuchnia nie wspominając o możliwości zrobienia tam czegoś
Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Hej hej

U was też tak pizga na polu ? Za oknem jakiś armagedon u mnie

Jutro idę oglądać mieszkanie , tu już wypowiedzenie dałam więc proszę o kciuki bo to moje być albo nie być
daj znać jak tam oglądanie mieszkania poszło Trzymam kciuki,żeby okazało się godne uwagi!
Cytat:
czy Wy tez macie jakies awersje do jedzenia?ja nie moge miesa ani wedliny ..
choc sa lepsze dni, ze cos zjem raz lepiej raz gorzej ..
mam podobnie jak Ty. Mięcho zdecydowanie niee, ogólnie otwierając lodówke jedyne na co się ostatnio kusze na kanapki to biały ser i dżem.

Dzisiaj byliśmy w multikinie na Rodzinnym Poranku. Przyznam,że tak dziwnej bajki jak Agi Bagi jeszcze nie widziałam . O ile Pociąg Tomek itp z chęcią czasem sama obejrzę to to było conajmniej dziwne . Chyba pora poszukać czegoś sensownego w teatrach dla dzieci. Pogoda ostatnio nie sprzyja wychodzeniu,a coś w te weekendy robić trzeba
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 13:36   #2136
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
wózek głeboki to nie gondola? A rozumiem,że już nie masz tego poprzedniego wózka,że szukasz nowego?
Tak wózek głęboki to gondola
Nie mam bo musiałam oddać, z reszta on i tak był na wykończeniu

Stary 2015-01-11, 13:38   #2137
beatrix28
Zadomowienie

Moniska139 teraz rzeczywiscie robia super modele ale my jesli jzu to kupimy jakąś używaną spacerówkę i to własnie jakoś za rok ,zima predzej i taniej kupisz dobry wozek bo przeciez tez nie wszystkich stac na najnowszy model ,najlepiej popytac wsrod znajomych i obejrzec co kto ma do zaoferowania ,ale tez zalezy mi by nie byl sfatygowany
za rzekome becikowe i tzw zapomoge to planuje kupić inne rzeczy
niespodziewajka 25 to zaszalalas z jajecznica
a mnie znow ciagnie na slodkie..
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-11, 13:56   #2138
TusiaeM
Zakorzenienie

Witam się w 8 tygodniu
Ja to jestem dziwna - cały tydzień mam lekkie mdłości tylko w soboty mnie tak łapie, że fatalnie się czuje i ruszyć się nie mogę

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 14:08   #2139
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Tak wózek głęboki to gondola
Nie mam bo musiałam oddać, z reszta on i tak był na wykończeniu

aaa to zmienia postać rzeczy . Moj grzecznie czeka w piwnicy. Złożony,wyczyszczony i gotowy do akcji . Wybór faktycznie jest taki,że ciężko się zdecydować. Dlatego ciesze się,że tym razem nie musze
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Stary 2015-01-11, 14:10   #2140
moniska139
Zadomowienie

Beatrix moi znajomi nie mają dzieci.
Za to pieski mają. Nie wiem jakaś nowa moda czy co? Nie ma tyle obowiązkow a ubranka i psi fryzjer tyle nie kosztują co dziecko.
Męża siostra ma dwie córki ale jej było obojętne jaki wózek będzie.

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2015-01-11 o 14:37
Stary 2015-01-11, 14:28   #2141
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
a jak zdrabniać Olafa, Olo?
Olafek... brrr...

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
moi faworyci
To sobie z moim mężem możecie rękę podać, bo to on wymyślał
Ja chciałam Maćka i Joannę, ale niestety nie... to nad Jakubem pracuje, chociaż chłop się opiera

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
właśnie się zastanawiam czy jakieś przeciwbólowe mogę brać
Apap na pewno tak, ibuprfoen w dowolnej formie nie
Jestem meteopatką i każda zmiana pogody to meeega ból głowy - i wcześniej i teraz gin pozwolił środki z paracetamolem

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Gratulacje i witaj
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
ja juz po wizycie, maluszek ma 1,17 cm, serduszko pięknie bije 154 uderzenia na minutę, wszystko wyglada dobrze ale się cieszę, aż sie łezka zakręciła w oku jak to serduszko biło na monitorze

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Cześć ciocie. Zobaczcie jaki już jestem duży - 3 cm to już poważny wzrost!!! I już przestańcie mnie nazywać Fasolką bo mam rączki, nóżki wieeeeeeeeelką głowę i brzusio !!!
Ale fajny Mały Człowiek

Cytat:
Za to pieski mają. Nie wiem jakaś nowa moda czy co? Nie ma tyle obowiązkowe a ubranka i psi fryzjer tyle nie kosztują co dziecko.
Ale dziecka o szóstej rano nie trzeba na spacer wyprowadzać :P

U nas wieje jak głupie. Żuk domagał się spaceru, ale jak zza bloku wyszedł, to zaczął uciekać z powrotem do domu... normalnie dziecko mi z chodnika zwiewało
Niestety coś mu się pomerdało i zaczął się budzić w nocy i nad ranem po parę razy, co dodane do moich problemów z zaśnięciem dało dzisiaj zombie party, mega migrenę i mdłości (dodatkowe... do tych normalnych)... a od kawy niestety mnie właśnie odrzuciło
I tym jakże radosnym nastroju jedziemy do moich rodziców na obiad, gdzie znowu pewnie od mamy usłyszę, że powinnam schudnąć - bo brzuch mi baaardzo wywaliło - i będę mogla tylko pokiwać głową, bo jeszcze nie chcemy rodzicom mówić...tiaaa... to będzie urocze popołudnie
Mam nadzieję, że chociaż od kaczki mnie nie odrzuci

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 14:36   #2142
beatrix28
Zadomowienie

mravka no ja tez chetnie zjem twarozek czy naleśniki z dzemem ale do pizzy juz mnie tak nie ciagnie jak kiedys ,chodzac w ciazy z synkiem miewałam zgage z etgo powodu .moze rzeczywiscie bedzie dziewczynka?
w sukienki bede ja zopatrywac w lumpach ..
teraz jest tyle fajnych wyprzedazy, az szkoda ze nie wiemy co sie szykuje..

vea dlaczego nic nie mowiliscie?moze wlasnie nadeszła pora? ja swojej nie wyprowadzam a potem wpuszczam tak po 10min,przez to mnie chyba przewiało...
moniska no jakbym zostala stara panna to pewnie bylabym psiorą do konca swych dni..;D
jak dzieci podrosna,bede chciala przygarnac spaniela albo chociaz maltanczyka ,cos bardziej kudłatego niz lab

Edytowane przez beatrix28
Czas edycji: 2015-01-11 o 14:45
Stary 2015-01-11, 14:48   #2143
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Za to pieski mają. Nie wiem jakaś nowa moda czy co? Nie ma tyle obowiązkow a ubranka i psi fryzjer tyle nie kosztują co dziecko.

Nie każdy chce mieć dziecko. I to nie moda, po prostu nie wszyscy muszą i chcą mieć dzieci

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
mravka no ja tez chetnie zjem twarozek czy naleśniki z dzemem ale do pizzy juz mnie tak nie ciagnie jak kiedys ,chodzac w ciazy z synkiem miewałam zgage z etgo powodu .moze rzeczywiscie bedzie dziewczynka?

moniska no jakbym zostala stara panna to pewnie bylabym psiorą do konca swych dni..;D
jak dzieci podrosna,bede chciala przygarnac spaniela albo chociaz maltanczyka ,cos bardziej kudłatego niz lab
No właśnie. Posiadanie dzieci i psów/kotów to dwie różne rzeczy. I nie mają ze sobą związku. Tzn. że jak ktoś nie ma dzieci tylko psa to nie znaczy że wybierał między nimi albo może nie mogą mieć dzieci i pies to zastępstwo.
W ogóle jak słyszę, że ktoś ma psa bo nie chce mieć dzieci to mnie szlag trafia. Zaścianek.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 14:56   #2144
Jess922
Zakorzenienie

Ja tam nie mam awersji do jedzenia jedynie mnie zemdli na zapach smażonego mięsa. Do słodkiego też jakoś super nie ciągnie, ale codziennie coś wsunę za to w pierwszej ciąży mogłam zjeść tabliczce czekolady i mi było mało.

Dzisiaj odwołali nam egzamin na który nic nie umiałam
Stary 2015-01-11, 14:57   #2145
SugarbabyLove
Zakorzenienie

U nas mój mąż teraz imie wybiera bo jego kolej hehe ale on to uwudział sobie imię nataniel i Natalia i koniec nie mam nic do gadania. Co do wózka ja wybieram kombi gondola plus możliwość spacerowki. Do 259 Euro za nowy mogę dać
Stary 2015-01-11, 14:58   #2146
vea7
Zakorzenienie

Cytat:

vea dlaczego nic nie mowiliscie?moze wlasnie nadeszła pora? ja swojej nie wyprowadzam a potem wpuszczam tak po 10min,przez to mnie chyba przewiało...
Jeszcze nie nadeszła
Powiemy po genetycznych, bo chcę mieć pewność, że wszystko jest ok. Generalnie chcemy powiedzieć na pewno po 10 tc (bo tedy poroniłam pierwszą ciążę), ale w sumie po pierwszym trymestrze też nie będzie źle
na razie mają jednego wnuka, więc niech się nim cieszą... na info o drugim maluchu jeszcze jest czas

Heh, ja jak już będę stara i siwa, i pozbędę się męża (albo on alergii), to zdziwaczeję i zamieszkam w domu pełnym kotów

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 15:44   #2147
moniska139
Zadomowienie

Moi znajomi otwarcie mówią o tym, że narazie wolą psa niż dziecko. Więc to nie jest mój wymyślunek, ani osądzenie ich.

Mamy psa i nie przeszkadza nam to w posiadaniu dzieci. I nie uważam, żebym była zaściankiem.

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2015-01-11 o 15:54
Stary 2015-01-11, 15:56   #2148
ankaaa206
Wtajemniczenie

Moniska139 a moze maja problemy z plodniscia i nie chca sie tym afiszowac, latwiej jest powiedziec pies nam wystarczy niz nie udaje sie nam. Od dluzszego czasu

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 16:22   #2149
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Moniska139 a moze maja problemy z plodniscia i nie chca sie tym afiszowac, latwiej jest powiedziec pies nam wystarczy niz nie udaje sie nam. Od dluzszego czasu

Dokładnie.
Moja znajoma tez ma problem z zajściem w ciąże , maja kota, wszystkim na około mówią ze nie chcą dzieci na razie i kot im wystarczy natomiast nam (bo wiemy o ich problemach) mowi - wy macie dziecko a nam musi kot starczyć dopóki sie nie udaje...

Co do wózków to my poprzedni (brevi ovo) w połowie rozdaliśmy, została nam spacerówka z kołami ale chcemy sprzedać i kupic nowy - maxi cosi

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-11, 16:30   #2150
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Moi znajomi otwarcie mówią o tym, że narazie wolą psa niż dziecko. Więc to nie jest mój wymyślunek, ani osądzenie ich.

Mamy psa i nie przeszkadza nam to w posiadaniu dzieci. I nie uważam, żebym była zaściankiem.

Pisząc "to jest jakaś nowa moda czy co " właśnie to zrobiłaś... Nie napisałaś że jawnie określili swoje stanowisko ... Opisałaś ich sytuację okraszając to powyższym stwierdzeniem
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 17:06   #2151
beatrix28
Zadomowienie

dajcie juz spokoj,kazdy ma wlasne zcesto ukryte motywy dlaczego ma psa/kota zamiast dziecka. badzmy wyrozumiali
co do wozka mamy 2 w1 ale jako spacerowka ten wozek sie nie nadaje,jest za ciezki .kupi sie cos mniejszego lżejszego.poczekam jeszcze az nam asfalt zaloza na naszej ulicy , mieszkam na wsi a tu drogi nie wszedzie sa idealne
jak sie czujecie? ktorej juz przeszly mdlosci calkowicie ?
synek poszedl w koncu do dziadka to mam czas by skonczyc czytac ksiazke.
Stary 2015-01-11, 17:13   #2152
Mravka
Zadomowienie

Dokladnie. Ja tez uwazam,ze ma co co nikogo oceniac. Kazdy mowi co uwaza za stosowne i co Mu na reke. Suma sumarum i tak to przeciez tylko sprawa danej pary.

Ja dzis sie czuje nawet znosnie. Choc jak zs dlugo siedze to mnie meczy bol brzucha.

Wozek swoja droga przy Malym udalo nam sie odkupic. W stanie idealnym za polowe ceny nowego. Dobrze sie uzytkowal. Mamy teutonie mistrall s
Stary 2015-01-11, 17:16   #2153
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
dajcie juz spokoj,kazdy ma wlasne zcesto ukryte motywy dlaczego ma psa/kota zamiast dziecka. badzmy wyrozumiali
co do wozka mamy 2 w1 ale jako spacerowka ten wozek sie nie nadaje,jest za ciezki .kupi sie cos mniejszego lżejszego.poczekam jeszcze az nam asfalt zaloza na naszej ulicy , mieszkam na wsi a tu drogi nie wszedzie sa idealne
Mi jeszcze calkiem nie przeszly niestety, choc napewno jest duzo lepiej niz na poczatku... Jesli chodzi o jedzenie to nadal na wiele rzeczy nawet patrzec nie moge, odrzucilo mnie... Zapach kawy np. nadal powoduje pewnien odruch ...
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 17:50   #2154
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
mi nie przeszly jeszcze co dzien troszke sa momenty ze mi zle albo spiaca jestem musze uwazac co jem i ile to jem bo moj żołądek wariuje
czuje przelewanie w brzuchu pomalu tak jakby juz to dziecko dawalo znaki choc chyba za wczesnie albo? 8 tydzien..
wlasnie jak siedze czy leze w jednej pozycji dol brzucha boli kłuje
Stary 2015-01-11, 18:01   #2155
lori20
Raczkowanie

Cytat:
Mi też niestety jeszcze mdłości nie minęły, choć jest lepiej niż było, ale nadal rano nie jestem w stanie zjeść śniadania, a najgorsze że głód tylko wzmaga te mdłości i jest błędne koło a w ciągu dnia bywa różnie, raz da się przeżyć, a następnym razem mogę cały dzień nic nie jeść. Śmiać mi się chce, bo zawsze kojarzyłam ciąże z zachciankami a tu większy problem, że odrzuca nas od jedzenia ja np. nie mogę jeść mięsa, prawie żadnych warzyw i serów, w sumie to jedyne co mogę przełknąć bez problemu to pszenna bułka z masłem także cały czas z nadzieją czekam aż mdłości miną całkowicie i pojawią się zachcianki
lori20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:18   #2156
MsLullaby
Zakorzenienie

Dobrze ze apap można bo mnie już tak rozkłada ze chyba wezmę na wieczór.

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 19:30   #2157
dd1dd
Zakorzenienie

U mnie mdłości minęły, tzn dawno ich nie miałam ale za to zawitała zgaga paskudna
co do zachcianek też myślałam, że będzie jak w filmach -truskawki w środku nocy w zimę itp no ale nie ma niczego na co miałabym ochotę. Wchodzę do sklepu i nie wiem co wziąć, zazwyczaj wychodzę z jabłkami i mandarynkami mięsa nie jem na ogół, prócz drobiu na który też nie mam ochoty tylko rybki mi wchodzą
dzisiaj mnie tak piekły jajniki wystraszyłam się.
Stary 2015-01-11, 19:36   #2158
magdowe
Zadomowienie

U mnie mdłości dalej trwają. Dzisiaj zaczynam 9 tydzień. Każdy dzień to walka o przetrwanie...niespodziew ałam się że może być tak źle.
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 19:53   #2159
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
U mnie mdłości dalej trwają. Dzisiaj zaczynam 9 tydzień. Każdy dzień to walka o przetrwanie...niespodziew ałam się że może być tak źle.
Stary 2015-01-11, 20:11   #2160
Calineczka 27
Zakorzenienie

Jedni lubią czerwony, inni niebieski. Czy ktoś jest gorszy? Analogicznie: jedni chcą mieć 5 dzieci, inni zamiast tego jeździć za granicę, trzymać psy. Czy ktoś jest gorszy? Nie. To jego sprawa.
Ja ze swojej strony nigdy nawet w żartach nie zapytam o sprawy dzieciowe, bo wiem, jak to jest jak cię pytają i sie śmieją a ty nie mozesz zajść.
Calineczka 27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości