Mamusie lutowe 2015 - cz. 7 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-13, 15:32   #811
201704210903
Konto usunięte

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7

ago cieszę się że wizyta udana

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 15:35   #812
1141655
Zakorzenienie

Ja od podobnego czasu czekam na moje nakladki na suty z Aventu
zamowione 4.01
zaplacone od razu
zaraz wystosuje maila. a to juz nie jest fajnie jak Agusia sie wkurza

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 15:37   #813
Panna Migotka 86
Zadomowienie

widzisz Aga, nie potrzebnie się tak stresowałaś

a ja na obiad gotuję królika w sosie śmietanowo-pietruszkowym z kaszą ciekawe co z tego wyjdzie. Awaryjnie mam frytki w zamrażarce

i wreszcie umówiłam się fryzjera - na czwartek. Kolejny punkt z planu przedporodowego będzie zaliczony. Będę go musiała rozszerzyć chyba, bo jak tak dalej pójdzie to do weekendu będę gotowa do rodzenia

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Ja od podobnego czasu czekam na moje nakladki na suty z Aventu
zamowione 4.01
zaplacone od razu
zaraz wystosuje maila. a to juz nie jest fajnie jak Agusia sie wkurza
my tak czekamy na łóżeczko
zamówione 4 stycznia, kuriera brak, na maile nie odpisują, tel nie odbierają... jutro będę molestować od rana
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 15:39   #814
aggo_di
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość

aggo dajecie rade z tym remontem?
cos mialam Ci pisac no i zapomnialam,eh
tak szczerze to nie mamy wyjścia trzeba dokończyć podłogę, zalepić dziury w ścianach, bo nie możemy tego odłożyć. Łazienka z wykutą ścianą do komina nie jest komfortowa w użytkowaniu i przy minusowej temperaturze nieco zawiewa zimnem (mimo, że zasłoniliśmy ją szafką dopóki nie doczeka się swojej kolejki), a podłoga z częścią paneli zbyt estetycznie nie wygląda. Cóż... Trzeba przetrwać, ścisnąć się i zrobić. Remont drugiego mieszkania odłożyliśmy w czasie, to i tak sobie poremontujemy, żeby nie zapomnieć jak to jest

Przypomniało mi się, że pisałyście o narkotyzowaniu się tantum rosa. MAMA ZUZI? Substancja w tym specyfiku to to samo, co w tantum verde (benzydamina)

Cytat:
Napisane przez martu_la Pokaż wiadomość
odowska dlatego ja parę dni temu miałam etap, ze bałam sie czy zdaze ze wszystkim, bo miałam tego mnostwo do prania i prasowania. Wczoraj nawet zrobiłam selekcje i te ciuchy co mi się srednio podobaja poszly na najnizsza polke do wykorzystania w razie jakby mi sie prac nie chciało.
Ale i tak bede pranie pewnie czesto puszczac, bo chce pieluchowac wielorazowo, wiec pewnie wklady co dwa/trzy dni.
Ja też już przeszłam ten etap tyle rzeczy, mało czasu...
Ale po spisaniu listy "to do" wcale nie jest tego taki ogrom, jaki się rysował w mojej głowie i da radę ogarnąć. Powoli i bez spiny

ZIELONA- o rany my dzisiaj zaparkowaliśmy pod Starynkiewicza i wykupiliśmy bilet ze sporym zapasem, ale idąc do samochodu byliśmy jeszcze minutę przed czasem. Ale stres przed mandatem był

Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
No dobra obiad zrobiony , zrobiłam głodomorom spaghetti na dwa dni, co by się jutro byczyć
Niedługo powinien wrócić mąż, z jednej pracy aby się spakować do drugiej , bo jeszcze do czwartku ma dwójki
Ja sobie leje do wodę do wanny aby się zrelaksować przed wizytą do gina, o 14, 30 przyjedzie po mnie tata i fruu czekanie na doktorka
Trzymajcie kciuki aby było po mojej myśli i żeby nie było dużo osób bo przy godzinnym opóźnieniu i czekaniu w kolejce to ja siedząc tam urodzę szybciej niż doczekam wizyty
U mnie Mąż zrobił wczoraj fasolkę po bretońsku, a że dzisiaj zjedliśmy rybkę "na mieście" to chyba zamrozimy, albo zawekujemy, bo gar jak dla wojska

W listopadzie się naczekałam ze 3 godziny (!) na wizytę u mojego gin (u niego zawsze jest opóźnienie, więc godzina, no 1,5 mnie nie rusza), ale wtedy 2, czy 3 kobiety zaczęły rodzić przede mną, więc jak weszłam to położna tylko spytała, czy i ja zamierzam

AD. BADAŃ- ja powtarzałam ostatnio hiv, hbs i hcv, żeby w razie cc mieć aktualne- u nas w większości szpitalu wystarczy takie do 10 tyg.

INCO- a wiesz, że ja to właśnie z siódemki jestem najbardziej zadowolona. Zawsze rano dzwonią, umawiają się na godzinę, mili panowie wstawiają paczkę do korytarza. Nie mogę złego słowa powiedzieć.

Narzekałam za to na kex- trafiłam na pana z pretensjami do świata. A dzisiaj na ups, bo pan zadzwonił jak już był pod drzwiami, a ja właśnie wracałam od lekarza i on to może tylko teraz a potem paczka będzie do odbioru gdzieś tam. Dogadałam się z nim, więc paczka odebrana...

LUI-0by u Ciebie to był koniec akcji zus... Bo u mnie przeszło do etapu- odwołąnie do sądu pracy
aggo_di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 15:39   #815
1141655
Zakorzenienie

Zjadłabym królikaaaaaaaaaaaaaaaa ale juz zmielonego na kotleciki aaaaaah kocham smak tego miesa Choc za pierwszym razem płakałam jak jadłam

Stary 2015-01-13, 15:44   #816
Asia1105
Wtajemniczenie

No widzisz Aga dobrze, że przyjechali
Mnie też Mamcia ostatnio pozszywala, bo ja sierota do szycia
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 15:45   #817
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
No widzisz Aga dobrze, że przyjechali
Mnie też Mamcia ostatnio pozszywala, bo ja sierota do szycia
Mi juz głupio było, bo mam cały stos różnych rzeczy do zszycia hehehe
jesteśmy dobre obie

Stary 2015-01-13, 15:47   #818
Kinqaa
Zakorzenienie

Łączę się w bólu! ja czekam od 1/01/2015 na wózek... ma niby przyjść do piątku.

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 15:47   #819
Panna Migotka 86
Zadomowienie

a co do badań to ja nie robiłam hiv, lekarz nie zlecał a w szpitalu nie wymagają...
tylko obiecałam ginowi urodzić do 14 lutego , bo wtedy tracą ważność wyniki hbs, vdrl i hcv - (juz nawet nie pamiętam co to było)

EDIT: chociaż teraz sprawdzam wyniki i robiłam je we wrześniu, czyli pół roku mija w marcu - gin się machnął przy liczeniu
Stary 2015-01-13, 15:47   #820
Kinqaa
Zakorzenienie

W nocy mam problem ze spaniem... a godzinę temu wystarczyło 5 sekund i odleciałam. Właśnie wstałam .

you have lost a diamond

Stary 2015-01-13, 15:48   #821
aggo_di
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja odkąd pamietam mam powiększone ukm jednej nerki ale po prostu taka moja uroda i mam się tym nie przejmować bo to nie wpływa na pracę nerki.

Fajnie, że odwedzilaś oddział. Ja po moim chodziłam tylko wirtualnie ale to mi w zupełności wystarczy.|

Też mam ochotę kliknąć cos na all... A dziś albo jutro powinna dojść paczka z Tchibo
Mój lekarz też mówił, że to dopiero przy większym ukm wpływa na prace nerek. Ja mam dwie śledziony i też taka moja uroda

Gdyby nie ta wizyta to wystarczyłby mi sam adres szpitala

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ago cieszę się że wizyta udana

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Aggo, jak dobrze, ze trafiłaś na takiego fajnego, pozytywnego lekarza

Trochę Cię wcześniej nastraszyli, ale ten Cię uspokoił. I oby tak było
tak szczerze, to mam poczucie trochę zmarnowanego czasu, bo mój lekarz mówił mi to samo ale zalecił sprawdzić dla pewności to sprawdziłam
ale plus taki, że wiemy, gdzie jest izba przyjęć, gdzie zaparkować. Jeszcze zobaczymy, czy będę rodzić tam, czy u mojego lekarza w szpitalu.
Stary 2015-01-13, 15:50   #822
lui_89
Zadomowienie

Aggo dobrze, że wszystko ok u Was ja też mam nadzieję, że to już koniec. Chociaż ostatnio 3 moje koleżanki miały kontrole z zusu i wszystkie 3 sprawy trafiły do sądu... także jestem przygotowana na wszystko...
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 15:54   #823
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
jesteśmy dobre obie
Eeee tam głupio
Ja mówię do mojej, że jak mnie tak "dobrze" nauczyła zszywać to teraz niech nie narzeka
A tak serio to u nas zawsze mąż wszystko zszywa
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 15:54   #824
AGATA2605
Rozeznanie

Właśnie oglądam moje wyniki jakie miałam do tej pory robione i oprócz co 2 miesiąc standardowo krwi i moczu to na początku ciąży miałam robione:
toksoplazmoze, HBS, USR i to wszystko oczywiście jeszcze glukoza mnie nie ominęła. Ale nie wydaje się Wam że to jakoś mało tych badań????
Stary 2015-01-13, 15:55   #825
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Eeee tam głupio
Ja mówię do mojej, że jak mnie tak "dobrze" nauczyła zszywać to teraz niech nie narzeka
A tak serio to u nas zawsze mąż wszystko zszywa
u mnie tez

mąż potrafi
on by nawet zacerował , a ja taka sierota masakra

Stary 2015-01-13, 15:55   #826
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aggo_di Pokaż wiadomość
tak szczerze, to mam poczucie trochę zmarnowanego czasu, bo mój lekarz mówił mi to samo ale zalecił sprawdzić dla pewności to sprawdziłam
ale plus taki, że wiemy, gdzie jest izba przyjęć, gdzie zaparkować. Jeszcze zobaczymy, czy będę rodzić tam, czy u mojego lekarza w szpitalu.
ale chyba lepiej zmarnować trochę czasu niż żyć w niepewności
Stary 2015-01-13, 15:56   #827
aggo_di
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
i wreszcie umówiłam się fryzjera - na czwartek. Kolejny punkt z planu przedporodowego będzie zaliczony. Będę go musiała rozszerzyć chyba, bo jak tak dalej pójdzie to do weekendu będę gotowa do rodzenia

O widzisz, dopiszę do mojej listy fryzjera hehe bo coś za szybko mi ta lista moja się skurczyła, a ja planuję rodzić w lutym dopiero

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość

jezu jak bym o moim czyatla
ale wiecie co to jest chore,to ich praca,pani w sklepie,na poczcie,pan w autobusie nie dostaje zadnych gifow tylko pensje,i mnie tak wkurza i noz sie w kieszeni otwiera,ze czemu mam kogos kawa przekupywac zeby byl mily dla mnie?
ja juz mezowi zapowiedzialam,ze jak mi z drugiego porodu traume zafunduja to koniec,rzecznik praw pacjenta bedzie mial co robic
w ogole to wyciskanie dziecka to jest dozwolone?noszz kuzwa
az mi sie cisnienie podnioslo chyba
mam podobne przemyślenia... z jednej strony ta bombonierka potrafi zdziałać cuda (teściowa opowiadała, jak to kiedyś nową koszulę w szpitalu, czy pościel dostawało się tylko za kopertę...); ale z drugiej ja mój zawód (a raczej zawody) staram się wykonywać starannie, bez dodatkowej opłaty, nawet mam płacone różne stawki za tą samą pracę i też wykonuję ją tak samo
Myślę, że trzeba być człowiekiem po prostu, zawsze i wszędzie.

A co Małej lgnącej do Ciebie, to może tak reaguje na zbliżającą się nową sytuację? Nie wie, co ją czeka, jak to będzie i chce mieć Ciebie tylko dla siebie...
Stary 2015-01-13, 16:00   #828
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zjadłabym królikaaaaaaaaaaaaaaaa ale juz zmielonego na kotleciki aaaaaah kocham smak tego miesa Choc za pierwszym razem płakałam jak jadłam

you have lost a diamond

Stary 2015-01-13, 16:08   #829
Tutti1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AGATA2605 Pokaż wiadomość
Właśnie oglądam moje wyniki jakie miałam do tej pory robione i oprócz co 2 miesiąc standardowo krwi i moczu to na początku ciąży miałam robione:
toksoplazmoze, HBS, USR i to wszystko oczywiście jeszcze glukoza mnie nie ominęła. Ale nie wydaje się Wam że to jakoś mało tych badań????
No oprócz moczu i krwi to na początku robiłam hbs, usr, toxo, hiv, grupa krwi a i jeszcze widze że wyniki glukozy na czczo mam, potem glukoza i jakies cośik wątrobowe jeszcze miałam chyba, no i napewno mnie jeszcze cos czeka bo ja 34 tydzien

Edytowane przez Tutti1234
Czas edycji: 2015-01-13 o 16:11
Tutti1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 16:09   #830
ewek000
Zadomowienie

Hej laseczki my już po wizycie, mój gin jest dobry bo wchodząc do gabinetu popatrzył na te kobitki i tylko ja ciężarna czekałam i mówi o jest moja mama rodząca zapraszam do gabinetu więc czekałam dosłownie 5 minut
Zbadał, pomierzył i stwierdził że trzymamy się terminu ustalonego ostatnio, czyli za tydzień idę na oddział, 22 rano mam się zgłosić na oddział a 23 cc
Stwierdził ze on jest za tym żeby dzieci rodziły się jak najbliżej normalnego terminu, bo teraz dla niego to nie jest 38 tydzień tylko 37 i parę dni. Poza tym stwierdził że 10 dni później pójdę na macierzyński, żartowniś jeden. Mam łykać nospę i odpoczywać bo to moje ostatnie dni lenistwa
No cóż poczekam, mąż się cieszy bo będzie ten jego wodnik, oni sie chyba za moimi plecami się umówili
Gbs pobrany, spoko tylko z pipki pobrał, wynik mam do odbioru w poniedziałek
Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
W nocy mam problem ze spaniem... a godzinę temu wystarczyło 5 sekund i odleciałam. Właśnie wstałam .
- ja mam tak samo
Wiecie ja jak rodziłam moje ponad 4 kg dzieci naście lat temu to mieli gdzieś że dziecko duże a ja drobna musiałam rodzic naturalnie, Mateusza też mi wypychali z brzucha , podczas skurczy partych kładła mi się na brzuch i wyciskała młodego - koszmar
Agata- Alicja piękne imię, no mało masz tych badań
Jak byłam młodsza i przychodzili do mnie znajomi i dzwonili domofonem i odbierał mój tata i pytali się " Dzień dobry jest Ewka" to mój tata zawsze odpowiadał ze taka tu nie mieszka, ale jeśli chcą porozmawiać z Ewą lub Ewunią to on chętnie poprosi mnie do domofonu. I tak nauczył moich znajomych i cała rodzinę mówić do mnie Ewa, bo ja znowu nie lubiłam jak do mnie mówili Ewcia
Aggo- super że wizyta udana i lekarz jakieś konkrety w końcu wam podał
ewek000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 16:13   #831
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tutti1234 Pokaż wiadomość
No oprucz moczu i krwi to na początku robiłam hbs, usr, toxo, hiv, grupa krwi a i jeszcze widze że wyniki glukozy na czczo mam, potem glukoza i jakies cośik wątrobowe jeszcze miałam chyba, no i napewno mnie jeszcze cos czeka bo ja 34 tydzien
ja miałam wszystkie badania z takiej rekomendacji towarzystwa gin. Aggo chyba kiedyś dała link do tego.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

ewa szkoda że musisz czekać do 23 ale skoro to dobre dla małej to trzeba wyczekać :p

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 16:13   #832
Kinqaa
Zakorzenienie

ewek masakra, kładzenie się na brzuch i wyciskanie dzieciaka
Mojej mamie na szczęście zrobili cesarkę ponad 20 lat temu - ważyłam 4,900kg 61cm.

you have lost a diamond

Stary 2015-01-13, 16:13   #833
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AGATA2605 Pokaż wiadomość
ja oprocz morfologi i priv toksoplazmozy i priv tsh mam teraz skierowanie na aspat i alat - jakies proby watrobowe az sie boje czy wynik bedzie prawidlowy.
usr ani hiv nie mialam.
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 16:15   #834
maladT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość

A mnie jak się dowiedziałam, że będzie synek a nie córka, to M pocieszał, że nie będzie mi biżuterii podbierał

W ogóle Dziewczyny STRASZNIE się wkurzyłam. Do teraz mną trzęsie! Z myślą o tym szpitalu kupiłam na Allegro 2 bluzy. Zamówiłam je 3 stycznia i nic. Napisałam wczoraj do sprzedawcy: przepraszają, już wysyłają będzie jutro. Zapłacone miałam za paczkę, bo to przynajmniej potem wiadomo gdzie szukać, wysłali kurierem. Przyszedł dziś mail z Siódemki, że będzie przesyłka. Super! Siedzę i czekam. I nic. Sprawdzam w Internecie: przesyłka awizowana. No kurcze, mamy zepsuty domofon, więc mógł się nie dostać, ale czemu nie zadzwonił? Idę na dół do skrzynki po awizo, żeby sprawdzić skąd tę paczkę odebrać. Bluz potrzebuję NA TERAZ ZARAZ w sumie. Nie ma awizo. No to się już na maksa wkurzyłam. Dzwonię do Siódemki. Odbiera panienka z pretensją w głosie. Otóż okazuje się, że:
- kurier nie zadzwonił bo nie miał numeru (OK, błąd sprzedającego na Allegro),
- kurier nie ma obowiązku zostawiać awizo w skrzynce (może np. zostawić w drzwiach lub gdzieś indziej...) - generalnie panienka nie wie gdzie może zostawić takie awizo (u mnie ma do wyboru: płot, skrzynkę lub kałużę)
- kurier MOŻE zostawi przesyłkę w punkcie-magazynie, wtedy będzie można odebrać, ale kiedy zostawi to nie wiadomo (pewnie dzisiaj wieczorem...), wtedy można by było odebrać jutro
- nie nie mogą mi podać numeru telefonu do kuriera, bo nie podają (panienka oburzona, niemal jakbym chciała numer prywatny, żeby się na randkę umówić), więc się nie dowiem co zrobił z przesyłką
- punkt-magazyn jest na Wita Stwosza 18 - uhmmm... jest taki adres Siódemki, ale w... Tarnowie

WNIOSEK: Jak najdalej od Siódemki!!!!! Bluz pewnie nie odbiorę, bo jeśli zda je na JAKIŚ magazyn jutro, to ja ze szpitala lecieć raczej nie będę, a M pewnie nie wydadzą.

Wrrrrrr
kochana ja wiem gdzie jest główna toruńska siedziba siodemki bo moj tam na tirach troche jeździł. jak jedziesz polną w strone citomedu to za przejazdem kolejowym tym z duzymi szlabanami i budka dróżnika masz z lewej budująca sie stacje paliw i musisz skrecic w ta droge i jechac prawie pod koniec. po prawej stronie bedzie siodemka
Cytat:
jesteśmy dobre obie
moj sie wscieka bo wszystkie swoje rzeczy by najlepiej z nawet mała dziurka wywalił a ja mu wszystko szyje...

wrociłam. od 11 była u komornika, w zusie, w skarbowce, przeszłam cała starowke w poszukiwaniu nowej siedziby komornika, potem jeszcze bank, przychodnia i małe zakupy w pepco i piotrze i pawle. ledwo zyje... ide popłacic jeszcze rachunki i chyba sie zdrzemne bo to ponad moje siły było jednak. moj pies wytrzymał 4h w samochodzie czekajac az my sie z tymi wszystkimi urzedami pouzerałysmy

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 16:19   #835
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Jezuuu dopiero wróciliśmy do domu
mam nadzieję, ze żadna nie urodziła?
I ja naprawdę proszę, teraz według kolejki lecimy a nie

Zjem obiad i biorę się za nadrabianie
Stary 2015-01-13, 16:36   #836
zielona butelka
Zakorzenienie

Ja też JUŻ jestem... ale napiszę więcej jak zjem jakiś obiad czy coś. Zajechana czuję się strasznie, to przez te nerwy poranne. Potem Wam opiszę jak było.

Aggo, ty na Żelaznej byłaś tak? To mój szpital w razie W. Mój pan dktor wspaniały tam rezyduje. Może to właśnie jego spotkałaś, bo to fenomenalny człowiek, bardzo pozytywny.

Buzi

Za jakiś czas napiszę więcej.

BTW badań. U mnie też hiv był, WR, GRUPA KRWI- mega ważne, w dodatku musi być oryginał. Także przypilnujcie tego.
zielona butelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 16:44   #837
AGATA2605
Rozeznanie

ewek000- nam na szkole rodzenia położna mówiła że różnie jest z tym obliczaniem terminu porodu bo często mamy różne cykle, dlatego cesarka in bliższa terminu tym lepiej.
Stary 2015-01-13, 16:45   #838
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

I witamy na naszym słodko pierdzącym wątku styczniową koleżankę hahaha
Stary 2015-01-13, 16:48   #839
aggo_di
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość
Ja też JUŻ jestem... ale napiszę więcej jak zjem jakiś obiad czy coś. Zajechana czuję się strasznie, to przez te nerwy poranne. Potem Wam opiszę jak było.

Aggo, ty na Żelaznej byłaś tak? To mój szpital w razie W. Mój pan dktor wspaniały tam rezyduje. Może to właśnie jego spotkałaś, bo to fenomenalny człowiek, bardzo pozytywny.

Buzi

Za jakiś czas napiszę więcej.

BTW badań. U mnie też hiv był, WR, GRUPA KRWI- mega ważne, w dodatku musi być oryginał. Także przypilnujcie tego.
My właśnie wciągnęliśmy fasolkę po bretońsku
i zaraz jadę do dentysty/już trochę mi się nie chcę, bo też od rana załatwiałam lekarzy, w czasie wizyty u endo Mąż podskoczył do TKmax i kupił czapkę Dzieciową i śliniaki w F&F i jeszcze Teściowa była przed chwilą zobaczyć nasz plac boju, znaczy remontowy

A byłam na Starynkiewiecza- ja biorę ten pod uwagę i Wrzesinek już pod Warszawą.
Stary 2015-01-13, 16:53   #840
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aggo_di Pokaż wiadomość
Mąż podskoczył do TKmax i kupił czapkę Dzieciową i śliniaki w F&F .
ale fajnoooooo

Ja mam dobry humor, bo mąż powiedzial,ze wezmiemy kredyt jutro z naszego banku. heh cieszyc sie z kredytu co
ale dzieki temu wykonczymy nasze mieszkanie
wstawimy drzwi do sypialni i pokoju Tymcia, szafy dostana drzwi przesuwane
w salonie bedzie komplet mebli, dokonczymy kuchnie, w Tymkowym pokoju stanie fotel i kallax itd
i jestem szczesliwa bo moze uda mi sie fotel i kallaxa w weekend miec ? kto wie
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
byloby cudownie cholirka.....
i w lazience nowe lustro bo zyjemy na takim zawieszonym, a ma byc wielkie w scianie

trzymajcie kciuki
i rolety w salonie rzymskie by byly kurcze
oby oby !

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości