|
|
#571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Cytat:
Aha - jestem dzień D i powinnam mieć dostawę w poniedziałek a dostałam paczkę wczoraj. Zamawiałam we wtorek, dostałam w czwartek - to tak jakbym zamawiała na odbiór do COK-u
Edytowane przez Jadis78 Czas edycji: 2007-08-10 o 13:35 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#573 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Jeśli chcesz, to mogę sprzedać tanio ![]() Kupiłam ostatnio żel do golenia Avonu. BEZNADZIEJA! Goli się trochę lepiej niż bez niczego, ale mimo wszystko nie jest dobry. Jest to zwykły żel koloru niebieskiego, na skórze prawie przezroczysty, trochę śmierdzi. Nie łagodzi i nie koi. |
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
I mam upragnioną paczuszkę, tak więc zaczynam opisywanie
![]() * zapach Rouge - ciekawy zapach, podoba mi się * bransoletka Doily - śliczna * pierścionek Candid - myślałam że będzie mniejszy zawiodłam się (fotka) ![]() * naszyjnik Simplicity - to dla mamy ![]() * kolczyki Isabeau - świetne! (fotka)* srebrna kosmetyczka - idealna na piórnik (fotka) * maseczka lawendowa do stóp - b. ładny zapach * woda Incandessence - jak wiadomo zapach świetny, zobaczę jak z trwałością * klapki FW - omg, w tym się nie da chodzić (fotka)* balsam Naturals czereśnia - ślicznie pachnie na mojej skórze, tak jak mgiełka I to by było chyba na tyle. Darmowych trzech produktów PS nie używałam, bo to i tak dla mamy
|
#575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fenris, z tego co wiem sprzedaż jest na wizażu zabroniona, więc chyba lepiej nie pisać takich rzeczy... |
||
|
|
|
#576 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#577 |
|
Raczkowanie
|
SUNIK1 coś mi chyba obiecałaś!!!!!
dla przypomnienia : Dziewczynki potrzebuje waszej pomocy.Jak dokładnie w rzeczywistości wyglądają pomadki z netto katalog 10/2007.Lśniąca pomadka Shine Supreme?? Interesują mnie kolory Mouvelous Shine,Sugarcoked Pink.Które kolory tej szminki są zbliżone do kawy z mlekiem??taki leki beżowy?Bardzo będe wdzięczna.
|
#578 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#579 |
|
Zadomowienie
|
Chcialabym Ci pomoc,ale nie potrafie bo uzywam zwykle tych najciemniejszych odcieni.
Moja siostra miala podklad w musie Nude i on byl jasny, lecz zdecydowanie w zoltym odcieniu Sadze,ze w przypadku tego podkladu jest tak samo.... Jejku, masz rottweillera na avatarze
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
A mam
Nic nie mów, każdy mi mówi, ze żyją krótko... To zdjęcie mojego Nude z próbki Taki był u Twojej siostry?
|
|
#581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#582 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj dużo dziewczyn już pisało o nim - przejrzyj pare stron wstecz Cytat:
Cytat:
|
|
#583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dosyc podobny, na pewno mial zolty odcien A co do rottweillerow to moj Brutus zyl dosyc dlugo---prawie 11 lat i byl zdrowiutki, po prostu zdechl ze starosci ![]() A Cezarek rozchorowal sie, biedaczysko jak mial 6 lat i cholerni weterynarze, a raczej konowaly nie pomogli mu Ale polecam wszystkim te psy, kraza stereotypy,ze to psy-mordercy, a to sa najlepi przyjaciele jesli dobrze sie ich wychowa i traktuje---jak z dziecmi Zboczylam z tematu,ale rozumiecie
|
|
#584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokladniej to choroba kosci jakas, i chodzic juz nie mogl.. to wspaniale psy i bardzo duzo zalezy od tego jak sie je wychowa
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje, ja mam rotweilerka i nie mam takich miłych wrażeń, wole owczarki niemieckie - mądrzejsze. Moj pies już sie nie raz na mnie postawił- mówia mi, że jestem dla niego zbyt łagodna i czuje moja słabośc, a przeciez psa nie uderze Żeby nie bło off-topu chciałam serdecznie podziękować za katalog ![]() Jak dostaniiecie kolejną propozycje- radze odeśłac na allegro- tam jest pełno probek- na pewno im ktos wysle |
|
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak tak, ja go też polecam! Po tygodniiu widzę znaczną poprawę ![]() Przy okazji - Hosenko, czy mi się wydaje, czy kiedyś oglądając Twoje zbiory mogłam tam zobaczyć maskę do ciała z serii morza martwego z PS? Co o niej sądzisz? Czytałam już opinie na KWC, planuję zakupić, ale każda kolejna opinia jest cenna
|
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
nie będę się wdawać w dyskusje, bo również dla mnie rottweilery to temat rzeka
Ale zaraz mnie wyrzucą z tego wątku za oftopy Wracając do moich mozolnych próśb o poradę wiem, że już nużące, ale za chwilę zamaiwam pokaże dla porównania jak ciemny jest dla mnie najjaśniejszy odcień Wonder Finishu z Maybelline Czy wg. Was ten jasny odcień na mojej skórze(Nude) jest ciepły czy chłodny, inaczej żółty czy rózowy?
|
|
#588 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja polecam żel pod oczy Eva Natura Komfort Młodej Skóry - redukuje cienie i opuchnięcia pod oczami - cena 8-9 zł. Mam już druga tubkę i jestem b. zadowolona. Poleciłam go Snowqueen i też jej bardzo odpowiada
ooo dzięki mam małe fundusze więc akurat bedzie na kremik
|
|
#589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kiedyś błotko Mineral Care i było bardzo fajne - ewidentnie bardziej się go opłaca kupić niż z Avonu:- opakowanie 500ml - cena: w promocji ok 14 zł, a bez promocji ok 28 - czyste błotko z Morza Martwego bez sztucznideł jakie są w PS Cytat:
ten jasny jest chłodny i różowy - to maybelline? a ten obok co to?
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Ja go sobie bardzo chwale. Zapach ma neutralny, łagodzi i koi i jak dla mnie jest super.
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#592 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogole sie nim matka nie zjamowala i w ogole nie wiedzial co to zycie z innymi psami, w stadzie bo niemal od razu wzielismy go w nasze pielesze Cytat:
---naprawde sie tak zachowywalAle nigdy sie nie postawil, zreszta Cezar tez nie Nie wiem od czego to zalezy...ale jesli bedziecie go dobrze traktowac, to moze czasem pofuczy,ale nie sadze aby byl grozniejszy. U nas jak ktos byl smutny to one to wyczuwaly i przychodzily, tulily sie---wszystko swietnie wyczuwaly jak ludzie Kiedys sobie sprawie takiego samego Ale sie rozpisalam..... ![]() A w zwiakzu z tematem chcialam powiedziec,ze wkurza mnie pedzelek od blysczyka UCR---te wloski rozlaza sie na wszystkie strony i brudza tam gdzie nie trzeba ![]() EDYCJA: Faktycznie pzresadzilam, nie bijcie za off topa, w koncu rzadko mi sie zdarzaja Juz zamilklam.
|
|
#593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za to moja mame tylko uwaza, bo moj piesek je biszkopty, krtóre kupuje moja mama, poza tym go czeszcze, pieści. A ja no coż nic![]() Wracajac do biszkoptów, sa dwa niebezpieczne zwroty, których nie wypowiada się przy psie nie majac czegoś: -Pani Ci da ![]() - biszkopciki Wtedy dostaje slinotoku Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2007-08-10 o 14:48 Powód: błedy:P |
||
|
|
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i glosne,smierdzace bąki puszczaja te psiska jak mozna nie kochac psow? wogole to z psami tez trzeba rozmawiac, bynajmniej ja rozmawiam teraz ze swoim mieszancem kupionym za 1zl co do Avonu chcialabym poprosic o opinie na temat mgielki Be... Spontaneuous. Juz od dawna jest w katalogu a ja ciagle sie zastanawiam czy ja kupic (bo nie trafilam na pachnaca strone nigdy jakos)
|
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
mam prośbę ogromną
jeśli ma któraś z was zeskanowaną Księgę Piękna to proszę o przesłanie na e-mail urshoola@o2.pl albo o wrzucenie tutaj na forum. Pilnie potrzebna!! Plis
|
#596 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To mojej siostry byl inny.... Cytat:
U nas wszyscy rozpieszczali psy I tez do nich mowilismy, skubance po pewnym czasie kojarzyli slowa z czynami hehe
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
a ja jak widac na avatarku mam malego pitbullka jest u mnie dopiero 2 tygodnie a juz go tak mocno pokochalam
no ale zeby juz nie off topowac to napisze ze jestem zla na avon bo nie przyslali mi w paczce literatury a jak dzwonilam do nich TYDZIEN TEMU to powiedzieli ze juz wyslali poczta i co zaginelo wszystko![]() :m ad:
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie offtopujcie! Kiedyś o miśkach - jakie to one słodkie i wogóle, teraz o pasch - podyskutjcie o nich na podforum o zwierzętach - jest takie na wizażu. A wszyscy się dziwią czemy co 2 tygodnie otwierają nowy watek
Poza tym nie każdy lubi zwierzeta (np. ja) i psy (np. ja) i ma ochote to czytaćkarsit: ja mam be spontaneus - świezy, lekko słodki zapach. Wole jednak Be Kissable która jest intesywniejsza i dłużej się trzyma na skorze.
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie krótko się trzymał.
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wracajac do Avonu- musze jednak pochwlaic tusz pełnia rzęs- miałam go cała noc i sie nie skruszył
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

ten z Avonu nie jest drogi, więc mogłabym go wypróbować
Za jasny zawsze można przypudrować czy coś, a ciemne słabiej u mnie kryją, ale nie chcę też skończyć z jakimś porcelanowym odcieniem 

Przepraszam
Chyba zmyliło mnie to, że napisałaś o odcieniu Fair. Czyli masz ten jasny i on i tak jest dość ciemny? A czy wysusza albo podkreśla suche skórki? Mocno kryje? Trochę się boję o ten delikatnie pomarańczowy odcień, hmm...
zawiodłam się (fotka) 

To zdjęcie mojego Nude z próbki

Maniaaa wizazowaniaaa

Poza tym nie każdy lubi zwierzeta (np. ja) i psy (np. ja) i ma ochote to czytać