|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
ale nam umilają czas
normalnie szkoda gadać
|
|
|
|
#512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kurde..ciekawe właśnie jaki kolor tej torebki..czy na zmiane będą wrzucali raz tą raz tą.. ![]() http://allegro.pl/item222115657_tore...ko_.html#photo ładna
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem ci że zdaża się że co katalog kolory podkładów inaczej wygladają , więc nie kierowałabym się tak bardzo tymi "kropkami" (chyba że widziałaś kartę kolorów).Nie wiem jak wyglada odcień nude (nie widziałam na żywo), ale wydaje mi się najbardziej rzeczywistości będą odpowiadać te kolory od konsultantki, czyli zdjęcie pierwsze. Niech się też wypowiedzą większe avonmaniaczki - ej dziewczyny, pomóżecie koleżance?
|
|
|
|
|
#514 |
|
Rozeznanie
|
wydaje mi się, że w demo do katalogu 12 i 13 jest ten sam luksusowy krem naprawczy na noc Ultimate?
a może się mylę?
|
|
|
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mam tam swoj meil ale do mnie jeszcze nic nie przyszło dzięki Bogu heheeh
|
|
#516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? Ja wyslalam kiedys kilka maili z prosba o darmowe probki i dostalam ich duuuzo... takze to fajna sprawa jest ![]() A tak w ogole to tez jakas babeczka z Krakowa do mnie na gg zagadala i prosila o probki... Witam Jest Pani konsultantką Avon'u? Ja jestem zainteresowana kosmetykami Avonu, ale chcialabym je przetestować. czy jest możliwość otrzymania darmowych próbek kosmetyków? proszę o szybką odpowiedź jestem konsultantka ale niestety Avon nie rozprowadza darmowych probek ![]() wiem a Pani jao konsultantka nie zrobi wyjątku i nie prześle próbek do przetestowania? Ale widze ze mieszka Pani w krakowie... lepiej poszuakc jakiejs konsultantki w Pani miescie ![]() Niestety pytałam się i Nie ma możliwości dużo reklam oglądałam o Avonie u mnie niestety tez nie ma sama chcialabym probki...a ceny nie sa najmniejsze dlatego chcialabym wiedziec czy produkty sa warte swojej ceny szkoda dziekuje dowidzeniaPfff co jeszcze xD?I teraz ponawiam pytanie ze starego watku... Stosujecie ten puder TG rowniez na policzki?
|
|
#517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam tą torebeczkę już od roku w kolorze czarnym. Jest super. ładna, zgrabna i elegancka. Jakby była w kolorze brązu to bym z chęcią wzięła....
|
|
#518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kącik do 13 kredka do powiek 2 w 1 Charcoal którą można stosować tradycyjnie na sucho oraz na mokro - dla bardziej wyrazistego efektu. Nie jest zbyt twarda, ani zbyt miękka, nie rozmazuje się, dosyć trwała. Rumianek i cytryna szampon ożywiający kolor do włosów blond z kompleksem BioSeed, ekstraktem z nasion moreli, które słyną ze swych nawilżających, kojących i ochronnych właściwości oraz mandarynką, nadającą włosom połysk torebka Mock Crock inspirowaną przez wielką modę tanią torebką oferowaną przez tę firmę. Przypomina bowiem Dior Detective Bag - skopiowaną już zresztą przez firmę Bhs wszystko za 35, 90 niestety niewiadomo czy aby na 100% bedzie czarna czy brazowa. Edytowane przez emi26 Czas edycji: 2007-08-09 o 22:49 Powód: dopisek :p |
|
|
|
|
#519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z tym z wyginajaca sie szczoteczka.. na gwalt go nie potrzebuje,wiec poczekam troszke,bo w nastepnym katalogu pewnie bedzie tanszy, albo jakis preparat do demakijazu dorzuca
|
|
|
#521 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Podobna i chyba nawet ładniejsza troche była ostatnio w H&M przeceniona o połowę na 35 zł. |
||
|
|
|
#522 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem ciekawa tej kredki, a torebka nawet ujdzie... Chyba się skuszę na ten kącik
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam chyba z 10 maili i 1 wiadomość na gg. Brak mi słow ... czy myślą że jesteśmy tak naiwne żeby wysyłać próbki za darmo po całej Polsce ... chyba się komuś coś przyśniło.
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To były takie próbki jak te na zdjęciu Na Allegro na róznych aukcjach raz nude jest na pierwszym miejscu, jako najjaśniejszy, raz odwrotnie...![]() Edit: chdzi mi o coś takiego jak w tym wątku; http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=perfect+wear 'Rzęsa pisze: ''Jedynie w podkładzie Perfect Wear odcień nude jest inny niż w pozostałych rodzajach podkładów, jest jaśniejszy i mniej żółtawy'', a Agabil1:'' (...) próbki są na pewno każdego podkładu z Avonu.NUDE jest jasny z kroplą żółci,zaś ALMOND o poł tonu ciemniejszy(minimalnie),a le nie ma w sobie żółtawego odcienia.Właśnie podchodzi lekko pod róż,ale minimalnie,bardziej różowawy jest IVORY (i oczywście najjaśniejszy)'' i bądź tu mądry...
Edytowane przez Sovilo Czas edycji: 2007-08-10 o 06:53 |
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi oczywiście o ten korektor w nowym opakowaniu, Invisible Light. Mam nadzieję, że pomożecie ![]() I współczuję Wam tych natarczywych maili i wiadomości...Ja już się nauczyłam nie podawać praktycznie nigdzie maila ani numeru gg, bo potem przychodzą jakieś bzdety
|
|
|
|
|
#526 |
|
Raczkowanie
|
Byłabym Ci bardzo wdzięczna
|
#527 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was ledwo co przebrnelam przez ta ilosc postow
))) oj bylo tego troszke ..![]() Dostalam paczuszke z 10 i w sumie dla siebie nie bralam nic bo jakos mialam teraz marne zamowienie ale chcialam sie podzielic wrazeniami na temat tej maseczki z Planet Spa ryz i sake. Mimo iz zapach mnie mdli to zaryzykowlalam i nalozylam ja na twarz i efkt koncowy byl super twarz gladziutka idealna i nawet ladnie sie sciagnela z buzi tylko przy wloskac zostala to zmylam resztki tonikiem. Balsam rozwietlajacy juz 2 podarowlalam klietce natomiast z serum zastanawiam sie co zrobic bo raczej uzywac nie bede przede wszytskim o zapach. Po przeczytaniu waszych opinii na temat pudru true glow zdecydowalam sie ze jednak go wezme wiec w poniedzialek bede musiala zlozyc zamowienie na II termin. I prosze o pomoc bo mam dylemat czy zamowic bransoletke Cantenbury ta wkolorze zlota z oferty dodtakowej na bizuterie czy ta co jest w kaciku wspomnien. Moze ktoras z Was widziala obydwie i moze mi doradzic bo niestety na obydwa nie starczy mi kaski (
|
|
|
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
kurcze wątek działa od 3 dni a tu już 18 stron...ostatnio sie nie udzielam. ale czasami jeszcze czytam dlatego muszę subskrybować. Pozdrawiam wszystkie avonomaniaczki
;*
|
|
|
|
#529 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli nie dostaniesz od nikogo odpowiedzi o korektorze z Avonu, to może skorzytasz z tej
|
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie: ma ktoras z was torebke ktora jest w netto 12 na stronie 5. niestety nie widze jak ona sie nazywa
prosze o opinie
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten z Avonu nie jest drogi, więc mogłabym go wypróbować Za jasny zawsze można przypudrować czy coś, a ciemne słabiej u mnie kryją, ale nie chcę też skończyć z jakimś porcelanowym odcieniem
|
|
|
|
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
Witam w deszczowy poranek czy niewiecie czasem czy pompka z podkladu antystresowego bedzie pasowała do buteleczki perfekt Wear?bo ta pompeczka jest wygodna w uzyciu natomiast ten podkład perfekt wear nic nie ma.Z góry dziękuję za odpowiedz.
|
|
|
|
#534 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy macie jakieś info o tej nowej masce do twarzy Hydra Radiance z witaminami?, tej nowości z kat. 10
![]() Nie wiem czy to jest ta sama co była kiedyś z serii z witaminami, ale w pomarańczowym opakowaniu?
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kupiła któraś krem pod oczy Hydra-Radiance? Fajny jest? Rozjaśnia cienie?
|
|
#538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, widziałam, ale pisałaś o odcieniu Fair i że masz go od jakiegoś czasu, więc wywnioskowałam, że piszesz o starej wersji, a ta jest oznaczona jako nowość. Czasami jest tak, że oprócz opakowania coś tam zmieniają w składzie, więc chciałam uzyskać opinie konkretnie o tym nowym. Mimo wszystko dziękuję za odpowiedź ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgłosiłam też żel pod prysznic i balsam jeżynowy ![]() Jeszcze się zastanowię i może wezmę tą maskę, mam tylko peel-off z białą herbatą a przydałaby się jakaś odżywcza jeszcze ![]() Krem pod oczy? Hmmm...idę looknąć do katalogu
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zamowilam kacik wspomnien i jestem b.zadowolona. widzilama zlota w realu i bardziej mi sie pofba z kacika wspomnien )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

normalnie szkoda gadać

Pierwsze zdjęcie od konsuktatntki, 2 pozostałe z aukcji Allegro...Może ktos jeszcze się wypowie?
, więc nie kierowałabym się tak bardzo tymi "kropkami" (chyba że widziałaś kartę kolorów).
Maniaaa wizazowaniaaa

dowidzenia

W trakcie szukania pracy ... 

dostałam chyba z 10 maili i 1 wiadomość na gg. Brak mi słow ... czy myślą że jesteśmy tak naiwne żeby wysyłać próbki za darmo po całej Polsce ... chyba się komuś coś przyśniło.