Wszystko o Avonie - część IV - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-10, 13:24   #571
Jadis78
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Dziękuję za opinię, ale na temat korektora GG mam już własną - posiadam go i uważam, że jest co najwyżej średni i za bardzo wpada w róż, dlatego szukam następcy ten z Avonu nie jest drogi, więc mogłabym go wypróbować Za jasny zawsze można przypudrować czy coś, a ciemne słabiej u mnie kryją, ale nie chcę też skończyć z jakimś porcelanowym odcieniem
Snowqueen - mam ten ciemniejszy odcień i jest beznadziejny - ciemny pomarańczowy. Wczoraj dostałam i już dzisiaj go odesłałam :-( Wg mnie też mało kryje.

Aha - jestem dzień D i powinnam mieć dostawę w poniedziałek a dostałam paczkę wczoraj. Zamawiałam we wtorek, dostałam w czwartek - to tak jakbym zamawiała na odbiór do COK-u

Edytowane przez Jadis78
Czas edycji: 2007-08-10 o 13:35 Powód: dopisek
Jadis78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 13:29   #572
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
ja zamowilam kacik wspomnien i jestem b.zadowolona. widzilama zlota w realu i bardziej mi sie pofba z kacika wspomnien)
Bardzo dziekuje za opinie na pewno mi pomoze w ostatecznej decyzji pozdrawiam
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 13:36   #573
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
To mnie się coś pokręciło Przepraszam Chyba zmyliło mnie to, że napisałaś o odcieniu Fair. Czyli masz ten jasny i on i tak jest dość ciemny? A czy wysusza albo podkreśla suche skórki? Mocno kryje? Trochę się boję o ten delikatnie pomarańczowy odcień, hmm...
Tak, mam Fair kupiony w promocji korektor+błyszczyk+podkła d w katalogu 10. Kolor dość pomarańczowy, niezbyt jasny, ani nie bardzo ciemny. Ogólnie jest płynny, więc raczej skórek nie podkreśla, ale trzeba go dokładnie rozetrzeć - do mojej jasnej cery i jasnego podkładu był za ciemny. Kryje średnio. Posiada rozświetlające drobinki, które ledwo, ale widać.
Jeśli chcesz, to mogę sprzedać tanio

Kupiłam ostatnio żel do golenia Avonu. BEZNADZIEJA! Goli się trochę lepiej niż bez niczego, ale mimo wszystko nie jest dobry. Jest to zwykły żel koloru niebieskiego, na skórze prawie przezroczysty, trochę śmierdzi. Nie łagodzi i nie koi.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 13:40   #574
pAtiŚ
Zakorzenienie

I mam upragnioną paczuszkę, tak więc zaczynam opisywanie
* zapach Rouge - ciekawy zapach, podoba mi się
* bransoletka Doily - śliczna
* pierścionek Candid - myślałam że będzie mniejszy zawiodłam się (fotka)
* naszyjnik Simplicity - to dla mamy
* kolczyki Isabeau - świetne! (fotka)
* srebrna kosmetyczka - idealna na piórnik (fotka)
* maseczka lawendowa do stóp - b. ładny zapach
* woda Incandessence - jak wiadomo zapach świetny, zobaczę jak z trwałością
* klapki FW - omg, w tym się nie da chodzić (fotka)
* balsam Naturals czereśnia - ślicznie pachnie na mojej skórze, tak jak mgiełka

I to by było chyba na tyle. Darmowych trzech produktów PS nie używałam, bo to i tak dla mamy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01350.JPG (82,6 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01352.JPG (76,7 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01356.JPG (17,4 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01353.JPG (62,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01357.JPG (83,2 KB, 38 załadowań)

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 13:42   #575
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jadis78 Pokaż wiadomość
Snowqueen - mam ten ciemniejszy odcień i jest beznadziejny - ciemny pomarańczowy. Wczoraj dostałam i już dzisiaj go odesłałam :-( Wg mnie też mało kryje.

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Tak, mam Fair kupiony w promocji korektor+błyszczyk+podkła d w katalogu 10. Kolor dość pomarańczowy, niezbyt jasny, ani nie bardzo ciemny. Ogólnie jest płynny, więc raczej skórek nie podkreśla, ale trzeba go dokładnie rozetrzeć - do mojej jasnej cery i jasnego podkładu był za ciemny. Kryje średnio. Posiada rozświetlające drobinki, które ledwo, ale widać.
Jeśli chcesz, to mogę sprzedać tanio
Dzięki za opinie dziewczyny, w takim razie zrezygnuję z korektora. Pkmarańczka pod oczami mnie nie interesuje.
Fenris, z tego co wiem sprzedaż jest na wizażu zabroniona, więc chyba lepiej nie pisać takich rzeczy...
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 13:48   #576
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
I mam upragnioną paczuszkę, tak więc zaczynam opisywanie
* zapach Rouge - ciekawy zapach, podoba mi się
* bransoletka Doily - śliczna
* pierścionek Candid - myślałam że będzie mniejszy zawiodłam się (fotka)
* naszyjnik Simplicity - to dla mamy
* kolczyki Isabeau - świetne! (fotka)
* srebrna kosmetyczka - idealna na piórnik (fotka)
* maseczka lawendowa do stóp - b. ładny zapach
* woda Incandessence - jak wiadomo zapach świetny, zobaczę jak z trwałością
* klapki FW - omg, w tym się nie da chodzić (fotka)
* balsam Naturals czereśnia - ślicznie pachnie na mojej skórze, tak jak mgiełka

I to by było chyba na tyle. Darmowych trzech produktów PS nie używałam, bo to i tak dla mamy
... klapeczki tez miałam wytrzymały jedno pedicure i rozpadły sie zanim lakier wysechł na pazurkach - badziewie straszne
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 13:51   #577
trutka23
Raczkowanie

SUNIK1 coś mi chyba obiecałaś!!!!!

dla przypomnienia :
Dziewczynki potrzebuje waszej pomocy.Jak dokładnie w rzeczywistości wyglądają pomadki z netto katalog 10/2007.Lśniąca pomadka Shine Supreme?? Interesują mnie kolory Mouvelous Shine,Sugarcoked Pink.Które kolory tej szminki są zbliżone do kawy z mlekiem??taki leki beżowy?Bardzo będe wdzięczna.
Stary 2007-08-10, 13:54   #578
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
... około północy zmienia się dzień, wiec spokojenie po południu mozesz wyslac zamówienie
dzięki serdecznie za odpowiedź!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 13:55   #579
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sovilo Pokaż wiadomość
Ptaszysko, dlatego tak Was tu maltretuje
Chcialabym Ci pomoc,ale nie potrafie bo uzywam zwykle tych najciemniejszych odcieni.

Moja siostra miala podklad w musie Nude i on byl jasny, lecz zdecydowanie w zoltym odcieniu
Sadze,ze w przypadku tego podkladu jest tak samo....

Jejku, masz rottweillera na avatarze Mialam do zeszlego roku 2 rottweillery--- Brutusa i Cezara

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:03   #580
Sovilo
Zakorzenienie

A mam Nic nie mów, każdy mi mówi, ze żyją krótko... To zdjęcie mojego Nude z próbki Taki był u Twojej siostry?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0558.JPG (21,7 KB, 25 załadowań)
Stary 2007-08-10, 14:12   #581
karsit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
... klapeczki tez miałam wytrzymały jedno pedicure i rozpadły sie zanim lakier wysechł na pazurkach - badziewie straszne
a nie mowilam... to nie chcialyscie sluchac

www.suwaczek.pl/cache/bf0fa005b9.png

www.suwaczek.pl/cache/6e137afb81.png
karsit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:14   #582
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mgpoziomka Pokaż wiadomość

A i jeszcze jedno, czy krem pod oczy z serii naturals (tej nowej zielona herbata i liście oliwki), jest dobry???
Może któraś z Was go ma i podzieliłaby się opinią na jego temat.....

Czekam na odpowiedź...

Oj dużo dziewczyn już pisało o nim - przejrzyj pare stron wstecz

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
kremy pod oczy powinno sie używać od 25 roku życia, tak przynajmniej mowiono na szkoleniu, ale to było jakiś czas temu. Wydaje mi się że nie ma sensu używania tego kremu w wieku 19 lat, ale to zalezy tez od kondycji skóry, jeśli jest jędrna, nie ma "zmarszczek" to nie ma sensu używać takiego kremu, gdyż z biegiem lat trzeba będzie używać coraz silniejszych specyfików bo te słabe przestana działać.
Takie były zalecenia jakiś czas temu, teraz nie wiem, kosmetyki szybko się zmieniają i niektóre faktycznie mogą być przystosowane dla młodej skóry
.
To co piszesz dotyczy kremów przeciwzmarszczkowych. Ten z Naturals będzie zapewne tylko nawilzający - spektakularnych efektów radze się nie spodziewać.

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
chodzi o to , ze mam czasem cienie pod oczami , w ogole czasem wygladają na bardzo zmeczone. Kiedys uzywałam maseczki do skory wokół oczy " Piaski Arizony" Avonu ale mi wycofali . Maseczka była po prostu super i mysle czy nie zaczac stosowac jakis lekkich kremów pod oczy
Ja polecam żel pod oczy Eva Natura Komfort Młodej Skóry - redukuje cienie i opuchnięcia pod oczami - cena 8-9 zł. Mam już druga tubkę i jestem b. zadowolona. Poleciłam go Snowqueen i też jej bardzo odpowiada

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:15   #583
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
A mam Nic nie mów, każdy mi mówi, ze żyją krótko... To zdjęcie mojego Nude z próbki Taki był u Twojej siostry?

Dosyc podobny, na pewno mial zolty odcien

A co do rottweillerow to moj Brutus zyl dosyc dlugo---prawie 11 lat i byl zdrowiutki, po prostu zdechl ze starosci
A Cezarek rozchorowal sie, biedaczysko jak mial 6 lat i cholerni weterynarze, a raczej konowaly nie pomogli mu

Ale polecam wszystkim te psy, kraza stereotypy,ze to psy-mordercy, a to sa najlepi przyjaciele jesli dobrze sie ich wychowa i traktuje---jak z dziecmi

Zboczylam z tematu,ale rozumiecie

Stary 2007-08-10, 14:18   #584
karsit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość

A co do rottweillerow to moj Brutus zyl dosyc dlugo---prawie 11 lat i byl zdrowiutki, po prostu zdechl ze starosci
A Cezarek rozchorowal sie, biedaczysko jak mial 6 lat i cholerni weterynarze, a raczej konowaly nie pomogli mu

Ale polecam wszystkim te psy, kraza stereotypy,ze to psy-mordercy, a to sa najlepi przyjaciele jesli dobrze sie ich wychowa i traktuje---jak z dziecmi

tez mialam psiaka.. 10 lat zyl i starosc go dopadla.. dokladniej to choroba kosci jakas, i chodzic juz nie mogl.. ale naprawde byl najcudowniejszym psem!! rok Go juz nie ma z nami ale jeszcze rycze bo tak strasznie za Nim tesknie!! to wspaniale psy i bardzo duzo zalezy od tego jak sie je wychowa

Stary 2007-08-10, 14:19   #585
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:

Witam

Współczuje, ja mam rotweilerka i nie mam takich miłych wrażeń, wole owczarki niemieckie - mądrzejsze. Moj pies już sie nie raz na mnie postawił- mówia mi, że jestem dla niego zbyt łagodna i czuje moja słabośc, a przeciez psa nie uderze

Żeby nie bło off-topu chciałam serdecznie podziękować za katalog, a co do próbek przypomniało mi sie, jak opisywąłyście akcje Polka Potrafi, że reklamówkami próbki pewne osoby wynosiły
Jak dostaniiecie kolejną propozycje- radze odeśłac na allegro- tam jest pełno probek- na pewno im ktos wysle
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:21   #586
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja polecam żel pod oczy Eva Natura Komfort Młodej Skóry - redukuje cienie i opuchnięcia pod oczami - cena 8-9 zł. Mam już druga tubkę i jestem b. zadowolona. Poleciłam go Snowqueen i też jej bardzo odpowiada

Oj tak tak, ja go też polecam! Po tygodniiu widzę znaczną poprawę Bardzo tani, wydajny, 25 ml

Przy okazji - Hosenko, czy mi się wydaje, czy kiedyś oglądając Twoje zbiory mogłam tam zobaczyć maskę do ciała z serii morza martwego z PS? Co o niej sądzisz? Czytałam już opinie na KWC, planuję zakupić, ale każda kolejna opinia jest cenna
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:22   #587
Sovilo
Zakorzenienie

nie będę się wdawać w dyskusje, bo również dla mnie rottweilery to temat rzeka Uwielbiam te psy:live: i myślę tak samo jak Ty i Bardzo ci współczujeAle zaraz mnie wyrzucą z tego wątku za oftopy Wracając do moich mozolnych próśb o poradę wiem, że już nużące, ale za chwilę zamaiwampokaże dla porównania jak ciemny jest dla mnie najjaśniejszy odcień Wonder Finishu z Maybelline Czy wg. Was ten jasny odcień na mojej skórze(Nude) jest ciepły czy chłodny, inaczej żółty czy rózowy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0564.JPG (22,6 KB, 23 załadowań)
Stary 2007-08-10, 14:27   #588
kolmanka
Wtajemniczenie

Ja polecam żel pod oczy Eva Natura Komfort Młodej Skóry - redukuje cienie i opuchnięcia pod oczami - cena 8-9 zł. Mam już druga tubkę i jestem b. zadowolona. Poleciłam go Snowqueen i też jej bardzo odpowiada [/QUOTE]

ooo dzięki mam małe fundusze więc akurat bedzie na kremik

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:28   #589
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak tak, ja go też polecam! Po tygodniiu widzę znaczną poprawę Bardzo tani, wydajny, 25 ml

Przy okazji - Hosenko, czy mi się wydaje, czy kiedyś oglądając Twoje zbiory mogłam tam zobaczyć maskę do ciała z serii morza martwego z PS? Co o niej sądzisz? Czytałam już opinie na KWC, planuję zakupić, ale każda kolejna opinia jest cenna
tak, amm ta maskę ale jeszcze nei uzyłam Miałam kiedyś błotko Mineral Care i było bardzo fajne - ewidentnie bardziej się go opłaca kupić niż z Avonu:

- opakowanie 500ml
- cena: w promocji ok 14 zł, a bez promocji ok 28
- czyste błotko z Morza Martwego bez sztucznideł jakie są w PS

Cytat:
Wracając do moich mozolnych próśb o poradę wiem, że już nużące, ale za chwilę zamaiwampokaże dla porównania jak ciemny jest dla mnie najjaśniejszy odcień Wonder Finishu z Maybelline Czy wg. Was ten jasny odcień na mojej skórze(Nude) jest ciepły czy chłodny, inaczej żółty czy rózowy?

ten jasny jest chłodny i różowy - to maybelline? a ten obok co to?

Instagram

Stary 2007-08-10, 14:33   #590
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Kupiłam ostatnio żel do golenia Avonu. BEZNADZIEJA! Goli się trochę lepiej niż bez niczego, ale mimo wszystko nie jest dobry. Jest to zwykły żel koloru niebieskiego, na skórze prawie przezroczysty, trochę śmierdzi. Nie łagodzi i nie koi.
Ja go sobie bardzo chwale. Zapach ma neutralny, łagodzi i koi i jak dla mnie jest super.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:34   #591
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja go sobie bardzo chwale. Zapach ma neutralny, łagodzi i koi i jak dla mnie jest super.

ja ten żel też miałam i byłam zadowolona, polecam również balsam z tej serii
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:35   #592
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karsit Pokaż wiadomość
tez mialam psiaka.. 10 lat zyl i starosc go dopadla.. dokladniej to choroba kosci jakas, i chodzic juz nie mogl.. ale naprawde byl najcudowniejszym psem!! rok Go juz nie ma z nami ale jeszcze rycze bo tak strasznie za Nim tesknie!! to wspaniale psy i bardzo duzo zalezy od tego jak sie je wychowa
Wiem cos o tym---u nas w domu to byla normalnie zaloba, wszyscy chodzili jak struci przez kilka tygodni, szczegolnie ze oba psiska byly z nami od najmniejszych sczeniaczkow, Brutusa to wyrwalismy smierci---mial 4 tygodnie jak go wzielismy i w ogole nie mogl ssac mleka od matki bo inne szczeniaki byly silniejsze i go nie dopuszczaly
W ogole sie nim matka nie zjamowala i w ogole nie wiedzial co to zycie z innymi psami, w stadzie bo niemal od razu wzielismy go w nasze pielesze

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Witam

Współczuje, ja mam rotweilerka i nie mam takich miłych wrażeń, wole owczarki niemieckie - mądrzejsze. Moj pies już sie nie raz na mnie postawił- mówia mi, że jestem dla niego zbyt łagodna i czuje moja słabośc, a przeciez psa nie uderze

Żeby nie bło off-topu chciałam serdecznie podziękować za katalog, a co do próbek przypomniało mi sie, jak opisywąłyście akcje Polka Potrafi, że reklamówkami próbki pewne osoby wynosiły
Jak dostaniiecie kolejną propozycje- radze odeśłac na llegro- tam jest pełno robek- na pewno im ktos wysle
U nas Brutus czasem fuczal pod nosem jak mu cos zabronilismy,ale fuknal i poszedl obrazony, a potem mu przechodzilo---naprawde sie tak zachowywal

Ale nigdy sie nie postawil, zreszta Cezar tez nie

Nie wiem od czego to zalezy...ale jesli bedziecie go dobrze traktowac, to moze czasem pofuczy,ale nie sadze aby byl grozniejszy.

U nas jak ktos byl smutny to one to wyczuwaly i przychodzily, tulily sie---wszystko swietnie wyczuwaly jak ludzie
Kiedys sobie sprawie takiego samego

Ale sie rozpisalam.....

A w zwiakzu z tematem chcialam powiedziec,ze wkurza mnie pedzelek od blysczyka UCR---te wloski rozlaza sie na wszystkie strony i brudza tam gdzie nie trzeba

EDYCJA:
Faktycznie pzresadzilam, nie bijcie za off topa, w koncu rzadko mi sie zdarzaja Juz zamilklam.

Stary 2007-08-10, 14:41   #593
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ja ten żel też miałam i byłam zadowolona, polecam również balsam z tej serii
Dla mnie ten żle to porazka, wole dac dwa razy więcje na gilette: ehem:

Cytat:
Wiem cos o tym---u nas w domu to byla normalnie zaloba, wszyscy chodzili jak struci przez kilka tygodni, szczegolnie ze oba psiska byly z nami od najmniejszych sczeniaczkow, Brutusa to wyrwalismy smierci---mial 4 tygodnie jak go wzielismy i w ogole nie mogl ssac mleka od matki bo inne szczeniaki byly silniejsze i go nie dopuszczaly
W ogole sie nim matka nie zjamowala i w ogole nie wiedzial co to zycie z innymi psami, w stadzie bo niemal od razu wzielismy go w nasze pielesze

U nas Brutus czasem fuczal pod nosem jak mu cos zabronilismy,ale fuknal i poszedl obrazony, a potem mu przechodzilo---naprawde sie tak zachowywal

Ale nigdy sie nie postawil, zreszta Cezar tez nie

Nie wiem od czego to zalezy...ale jesli bedziecie go dobrze traktowac, to moze czasem pofuczy,ale nie sadze aby byl grozniejszy.

U nas jak ktos byl smutny to one to wyczuwaly i przychodzily, tulily sie---wszystko swietnie wyczuwaly jak ludzie
Kiedys sobie sprawie takiego samego

Ale sie rozpisalam.....

A w zwiakzu z tematem chcialam powiedziec,ze wkurza mnie pedzelek od blysczyka UCR---te wloski rozlaza sie na wszystkie strony i brudza tam gdzie nie trzeba
Mój pies tylko tak na mnie, jakoś mnie nie trawi Za to moja mame tylko uwaza, bo moj piesek je biszkopty, krtóre kupuje moja mama, poza tym go czeszcze, pieści. A ja no coż nic

Wracajac do biszkoptów, sa dwa niebezpieczne zwroty, których nie wypowiada się przy psie nie majac czegoś:

-Pani Ci da

- biszkopciki

Wtedy dostaje slinotoku

Edytowane przez lemoorka
Czas edycji: 2007-08-10 o 14:48 Powód: błedy:P
Stary 2007-08-10, 14:46   #594
karsit
Raczkowanie

Cytat:
Dla mnie ten żle to porazka, wole dac dwa razy więcje na gilette: ehem:

Mój pies tylko tak na mnie, jakoś mnie nie trawi Za to moja mame tylko uwaza, bo moj piesek je biszkopty, krtóre kupuje moja mama, poza tym go czeszcze, pieści. A ja no coż nic

Wracajac do biszkoptów, sa dw aniebezpieczne rzeczy, których nie wypowiada się przy psie nie majac czegoś:

-Pani Ci da

- biszkopciki

Wtedy dostaje slinotoku
te psy sa bardzo pamietliwe! moze zapamietal cos z dawien dawna, cos mu sie nie spodobalo, moze nakrzyczalas na niego czy cos i dlatego teraz taki jest i glosne,smierdzace bąki puszczaja te psiska jak mozna nie kochac psow? wogole to z psami tez trzeba rozmawiac, bynajmniej ja rozmawiam teraz ze swoim mieszancem kupionym za 1zl

co do Avonu chcialabym poprosic o opinie na temat mgielki Be... Spontaneuous. Juz od dawna jest w katalogu a ja ciagle sie zastanawiam czy ja kupic (bo nie trafilam na pachnaca strone nigdy jakos)

Stary 2007-08-10, 14:47   #595
urshoola
Zadomowienie

mam prośbę ogromną jeśli ma któraś z was zeskanowaną Księgę Piękna to proszę o przesłanie na e-mail urshoola@o2.pl albo o wrzucenie tutaj na forum. Pilnie potrzebna!! Plis

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:47   #596
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
nie będę się wdawać w dyskusje, bo również dla mnie rottweilery to temat rzeka Uwielbiam te psy:live: i myślę tak samo jak Ty i Bardzo ci współczujeAle zaraz mnie wyrzucą z tego wątku za oftopy Wracając do moich mozolnych próśb o poradę wiem, że już nużące, ale za chwilę zamaiwampokaże dla porównania jak ciemny jest dla mnie najjaśniejszy odcień Wonder Finishu z Maybelline Czy wg. Was ten jasny odcień na mojej skórze(Nude) jest ciepły czy chłodny, inaczej żółty czy rózowy?
Ten jasniejszy wyglada na rozowy, to jest Nude?
To mojej siostry byl inny....

Cytat:

Wracajac do biszkoptów, sa dw aniebezpieczne rzeczy, których nie wypowiada się przy psie nie majac czegoś:

-Pani Ci da

- biszkopciki

Wtedy dostaje slinotoku
A widzisz...to mama rozpieszcza i on woli ja, ale nie sadze by dla Ciebie byl grozny, po prostu Twoja mama mu sie lepiej kojarzy

U nas wszyscy rozpieszczali psy I tez do nich mowilismy, skubance po pewnym czasie kojarzyli slowa z czynami hehe

Stary 2007-08-10, 14:48   #597
emi26
Raczkowanie

a ja jak widac na avatarku mam malego pitbullka jest u mnie dopiero 2 tygodnie a juz go tak mocno pokochalam

no ale zeby juz nie off topowac to napisze ze jestem zla na avon bo nie przyslali mi w paczce literatury a jak dzwonilam do nich TYDZIEN TEMU to powiedzieli ze juz wyslali poczta i co zaginelo wszystko:m ad:
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:49   #598
Hosenka*
Zakorzenienie

Dziewczyny nie offtopujcie! Kiedyś o miśkach - jakie to one słodkie i wogóle, teraz o pasch - podyskutjcie o nich na podforum o zwierzętach - jest takie na wizażu. A wszyscy się dziwią czemy co 2 tygodnie otwierają nowy watek Poza tym nie każdy lubi zwierzeta (np. ja) i psy (np. ja) i ma ochote to czytać

karsit: ja mam be spontaneus - świezy, lekko słodki zapach. Wole jednak Be Kissable która jest intesywniejsza i dłużej się trzyma na skorze.

Instagram

Stary 2007-08-10, 14:50   #599
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
co do Avonu chcialabym poprosic o opinie na temat mgielki Be... Spontaneuous. Juz od dawna jest w katalogu a ja ciagle sie zastanawiam czy ja kupic (bo nie trafilam na pachnaca strone nigdy jakos)
Fajny trawiasty zapach
Na mnie krótko się trzymał.

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:52   #600
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
te psy sa bardzo pamietliwe! moze zapamietal cos z dawien dawna, cos mu sie nie spodobalo, moze nakrzyczalas na niego czy cos i dlatego teraz taki jest i glosne,smierdzace bąki puszczaja te psiska

Baki to prawda, a jak czasmai cuchnie

A wracajac do Avonu- musze jednak pochwlaic tusz pełnia rzęs- miałam go cała noc i sie nie skruszył Ani nawet nie miałam oczu pandy, JAk go wycofaja to zrobie im wielka krzywde
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości