|
|
#1561 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Nesek, sprawdzę, czy nie mam jeszcze gdzieś strasznie-jasnych-próbek-podkładów-mineralnych i dam znać wieczorem. |
|
|
|
|
#1562 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Z owoców mogą być czereśnie i arbuz. Zwłaszcza arbuz. I młode ziemniaczki w wersji podanej powyżej. Aczkolwiek ja i tak najchętniej jem mięso bez dodatków....
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1564 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#1565 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo zero mięsożerne wg diety zgodnej z grupą krwi
![]() Nesko, chłop używa, ja jeszcze na sobie nie próbowałam ![]() I rozwija się Użył nawet wanilii z YR (ja prawie :rzyg: ), a on siedzi, siedzi, siedzi, po czym mówi: Idę rękę umyć, bo cały czas mi budyniem zajeżdża. Jakimś dzieciom damy, co by w przedpokoju psikały
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
coś chyba jest w tym pierwotnym podziale ![]() ja niby mogę żyć bez mięcha i urządzam sobie takie maratony odwykowe ale, że wiecznie na niedoborze krwinek, to wątróbka raz na jakiś czas musi być ![]() tylko jakość mięsa mnie przeraża, zwłaszcza przetworzonego
|
#1567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
e tam, jam zero, a nie przeżyję bez makaronu i czekolady ![]() Mięso sporadycznie
|
|
#1568 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A dziękuję, nie wiedziałam - nie interesowałam się specjalnie tym tematem. I pewnie nie każdy się w ten podział wpasowuje, ale ja zdecydowanie tak
|
#1569 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru znbad tikania mięśni .... Zaniedbałam magnezowanie i mam
![]() A co to jest? Zaraz obadam On kurka wodna masło kroi grubiej niż ja ser żółty ... Ale skubaniec chudy jest ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
Zastanawia mnie cały czas ten efekt pilingu czy to mozliwe że te minerały + sposób aplikacji to polerowanie skóry jest? ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o minerały anabel to najbardziej przekonały mnie cienie do powiek zero puchliny i ropy na drugi dzień co przy Inglocie jest normą ...
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz ale po ile jest dolar liczyłam po ok 3 zł Ok 20 zł
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-14 o 11:00 |
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
znad kawy i sernika
![]() Cytat:
w listopadzie mi ściągali po kursie 3,51 teraz ponoć więcej będzie ![]() mogę zamówić na Twój adres i wyjdzie ok 10zł a jak masz kk to sama bez problemu zamówisz jak coś to służę linkiem do sprawdzonego chinola
|
|
#1573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale może sie przemogę i zacznę szykować jakieś szybsze wersje Cytat:
tez mam grupę 0 i dla mnie mięcho mogłoby nie istnieć przez lata byłam wege, do ryb i drobiu wróciłam właściwie tylko dlatego ze nie radziłam sobie z dietą i niedoborami .... |
||
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tych pierwszych tyję i puchnę ![]() już się odchudzałam owsiankami, z odwrotnym efektem
|
|
#1575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłabym bardzo bardzo wdzięczna
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
I też muszę dietować bo chcę zwalić cholesterol... A ogólnie chuda jestem i na schuściu mi nie zależy.... a owsiankę jem na wodzie + siemie lniane bo żołądek zastrajkował po owsiance na jogurcie
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-14 o 11:49 |
||
|
|
|
#1576 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Pomelo nigdy nie jadłam, jakoś mnie nie ciągnie nawet żeby sprobować? Jak toto smakuje? 1. No wiem, wiem, ale ile dodatkowych witaminek i te smaaaki ![]() 2. O, jajka też moga dla mnie nie istnieć. Czasem zjem jakieś jak mi ktoś ugotuje, ale z majonezem tylko, czasem dziabnę trochę jajecznicy jak ktoś zrobi. Ale nie z jakimś tam przekonaniem wielkim. Cytat:
![]() Kiedyś robiłam z selera naciowego, jabłka i kiwi chyba, ale mój blenderek nie radzil sobie z rozdrabnianiem selera, to odpuścilam . A i teraz wiosna/latem robilam masę koktajli pokrzywowych z owocem, ale pokrzywa to chyba nie warzywo ![]() Jedynie sok pomidorowy w ilościach hurtowych popijam... Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko adresu chyba nie mam. Kumpela się właśnie nawraca na mięso po kilkunastu latach wege... bardzo chce biegać, ale stawy jej wysiadły na samych roślinkach ![]() białko można dostarczyć w strączkach, ale jednak czegos jeszcze brakuje. Na razie próbowała jeść rybę i mówi, że to jak ciało obce w doznaniach.
|
|
#1578 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Współczuję, to cholerstwo nieprzyjemne ![]() 2. O, oba lubię solo, chętnie pomieszam. ![]() Cytat:
Ja mam B Rh- Od nabiału odrzuca mnie całe życie, do mięsa ciągnie mnie całe życie choć ostatnio przeżyłam odrzut. Od dziecka jadam wytrawnie, nie znoszę słodkiego. Niby ktoś powie, że wszystko siłą nawyków, ale wcale nie, bo karmiono mnie inaczej, a mnie ciągnęło do czegoś innego. Nie wiem, czy wierzyć w ten podział, nie posiadam wiedzy w temacie to nie twierdzę czy to fakt czy nie, ot jest mi to obojętne. Neska - dzięki za pocieszkę, już do mnie dotarły remontowe realia, już się nie pieklę i nie tracę nerwów. Tylko zawsze będzie szkoda zmarnowanego czasu i kasy Ale taki lajfik Nie ma co. ![]() Teraz na gwałt szukam dobrego toniku nawilżającego - Fitomed mnie lepił, Iwostin nic nie robił, takoż i YR. Ziajów i innych drogeryjnych nie tykam, zależy mi na łagodnym,w miarę naturalnym skłądzie. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-14 o 13:04 |
|||||
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 W szklance wody robię mix i fajnie rozluźnia
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Własnie dla tych celów piję, no i lubię ich smak Neska ad minerały - Ty chcesz po taniości? Nie bierzesz pod uwagę testu w Dugu Laura Mercier Mineral Powder? cena zabija, nawet przy -20% (chyyyyba do 19stego na kolorówkę online, jeszcze się upewnię) Ale wspominam o nim dlatego że na vlogo/blogosferze zagramanicznej slyszałam na jego temat peany jaki to kremowy i nie wysusza, w składzie aminokwasy etc. Neistety sama nie testowałam, nawet nei wiem czy do Katowickiego D weszła Laura. No i ja jednak za tą cenę nie mogę sobie pozwolić aktualnie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-14 o 13:11 |
|
|
|
|
#1581 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ja mam akurat wersję z kwasami ale są jeszcze dwie inne - o, to mam na myśli: http://bielenda.pl/serie/skin-clinic-professional
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy się sprawdzą.
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzięki za polecenie bo podoba mi się i cena będzie przyjazna bo to Bielenda, a ja toniki spijam najszybciej. Schodzą mi bardziej niż woda ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Tak rozumiem, ale wlaśnie spróbować można czegoś innego, bo tak deklarują, że ta LM nie jest sucha, i że kompletnie różni się od wszelkich innych minerałów. A MAC Mineralize skinfinish in Light? W kompakcie? On nie wysusza ale krycie takie woalkowe raczej minimum, bo to niby finisher. Tylko czy aby skład Ci odpowiada bo jak znam Maczka to on talkiem i innymi nie gardzi ![]() Jest jeszcze Smashbox Helo puder sypki z minerałami deklarujący "nie suche" wykończenie, ale sama nie próbowałam, póki co tylko rzucił mi się w oczy, no i on nie jest od krycia a od delikatnego ujednolicenia. Zależy Ci najbardziej na czym? Nie tapeta, łagodny dla cery, niewysuszający, niekryjący? Wykończenie mokre czy raczej matowe? Formuła? Konsystencja? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-14 o 13:26 |
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Wykończenie nie musi być matowe, krycie lekkie, niepodrażnienie i niewysuszenie ,ujednolicenie.Bosze to za trudne dla mnie jednak ...
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lete narka |
|
|
|
|
#1586 | |||||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
W ogóle to ja sałatkowy jestem, uwielbiam (podobnie surówki do obiadu, muszą być) Cytat:
![]() Dla mnie mleko tylko i wyłącznie w formie skwaszonej i wytrawnej, najchętniej jogurt naturalny/kefir Mój dziadek przez całe lata miał swój ulubiony zestaw śniadaniowy - zupa mleczna z zacierkami + chleb z leberką (wątrobianką/pasztetową czyli) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam też soki wielowarzywne, szczególnie serię Vega z Tymbarku Cytat:
Młody, czyli M czy B? ![]() Ja jako did uwielbiałem ulepne słodkości, na śniadanie herbata jak lukier, do tego drożdżówka i chleb z dżemem (wysokosłodzonym oczywiście), to wszystko poprawione obowiązkowo kruchymi ciastkami z cukrem; babcine metody żywieniowe jednym słowem (ze skutkami których zmagam się całe życie, ale to nie ten temat). Teraz poszedłem w wytrawności, zdecydowanie |
|||||||
|
|
|
#1587 |
|
Panaroja
|
Heloł Baru snad niczego
Neska a Negatyw zrobił cholesterol całkowity tylko , czy z podziałem na frakcje ? Bo frakcje ważniejsze - mnie całe życie wychodzil cholesterol około 300 mimo superzdrowego odżywiania i dopiero jak zrobiłam frakcje okazało się , że LDL mam niski czyli ten tzw zły , a HDL czyli dobry prawie dwukrotnie więcej niż norma przewiduje Ad sinupret żywienia zgodnie z grupą krwi - jestem A Rh- i lubię wszystko oprócz gotowanej skóry z kurczaka i nie ściętego białka z jajek to mi się po prostu samoistnie cofa bo glutowate i jem wszystko bardzo chętnie , nie wyobrażam sobie diety bez jakiejś grupy produktów
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę w końcu sprobować ![]() Cytat:
![]() Zresztą...i tak skutecznie minusuję te plusy owocowe fajkami i litrami coli zero . Nie mam pojęcia czego oni do tego dodaja, ale przynajmniej dwie duze butle tygodniowo wypijam...czasem więcej. Cytat:
![]() Młody czyli M Na B mówimy ( teraz to żeby go wkurzyć) Odkurzacz , od ilości żarcia jaką potrafi w siebie wrzucić, i w jak dziwnych polączeniach to robi czasem ![]() Cytat:
Ja ciągle uwielbiam. Ale to naprawdę ulepy muszą być.Chałwa, jakieś super mega słodko mdlące czekolady, wafle, wata cukrowa )...kruche ciasteczka to cienizna Na szczęście nachodzi mnie tak raz na 1, 2 miesiące a potem spokój. Po tatusiu tak mam ![]() A herbatę bez cukru, z cukrem nie przełknę. Kawę też tylko gorzką i czarną. Drożdzówek nie znoszę, a fuj
|
||||
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam chowana na tłustym mięsie i słodyczach i tylko uwielbienie do słodyczy mi zostało
![]() A do dzisiaj dam się pokrajać za zupę mleczną z dyni, pierogi z serem, makaron z owocami i knedle ze śliwką (co oczywiście mi mama serwuje za każdym razem, jak przyjade, bo przecież "anoreksję masz, taka chuda jesteś!" to mi specjalnie robi to, czemu się nie oprę i zeżrę ze 2 talerze )A zupa mleczna z zacierkami No ale ja dziecko ze wsi chowane na świeżym, jeszcze ciepłym mleku prosto od krowy, to mleko uwielbiam i uwielbiać będę w każdej postaciDobrze, że chociaż owoce i warzywa też lubię wciągać 3 dzień diety i aż mnie nosi ze złości
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-14 o 15:58 |
|
|
|
#1590 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Matko boska, trauma mojego dzieciństwa, nawet jak czytam to mnie
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

Użył nawet wanilii z YR (ja prawie :rzyg: ), a on siedzi, siedzi, siedzi, po czym mówi: Idę rękę umyć, bo cały czas mi budyniem zajeżdża. Jakimś dzieciom damy, co by w przedpokoju psikały 
a moim klientem był pewien aktor z M jak mdłości (a on wcale, ale to wcale mi się nie podoba)

i jutro kolejny bizi dej. 

owoce
) oraz limonki i cytryny w drinkach 

W ogóle to ja sałatkowy jestem, uwielbiam (podobnie surówki do obiadu, muszą być)