![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Madzia, tak jak Ilonka pisze. Cukry i do tego jesteś jeszcze osłabiona po chorobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
my w euro , jeszcze nie mielismy kryzysowej sytuacji, caly czas nam ladnie spada tfu tfu Cytat:
nie mowiac o obiadach itd niemozliwe jak dla mnie Cytat:
Cytat:
ale jak mama ci zmierzyla cukier i taki mialas,to moze byc co na rzeczy ja przy spadkach cukru tez okropnie sie czuje, lece przez rece, tak jak po tej glukozie dlatego staram sie, by cukier zawsze byl heh wspolczuje wyprawy do kolejnego lekarza,...tuptaj powoli ![]() Ja wsciekla jak osa Pies oczywiscie ma sraczkę i latam z nim na dwor jestem tak wsciekla,ze bym go na balkonie chetnie zamknela ![]() moj bolacy brzuch i ciagnacy na srake pies rewelka a dzwonie do meza i mu sie chyba kalafior odezwal w mozgu bo mowi: -oj to dzis lepiej pojade sam to pozalatwiac A ja na to,ze nie,ze spoko,wiekszosc czasu bede w aucie, nie bede duzo chodzic, wezme nospe,ze chce jechac a on na to: -ale mi chodzilo o psa bys z nim zostala skoro on sie tak czuje ![]() nic tylko pod diody ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Aga co ten Twój psiak ma taki wrażliwy żołądek?
![]()
#1504 | ||||||||
Zadomowienie
|
Witajcie kochane mamuśki
![]() U mnie noc też dzisiaj ciężka nie mogła zasnąć a jak już to spałam z dwie godziny pobudka na siku i znowu czuwanie. O 4 rano obudził mnie ból w pachwinie i dole brzucha że już myślałam że trzeba będzie budzić męża i na ip jechać ale jakoś pomasowałam brzuch i pachwiny i przeszło. Ciekawa jestem co to było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Daria sny teraz to nas wykończą, mam nadzieję że dziewczyny na sali będą wyrozumiałe dla ciebie ![]()
![]() |
#1505 | ||
Zadomowienie
|
Wow Madzia, to się nalatałaś od rana!
![]() kurcze dziwne to co piszesz o swoim samopoczuciu.. na pewno jestes osłabiona skoro od dłuższego czasu w łózku leżysz, ale może rzeczywiście coś z cukrem się dzieje? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
400 zł? to co oni jedzą? same kanapki? Rzeczywiscie dzisiaj tu spokój, aż dziwnie ![]() właśnie od fryzjera wróciłam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Panna Migotka 86 Czas edycji: 2015-01-15 o 13:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zadomowienie
|
wow, wstaw focię
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Migotka czekamy na foto
![]()
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Ja też próbowałam spać i ni huhu. To wstałam i zrobiłam kartkę urodzinową dla siostrzenicy, chociaż tyle.
Zaraz uciekam na pocztę i po odbiór PEWNEJ RZECZY dla mojej małej, którą Wam pokażę jak wrócę, żebyście też mogły nacieszyć oczy, ale na razie SZA! Niespodzianka!!! Ja nawet na początku ciaży nie byłam tak zmęczona ciągle jak jestem teraz. Co się dzieje? Najchętniej nie wychodziłabym z wyrka. 400 zł na jedzenie to parówki z biedronki pomidorowa chyba naprzemiennie ![]() Aga, mąż jaki troskliwy ![]() U nas karma załatwia brak sraczek. A też raz w tygodniu gotujemy kg skrzydełek, z których robimy galaretę i ona sobie kilka dni podjada takie jedzonko, na zasadzie domowa pucha. A skrzydełka po 4 zyle za kg, to można zaszaleć ![]() Migotka.... fajnie!!! Uwielbiam tak sobie... zrobić dobrze, tak jak kilka dni temu u kosmetyczki. A włosy kazałam sobie farbować w Wigilię, między lepieniem pierogów a smażeniem karpia. Teściowa cierpliwości wielkiej kobieta, nic nie powiedziała, tylko malowała. Kochana jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Lubcia, dobrze, ze ból przeszedł
![]() Migotka, cykaj zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | ||
Wtajemniczenie
|
ASIA- mnie melon też ostatnio przerósł
![]() EWEK- my też gotujemy na dwa dni ![]() Cytat:
![]() Pewnie każda z nas wie, że różnie można się czuć (zwłaszcza rano na czczo przed pobraniem...), każda robi jak tam chce, czy prosi o przepuszczenie, czy bierze partnera dla wsparcia, wywalczenia miejsca- opcji do wyboru jest wiele. Co kto ma ochotę niech robi. Ale mi to byłoby zwyczajnie głupio zwracać się do kogokolwiek od razu "z mordą"..." bo się należy", jak się powie to uprzejmie to chyba nawet większe prawdopodobieństwo, że ktoś przepuści ![]() Cytat:
![]() U nas to pranie tylko gdy używaliśmy proszku do kolorów persil śmierdziało. Pozostałe tej firmy = wszystko ok. A zapach żelu lawendowego- bajka ![]() A może jeszcze woreczek z sodą/ lawendą/ herbatą liściastą wrzucić z tyłu, żeby ew. pochłonął zapachy? Dzięki za rady, co do pralek- wybór ogromny, na coś zdecydować się trzeba ![]() IVA ![]() ALA- Ty także trzymaj się cieplutko i niech powoli idzie wszystko ku dobremu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Rozeznanie
|
Migotka i ja jestem ciekawa
![]() ![]() U mnie chłopaki się bawią w pokoju, meble dla Młodego przywieźli 3 godziny wcześniej, ale przynajmniej już z głowy...jutro pewnie powynosimy rzeczy z pokoju, a w sobotę wielkie składanie, a później wielkie układanie (coś czuję, że padnę na cycki pod koniec weekendu albo urodzę ![]() Lubię te chwile kiedy Młody ma gościa bo przynajmniej mi głowy nie zawraca i jeszcze zadowolony jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Aga, jeszcze brzuszek boli Ciebie ajj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Rozeznanie
|
Jestem w domu
![]() Od rana na izbie przyjęć zrobiło się czarno... nie mieli już gdzie kłaść przyjętych..(może to te rmf ![]() ![]() ![]() Leżę już wypachniona w swoim kochanym mieszkanku ![]() ![]() ![]() Madzia biedna ![]() Aga kurde, ale kłopot z tym psem... dobrze, że masz winde... bo jakbyś musiała z nim tak po schodach latać to byś do lutego nie dotrwała... Aggo jaka sytuacja...ten koleś jakiś i.diota... mnie to by tak ciśnienie podniósł że szok.. ![]() Ewa Ty mnie pytałaś o przychodnie i zapomniałam Ci napisać.. nalezymy na Czwartaków do Naszej Przychodni i małego też tam będę mieć ![]() Sytuacja z frankiem patowa...znowu zresztą dla wielu ludzi zmartwienie.. my dlatego nie zdecydowaliśmy się na obcą walutę.. wiem, że to drożej..ale przynjmniej mniej stresu..a i tak przez ostatni rok raty spadają bo ładnie obniżali punkty.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
to juz chyba starosc i ten zoladek delikatniejszy .. nie wiem, ale dzis jeszcze nie jadl....
grrrrrrrrr mozna sie wsciec Mlody znow kopie, znow boli co chwile jakies prykniecia z brzucha dochodza, jeju oszaleję ![]() ![]()
#1515 |
Zakorzenienie
|
Węgielek, proszę się nie przemęczać ...
Daria, super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Daria wiadomooooooo, że w domu najlepieeeeeeeeej
![]() Całe szczescie,ze winda, choc to 1.pietro jest tez wiec draki by nie bylo ale czlowiek lezy na NOSPIE i magnezie, nie rusza sie i nagle jak slyszy pisk pod drzwiami to tak jakby od nowa mial umierac ![]() ![]()
#1517 |
Wtajemniczenie
|
MIGOTKA- ogniste ombre? Pokaż
![]() ZIELONA- pokaż paczkę ![]() A co do wydawania pieniędzy na jedzenie: Inaczej to wygląda w różnych miejscach w Polsce, siostra mojej Mamy ma dostęp do mleka, czy mięsa, warzyw od rolnika w dużo lepszej cenie (i lepszej jakości!)... Wyposaża swoją córkę mieszkającą w Warszawie w świeże produkty, słoiki, przetwory. Jak odchodzi kupno takich produktów, to i mniej się wydaje. Ponadto jakbyśmy miały te 400 zł na 2 os. do dyspozycji i ani grosza więcej, to każda by sobie tak tę kasę zagospodarowała, żeby starczyło! Bo by musiało i tyle- jak nie ma wyjścia, to nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Wtajemniczenie
|
Aga jak ten Twój mąż troszczy się o kudłacza, no nie mogę
![]() My zaraz do SR i zakupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Rozeznanie
|
Olcia wiesz ja przy składaniu to na zasadzie kierownika projektu będę uczestniczyć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Konto usunięte
|
daria super że już w domu:p
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Rozeznanie
|
I zapomniałam...Daria super, że już w domku jesteś, odpoczywaj sobie teraz i odbijaj szpital
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wałówkę też muszę jechać kupić. Wody z dziubkami,ale też duże wody zgrzewki kupimy, żeby zapas w domu stał .nawet w piwnicy ![]() ![]()
![]() |
#1523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A bo ja lubię wchodzić z ludźmi w takie dyskusje ze stoickim spokojem ![]() Eh z tymi kredytami, spadkami walut to się dzieję i dziać będzie. Czasem psioczymy sobie z Mężulem na mieszkanie Teściowej, zwłaszcza teraz jak mamy masę roboty remontowej po awariach. Ale dzięki temu jednak mamy dach nad głową, kasa zamiast na kredyt idzie do "skarpety" na wymarzony dom. Liczę, że kiedyś na niego uzbieramy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Rozeznanie
|
Aggo dokładnie, dużo bym dała żeby sobie tak popsioczyć...a nie wydawać prawie 2 tysie na wynajem:/
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Wtajemniczenie
|
i ważyłam się dzisiaj w laboratorium... też Wam to chciałam napisać, ale pan od przywilejów ciążowych zaprzątnął moją głowę
![]() Wchodzę od razu na wagę a tu prawie + 13kg (przed świętami było ok. 7-8!) Przerażona patrzę na kobietę, czy ta waga dobrze waży?????? A ona mówi, że dobrze, ale dokładniejszy wynik to pokaże, jak zdejmę z ramienia torbę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiadomo, że jak musisz to jakoś dasz radę, bo kasy się rozmnożysz
![]() |
#1527 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1529 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
O ja też muszę kupić wodę z dzióbkami albo izotoniki, bo ciągle o tym zapominam
Daria ajj fajnie, że jesteś już w domu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.