Scent Bar LV - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-15, 11:10   #1651
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Robisz się prawie tak podly jak ja

Cytat:
ale coś w tym może być
To weź może jakieś zaręczyny wymuś
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 12:32   #1652
Maja102
Zakorzenienie

na poprawę humoru
gwiazdy na helu
https://www.youtube.com/watch?v=CaMXHvGFGPw
Stary 2015-01-15, 12:49   #1653
Polly_
grozi wypollizowaniem

wiosna ..ciekawe czy dostane depresji jesiennej w styczniu ,
a tymczasem spadam na wiosenny spacer
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 12:54   #1654
gryx82
BAN stały

Pomorek jakiś

Rozwalił mnie ten post, nie powinienem zapuszczać się w tamte rejony wizażu, amsakreska Aukcja na allegro, naprawdę mało rzeczy mnie już dziwi na tym świecie

Edit: aukcja już usunięta, ale jej przedmiotem było zdradzenie miejsca ukrycia Bursztynowej Komnaty, opcja KT za jedyne i okazyjne zapewne 2 500 000,00 zł

---

Dowiedziałem się przed chwilą, że zmarł mój "znajomy", chyba jeszcze sześćdziesiątki nie miał, parę dni temu widziałem, jak wracał z zakupami ze sklepu. Jakieś przeklęte to jego mieszkanie - trzy lata temu powiesił się tam jego bratanek, a zanim się wprowadzili, poprzedni właściciel popełnił samobójstwo i odnaleziono go po długim czasie

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2015-01-15 o 12:57
Stary 2015-01-15, 12:58   #1655
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Pomorek jakiś

Rozwalił mnie ten post, nie powinienem zapuszczać się w tamte rejony wizażu, amsakreska
Akurat czytałam tamten wątek i przeraża mnie głupota młodych ludzi
Stary 2015-01-15, 13:09   #1656
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Rozwalił mnie ten post, nie powinienem zapuszczać się w tamte rejony wizażu, amsakreska
o prosz, brzmi prawie znajomo prawie
mój były był fajny, ale do czasu, jak zaczął wyjeżdżać z teoriami, że on będzie zarabiał na naszą rodzinę, a ja jako kobieta powinnam gotowac obiady i niańczyć dzieci, bo tak mówi krul korwin, to podziękowałam temu panu
tylko tu jeszcze doszło zwalanie winy o wszystko na mnie i usilne szukanie nowej roboty, jak dostałam swoją obecną, bo przecież "nie możesz zarabiać więcej niż ja!" pff!

I żaden piździon z szafirem i brylantami mnie nie zatrzymał

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-01-15 o 13:20
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 13:15   #1657
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
mój były był fajny, ale do czasu, jak zaczął wyjeżdżać z teoriami, że on będzie zarabiał na naszą rodzinę, a ja jako kobieta powinnam gotowac obiady i niańczyć dzieci, bo tak mówi krul korwin, to podziękowałam temu panu tylko tu jeszcze doszło zwalanie winy o wszystko na mnie i usilne szukanie nowej roboty, jak dostałam swoją obecną, bo przecież "nie możesz zarabiać więcej niż ja!" pff!
Łoj, Maja, się nie dziwię, ze na takie dictum szybko żeś się pozbyła osobnika....
Stary 2015-01-15, 13:32   #1658
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Akurat czytałam tamten wątek i przeraża mnie głupota młodych ludzi
Ja przeczytałem tylko parę postów tego wątku, szkoda sobie nerwy psuć ludzką głupotą
Cytat:
Chryste, co za podejście! Wiele rzeczy potrafię zrozumieć i jakoś logicznie sobie wytłumaczyć, naprawdę (jak to, że istnieją kobiety, które z własnej, nieprzymuszonej woli chcą zajmować się domem, rodzić dzieci, a mąż zarabia - skoro wszyscy są szczęśliwi, to nic mi do tego, spoko), ale już takie dyktatorskie zapędy pt. "zajmujesz się domem, a ja zarabiam", albo pogląd "kobieta zarabia więcej ode mnie - to obraza mojej męskości" są ponad moje zdolności pojmowania
Stary 2015-01-15, 15:45   #1659
Betty83
Zakorzenienie

snad pomidorówki z soczewicą i kaszą jaglaną

Cytat:
Ostatnio zwróciły moją uwagę dwa modele ze szmaragdem: w białym złocie i żółtym z platyną
ładne, bo zielone
ale jedyne co mnie rusza z biżu, to biała baśń kruka albo coś na tą modłę

Cytat:
ale coś w tym może być

chociaż parę razy było blisko
i extz mi przelał kiedyś 7k na pierścionek od niego... ale wolałam buty i inne gadżety
Stary 2015-01-15, 16:01   #1660
rachell111
Zakorzenienie

Neska - natchnęło mnie jeszcze ad minerały że Everyday Minerals jest delikatniejszy niż anabelle w formule mat. Mniej też kryje, ot woal, ale baaardzo lubiłam, i odcienei jasne są. Lubiłam odcień Linen, jaśniutki, kupiłam sobie po tym jak dostałam próbkę od Stazji chyba? Ktokolwiek mi ją podarował to ponownei dziękuję.

Najlepszy z testowanych przeze mnie był Lumiere Luminesse ale jak wieść niesie niedostępne.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wiosna ..ciekawe czy dostane depresji jesiennej w styczniu ,
a tymczasem spadam na wiosenny spacer
Mi się tak spodobała obecna "wiosenna" pogoda, że serio chyba po raz pierwszy nie będę mieć na tym tle depresji ani żadnych pretensji. Wolę wiosnę w styczniu niż powrót tej chlapomiazgi, lodu, deszczośniegu i innych brei, a powrót tego szitu już po weekendzie Serio od dziś uwielbiam wiosnę, niech se jest!

Wybywam zara na perfumerie mam niuchnąć Madonnę i kupić waciki oraz płyn do podłogi. To tylko trzy rzeczy ale wczoraj na fali testów i w deszczu próbek kompletnie o tym zapomniałam

Jeszcze nawilżający tonik.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:05   #1661
Parabelka
Panaroja

snad oczekiwania piontku
Cytat:
pikowany lateks ?
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Wybacz, ale idealne zastosowanie emotki mnie zabiło Widzę to w rzeczywistości
no jest wręcz idealna do tego

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Idę robic ciasto leśny mech
z mrufkami we środku ?

Cytat:

W Sepho już jakiś czas temu stał się cud, i marketingowcy użyli mózgu wdrażając nowy model sprzedaży - To ja Pani dam próbkę, a jaką jeszcze zrobić, a jaką dołączyć do zakupów, a może coś jeszcze Pani chce, to ja zrobię próbkę Wyniosłam pół sepho bo nie zdążyłam powiedzieć NIE!!!

Aha, Neska - zapomnij o mojej sugestii w stronę pudru z minerałami Smashbox Halo coś tam - suszi.
1.niemożliwe do tej pory jak się nie kupiło to się dostało ewentualnie z łaski jedną a i to nie zawsze
2.we wawowych tramwajach jeździ czasem jakowyś pakistańczyk czy ktośtaki wyśpiewujący pieśni na zarobek i w jednej się powtarza w refrenie "szambo suszi szambo suszi"
Cytat:

2. Weeeeeź mnie nie denerwuj, mężczyźni nie są godni chodzenia po tej planecie, do gazu z nimi. Nieeee, nie ciche dni, i nie, nie o remont. Po prostu mnie rozwala ten podgatunek.
Maria czubaszek powiedziała że mężczyzna jest potrzebny kobiecie zeby miała na kogo narzekac , bo z cała reszta poradzi sobie sama
współczuję mnie też wk....urza
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Słuchajta, startuję w konkursie o dofinansowanie - kulki pomogły w jedną stronę - bo DO Barcelony obrazy wywiozę za niecałe 400 zł
To poprosze o drugie kulki!

Muszę jak najwięcej niewypożyczonych - własnych namalować, coby z powrotem bagaż był lżejszy

Samsara.... maluje się
:mag ia:: magia::magi a: ciekawe czy fizasz łyknie tyle kulek na raz

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
widzę że Rejcz w podróży....
a nic się nie pochwaliła
co za temperament

Cytat:
Tak jeszcze ad sinupret "pierścionka idealnego", odrzucam jednak tzw. współczesną masówkę, stosunek cena vs jakoś kamieni żenująca Siedzę już trochę w tym temacie, to wiem Pójdę w unikaty i antyki, można upolować białego kruka w świetnej cenie

Ostatnio zwróciły moją uwagę dwa modele ze szmaragdem: w białym złocie i żółtym z platyną
ten drugi no czysta klasa i klasyka , pierwszy byłby niezły ale nie lubię kolorowego złota , złoto jak sama nazwa wskazuje ma być złote a nie różowe albo w kropki czy cotam .

A ostatnio widziałam wyprzedaż u jubilera - okazje !!! przecena bransoletki z 13 000 na tylko 9 500 ! ładna była , ale tak tanio to podejrzane , nie wzięłam
Cytat:
Edit: aukcja już usunięta, ale jej przedmiotem było zdradzenie miejsca ukrycia Bursztynowej Komnaty, opcja KT za jedyne i okazyjne zapewne 2 500 000,00 zł

--

Dowiedziałem się przed chwilą, że zmarł mój "znajomy", chyba jeszcze sześćdziesiątki nie miał, parę dni temu widziałem, jak wracał z zakupami ze sklepu. Jakieś przeklęte to jego mieszkanie - trzy lata temu powiesił się tam jego bratanek, a zanim się wprowadzili, poprzedni właściciel popełnił samobójstwo i odnaleziono go po długim czasie
1.
2.ostatnimi dniami strasznie ludzie umierają , to chyba te piekielne popieprzone pogody tak koszą
Cytat:
mój były był fajny, ale do czasu, jak zaczął wyjeżdżać z teoriami, że on będzie zarabiał na naszą rodzinę, a ja jako kobieta powinnam gotowac obiady i niańczyć dzieci, bo tak mówi krul korwin, to podziękowałam temu panu
tylko tu jeszcze doszło zwalanie winy o wszystko na mnie i usilne szukanie nowej roboty, jak dostałam swoją obecną, bo przecież "nie możesz zarabiać więcej niż ja!" pff!

I żaden piździon z szafirem i brylantami mnie nie zatrzymał
dzielna kobita jesteś i mondra

ad sinupret odchudzania - znowu zapomniałam , muszę se kartkę na lodówce przykleić czy co

ku mojemu zduniemiu wczoraj zostałam skomplementowana za Mauboussina - sprzedawczyni w drogerii się zachwyciła i wypytywała co to i skąd to , no to powiedziałam , nie mogąc wyjść ze zdumienia że się komuś podoba bo wszystko z nim w porządku z wyjątkiem tego że śmierdzi

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:31   #1662
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wiosna ..ciekawe czy dostane depresji jesiennej w styczniu

Cytat:
ładne, bo zielone
Początkowo zielonych nie brałem wcale pod uwagę, celowałem w niebieskości w stylu szafir/tanzanit, no ale koniec końców wcale te szmaragdy nie są takie złe
Cytat:
ale jedyne co mnie rusza z biżu, to biała baśń kruka albo coś na tą modłę
Coś kiedyś było chyba we barze, ktoś wklejał
Cytat:
Mi się tak spodobała obecna "wiosenna" pogoda, że serio chyba po raz pierwszy nie będę mieć na tym tle depresji ani żadnych pretensji
U nas spore ochłodzenie i lodowaty wioter na chwilę obecną, wczoraj było dużo cieplej
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
pikowany lateks ?
Jestem oazą spokoju na falującej tafli jeziora (czy jakoś tak), ommmmm...

Doprawdy dobre sobie!
Cytat:
z mrufkami we środku ?

Cytat:
2.we wawowych tramwajach jeździ czasem jakowyś pakistańczyk czy ktośtaki wyśpiewujący pieśni na zarobek i w jednej się powtarza w refrenie "szambo suszi szambo suszi"

A może on w jakiej firmie wywozowej robi, no wiesz - taka reklama "bliżej ludzi"?
Cytat:
ten drugi no czysta klasa i klasyka , pierwszy byłby niezły ale nie lubię kolorowego złota , złoto jak sama nazwa wskazuje ma być złote a nie różowe albo w kropki czy cotam

A jak ładnie na palcu leży!
Cytat:
A ostatnio widziałam wyprzedaż u jubilera - okazje !!! przecena bransoletki z 13 000 na tylko 9 500 ! ładna była , ale tak tanio to podejrzane , nie wzięłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4957059998_3 (Small).jpg (26,1 KB, 32 załadowań)
Stary 2015-01-15, 16:44   #1663
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Maria czubaszek powiedziała że mężczyzna jest potrzebny kobiecie zeby miała na kogo narzekac , bo z cała reszta poradzi sobie sama
współczuję mnie też wk....urza

ku mojemu zduniemiu wczoraj zostałam skomplementowana za Mauboussina - sprzedawczyni w drogerii się zachwyciła i wypytywała co to i skąd to , no to powiedziałam , nie mogąc wyjść ze zdumienia że się komuś podoba bo wszystko z nim w porządku z wyjątkiem tego że śmierdzi
1. No jeszcze bym trzymała takich w charkaterze niewolników do wynajęcia np do dźwigania ciężarów. I najlepiej żeby byli niemi, wolę nie słyszeć co w tych kopułach siedzi.

2. No prosz,

Co mam niuchnąć, co mam niuchnąć jeszcze polecacie coś? Starego mejbi?

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:

A może on w jakiej firmie wywozowej robi, no wiesz - taka reklama "bliżej ludzi"?

Nie chce mi się dziś nigdzie jechać, a wczoraj tak fajnie było.
Stary 2015-01-15, 16:51   #1664
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. No jeszcze bym trzymała takich w charkaterze niewolników do wynajęcia np do dźwigania ciężarów. I najlepiej żeby byli niemi, wolę nie słyszeć co w tych kopułach siedzi.

Musiał Ci nieźle zajść za skórę, co?
Stary 2015-01-15, 17:04   #1665
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru snad cukierucha lukrecjowego

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Znad powrotu z perfumerii, niewiedzenia cosięchcetestować, braku toników Bielendy, zamknięcia stoiska mydlarnia Franciszka i świetnych Sephorzanek, chyba nowy typ szkoleń Wreeeeeeeeszcie.

W Sepho już jakiś czas temu stał się cud, i marketingowcy użyli mózgu wdrażając nowy model sprzedaży - To ja Pani dam próbkę, a jaką jeszcze zrobić, a jaką dołączyć do zakupów, a może coś jeszcze Pani chce, to ja zrobię próbkę Wyniosłam pół sepho bo nie zdążyłam powiedzieć NIE!!!

No ale suma sumarum tylko nowy Narciso pachnie jakoś "rzetelnie" mam na myśli nietandetnie. Niestety na mnie zbyt poważnie, krem, pudr ale chyba luksusowy, taka Royal Muska trochę, a już mi przeszedł an nią szał, choć obowiązkowo w szufladzie być musi, bo ja wiem, że do niej wrócę.

Jutro chyba pojadę ponownie, tapeten party u nas w domu ale nie gadam z chuopem więc mam wszystko w d.

Aha, Neska - zapomnij o mojej sugestii w stronę pudru z minerałami Smashbox Halo coś tam - suszi.

Co nabrałaś OPOWIADAJ!!!!! to w S nieoszliwe, świat się kończy...

Byłam dziś znowu w AM i mam na fejsie matujący a pod oczami rozświetlający ... I jest ok . Na powiekach vanila cień jest fajny Super że są stacjonarnie!

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Weź nic nie mów, dzisiaj testowałam chyba 8 zapachów i wszystkie były wg mnie tragiczne. Tym razem w niszy, co się dzieje z moim nosem...
Chyba nie będzie flakonu nr 5
A ja chę woods of windsor różanegooooooo i nie moge trafić....
No i Calypso ofkors
Stary 2015-01-15, 17:04   #1666
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Musiał Ci nieźle zajść za skórę, co?
Nie zaszedł mi za skórę, ja się poprostu brzydzę pustogłowiem, głupotą. Zaskoczył mnie to fakt.
Przeceniłam drania, nie podejrzewałam o taki stan, nawet jeśli jednorazowy, to jednak szok w trampkach.

Eeeech mam na to wyjechane.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-01-15 o 17:14
Stary 2015-01-15, 17:07   #1667
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
A ja chę woods of windsor różanegooooooo i nie moge trafić....
No i Calypso ofkors
A Ty wiesz, ze ostatnio się nawet zmusiłam, żeby wejść do TK Maxx na jego intencję? Ale nie mieli, i całe moje poświęcenie na nic

Nie wiem, czy w tym wieku wypada, ale powodzenie u pci przeciwnej poprawia mi humor
Stary 2015-01-15, 17:11   #1668
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
bierz ode mnie odlew ToDN
tylko adres mi potrzebny
Co to ToDN ?

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
widzę że Rejcz w podróży....
a nic się nie pochwaliła
co za temperament
Co za moc!!!!!!!!!!!!!
Stary 2015-01-15, 17:13   #1669
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Co nabrałaś OPOWIADAJ!!!!! to w S nieoszliwe, świat się kończy...

Byłam dziś znowu w AM i mam na fejsie matujący a pod oczami rozświetlający ... I jest ok . Na powiekach vanila cień jest fajny Super że są stacjonarnie!
1. Głównie kolorówkę, podkłady, pudry. Z zapachów nie wiedziałam co brać i w sumie tylko ten CK Reveal - ale z flaszki ciekawie na skórze bleeh, sztampowa tandeta. Chyba, że tylko na mojej skórze No i ten nowy biały Narciso. Ale też nie mój. Docisły mi kolejną Dahlia Nuit czy jak jej leci, no bo nowości, nowości nowości. To standardowy myk Chciały jeszcze wlać Bottega Venetta ale powiedziałam, że znam i niedobrze na mnie leży. Mogłam brać co chcę a nie wiedziałam co chcę O ja biedna

Dziś idę do troszku nadętej Sephorki ciekawe jak tam będzie. Może te duuuuże salony, w dużych miastach nie mają takiej potrzeby walki o klienta bo tam się klient przewala masowo. Tam gdzie bywam najczęściej to są małe Sephorki gdzie prawie zawsze jest pusto Pewnie to dlatego taki marketing.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Co to ToDN ?
Truth or Dare Naked Madonny
Stary 2015-01-15, 17:18   #1670
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1
Ja czułam sie bosko w Hiszp, no ale listości bywałam tam na 2tyg wakacjach, zatem nie mam pojęcia jak jest cało rocznie. Ale jakoś nigdzie nie czułam się tak jak w domu, jak tam
U mnie to samo Viva Espanija

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:

Tak jeszcze ad sinupret "pierścionka idealnego", odrzucam jednak tzw. współczesną masówkę, stosunek cena vs jakoś kamieni żenująca Siedzę już trochę w tym temacie, to wiem Pójdę w unikaty i antyki, można upolować białego kruka w świetnej cenie

Masz już kolekcję??? Uwielbiam pierdzionki

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:

http://www.hm.com/pl/product/88591?article=88591-A
metal w sieciówkach, koniec świata

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
włosi i rosjanie wszystko pieczywem zagryzają, po prostu musi być na stole
Zgadza się nawet ziemniaki

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Jaka piękna wiosna przyjszla
Wczoraj i dzis słyszałam wiosenne ptaki jak ćwierkały
Stary 2015-01-15, 17:21   #1671
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Doszedl płaszcz
leciutki, mięciutki, milutki, nic a nic nie jest sztywny, a kolor na żywo ( w naturalnym świetle bossski
Niestety modelka ze mnie do dupy, wiec wyszło jak wyszło

Trzeba go ciut podprasować, zwłaszcza pasek, no i na drugim zdjęciu na drzwiach to nie brud, to jakieś cienie, chyba od paprotki. Sprawdzalam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_3181.jpg (78,6 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_3182.jpg (85,4 KB, 47 załadowań)
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 17:23   #1672
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Doszedl płaszcz
leciutki, mięciutki, milutki, nic a nic nie jest sztywny, a kolor na żywo ( w naturalnym świetle bossski

Trzeba go ciut podprasować, zwłaszcza pasek, no i na drugim zdjęciu na drzwiach to nie brud, to jakieś cienie, chyba od paprotki. Sprawdzalam
Na Tobie wygląda sto razy lepiej niż na tamtej chudej wydrze! Cudo! i kozaki widać
Stary 2015-01-15, 17:26   #1673
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Neska - natchnęło mnie jeszcze ad minerały że Everyday Minerals jest delikatniejszy niż anabelle w formule mat. Mniej też kryje, ot woal, ale baaardzo lubiłam, i odcienei jasne są. Lubiłam odcień Linen, jaśniutki, kupiłam sobie po tym jak dostałam próbkę od Stazji chyba? Ktokolwiek mi ją podarował to ponownei dziękuję.

Najlepszy z testowanych przeze mnie był Lumiere Luminesse ale jak wieść niesie niedostępne. [COLOR="Silver"]

.
Dzięki za info !
Stary 2015-01-15, 17:27   #1674
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Doszedl płaszcz

Rewela, masz nosa do zakupów

No i masz równie piękny kolor ścian jak ja
Stary 2015-01-15, 17:31   #1675
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
2.ostatnimi dniami strasznie ludzie umierają , to chyba te piekielne popieprzone pogody tak koszą

1 No niestety u mnie w rodzinie dwie kobiety jedna przed 60 ,drugo po .Obie na sepsę .... I to momentalnie... Z dnia na dzień właściwie

2 Bo on jest ekstra , ma wszystko super poza bazą waniliową, której ja na razie nie mogę...

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Doszedl płaszcz

Jaki rozmiar nabyłaś?
Stary 2015-01-15, 17:33   #1676
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 No niestety u mnie w rodzinie dwie kobiety jedna przed 60 ,drugo po .Obie na sepsę .... I to momentalnie... Z dnia na dzień właściwie
Rany boskie Skąd się takie dziadostwo bierze? Myślałam, że tylko przy zakażeniach podczas operacji? Oł maaan, już sobie doczytałam. Koszmar.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-01-15 o 17:35
Stary 2015-01-15, 17:38   #1677
gryx82
BAN stały

Cytat:
Joł joł baru snad cukierucha lukrecjowego

Cytat:
Nie zaszedł mi za skórę, ja się poprostu brzydzę pustogłowiem, głupotą. Zaskoczył mnie to fakt.
Przeceniłam drania, nie podejrzewałam o taki stan, nawet jeśli jednorazowy, to jednak szok w trampkach.

Eeeech mam na to wyjechane.
No weeeź Nie gniewaj się już na Niego Bo tak mi jakoś smutno aż
Cytat:
Nie wiem, czy w tym wieku wypada, ale powodzenie u pci przeciwnej poprawia mi humor
To prawidłowy objaw
Cytat:
Masz już kolekcję??? Uwielbiam pierdzionki
Ale, że na stanie?
Cytat:
Wczoraj i dzis słyszałam wiosenne ptaki jak ćwierkały
Rano było pięknie, teraz jest zimno, coraz zimniej i wieje
Cytat:
Doszedl płaszcz
Superowy! Co to za kolor, morski?
Cytat:
Na Tobie wygląda sto razy lepiej niż na tamtej chudej wydrze! Cudo!

---

Mamie się nasza kuchnia znudziła i robi rewolucje, przed chwilą wnieśli sprzęty AGD, a za parę dni wymiana szafkowych frontów i ogólnie jakieś przetasowania mebli (ogólnie to jak najbardziej pozytywnie, ale takie akcje źle robią mi na głowę i boję się niekontrolowanego wybuchu agresji)
Stary 2015-01-15, 17:45   #1678
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Neska a Negatyw zrobił cholesterol całkowity tylko , czy z podziałem na frakcje ? Bo frakcje ważniejsze - mnie całe życie wychodzil cholesterol około 300 mimo superzdrowego odżywiania i dopiero jak zrobiłam frakcje okazało się , że LDL mam niski czyli ten tzw zły , a HDL czyli dobry prawie dwukrotnie więcej niż norma przewiduje
Musze przestać pisać Negatyw bo się on złości że niby rasistowskie to jest,A to przecież Ju go tak okszciła i co ja poradzę...
Jego wyniki

Cholesterol całkowity 264 ,
cholesterol HLD 69
cholesterol LDL 163
trójglicerydy 98
Został zaciągnięty do lekarza bo nasz ciśnieniomierz z lidla pokazał mu kilka razy arytmię

A u mnie wynik z kwietnia
cholesterol całkowity 198
trójglicerydy 161

wynik z sierpnia po diecie bezmasłowo bezmiesno bezsłodyczowej
cholesterol całkowity 188
trójglicerydy 160

Jak żyć?

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Ale, że na stanie?

Mamie się nasza kuchnia znudziła i robi rewolucje, przed chwilą wnieśli sprzęty AGD, a za parę dni wymiana szafkowych frontów i ogólnie jakieś przetasowania mebli (ogólnie to jak najbardziej pozytywnie, ale takie akcje źle robią mi na głowę i boję się niekontrolowanego wybuchu agresji)
Na stanie też i kolczyki

Weź przestań , będzie super , nowa energia. Ja marzę o kuchni w wystroju prowansalskim

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Rany boskie Skąd się takie dziadostwo bierze? Myślałam, że tylko przy zakażeniach podczas operacji? Oł maaan, już sobie doczytałam. Koszmar.
Wiesz co , ja mam wrażenie że teraz słowo sepsa stało się bardzo modne...
Jedna z nich chorowała na wątrobę, na jakąś chorobę auto immunologiczną i dostała infekcji i koniec w trzy dni. Druga starsza nie leczyła cukrzycy o czym nikt nie wiedział i koniec w dwa dni. jeden pogrzeb we wtorek drugi we czwartek... Koszmarnie dziwne to było....
Stary 2015-01-15, 17:48   #1679
gryx82
BAN stały

Cytat:
No nie mów... zawsze myślałem, że sepsa to wybitna rzadkość jest, że to się zdarza raz na milion przypadków
Cytat:
No właśnie, teraz to już od wszystkiego idzie sepsę dostać? Wyginiem jak dinozaury, szybciej niż później
Stary 2015-01-15, 17:51   #1680
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Głównie kolorówkę, podkłady, pudry. Z zapachów nie wiedziałam co brać i w sumie tylko ten CK Reveal - ale z flaszki ciekawie na skórze bleeh, sztampowa tandeta. Chyba, że tylko na mojej skórze No i ten nowy biały Narciso. Ale też nie mój. Docisły mi kolejną Dahlia Nuit czy jak jej leci, no bo nowości, nowości nowości. To standardowy myk Chciały jeszcze wlać Bottega Venetta ale powiedziałam, że znam i niedobrze na mnie leży. Mogłam brać co chcę a nie wiedziałam co chcę O ja biedna

Dziś idę do troszku nadętej Sephorki ciekawe jak tam będzie. Może te duuuuże salony, w dużych miastach nie mają takiej potrzeby walki o klienta bo tam się klient przewala masowo. Tam gdzie bywam najczęściej to są małe Sephorki gdzie prawie zawsze jest pusto Pewnie to dlatego taki marketing.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Truth or Dare Naked Madonny

1 A może skosztuj jakiejś AA?
2 Aaaaaa Madonna zastanawiałam się czy nie nabyć odleweki ale benzoin mnie odstraszył...

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
No nie mów... zawsze myślałem, że sepsa to wybitna rzadkość jest, że to się zdarza raz na milion przypadków

No właśnie, teraz to już od wszystkiego idzie sepsę dostać? Wyginiem jak dinozaury, szybciej niż później
Oni teraz tak nazywają stan zapalny organizmu ,taki mi się wydaje...
Weś przestań Ty jesteś jeszcze młody

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości