|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
![]() A ptropos diety, to ciągnę dietetyczne wodniste kakao za kakaem. Pms ![]() Z mlekiem byłoby pycha, ale w pracy nie mam jak zagotować, a odkryłam, że takie na wodzie też jest dobre, tylko trzeba wpakować dużo słodzika. Duużo ![]() Spać się chce, ale nie chcę kawy za bardzo pić. Od kiedy nie pijam kawy i czarnej herbaty (tylko owocowe, zielone i ziółka), to zęby nie są żółte, nawet po myciu zwykłą pastą, a kiedyś musiałam wybielającą często szorować, bo żółkły mocno. Ciekawe, jak będzie po kakao
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-19 o 12:43 |
|
|
|
|
#1892 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
zamiast diety trzeba ziarenka specjalne spożywać ![]() 2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1893 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Czy mi się wydaje, czy Tobie on się wizualnie podobał (komuś z baru się podobał) i to nie pierwszy już sen z jegomościem? Sen mistrzowstwo świata, chciałabym takie No chyba, że to wszystko moja wina, naczytałaś sie moich postów drzwiowych i masz! Sorry Jestem dziś mocno rozbita, nienawidzę takiego stanu. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-19 o 13:22 |
|
|
|
|
#1895 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
o jak ładnie mi się "cósz"napisało 2.nie sądzę żeby mi się wizualnie podobał natomiast faktycznie prześladuje mnie sennie od czasu do czasu czort wie czemu ![]() absolutnie nie Twoja wina , gdysz albowiem porypane sny to moja specjalność od dziecka ![]() 3.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
a odchudzasz się, czy tylko pamiętasz?
![]() Ja bym dziś chyba zabiła za czekoladę i czipsy I za długi sen, ostatnio natrętne myśli nie dają spać A im bardzie niewyspana, tym więcej glukozy organizm się domaga, żeby móc funkcjonować
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Myślę, że te drzwi to jednak moja ![]() Bosz jak ja nienawidzę takiego dnia "lęku". Poważnie odebrało mi całą moc działania, chęci, pary. A od wczoraj nabrałam trochę wiatru w żagle a tu taka doopha dziś. No nic, oby szybko minęło. |
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1899 |
|
Nindżopesz
|
Pytanie chyba do Margot: to Ty plecałaś książki Conroy/a? A jakie imię pisarza bo mi się kilku wyświetliło?
![]() I pytanie na forum ogólnym: czy są jakieś perfumy ziołowo-herbaciane bardziej dymne i gorzkie od Duel? Bez przypraw, słodkości, jaśminu, mięty, imbiru etc. |
|
|
|
#1900 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Książę przypływów, Muzyka plaży itede itepe
|
|
#1901 |
|
Nindżopesz
|
A, dzięki
|
|
|
|
#1902 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A propos książek - moja pazerność osiągnęła apogeum
![]() Czytam sobie Troję Gemmella. Znaczy, przeczytałam, bo trzeciego tomu nie ma w całym śródmieściu. No ale leżały te trzy części wzięte z biblioteki i tak patrzę, którą część wziąć, żeby po kolei było- no, a ja wzięłam dwa egzemplarze tej samej części
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1904 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie już nic nie zdziwi, odkąd zobaczyłem w sieciuni reklamę dotyczącą pasty do butów, która odmładza w jedną noc o 20 lat ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Współczuję Wam tych koszmarnych snów, mnie zazwyczaj śnią się abstrakcyjne pierdoły, nic nieszkodliwego Ad sinupret pogody - koło 11 wyszło u nas słońce na chwilę, miałem nadzieję, że zostanie na dłużej
|
|||
|
|
|
#1905 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1906 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1907 |
|
BAN stały
|
Coś na poprawę humoru
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
mistrz drugiego planu
A w Carry są świetne rockowe koszulki na wyprzy macałąm wczoraj te http://carry.pl/pl/ona/781-koszulka.html#/kolor-czarny http://carry.pl/pl/ona/470-koszulka.html#/kolor-bialy i te (męskie, ale i tak bym nosiłą) http://carry.pl/pl/on/1224-koszulka.html#/kolor-czarny http://carry.pl/pl/on/899-koszulka.html#/kolor-czarny
|
#1909 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oddałam rano krew, ciekawe co mi wyjdzie I kliknęłam przez Melk flachon na e glamour, na szczęście sobie zostawiam tylko 20 ml.Nie dawajcie linków z ubraniami, nie mam kasy ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Mnie dziś to bawi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1910 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Nindżopesz
|
Popieram, koth jest zabójczy.
|
|
|
|
#1913 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znak - żeby okno otwierać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj sie
|
|
#1914 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Wpisz tu zomzing
|
fogle a propos shalimara
|
|
|
|
#1916 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Teraz podobno funkcjonuje na tzw. Zachodzie zawód "handlarz kiblowy": perfumy na psiki, gumy na listki, kondomy na sztuki
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrobiłam... zadzwoniła kumpela, że za 8 min podjedzie i zabiera mnie na kawę
![]() Cytat:
lakier do włosów i armani code zapamiętałam, miało to wzięcie ![]() jak trafię znowu do proud stables czy innego klubu, to postaram się obfocić ![]() kondomy to raczej w automatach ![]() o, taki asortyment przykładowo
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-01-19 o 18:47 |
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
nie korzystałam, bo zawartość mojej torebki zazwyczaj jest bogatsza
![]() jedna pani sprzątała druga pilnowała, ogólnie tłok był, bo przy lustrach się rozstawiła ![]() męska wersja ![]() a mi się przypomniało, że z kajblowych fot, mam gdzieś selfie do lustra w złotej toalecie w pubie w Windsorze no nie mogłam się powstrzymać
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-01-19 o 18:59 |
|
|
|
#1920 | |
|
BAN stały
|
Talerzyk z monetą mógł mnie zmylić
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

trzeba pić jakieś ziarenka 

bo ja pijam ziarenka - kawy, zmielone, z ekspressu, i jakoś nie widzę, żeby mi z tego powodu ubywało 15kg kamieni - choćby i w drobnych kawałkach