|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
[QUOTE=alexxxandraa;498365 98]
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3872 |
Konto usunięte
|
Pszczoua!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
Padam.. ale nie wiem czy na l4 nie bede jeszcze bardziej narzekac..
Jakie macie pomysly na szybki obiad? Wczoraj i dzis bylo spagetti, jutro nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się teraz, że lepiej w tę stronę; )
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze, że nie mieszkałam obok liceum ![]() Cytat:
![]() dostałam hemoroidy w lipcu. Spadłam ze schodów i złamałam sobie kość ogonową. I zamiast dać się zawieźć na pogotowie leżałam na łóżku cała spięta z bólu. Bo przecież nic takiego się nie stało... wzięłam mocne leki, które miałam jeszcze po skręconej kostce z zeszłego roku. Ba, nawet poszłam do pracy następnego dnia. Na lekach. Tylko jak po dwóch godzinach musiałam usiąść przed komputerem to nie mogłam... i w toalecie zobaczyłam krew, a to nie te dni. I dopiero wtedy zwolniłam się z pracy i poszłam na pogotowie (po drugiej stronie ulicy ![]() Cytat:
Ja też. ![]() [QUOTE=alexxxandraa;498365 98] Cytat:
Cytat:
![]() Pytałam kolegę z pracy o wózki, on jest maniakiem sprawdzania testów i opinii wszystkiego co kupuje. Sam ma wózek Hartan i jest bardzo zadowolony. Polecał też teutonie i emmaljunge, przy czym ten ostatni ponoć drogi. Z kolei jego żona jest fizjoterapeutką wcześniaków, noworodków i niemowląt. Mówiła, żeby nie wozić dużo dziecka w fotelikach zamocowanych do stelaża wózka, bo to spowalnia rozwój motoryki u dziecka. skulona pozycja nie jest naturalna. Naturalne dla maleństwa jest leżeć z prostymi pleckami. Wiadomo, od czasu do czasu na zakupach jest ok, natomiast żeby nie ciągle czy na codzienne spacery. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś zrobilam pesto z jarmuzem i suszonymi pomidorami do makaronu
#3877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- mąż by nie tknął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O ja mam Teutonie po siostrze tylko gondole musialam dokupic bo siostra wpinala fotelik w stelaz, nie miala gondoli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Konto usunięte
|
Dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza
![]() Wczoraj chyba i mnie dopadł depresyjny poniedziałek bo na sam wieczór miałam zafundowany taki stres więc i humor mi się popsuł okropnie. Ale już jest ok na szczęście ![]() No i mała chyba chciała mnie pocieszyć i odgonić moje czarne myśli bo jak od 2 dni praktycznie zero odzewu to wczoraj się tak rozbrykałaaa ![]()
#3883 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze już ok ![]() ![]() Mój ostatnio sobie bryka jak idę spać i w nocy sobie skacze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Wtajemniczenie
|
Dzien Dobry
Siedze w pracy i korzystajac z przerwy patrze na torby do wozka i chyba wybor padnie na Skip Hop Duo. Wydaje sie byc dosc duza i pakowna. Podoba mi sie jej sposob mocowania do wozka. ImageUploadedByWizaz Forum1421741875.696685.jpgImageUploadedByWizaz Forum1421741887.366827.jpgImageUploadedByWizaz Forum1421741929.295432.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |||
Rozeznanie
|
Hej
![]() Staram się was dogonic, ale ciągle nie mogę nadążyć. Tym bardziejz dwoma chorymi facetami w domu. Tz mi zarazil Kubusia angina ![]() W każdym razie udało mi się nadrobić. W tamtej ciąży nie miałam i teraz tez nic nie widać. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zdrowka i powodzenia dla Tż. Ja mieszkam ok 60km od Łodzi. Mieszkałam tam 8 lat ![]() Cytat:
![]() Ja regularne kopniaki odczuwam od początku 18tc. Teraz już mi brzuch podskakuje, mała rośnie w sile ![]() ![]() Myślałam nad imionami i pod uwagę bierzemy Iga, Oliwia, maja i Lena. Ale najbardziej z nich podoba mi się pierwsze, ewentualnie drugie ![]() Gorzej jak się przyzwyczaje do myśli ze będzie dziewczynka, a tam siusiak wyrośnie ![]() Tez byłam na zakupach w Tesco. Udało mi się kupić 5 pak bodów za 20 zł dla dziewczynki i 5 szt. bodziakow po 3.60zl dla starszego synka, choć mniejsze tez były. Ale na razie nie szaleje z zakupami, z reszta prawie wszystko mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Witam się w 6 miesiącu ![]() ![]() Dziś o 18 wizyta i mam nadzieje, że dowiem się kto mi tak szaleje w brzuchu ![]()
![]() |
#3889 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
Witam
Mi BBF też mówi, że to już 6 miesiąc i też dzisiaj mam wizytę i to połówkowe ![]() Wczoraj dorobiliśmy się łóżeczka i tż się uparł żeby je rozłożyć. Postawił mi je tak, że nie mam jak się ruszyć w sypialni o dostępie do szafy mogę zapomnieć. Byliśmy też w Tesco i kupiliśmy skarpetki i śliniaki. Normalnie tak się nastawiłam, że będzie dziewczynka, że jak lekarz dzisiaj znajdzie sisiora to padnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Aika, super ta torba
![]() country, fartuch, trzymam kciuki za wizyty ![]() kurcze, tak piszecie o tych ruchach a ja jeszcze nic nie czuje ![]() ![]() ![]() haha, a ja dziś znowu na żurek jade ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałabym chłopczyka, ale jak będzie dziewczynka to nie będę narzekać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny jak czuć czkawkę? Wczoraj czułam regularne co kilka sekund nie tyle kopanie, co bąbelki w brzuchu, w jednym miejscu. Cytat:
Dzisiaj do pracy jadę dopiero na pierwszą, niby fajnie, ale jak myślę o tym jak późno wrócę... u nas nie ma oficjalnie pracy zmianowej, więc wolno mi pracować tylko do 20. Oficjalnie ![]() Babcia która mieszka pode mną ma kogoś, kto chętnie odsprzeda nam wózek. Wczoraj zaczepiła tz o to. Mam nadzieję, że jakiś fajny... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() właśnie bbf pokazuje od 22 tc,a np na 1 stronie mamy wątku ze od 23tc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za córę! ![]() ![]() ![]() W którym Tesco byłaś? Były może jakieś body na krótki rękaw w promocji? Skarpetki też by mi się przydały. ![]()
![]() |
#3899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i ja mam tą krechę pod pępkiem i nad trochę też |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Wtajemniczenie
|
Tak, super sie jezdzi, latwo prowadzi. Wszystko tak lekko chodzi, wpinanie, wypinanie fotelika czy gondoli. Latwo sie sklada i rozklada. Jedyny minus to brak przekladania raczki. Ogladalam wczoraj tego Hartan i widzialam, ze on ma raczke przekladana. W sumie oba sa bardzo podobne z wygladu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.