|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
gdzie... nieee !! mopem
ale to też trzeba się namęczyć, wodę nosić, wyrzynać ten przeklęty mop i przyciskać do podłogi bo nasz mop jakiś dziwny jest i strasznie ciężko się nim myje ;/
|
|
|
|
#2852 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
a ja od rana totalne lenistwo, trochę ogarnęłam łazienke, pościągałam wyprane ciuchy, wyprasowałam Tżtowi spodnie i sobie leże, zaraz będę szukać jakiegoś kocyka do wózka, macie jakiegoś konkretnego sprzedawce na allegro ?Przyszło mi przed chwilą od listonosza z zusu że potrzebują korekte druku Z-3 od czerwca 2013 do lipca 2014 ![]() ten druk musiał wypełnić mój szef jak wróciłam do pracy po l-4 i potem znów na nie poszła, czyli by wynikało że oni go źle wypełnili? ![]() masakra z tymi papierami , zawsze coś musi im nie pasować
|
#2853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha z tymi Twoimi skurczami coś mi sie wydaje, że u Ciebie ta teoria się nie sprawdzi ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
on kocha nas gnębić
|
||
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że na dziś mam znów biedronkową pizzę ;P Nie chce mi się wyłazić z domu, brzydko jest, zapiszę i jutro zrobię ![]() I zostało jedno, gdzie nikt nie odbiera, jedno byłoby idealne, ale nie stać nas obecnie na zakup pralki, lodówki i kuchenki ;( |
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA bo jak bedzie przeziebiony to mi mylne wyniki uszek wyjda no ale i tak pojade bo wtedy mi da blizszy termin a jak bym przelozyla to dalszy bym dostal. Ja mam kilka ladnych bluzeczek na lato i na pewno zuzyje, bywaja takie upalne dni ze i na ramiaczka zakladalam no ale zobaczymy jaka bedzie pogoda w tym roku
PAVLINECKA u mnie sa 3sale 5 osobowe w szpitalu i na te 15 lozek sa 3 kibelki i 3 prysznice. Mimo pelnego oblozenia jak rodzilam to nie stalam w kolejce nigdy. Jedyny dyskomfort to ze lazienki nie sa w pokoju tylko na przeciw i dziecka nie slychac ale to my chodzilysmy i pukalysmy do siebie ze ktores wstalo. Tak wiec do przezycia ![]() Ja tam w przesady nie wierze planuje urodzic w ostatni weekend marca a dokladnie w sobote zobaczymy czy mi sie uda i trzeci porod zaplanowac Dalam chlopakom pograc na kompie wiec troche sie pogrzalam w lozku. Zaraz wstane ugotuje makaron do rosolu i salatke zrobie bo warzywa juz miekkie. Po obiadku dalej do lozka jak sie uda.
|
#2856 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już obiad prawie gotowy mam bo tz mi pomógł
Zupa ogórkowa ugotowana, teraz tylko ziemniaki nastawić i mielone usmażyć. Ale to dopiero na 14 jak przyjdzie tesciu z wujkiem bo teraz zaraz obok pracuja i codziennie na obiad przychodzą. W domu siedzę to nie pasuje nic nie zrobić. Kuchnie tez ogarnęłam więc już jakoś wygląda po mojej nieobecności, później podlogi podkurzac. Teraz chwila odpoczynku
|
|
|
|
#2857 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogromne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ma naszą starą lodowkę w idealnym stanie sprzedaliśmy za 120zł
|
||||
|
|
|
#2858 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekam na listonosza az kasiurke przyniesie
Ciekawe kiedy bo mnie nie było w domu teraz w domu mam nadzieje ze go nie było wcześniej. Zwolnienie mam od 2 stycznia do 30 stycznia jak myślicie kiedy mogę się spodziewać pieniążków. ?
|
|
|
|
#2859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do sal to ja leżałam na 5-osobowej bez łazienki i jednak to trochę za duzo, zwłaszcza jak sie zaczynaja odwiedziny no i łazienka powinna być chociaż jedna na tak duzą salę
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie pomogę kiedy, bo mi płaci pracodawca
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie bo księgowa nie uzupełnia tego w papierach wolałabym na konto. Da się to może zmienić samemu w Zusie ?
|
|
|
|
#2862 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja już do Pauli się przyzwyczaiłam i mi to nie przeszkadza. Cytat:
Ja to bym chętnie tak 2tyg wcześniej urodziła, żeby się zmieścić do 20.03. Chciałabym żeby Malutka też była Rybą jak ja i Młody. No i noszenia i męczenia się z brzuchem mniej:P No ale aby było zdrowe, to najważniejsze. U mnie w szpitalu jest 1 łazienka na 2 pokoje (a pokoje 2 osobowe, wiec de facto na 4 osoby) i jest na korytarzu, ale nie narzekałam. |
||||||
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobilas mi smaka!
|
|
#2864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tylko ciekawe jak personel bo sale to nie wszystko ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
i jak zus to pamiętaj, że ma na wypłatę 30 dni ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- no wiem wiem ale w sensie chodzi o to ile urodziło przed terminem
|
|||
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Ide gotowac jarzynowa tak sie zupy zachcialo
Pieczarek nie mam, a nie chce mi sie isc do sklepu
|
#2866 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie, Szczecin to najbliższe duże miasto, ja jeszcze 100km na północny-zachód ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
piękne ceny![]() Cytat:
ważne, żeby Jasiek siedział w brzuchuCytat:
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||||||
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile bulionu? i ile mięsa?
|
|
#2868 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje łowy wanienka fisher price 56zł
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Ubranka ![]() ![]() ![]() Niestety zdjecie nie oddaje uroku ale po 3,50 zl
|
#2869 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a nożyczki do paznokci na gemini zamawiałyście z Baby Ono? tak samo i szczotki i grzebyki? czy w jakichś zestawach?
![]()
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
bez jaj jak byłam w polsce u mojego Tż w domu nei ma mopa ani jednego! wszystkie podłogi zawsze na kolanach myja... porażka jakaś ja nie wiem przeciez rozumiem raz na jakiś czas na kolanach ale nie wyobrażam sobie cały czas na kolanach dla mnei to chore, zwłaszcza że dom 3 pietra, po 10 osób na dzien w domu to jest po kim sprzątać. Pierwsze co zrobię jak mi przyjdzie tam kiedykolwiek mieszkac to kupię mopa ![]() a mało tego!!! odkurzaja tez na kolanach nie używają tej dlugiej normalnej rurki do odkurzacza tylko ta malutką odkurzają na kolanach http://www.lafotelektronik.com/Upload/07360.vac_2.jpg jak dla mnei to komedia jak je widzę jak ona sprzątają po cot o sobie roboty dokładać nierizumiem ja umiem tak samo dobrze sprzątać mopem i odkurzyć normalnie... ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- byłam w sklepie, i targałam ciężką siatę zakupów a nic wielel nie kupiłam tylko kapusta kiszona franca taka ciężka ![]() siedze i odpoczywam bo ledwo doszłam do domu
|
|
#2871 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o widzisz jak dobrze ![]() ![]() Cytat:
na poczatku lutego Cytat:
zamawialam wczesniej ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Rogaliki sa, ale kurde jakas marmolada slaba,bo wiekszosc mi wyplynela i sie wscieklam tylko. Kotlety posmazone. Zrobie tylko makijaz i mam wolne. A po 14 zamowie chinszcxyzna |
|||||
|
|
|
#2872 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nawet nie mam dywanow, zeby ich nie odkurzac, poza tym przy dziecku to nie praktyczne, bo haftnie, siknie,albo jedzenie wetrze, po co sobie zycie utrudniac. |
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczoteczka tez byla w zestawie z grzebykiem.
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
o ja też nie mam. Nie dość że nie lubię dywanów i wykładzin, to tak jak mówisz - niepraktyczne przy dziecku
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
☠☠☠☠a inna byla i wkula mi w ta sama reke, ale w inne miejsce., zaraz przy nadgarstku, ani się umyć ani nic. No ale trudno, teraz mam chwile przerwy i kolejny wlew, ☠☠☠☠a 4 godz sie podnieść nie mogę, mało pije żeby mi się siku nie chciało.
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem nie wnikam bo przecież nie powiem co wy to kufa robicie? Ja mam dywany i nie wyobrażam sobie ich nie mieć. Jak przy dziecku nie praktyczne? toć dziecko to nie warchlak ścirasz od razu i po problemie... a odkurzając podłoge odkurzam dywany.....ja nienawidze chdozic po zimnej podłodze w salonei mam wielki dywan na środku, w przedpokoju i do sypialni tez musze sobie kupic żeby bosymi stopami można było śmigać...
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuleczki u mnie były spore to gotowałam 20min, wrzucam surowe do zupy nie podsmażam. Potem dodałam serki a że długo sie nie rozpuszczały to też z 15-20min. Pieczarki pokroiłam w półplasterki, cebulę w kostkę, marchewkę na tarce Ja kupowałam w zestawie z cążkami (o nie mi tylko chodziło, nożyczek nie lubie) i pilniczkiem chyba babyono, przy pierwszym synku miałam Canpol
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2879 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak ci haftnie na dywan kilka razy dzienie i bedziesz za kazdym razem zapierala i miala ciagle mokry. Poza tym dziecko ten dywan bedzie lizac gryzc, podloge to zetrzesz i czysta a z dywanem gorzej. |
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam rodzinę pod Szczecinem
haha---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- A co do mycia na kolanach to tż raz na miesiac albo raz na dwa tygodnie jak mu się przypomni pastuje podłogę i własnie na kolanach |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

ale to też trzeba się namęczyć, wodę nosić, wyrzynać ten przeklęty mop i przyciskać do podłogi bo nasz mop jakiś dziwny jest i strasznie ciężko się nim myje ;/

Ślubujemy: 21.10.2017 
a ja od rana totalne lenistwo, trochę ogarnęłam łazienke, pościągałam wyprane ciuchy, wyprasowałam Tżtowi spodnie i sobie leże, zaraz będę szukać jakiegoś kocyka do wózka, macie jakiegoś konkretnego sprzedawce na allegro 
lezymy znowu pod wlewem, na 4 godz uziemiona. Jeszcze chyba Godz, chwila przerwy, potem kolejna i potem znow. Nie chce zapeszac ale po tym siw uspokoilo, przez noc i do tej pory może ze 4 skurcze, delikatne. Trzymajcie kciuki bo jak tak bedziw to moge w pon wyjsc z moim jajkiem do domu lezakowac
on kocha nas gnębić
Szkoda, że na dziś mam znów biedronkową pizzę ;P Nie chce mi się wyłazić z domu, brzydko jest, zapiszę i jutro zrobię
ogromne